The Punisher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fitutufi
hát ha szemtõl szemben egy vagy 2 shotgunnal egyszerre lõve hasba lõsz egy hapekot akkor a mögötte lévõ falon vagy ajtóra jó nagy vérpaca lesz látható , meg még vannak egy két jó jelentek, nekem eddig a kedvencem az étterem , ott nagy mészárlás volt egyszerre 😄DDD

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

báttyó02
<érdekli> 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
brutális alatt mit értesz?

fitutufi
folyamatos tûzelés...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Na kipróbáltam.A demó után valahogy jobbnak tünik.A demó nekem is szaggatott oldalrafordulásnál,a full most teljessen jó.
Hát sokat nem kell benne gondolkodni az biztos,szintiszta akció.Na meg igen brutális is néhol,ugyhogy néhány betiltást kinézek neki...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fitutufi
nekem is tetszik 😄DDDDD
el lehet vele szórakozni míg ki nem jön a stalker és a bia...

Shep
na kikapcsoltam anisot élsimítást most nem lépett ki,az elsõ küldetést meg is csináltam és azt kell mondjam tiszta dead to rights szóval nagy jó, eszméletlen brutális de jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Glpetyus
Fúj :S

fitutufi
cseréld le a gépet<#idiota>
(rossz helyrõl töltötted , driver hiba-új driver , stb.....)

Shep
Valaki mit tud arra mondani, hogy a teljes is mint a demo kilép a játékból.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fitutufi
én teljesbe nem tapasztalok ilyet<#nemtudom>

Glpetyus
Na meKnézzük ezt a demót ^^

grebber
Na megy a game nem tom iért hibázott elsõre.

Nem egy nagy eresztés. <#levele>

Next PC upgrade: 2022

leszedtem a demot és tetszene is, de olyan furcsa vmiért... ahogy fordulok pl., akadozva követ csak a kamera, pedig nem szaggat a játék... tök idegesítõ

War. War never changes.

fitutufi
a menü is jó még azt kihagytam...
most vok 3. pályán

szerintem a játék egy kalap szar
unalmas

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Jó volt,ahonnan én szedtem ott meg a 3. cd-ként felrakták ujra a 2.-at.Persze hogy nem volt jó...
Szerencsére mára korrigálták,majd ma kipróbálom ezt a csodát.

fitutufi
kipróbálva...
graf a karaktereknél jó , de a környezet az fos
hangok jók
az írányítással semmi gondom , csak néha a kamera bezavar ha túl közel megyek valamihez mondjuk egy falhoz.

nekem tetszik , egy kis játék a stalker elõtt 😊
amig nem jelenik simán végigvihetõ...

báttyó02
Na valaki irja már le milyen,mert akkor leszedem azt a 1,9 gigát ha megéri......

grebber
Telepítés 3/4-énél hibát ir ki. 😞

Next PC upgrade: 2022

Scholes18
a filmhez mennyire kapcsolódik?

Glory Glory Man United!!

Glpetyus
No ez is kijött? 😮

😊
Na fél órányi játék után azt kell mondjam igaza van a cikkírónak.😊
Lõni,gyilkolni,nem gondolkodni.
A grafika elég elavult,bár a havok motor kicsit feldobja a játékélményt.Hangok elég jók,irányítás:consolbeteg😞
Egyszer elmegy...

dardevil

dardevil
Megjelent a Punisher
2005. január 20. 10:27

A The Punisher címû játékot nagyon könnyû egy félmondatban leírni. Menj A pontból a B pontba és ölj meg mindent ami él és/vagy mozog. Mondani sem kell, hogy egy játékot, mely erre alapoz, szétszednek két óra alatt, de ez valahogy elérte, hogy jó kritikákat kapjon.

A THQ által megkreált rémálom akció a Marvel képregényen alapul és több, mint 120 egyedi gyilkosságot tartalmaz. A fejlesztõgárda, a Volition, igyekezett minél hûségesebben ragaszkodni a képregény sorozat alapjaihoz, melyben egy ultra erõszakos antihõs legjobb szórakozása a kegyetlen önbíráskodás. A történetet a Punisher alkotópárosa írta, mégpedig Jimmy Palmiotti és Garth Ennis. Sikerült visszaadniuk a képregény szélsõséges, sötét világát. A játékosok Frank Castle, azaz a Punisher (Megtorló) bõrébe bújhatnak és nekivághatnak egy bosszúval telített igazság-túrának.

