The Punisher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
nekem is az volt, épp hogy éltem, de csak szaladgálni kell, hogy az érkezõ puskások ne tudjanak lelõni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fitutufi
kevés életem van
valami mentést tudsz adni ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Shep
na úgy kell megölni ahogy leírtam, legalábbis nekem mûködött.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
na ott vagyok, azt hiszem azt kell csinálni, hogy lent is vannak hordók azokba jól idõzítve belelõni, hogy akkor robbanjon mikor az orosz melléjük ér, sajnos nem tudom hatásos e mert alig volt életem mikor odaértem és megöltek, most megyek vissza megpróbálom megint.

Shep
ne húzdd a procit és jó lesz.

fitutufi
én láttam , elég jó volt...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

rorr
Szerintem nem Half life2 és társait kell keresni benne és egész jól el lehet szórakozni vele!Nagyon mély dolgokat nem szabad várni a játéktól!

rorr
Pedig itt nem az életben hagyás a lényeg...
Láttad a filmet?

báttyó02
😄D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Glpetyus
Na,kipróbáltam--->DEL 😛

fitutufi
#121 <<<<< PLS HELP !!!!

Nálatok nem fagy a game? nálam egy idõ után hirtelen megáll az egész majd ha nyomok valamit a monitor kikapcsol.. videokártyagond nem lehet mert más game tökéletesen fut..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

fitutufi
húzogatni és majd leesnek a kések egy idõ után...

Shep
Mikor a konyhában a special interrogálás az hogy egy késekkel tali láncos késtartót akar a fickóra húzni, azt hogy kell csinálni, mert hiába húzom az egeret fel le a kék csík még csak meg sem jelenik.

fitutufi
amikor beleüt a földbe egy bazi nagyot akkor hátamögé mész mert szédelek és akkor e gomb és odavezeted a hûtõhöz és ott az egér mozgatásával fel le a hûtõt nekibaxod az agyának és lesz több ilyen hely ott is odavezeted , stb...

az orosz palit aki meglátogat a lakásomon, hogy lehet megölni?
hiába "dobálom" nem történik semmi
amikor megcélzom vele a hûtõt akkor pedig semmilyen gombra nem reagál..
mit csinálok rosszul?
fitutufi
tanácstalan vok , má mindent körbejártam de sehol és sehogy nem tom megölni , nem jövök rá...

<#help><#help><#help>

fitutufi
aki már itt tart az figyeljen !!! 10. pálya végénél amikor az orosz lángóló benzines hordókat dobálrám azok szétlõvõm amikor a feje fõlé emeli és amikor ez megvan jön egy bejátszás és az orosz ilyen lángóló lesz és nemtom mit kell vele csinálni mert nem döglik semmire !!! közbe meg jönnek a csicskásai lövöldözni

help please !!!

Shep
A 2 pályán a dagadt öreget kell interrogálni nade mi az egérmozgatás jó taktikája húztam fel le jobbra ballra is már kínomban de csak nem akaart felfele menni rendesen a kék csík aztán a vége az lett, hogy szerencsétlent bedobta a présbe aztán összepréslõdött, persze látáványos volt, de lehetõség szerint életben hagyom a csókákat.

Hát akkor valószinû az a baj...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DONGUBA
vagyis 3-as cd 2 es vegu

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
de lehet mert a vege a kicsonagolt fajlnak 1-es cd 1 es vegu 2 es cd 2 es vegu 3 as cd 3 as vegu.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ahonnan én szedtem ott elõször a 3-as lemeznek is a kettest rakták fel,aztán javitották.Bár kétlem hogy ez "általános" hiba lenne.

DONGUBA
Help kellene
leszedtem kicsomiztam bemountoltam telepult az 1-2 cd aztam kerte a 3.at de azt meg nem fogadta el.Valaki tudja miert?

