1765
-
Nuki #1285 ezaz!!4 :DDD -
#1284 =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!
á azt nem hiszem, túl nagy munka lenne
de ha sikerül, lőhetsz vele 1et :P
-
Nuki #1283 csinálsz nekem papírmasé számszeríjat? :D -
#1282 :OOOOOO -
Nuki #1281 egy egyszerü tollrugóval, kifúrással meg egy háromszög karton-darabbal meglehet oldani :) -
#1280 az 1 dolog, de ha beépített bigyó, akkor aszerint kell a törzsét vagy mi megtervezni X-D -
Nuki #1279 felhúzod és ha működik kézzel akkor ráérsz azon filózni :D -
#1278 ok, ma csináltam egy makettet /alig 5 perce\ viszont 5letem sincs egy rendes elsütő-szerkezethez :S -
Nuki #1277 én se nézem, de szeretem :D már láttam én is nagy többségét amit leadtak már :] -
#1276 Mit lehet ezen a sorozaton ennyít szeretni? Tényleg jó de már unalomig ismétlik.... -
Nuki #1275 :DDDDD
majd fotózol és elküldöd htx :D -
#1274 Hú ez a mai nyílpuskás újságpapíros rész süti volt!
[már látja maga előtt, ahogy a lépcsőház újságpapírgyűjtőjéből a papírok fogynak, és íróasztalán ill. konyhájában a rendetlenség nő] -
Nuki #1273 szerintem tiszta sor. Hirdogén. Hélium. még ki is mondtam de szerintem nem hasonlít XD
(najó nekem szakmai ártalom hogy nem keverem össze, nekem könnyü:D) -
#1272 igen, már mikor elpostoltam rájöttem hogy én is keverem a kettőt. miért nem tudtak külömböző hangzású nevet adni nekik :) -
Nuki #1271 meg nem tévedés volt az, hanem ööö nemhozzáértés tárgya ha jól emlékszem (:
akkor még nem voltak ezzel tisztában hogy a hélium is majdnem olyan könnyü, gáz, és nem ég :D -
Nuki #1270 nemesgáz hélium jó tulajdonsága hogy nem éghető, nem is táplálja az égést ^^
viszont a hidrogén ha elég víz lesz belőle :)
szóval azért jó a héliumos lufi mert ha alápörkölsz akkor nem lobban be az egész :D -
#1269 mekkora gyökerek voltak :O -
#1268 sőt biztos :) -
#1267 vagy fordítva van? lehet hogy most nagy baromságot írtam le -
#1266 Nem igazán. A hidrogén nem igazán gyulladékony. A Hindenburg is azért égett le mert tévedésből hidrogén helyett héliummal töltötték fel. -
PeeTeeR #1265 Mythbusters :P:P
the best -
Nuki #1264 a hidrogénes nagyon veszélyes lehet :D ld zeppelin katasztrófa... -
#1263 jah mint a kimaradt jelenetekben is azt mondták hogy hidrogénes ballonnal,aztán héliumos lenne............ -
Nuki #1262 ez durva :D előfordul hogy összekeverik. :D mindenesetre lehet hogy elpatkolna... -
#1261 ja szerinetem is,de nem néztem teljesen végig,csak kb a 3/4-ig meg beletekerésztem. -
MrTressy #1260 Lehet rosszul tudom de sztm abban a részben van egy kis fogalomzavar.Mert amit a kocsihoz használnak Nitrot az NO2, a dinitrogénoxid mint a nevében is benne van N2O nemigazán ugyanaz a 2....csúnya lenne ha altatásnál nem dinitrogénoxidot kapnál hanem nitrogéndioxidot.Nem tudom a fizikai hatásait mert nem vagyok orvos de valószinü tepsiben mennél haza... -
adsa #1259 szívesen, egyébként naon jó ez a rész!!!!!!!! -
#1258 ezért is köszi! downloading is progess...... -
adsa #1257 nics mit Mega Movie Myths -
#1256 köszz a linket!!! -
adsa #1255 mér alig várom, egyébként itt keressétek a torrentet -
#1254 hát egyenlőre még amcsiban sem adták, september 13.-án lesz ott. -
#1253 ha lesz majd torrenten -
#1252 hujaj el is kezdem szedni -
#1251 Mega Movie Myths 2 Hour Special
újabb kétórás különkiadás, egyenlőre még csak amerikában. -
Nuki #1250 legóra van most gondolva :o -
fradis #1249 prsze ember kesres valami történetet probáld ki apu anuy cacuain azt emgtárgyalhátok utána.. -
Nuki #1248 légy kreatív:) -
Keszike222 #1247 Bizony.Azért kéne nekem is ilyen. -
#1246 ja ilyet akár házilag si eleht kreálni :S