439
-
Curtis #158 Hali,
A hatodik a legvégén van, a lábánál fogva kell lelógatni a faszit. Jó gyorsnak kell lenni :) -
má megvolt , de má végig is vittem ! :)
jó game volt ;) -
a lift mellett jobbra és balra is a lépcsőknél van 1-1 kép és ha letellik az idő akkor jelenik meg asszem a bal oldalinál /liftnek háttal álva/ a kis kék körvonal hogy lehet aktiválni na és ott lehet kimenni. -
hogy kell a takaginál ???? megy az óra és akkor odaáltam a lifthez és hol van az a kép ??? vagy micsoda és ha letellik az idő akkor nyílik az ki ?? vagy hogy van ? -
nekem a 4x simán ment. Vki azt mondja meg hogyaz első pályán a cselendzs mód az hogy vallassak 6 fickót más módszerekkel, na ez eddig ok 5 meg is van de a 6. at hol vallassam?
Ja egyébként végigvittem és hát nagy jó volt az egész, bár a dead to rightost nem üti, mondjuk brutalitásban kb egy szinten vannak de a DtR-ban több átvezető volt és a pályák hangulatosabbak voltak, bár ebben a HL-es poén nagy volt. -
helikopternél vok a sokadig pályán , még folyamatban a kinyírása most egy kis pause után köv... :) -
Curtis #152 Hali,
Nem tudom rájöttetek-e a pontok osztására és a szorzókra. Minél tovább nem találnak el, annál nagyobb lesz a szorzó. Ez elég jó, nekem max x4-ig sikerült felvinni, de az IGN-en írta valaki, hogy x7 x8-ig is fel lehet vinni. Ez elég durva lehet :) Amúgy jó módszer, ha előbb kivallatjuk a fickót és kivégezzük. Így kb 400 pontot lehet kapni. A sima vallatás 150-200 pont, speciális vallatás +500, a speciális kivégzés +1000 pont. Attól is függ, hogy váltogatjuk-e a módszereket, mert ha nem, akkor folyamatosan csökken a kapható pontok száma. -
vissza kell menni a lifthez és mikor letellik az idő az egyik kép mögött már be lehet menni az ajtón. -
Curtis #150 Hali,
Ha valakinek sikerült megcsinálni a Chop Shops pályát a Punishment módon ( min 30.000 pontot kell elérni) az szóljon. :) -
tomit #149 Mit kell csinálni azona páján ahol a takagi van. Megölőm, kinyítom az irodát, és elindítom a számítógépet. Elkezed elindulni az idő, nagyon sokan jönnk. -
mert nem is lehet !!! :)
én csak mögé álltam és a gépfegyveremmel soroztam mert annak a sorozat lővőnek volt páncél pajzsa ! :) azé... -
98 alatt csinált nekem ilyet. -
Rusy #146 nálam nincs hang csak a menübe, tapasztalta ezt már valaki? sb live 4.1 -
na nekem pl nem akarta használni a gépágyút hiába nyomtam a use gombot bőszen. -
jah hát annyira nem volt nehéz...én is normálon tolom....de én a menekülésnél bevetettem magam a tömegbe és a sorozatlővő mögül soroztam a népet rendessen aztán elfogytak akkor elballagtam az ajtóhoz oszt .......... aztán sarokban a virág és ott az védett meg oszt bumm :DD és exit.... -
Hogy lehet tárggyal kivégezni? eddig 2x ha fogtam kezembe vmit. -
hát nem tudom szerintem egyszerű volt bár nem tudom te milyen fokozaton nyomod én normalon megvártam míg sokan vannak és csak simán szaladtam a vgén meg nyomtam egy berzerert és kész a 30mpet meg kivártam egy oszlop mögött bújkálva. Bullseye-t meg oszlop mögött bújkálva lőttem célzott lövésekkel, na meg adtam neki gránátot.
-
Curtis #141 Hello,
A Chop Shop-ban (Challenge mód) az a feladat, hogy 1:30 alatt 6 különböző tárggyal kel kivégezni a fickókat. Vannak: feszítővas, baseball ütő, üvegpalack, nagy vasdarab, szemeteskuka. Mi a hatodik??? Nem jövök rá. Thx. -
húú az úgra-bugra hapek megvan és a menekülés is !
nagyon nehéz volt a menekülés annyi ember volt de elsőre sikerült egy váza mentette meg az életemet :DDD
-
má megvan :)
yeeeeeeeah -
nekem is az volt, épp hogy éltem, de csak szaladgálni kell, hogy az érkező puskások ne tudjanak lelőni. -
kevés életem van
valami mentést tudsz adni ? -
na úgy kell megölni ahogy leírtam, legalábbis nekem működött. -
na ott vagyok, azt hiszem azt kell csinálni, hogy lent is vannak hordók azokba jól időzítve belelőni, hogy akkor robbanjon mikor az orosz melléjük ér, sajnos nem tudom hatásos e mert alig volt életem mikor odaértem és megöltek, most megyek vissza megpróbálom megint. -
ne húzdd a procit és jó lesz. -
én láttam , elég jó volt... -
Szerintem nem Half life2 és társait kell keresni benne és egész jól el lehet szórakozni vele!Nagyon mély dolgokat nem szabad várni a játéktól! -
Pedig itt nem az életben hagyás a lényeg...
Láttad a filmet?
-
:DD -
Na,kipróbáltam--->DEL :P -
#121 <<<<< PLS HELP !!!! -
Corey #127 Nálatok nem fagy a game? nálam egy idő után hirtelen megáll az egész majd ha nyomok valamit a monitor kikapcsol.. videokártyagond nem lehet mert más game tökéletesen fut.. -
húzogatni és majd leesnek a kések egy idő után... -
Mikor a konyhában a special interrogálás az hogy egy késekkel tali láncos késtartót akar a fickóra húzni, azt hogy kell csinálni, mert hiába húzom az egeret fel le a kék csík még csak meg sem jelenik. -
amikor beleüt a földbe egy bazi nagyot akkor hátamögé mész mert szédelek és akkor e gomb és odavezeted a hűtőhöz és ott az egér mozgatásával fel le a hűtőt nekibaxod az agyának és lesz több ilyen hely ott is odavezeted , stb... -
Realist #123 az orosz palit aki meglátogat a lakásomon, hogy lehet megölni?
hiába "dobálom" nem történik semmi
amikor megcélzom vele a hűtőt akkor pedig semmilyen gombra nem reagál..
mit csinálok rosszul? -
tanácstalan vok , má mindent körbejártam de sehol és sehogy nem tom megölni , nem jövök rá...

-
aki már itt tart az figyeljen !!! 10. pálya végénél amikor az orosz lángóló benzines hordókat dobálrám azok szétlővőm amikor a feje főlé emeli és amikor ez megvan jön egy bejátszás és az orosz ilyen lángóló lesz és nemtom mit kell vele csinálni mert nem döglik semmire !!! közbe meg jönnek a csicskásai lövöldözni
help please !!! -
A 2 pályán a dagadt öreget kell interrogálni nade mi az egérmozgatás jó taktikája húztam fel le jobbra ballra is már kínomban de csak nem akaart felfele menni rendesen a kék csík aztán a vége az lett, hogy szerencsétlent bedobta a présbe aztán összepréslődött, persze látáványos volt, de lehetőség szerint életben hagyom a csókákat. -
Gabe18 #119 Hát akkor valószinű az a baj...