The Punisher

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fitutufi
nem hinném <#ejnye1><#idiota>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

lamase
hat ez a jatek olyan mint a torrente 😄

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Hát a demó alapján én olyan 5-öt adtam volna neki,bár most mondja egy ismerõsöm hogy az Xbox-os verzió nem is olyan rossz.Talán a pc-sen is igazitottak valamit...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fitutufi
a film az jó volt...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

báttyó02
hát most néztem egy tesztet,ahol a játék 10-bõl 6,8-at kapott.........

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Értem köszi

Nem,külsõnézetes.Kb mint a Max Payne,csak nem lehet vele egy napon emliteni,a demó alapján legalábbis.

Ez milyen játék? FPS?

báttyó02
jó,elleszek enélkül a játék nélkül is.......

fitutufi
OFF:
a hapek má faxára elszédült a lógód-ba 😄D

ON:
bye, no public = nem publikus
érthetõ???<#falbav>

M@TriX
akkor minek rakod az arcod?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

báttyó02
nönémetül ijjad vazz <#ravasz1>

báttyó02
<#pardon1>

fitutufi
nájn és kuzsé

báttyó02
privibe kérlek küldd el a cimét <#alien><#idiota>

fitutufi
no public<#ejnye1><#vigyor>

báttyó02
honnan töltitek?

fitutufi
húzom...majd leér...69k-val<#buck><#zavart2>

3cd...EZ?Mitõl?Miért?<#idiota>

hali
The.Punisher-HOODLUM

www.napisajto.hu

báttyó02
egyetértek eléggé rossz lett,nekem elsõsorban az irányitás miatt nem tetszik,egyszerüen nehéz az ellenfelet hirtelen célozni,mert csak ide oda kapkodja a pisztolyt,meg amiket leirtál 5 percnyi játék!!!! után észrevettem

grebber
Ennek mostanában kéne jönni nem?

Next PC upgrade: 2022

Dynamic
Kipróbáltam én is, tényleg gyenge lett.Semmi extra, csak annyi plusz van benne, hogy két kézzel is lehet osztani az igaszságot, mint anno a Red Factionbe agyébként csak mész és lõsz.Az AI meg csapnivaló, gyakorlatilag nincs is a játékban.Sokszor volt, hogy beálltam az ellenség arca elé 1 méterre, az meg folyamatosan oldalra nézett mintha más elõl bújt volna el, ilyenkor mindig azt hittem haver, de egy perc múlva váratlanul elkezd rám lõni(miközben végig a pofája elõtt állok).Elég gáz.
Dynamic
Mondjuk nem is a filmet kell alapul venni, az amúgy is csak limonádé😊
Duddits
Bakker! Ilyen fegyvere nem is volt a filmben!

hykao
Hát elég rövid a demó...
Nekem semmi érdekeset nem mutatott a dolog, de lehet van akinek bejön.
Ki kell próbálni. 200 mega nem oly sok...
Kandurex
Annyira nem lehet jó, hogy azóta nem tudtad letenni 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Oké kiváncsi vagyok a véleményedre.

Next PC upgrade: 2022

hykao
Kijött a demo, mindjárt megkukkantom, hogy mivel is állunk szemben...
Taranov
az

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
igazságosztó és rajzfilm összetett szavak 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

traXion
gáz

Adam5
bár mondjuk nem meglepõ mert a marvel szereplõk sokszor keverednek egymás sorozataiba.

Adam5
igen õ volt!

Adam5

ez a csávó volt a pókemberben (rajz film) aki le akarta vadászni.
igaszság osztó néven.

hykao
Meglátjuk...
Bár azt kell, hogy mondjam, az eddigi Marvel-es cuccokon alapuló játékok elég gagyik voltak...sokkal több lehetõség rejlene bennük...
Sephi
Ez is csak egy szokvanyos hent gama lesz amit en man ugy unok.. 😞(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hykao
képek a HARDWIRED-en: KATT

...és egy ízelítõül:
← ElőzőOldal 9 / 9