Mythbusters (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megvan neked a pohártörõs rész? ha megvan azt felrakhatnád.
felkerölt A tengeri betegség legjobb gyógymódjai címü rész. A következõkben uj vagy régebbi részek kerüljenek-e fel??? A döntés a ti kezetekben
hát ja mostanában elég kihal ez a fórum, az oldalal kapcsolatban meg most fogok csinálni egy uj designet ami inkább flesh-re fog épülni.
az a baj hogy én csak az iskolában tudom leveni mert ott 300kb/sec-mal megy és itthon csak 60-al<#szomoru1>#szomoru1>
papír számszeríj.
mostmár letölthetõ, nagyon érdekes rész érdemes letölteni. És mostmár ez a 12. felkerölt rész <#eljen>#eljen>
mostmár letölthetõ, nagyon érdekes rész érdemes letölteni. És mostmár ez a 12. felkerölt rész <#eljen>#eljen>
köszi bubi én már hetek óta erre vártam <#worship>#worship>
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
felkerült a kövelkezõ rész a bevásárlós különkiadás, ez egy jó kis rész arról hogy hol szerzik be a cuccaikat
ki Kari cicus?hát ki más nem szeretné a husit 😄 LOL
Szegény hogy undorodott tõle 😄 Mint minden egyéb nyers hústól 😊
Ott kellett volna lenni, megvígasztalás céljából <#puszi>#puszi>
Ott kellett volna lenni, megvígasztalás céljából <#puszi>#puszi>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
az amerikaiban is volt a cigifustos de volt a darazsas is
Az az amerikaiban darazsat írtottak vodkával, itt meg cigifüstöt távolitottak meg fürdõttakarítottak?
pl. a Paper Crossbow-ban volt az a vodkás mítosz, hogy a vodka megöli a darazsakot?
én tom hogy érti: hogy másképp van a bevezetés és a vége is,vagy akkro nemtom
az amerikai részek nem egyeznek az európaival
nem hiszem. csak amerikába. volt egy fekete könyv a shop till you drop-ban amit Adam mutatott, na azt meglehet venni.
vkinek van Mythbusters polója könyve vagy DVD-je?
bubi: a köv. felrakott rész az autó palacsinta lesz? vagy az acélbetétes amputáció?
az 51-ik rész megint Myth Revisited lesz
Bááh! 😄
Bikaf@5z-t használnak rugónak 😄
Bikaf@5z-t használnak rugónak 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
már nincs baj müxik,lehet hogy esetleg szerverhiba,de csak ennél csinálta ezt
bubi vazze 0-val szedi :@,és kiírja a flashget hogy connection close,és csak néha szedi rendesen
köszi bubi a részeket 100 thx <#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship>
vazze rakd már be az aláírásodba 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ksz, én is segíthetek ha akarod.
Konföderációs rakéta. Már letölthetõ, és a következõ rész a Mentõcsúszda ejtõernyõ. És az a kvíz nem is olyan nagy baromság, meg is fogom csinálni mert egész jó ötlet😊
Ja én szedtem le a linket, nemsokára majd viszakerül csak át kell alakítanom divx-be mert az avi senkinek se mûküdött
www.myth.atw.hu
www.myth.atw.hu
Van egy ilyesféle a linkeknél a mítoszirtós játék. Én is a dyscovery magyar honlapján akadtam rá.
Szerintem felrakhatnál a honlapra egy Mythbusters kvízt.
ja még talán ma felkerül a következõ rész a Robbanó klotyó,
utána pedig a 3. évad részei jönnek:Konföderációs rakéta, Acélbetétes amputáció, Papír számszeríj és a Tengeri betegség ellenszerei. a közeljövõben
www.myth.atw.hu
utána pedig a 3. évad részei jönnek:Konföderációs rakéta, Acélbetétes amputáció, Papír számszeríj és a Tengeri betegség ellenszerei. a közeljövõben
www.myth.atw.hu
ez aszem azt jelenti hohy nem tölti fel éppen senki. és csak az tudja neked feltöltenu a maradékot akinek az egész megvan. szerintem de lehet hogy roszul tudom
Nekem is angol. De vki segítene? Letöltöttem az Ultimate Mythbusters 99.7%-át és tovább nem akarja tölteni. Utorrentet használok. A Peers-eknél sincs semmi.
Levettem a karácsonyi különkiadást!!!
(legalább én megköszöm)