nnnnna... én is kiprószáltam...
véleményem tömören:
fps = first person shooter
tps = third person shooter
bps = brainless punisher shooter

fitutufi
az orosz embert ki ne hagyd , élvezetes fejbekúrni

Dynamic
Végül is nem kötelezõ senkit sem megkínozni, ez csak egyedül rajtad áll.Az mennyivel jobb, hogy simán fejbe lövöd egy shotgunnal?A gond nem ezzel van, hanem azzal, hogy simán UNALMAS és bugyuta a játék.Az, hogy a May Payne-t bünteti, szerintem elég lol kijelentés, de hát ízlések és pofonok.A grafika ronda.Az AI, mint azt már a demó kapcsán írtam csapnivaló.Még szerintem 1-2 pályát kipróbálok, aztán törlöm az egészet(már az elsõ után is az ásítással küszködtem).Nem értem az nforce-on miért kapott majdnem 80%-ot.Higgyétek el én szeretem az agyatlan lövöldözéseket, de ebben a játékben semmi nincs ami megfogna.
elindítom a játékot, a menüben még van hang ha rákattintok valamire de a játékban ábszolúte semmi. Tapasztalta ezt már más is???
A másik hogy 1280*960 ban szaggatott a kép fordulásnál.
Ez is zavart egyébként. Persze lehet a gépem kevés neki,
de ha a hl2 nek elég volt talán ennek is elég lehetne.

dardevil
#71 egyetért

Hát ez a grafika, már elnézést de elég gagyinak tûnik. Az ürge még csak elmegy valahogy de a környezet az nagyon gyatra.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

dardevil
Manhunt - szintén

Egyébként nekem sem megy végig a telepítõ. Kb. 3/4-nél valami hülye hibaüzenetet ír ki és kéri az elsõ lemezt. Persze ha ezt berakom akkor meg meghal az egész telepítõ. grebber említett itt egy ilyen hibát ld. #76, de nálam másodikra, sõt harmadikra is ugyanazt csinálja.

Hát igen, biztos van akinek tetszik. Egyébként az öncélú erõszak ilyen bemutatása szerintem sem egy túl jó ötlet a fejlesztõk részérõl. Persze volt már nekünk egy POSTAL-unk is ami szintén nem nagyon szólt másról mint az esztelen öldöklésrõl.

dardevil

fitutufi
nekem tetszik<#mf2><#vigyor1>

Ez a game túlmegy a jóizlés határain.

Mi abban a szuper hogy a fejét vered meg fojtogatod meg ütöd meg kinzod az embereket. Nekem ebbõl a game -bõl 10 perc alatt elegem
lett, akkor mikor faggatni kellette az elsõ embert.

Egyébként errõl teljesen az iraki fogolykinzások jutottak eszembe.

fitutufi
10. pálya vége.
orosz embert kell megölni megint mert múltkor nem döglött meg, most sokkal nehezebb...

"Maxpayneket odabünteti...."

Ez?Miben?Na mindegy,kinek mi tetszik.

Az a baj hogy éjjel játszottam vele kb. egy órát egyhuzamban,de a végére olyan unalmas volt már hogy csak na.Nem mondom hogy rossz,csak túlzásba nem érdemes vinni egyszerre,szerintem.

fitutufi
húú volt az orosz gyerek aki a lakásomba akart összeverni mint a filmben eddig ez a hasonlóság a filmmel , jó volt gec kinyírtam

fitutufi
8. pályán vok hát volt egy két meglepetés
azok a speciális kínzás-faggatások azok qrva jók
ami emlékezetes: targoncával átmenni emberen , lovasszobor kardja a múzemumban , cápához való lógatás , õõõõõõõõõ volt sok de ezek maradtak meg bennem vagy most több nem jut eszemben de voltak még jó kis csemegék...<#eplus2><#eljen>

Skynet
Maxpayneket odabünteti....Hogy ronda-e? Nem egy csúcsgrafi maradjunk ennyiben de nem ronda...
Glpetyus
😛P

fitutufi
mert mindig szoktad említeni csak azért 😛PPpp

grafika nem minden, és néha az embernek nem kell más munka után mint agyatlan lövöldözés

War. War never changes.

Sgtfathi
Hát csunya is,és primitiv is!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Glpetyus
Csezd+ honnan tudod,hogy annyival jön??
Kezdek félni tõled 😄D

fitutufi
neked gyorsan lejön 600k-val 😛
szval annyit megér...(hülyének is) 😄DD

Glpetyus
Hmmm...nehogy adjak neki egy esélyt 😛

Elkapsz egy banditát,aztán az egér mozgatásával addig vered a fejét a talajba,amig el nem mond neked valami kis titkos infót (nem tudom pontossan mit,angolból gyenge vagyok),aztán agyonlövöd...