Régebbi, ám annál jobb filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LittleL
A párbaj - Spielberg elsõ filmje, múlt héten volt...

jó volt.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Keresztapa? <#lookaround>

Szntem naon jók.
Fõleg az elsõ rész. Az a legjobb.

tep
Az én kedvenc filmem a : Ford Fairlane kalandjai /a Nagy Feró-s szinkronnal/

\"SLICE of LIFE\"

LittleL
Az volt a legjobb, amikor Egon kieszelt egy trükköt,
hogy hogyan lehetne elvenni egy kulcsot egy sörrakodó munkástól. DD

a munkás a Carlsberg sörgyárban dolgozott
Kitalálta, hogy a Calrsberg -es sörösüvegbe Tuborg sört kell önteni,
és amikor a munkás , mujnka közben issza majd a sört,
jól fog neki ízleni, és ezlatt ellopják a kulcsait. DD

Mindebben volt némi Dán vicc is.
Szerintem a két sörgyár mindig vetélkedik egymással,
és ez is azt akarta sugallni, hogy a Tuborg sör azért mégiscsak jobb. DD
Dán humor.

Úgy is volt, a munkás ráhúzott a Carlsberg sörre,
persze akkor már Tuborg volt benne,
és a fickó furcsállotta is, hogy milyen jó ennek a
"Calrsberg" sörnek az íze hirtelen, és
még egy jó nagy kortyot ráhúzott a sörösûvegbõl.
És amikor felfelé nézett a fickó, addig Egon ellopta a kulcsokat. DDD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Random_
Most megy mingyá nézem is.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

LittleL
nekem megvan dvd-n, de még meg sem néztem. D

Random_
Ez piszok jó Egon! 😄

Most lesz az Ideglelés feliratosan már láttam érdekel milyen lesz szinkronnal nem mintha sokat beszélnének benne.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

LittleL
frankó.

- Van egy ötletem

Disno
Nekem Richard Pryorral a Vaklárma c. film tetszett nagyon!

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Random work
Olsen banda lassan már egy hete megy a Viasaton éjszaka.
Veszem fel amit éppen tudok nagyon állat film.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

LittleL
mindjárt kezdõdik a Volt egyszer egy vadnyugat.

én nézni fogom.

Valaki tud segíteni nekem, a Virágot Algenonnak címû filmet keresem. Meg van valakinek?

artschi
A Brewster milliói c. film nincs meg valakinek? Amiben Richard Pryor (nemtom jól írom-e a nevét) egy gazdag nagybácsijától nyer 300 millió dollárt, ha 30 milliót elkölt 30 nap alatt. Nekem nagyon tetszett 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

LittleL
most megy az Air America !!

sigmavirus1
igen, igen, Szörnyecskék!

Viva La Virus1!!!

Rózsalány
az melyik? a szörnyecskék vagy mi???

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

sigmavirus1
Huuu van rá esély hogy megdobsz egy másolattal?😊

Viva La Virus1!!!

Morpheus
Az elsõ rész megvan SVCD-ben feliratosan. Érdekes volt újranézni. Kiskoromban szerettem.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

sigmavirus1
Megvan valakinek a Gremlins 1-2?😮

Viva La Virus1!!!

Rózsalány
Volt a mult héten az Amerikai História X. Az milyen nagyon jó! kár, hogy nemtom megszerezni dvdn!😞(

BADE
A topichoz

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Random_
Mint háborús.
Valóban jó film anno kisgyerekként rongyosra néztem a videót és mindig nagyon elszomorodtam a végén.

Bucser
melyikhez?? mert itt bõ 30 évet soroltam fel😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BADE
Szerintem Az Elrabolt Expressz vonatot ide sorolhatjuk.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Bucser
The Great Escape!!! Klasszikus háborús film😊 mint a Navarone ágyúi és a Bridge too Far, vagy a Híd a Kwai folyón. Mind klasszikus... Vagy az Ének az esõben😊 Kedvenc romantikus csillivilli vígjátékom😊 Meg a Fred Astaire filmeket is imádom, de ott vannak pl. a régi sci-fi-k A Zöld Szója a Logan futása és a Blade Runer harrison Ford szereplésével 1982-bõl...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LittleL
jaja, az kihagyhatatlan.

Fe is fogom venni videóra.

Waterhorse
Nem mondod, ebbõl a listából pont az Air America hiányzik nekem is😊))

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

LittleL
a jövõ héten lesz egy csomó jó, és régi film.

Air America -kedden. ezt felveszem, nagyon király.

Osztály vigyázz!! - ez is jó

Twister

Emlékmás - Total recall

Random_
Valamelyik reggel láttam egy olasz filmet kb 80-as években készülhetett. Nem láttam elejétõl mert szombat reggel 4-kor kezdõdött én meg ötkor ébredtem és amikor kapcsolgattam a tv-t feltûnt. A faszi nyert asszem lottón én teljesen elhagyta a feleségét elment Rómába élt mint hal a vízben kaszinóba ment és ott nyert egy számmal nagy vagyona lett végül mindet elvesztette család, barátnõ, személyazonosságát, pénzét és üldözték alvilági hitelezõk. Visszatért a faluba és ott meghúzta magát a vicc az egészben az volt, hogy szegény felesége el is temette mert azt gondolta meghalt a temetést a faszi meg is leste. Szóval eléggé jó film volt.