A játékosok minden információt megszerezhetnek az elkövetõktõl amire szükségük van, persze ehhez szükség lesz néhány régimódi büntetés kiosztására is, ami megereszti a bûnözõk nyelvét. A bûnözõk fontos dolgokat mesélhetnek el, s a "meggyõzés" erejétõl függõen többet-kevesebbet, vagy fontosabbat is hajlamosak kikotyogni. A játék kihasználja a környezetben rejlõ lehetõségeket is, mégpedig 120 különbözõ módon teszi lehetõvé, hogy kivégezzük a bûnösöket. Itt nemcsak különbözõ eszközökre és fegyverekre kell gondolnunk, hanem olyan speciális kivégzésre, ami helyszínspecifikus.

A játék a polcokra Playstation 2, Xbox és PC változatban kerül ki, ahonnan az elmondottak alapján néhány országban valószínûleg hamar el is távolítják, még akkor is ha korhatáros (természetesen felnõtt kategóriájú). Gondolok itt például Németországra, ahol már hagyományai vannak a számítógépes játékok betiltásának. PC-re kb. 8000 Ft, a Playstation 2 és az Xbox változatok pedig kb. 10 000 Ft-os ajánlott fogyasztói árral hagyták el a kiadót.

www.sg.hu

fitutufi
már csak pár file , de most suliba megyek majd 2-kor tesztelem<#eljen>

köszi

War. War never changes.

fitutufi
<#szomoru2>

www.bithumen.tx.hu

báttyó02
cimet tudnál mondani?

Vki nem mondaná meg mi a Bitorrent magyar lapja? Elveszett a címe, keresõk meg nem látják.

War. War never changes.

Dynamic
Egyébként szerintem ezek a "én már szedem" meg "lent van a 2.cd" szintû kommentek a lollerek és teljesen feleslegesek.
Dynamic
Bittorrentrõl már le lehet szedni.
fitutufi
loller<#ejnye1>

hitman 1911
Bazz mi ekkora titok hogy honnan húzzátok lefelé??? Legalább privizzétek meg gecie.

HONDA-The Power of Dream

Tessék itt egy ismertetõ róla,igaz a Call of Duty-ra "optimalizálva" de ezután már csak kiigazodsz rajta. ITT

De hogy ennek mi köze a Punisher-hez,azt nem tudom,majd mindjárt én kapok büntetést mert itt irok ilyenekrõl...

ezt még megtorlom<#violent>(csak vicc)

Hajrá Manchester United!

na jó van nem nyaggatlak titeket csá

Hajrá Manchester United!

hát szarnak rám

Hajrá Manchester United!

fitutufi
szerintem itt is<#buck>

Hát igen,inkább annak a játéknak a topicjában kérdezd,amihez szervert keresel.

fitutufi
<#ravasz1><#idiota>
<úgyis behal mit izgulsz><#nyes>

tudom<#szomoru1>de szarnak válaszolni máshol

Hajrá Manchester United!

Hát este 10-11 között lesz meg,ha a tvnet is ugy gondolja,mert délután is behalt egy negyed órára...

fitutufi
kicsit eltévedtél...<#nezze>

mert nem talál szervert

Hajrá Manchester United!

ne haragudjatok de teljesen nem ide tartozik a kérdésem:nem tudjátok hogyan lehet használni az all seeing eye-t

Hajrá Manchester United!

fitutufi
neked könnyû 130-140-el húzol<#mf2>
én meg csak 69-cel kecie<#ejnye1><#idiota>

Csordogál nekem is már,megnézem de sokat nem várok.Aztán hátha pozitiv csalóás lesz.

fitutufi
1. cd lejött most tartok a 2. 14-es rar-jánál<#rinya><#shakehead><#szomoru1><#buck>