1765
-
Nuki #1245 #1240 ^^ -
Keszike222 #1244 Kár, hogy Magyaroszágon nem csináltak ilyen műsort.De Adamék nagyon állatok.Megnéztem azokat a lego figurákat és nagyon jók.Ha lesznek valamilyen csoda folytán én tutti sorba fodok állni értük. -
#1243 ja és mutatták benne azokat a fhmes képeket is -
adsa #1242 az csak most Adam és Jamie próbálta ki -
Nuki #1241 jól csinálta, az egyszer biztos :P -
#1240 Be ne vedd már.. :D Egy csóka fogott egy filctollat, és berajzolta a ruhát, meg a fejeket. -
#1239 valószínüleg igen -
#1238 a 'diet coke and mentos' rész miről is szól?a címéről az jut eszembe mint a amit kari művelt a fhm-ben amikor a kólába belerakta a mentos cukrot és felspriccelt a plafonig,fogadjunk ebbe is vmi ilyesmi lesz -
adsa #1237 még nincs új széria csak új részek (Amerikába)itt megnézheted -
fradis #1236 nemtudjátok az ujjab szériát nem adja a discivery? -
fradis #1235 Ok:D:D:D -
#1234 ha kifogynak elkezdünk mítoszokat gyáártani és beküldözgetni:D -
#1233 Hát azért rméljük nem fogynak ki az ötletekből egyhamar -
Nuki #1232 jók ezek az új részek, mi?! -
fradis #1231 Én imádom ezt a sorozatot de az a baj hogy már anyi mindent kipróbáltak hogy lassan elfogynaka dolgok és akor jön egyx nagyhaépm ismétlés és akor szevasz tavasz lesz na mindeg yadigis élvezük ki:DD:D bár a discoveryt se értem pár részt ismétel le alá... -
#1230 Ilyenekről beszéltek? -
#1229 áén meg azt hittem h ez maszek gyártmány -
petersen 4 #1228 Nem tom.valahol külföldön.De láttam dobozát is.rendes elgó.meg lehet építeni a műhelyt ,van BustermTori,kari stb. :D -
#1227 Ez nagyon komolyHol lehet ijyet kapni??? -
petersen 4 #1226
Veszek ilyet ! -
Kanál #1225 tenyleg zsir a mostani resz -
Kanál #1224 kovi reszben colaval jatszanak az hatha jo lesz :P -
#1223 Hogy megint szinte a legelső részeklet adják, nem is csodálom. -
#1222 nagyon be van pállva a topik,nem ír senki se ide,biztos megunták a sorozatatot lol -
Kanál #1221 utalom ezt a capa hetet meg dirty jobsban is az volt :C -
Nuki #1220 na mi van, nagy a lappangás :D -
#1219 sztem ami tegnapi részben volt az a zagykontroll sztem marhaság,amúgy meg tory külömben azt akarta volna csinálni azzal a sisakkal hogy rávenni Karit hogy vetkőzzön le,csak azt kivágták,mert az se sikerült -
#1218 na jóvan te figymalengető,küldök annyit amennyi belefér az e-mail-be -
#1217 ja meg létezik google is,és van annak képkereső szolgáltatása is -
Kanál #1216 tenyleg jo volt, Adamat jol megszivattak az angyalokkal :D cadillaces se volt semmi mar majdnem megsajnaltam a babut :P -
petersen 4 #1215 Ahma szerintem is. -
#1214 A tegnapi rész nagyon cool volt -
#1213 Ha esetleg mást is érdekel itt egy pár kép Kari ról és Scotti ról: Képek -
k725 #1212 ki tud képet Kari-Ról küldje el a [email protected] lécci -
petersen 4 #1211 De figyu ,azért szoljál ide be oké ? -
#1210 Az oldal hamarosan elköltözik az ATW folyamatos szarakodása miatt. Az új tárhely amit találtam úgyanúgy fizetős de egy 160+ÁFA-s sms-el 12 napig előfizethetsz ami azér nem kevés -
#1209 Ez is egy Archimedeses mítosz lesz. -
#1208 ha utorrent akó nemmindegy hogy mijen torrent kliens, de nincs -
adsa #1207 ki használ eternetet utorrentet és meg van neki a steam cannon? -
Nuki #1206 én csak egyszer, de jó is az :D