Az igazán régi filmek is nagyon szórakoztatóak. Pl. Van aki forrón szereti igazi kedvencem!

Waterhorse
Ponyvaregény már 10 éves??
De nagyon repül az idõ, amúgy nekem is egyik nagy kedvencem, de jó répgi már ez is😊)

Kicsit jobban beleássátok magatokat, még ma is lehet látni olyan filmeket mint régen, csak ne amerikaiak között keresgéljetek mert merem állítani, hogy ott 99%-ig csak közönségfilmeket csinálnak. Ami felidézheti a régi színvolanat és stílusukban is tükrözik azt, azok a Japán, francia (nem a vígjátékok), esetleg olasz, elvétve 1-2 angol film (pl. az új Poirot filmek Molinával).

Én megemlíteném még a régi magyar filmeket, akár a 80-90-es évekbõl is (Sose halunk meg, Csapd le csacsi, Csöpi és Kardos doktor történetei)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

LittleL
Tegnap volt a Pénzvonat.

Nagyon jó film, egyik kedvencem,
milyen fiatal volt a Jennifer Lopez ? Hmmmm

LittleL
igen, nagy kedvencem, a Ponyvaregény.

-Ne ezt megoldottuk..
Elvihetem maguakat fiúk ? Merre laknak ?
- Én Delmosa beach
- Én Redondó
- ......Látom a jõvõt.....Látok benne egy taxiutat. Kupálódjanak ki fiúk.

Punker
elég sokszor volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Rózsalány
Ponyvaregény(1994), zene mellett a film is nagyon jó! nem is tudom volt e már a tvben...

artschi
ez nekem is az egyik régi kedvencem.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

LittleL
A Logan futása c. filmet láttátok már? angolul (Logan's run)

1972 -es film, a magyaron is volt már 2 szer.
jövõben játszódó fantasztikus világban.
burokban élnek az emberek, és 30 év felett mindenkinek meg kell
halnia, abban a tudatban, hogy majd ujjászületik.
A rendszer jól is mûködik, de valami hiba csúszik
a rendszerbe. Logannak kell megoldania a problémát.....

fsz: Michael York

LittleL
Kék villám fsz:Roy Sneider <#eljen>

- Én nem vagyok egy szarevõ....sose voltam..
- Edd a húspogácsát !!
- Jaajj, haggyuk itt ezt a barmot, mert megszakad a szivem.
- Ne mééég !!
- Ne viccelj !! dolgunk van.
- Na jó, Páá húspogácsák.

LittleL
Az király, meg kell nézni, felvenni.

Idétlen idõkig az csúcs egy film,

Ha most is ilyen jó filmeket csinálnának nem kellene olyan sok idõt eltölteni a kölcsönzõben, amíg eldöntöm, hogy melyik filmet vegyem ki,
mert a mai filmek jelentõs százaléka lejárt témájú..

Punkerwork
akkor felveszem újra 😊 mert nekem vannak benne reklámok 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Rózsalány
dunatv -este nyóc!😊(no reklám!)

Punkerwork
melyik csatornán?

Rózsalány
16.-án lesz a tvben!

Panzermeyer
Tényleg... meg van A tizedes meg a többiek is, csak még nem jutottam odáig, hogy megnézzem. Az õrnagyúr se lehet rossz film, mert a regény rohadtul tetszett. A 3. kötelezõ, ami bejött 😊

mov ah,4ch int 21h end

Punkerwork
az Isten Hozta Õrnagyúr is nagyon jó.

Random_
Tegnap néztem meg A tizedes meg a többieket! 😄 Óriási film!
"már a speizban vannak az oroszok!"

Panzermeyer
Milyen érdekes, én is mostanában szoktam rá a régi filmekre. Most szereztem meg a Majmok bolygóját (persze a 1968-as verziót), meg A 17-es fogolytábort. Továbbá vadászom az alábbi filmekre: Jákob rabbi kalandjai, Magas szõke férfi felemás cipõben. Most több nem jut eszembe 😊

mov ah,4ch int 21h end

CSOCSO
nahja.. en is raszoktam a regi filmekre.. az osszes csendort leszedtem az utolso honapban... most regi jackie chan filmek erdekelnenek....pl reszeges karatemester meg hasonlok
repro
<#eljen>

N0 TXT TLK PLZ!4!

nemcsakfeel
mármint csak az 1,2 .. a többi retkesen unalmasan elõzõekrõl másolmány. - és nem vicces.

*hihi ** *

Morpheus
Louis de Funes - Horgász a pácban. Ma néztem meg éppen. Még mindig ugyanolyan jó, mint évekkel ezelõtt..😊

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"