439
-
Lejárt a szavatossága. 
-
SEGÍTSÉG!!
Mitől lehet az hogy játék közben egyszer csak bezárja a játékot? -
Nyiri #196 Jo kis game, de a gepigeny rohadt nagy a latvanyhoz kepest. -
a speciális kivégzések naon teccenek:D -
jó kis game!!! -
Egy nagy csalódás a játék...egy gyengére sikerül Max Payne + Manhunt egyveleg. 
-
Kész.
-
majd máskor
most nincs már kedvem
csinálj te -
mégcsak most kezdem -
Na készvan? -
Sztem nagyon jó kis game... Nekem nagyon tetszik! Nem olyan régen öltem meg Oroszt! :D -
1, 2, 3, 4 és még van 1000 oldal, csak keresni kéne. -
de nekem a játékból kell! -
Google -
kéne pár kép!!!!!!!
amiből tudnék bannert csinálni -
az nem baj, attól még lehet nagyon jó is. -
ok
megprobálok
még kezdő vok -
hát persze :) -
csináljak ide egy bannert? -
én még csak most töltöm
rakjatok be képeket -
nem tudom szerintem teljesen korrekt a hosszúsága, olyan 8 órás játékidő ami teljesen jó a mai játékok között, őfleg egy ilyen stílusu játéknál. -
Braveheart #177 én is így voltam... aztán mikor azt hittem hogy a játék felénél vagyok, hirtelen vége lett... -
Nagyon kemény a gém 
Jó grafika, 102%-os játékélmény!!!
Agyba-főbe verni mindenkit...
Nagy tetszik a játék :) Főleg az tetszik benne amikor szóra kell bírni az embereket
-
ja de várjál milyen nehézségi fokozaton? -
Nem dicskvésből, de hatszoros általában simán, és most összejött a 10es. Jó kis játék ez, nem az az agyalós fajta, de jó -
Na császtok! Kipróbáltam a játkot és király! Ze a sok gyilkolási módszer.
-
Jessus666 #172 Sziasztok!
Nekem is egy olyan problémám van hogy nincs hang a gém közben holott a menüben van és a setupban is és a demóban is volt, sőt még az ACE codecpacket is töröltem, és akkor se működött mikor fent volt!!!Vki tud megoldást szóljon!!
Plííííízzzzzzzzz!!:) -
Hakapeszi #171 köszönöm szépen! -
Gabe18 #170 3 cd,de méretre inkább 2 és fél.Szóval fér. -
Hakapeszi #169 Helló!segítene nekem valaki,hogy hány cd a gamma!nekem még nincs meg és érdekelne,hogy 1 dvd-n férne-e mellé valami! előre is köszi! -
Corey #168 Na ezt nem értem, most nem fagyott le, miután benyomtam a gépet és folytattam.. akkor mi lehet a gond? csak ennél a játéknál fordult ez elő, más minden tökéletesen megy, ugyhogy valami nagyon nemtetszik neki.. -
keroka #167 Leszedtem a codecet és működik a hang -
keroka #166 Nálam van ace megapack codec. Lehet, hogy attól van. -
Rusy #165 nem sajna most próbálom a másik gépemwn, detto amd radeon xp sp2 csak sb live 4.1, ha valamit megtudok szólok, próbáltam kodek unistallt is, csak az a baj hogy a setupba van egy sound teszt, ott van hang, tehát nincs baj, nemtom játék alatt miért nincs... -
keroka #164 Nálam sincs hang csak a menü alatt (xp sp2, sb live 5.1, amd, radeon).
Rájöttél valamire? -
Corey #163 kopiztam máshonnan. a lényeg bennevan.. nemértem mit csinál, illetve miért csinálja ezt.. 3 ezelőtti pályát is végigprobáltam és 1 óra után sem fagy ki semmi, utana rögtön az emlitett pálya és slussz, meglátom a tornyokat, és kész.. -
Corey #162 na most viszont valami nagyon nagy gond van. nálam ez a gond viszont most mindig előfordul, eddig nem csinálta. KriegKopf szigetén, rögtön az elején mindig megáll a kép és kikapcsol a monitor, rebootolni kell mindig. ezután megprobáltam a többi végigvitt pályát, és nem csinálja ezt! viszont a sziget elején mindig... na ilyenkor mi a gond? videokari gond nem lehet, legalábbis szerintem nem, mert akkor mindenhol csinálná.. -
akkor nem tudom, nekem azért lépett ki. -
Én most játszottam először ezzel a játékkal. Nagyon király! ezek az ember szétverések / szétlövések nagyon tetszenek! A grafika nem valami jó, de azért rá lehet nézni a monitorra. :) -
Corey #159 nincs huzva a proci...