Régebbi, ám annál jobb filmek

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Encore
Idõtlen idõkig, 1993-as film, amikor a fickó minden nap ugyanarra a napra ébred.
Csirke4
Ellenséges terület?
igyvan ! igyvan !!!

+rendõrakadémiák is jóak !!!

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Eye-scream
Csupasz pisztoly+összes többi Leslie Nielsen film (min 10x láttam az összeset)
Airplane 1-2
Nagy durranás 1-2
Keretbe verik az összes mostanában vígjáték néven kiadott fost...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

wizy
StarWars 4-5-6:-))))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

fifi
Keresztapa 1 2 3.
Most lett meg dvd-n.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Rózsalány
A Sherlock Holmes meg a Poirot sorozatok naggyon naggyon jók, kár, hogy ritkán van!
A jó film amit nemrég vetítettek 2 részben a tvben a Volt egyszer egy Amerika - Roret de Niro, James Woods meg ilynek. Jó kis maffia film...<#violent>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Bandew
Hááááááááááááááááááát..........
:-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Minden regi film jo. 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Múlt héten láttam Pécsen a moziban (francia filmnapok voltak) a Betty Blue rendezõi változatát. Igaz az eredetit nem láttam, de ez nekem iszonyatosan tetszett.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fifi
Pótold!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

LittleL
Columbo az király sorozat, olyan
éles az esze, mint száz másiknak. D

olasz meló régi változatát még nem láttam,
de majd bepótoljuk

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Taranov
Én a tévében a Poirot-t szoktam nézni rendszeresen, mentek 89-es évjáratú részei is, de az utóbbi idõben az új, 2004-esek.
Egyébként nem nagyon szeretek TV-ben nézni filmet, mert 55 centis tévém van és alig látszik.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fifi
Olasz meló origi változatát láttad? Nagy über film!

fifi
Columbot szeretem de nagyon... Engem nagyon megragadott a béna mégis agyas arculata a csávónak...

LittleL
Múltkor meg felvettem a tévébõl a :

Magánbeszélgetés c.filmet, Hetvenes évek beli krimi,
Gene Hackmannel, Harrison Forddal a fõszerepben,

Gene Hackman a lehallgatóiparág jeles képviselõje, sohasem hibázik, de most nagy bajba kerül....

jó kis film volt, utána megnéztem a Közellenség -et,
nagyjából hasonló téma, csak 25 év különbséggel.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
mikor lesz ?

Egyébként ma lesz a MTV 1 -en este a Sherlock Holmes igazi
történetei, elsõ rész,
szerintem azok a fimek nagyon jók voltak, úgyhogy ez kihagyhatatlan,

emlékszem, kisikolás lehettem, amikor ezeket vetítették a tévében,
és nagyon izgalmasak voltak.
Tulajdonképpen ezek a mostani thriller filmek elõdjei.

LittleL
Nemtudom ti hogy vagytok vele,
de mostanában az új filmek mellett
rászoktam a régebbi krimikre, filmekre.

Mert régen is tudtak jó filmeket csinálni.
A tévében meg gyakran látni ilyen filmeket, amit
én nagyon szeretek, és ha úgy van kedvem videóra is
felveszek.

Írjatok filmeket, amik ma, vagy a héten lesznek a tévében.

fifi
Európa kemping
Nemtom belefér-e a topikba de azt imádom...

← ElőzőOldal 6 / 6