The Punisher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
Sztem nagyon jó kis game... Nekem nagyon tetszik! Nem olyan régen öltem meg Oroszt! 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Amse
1, 2, 3, 4 és még van 1000 oldal, csak keresni kéne.

démonigyerek
de nekem a játékból kell!

Amse
démonigyerek
kéne pár kép!!!!!!!
amibõl tudnék bannert csinálni

Shep
az nem baj, attól még lehet nagyon jó is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

démonigyerek
ok
megprobálok
még kezdõ vok

Shep
hát persze 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

démonigyerek
csináljak ide egy bannert?

démonigyerek
én még csak most töltöm
rakjatok be képeket

Shep
nem tudom szerintem teljesen korrekt a hosszúsága, olyan 8 órás játékidõ ami teljesen jó a mai játékok között, õfleg egy ilyen stílusu játéknál.

én is így voltam... aztán mikor azt hittem hogy a játék felénél vagyok, hirtelen vége lett...

War. War never changes.

Laky
Nagyon kemény a gém <#idiota>
Jó grafika, 102%-os játékélmény!!!
Agyba-fõbe verni mindenkit...
Nagy tetszik a játék 😊 Fõleg az tetszik benne amikor szóra kell bírni az embereket <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Shep
ja de várjál milyen nehézségi fokozaton?

Panzerfaust
Nem dicskvésbõl, de hatszoros általában simán, és most összejött a 10es. Jó kis játék ez, nem az az agyalós fajta, de jó

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Duddits
Na császtok! Kipróbáltam a játkot és király! Ze a sok gyilkolási módszer. <#nyes>

Sziasztok!
Nekem is egy olyan problémám van hogy nincs hang a gém közben holott a menüben van és a setupban is és a demóban is volt, sõt még az ACE codecpacket is töröltem, és akkor se mûködött mikor fent volt!!!Vki tud megoldást szóljon!!
Plííííízzzzzzzzz!!😊
köszönöm szépen!
3 cd,de méretre inkább 2 és fél.Szóval fér.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Helló!segítene nekem valaki,hogy hány cd a gamma!nekem még nincs meg és érdekelne,hogy 1 dvd-n férne-e mellé valami! elõre is köszi!
Na ezt nem értem, most nem fagyott le, miután benyomtam a gépet és folytattam.. akkor mi lehet a gond? csak ennél a játéknál fordult ez elõ, más minden tökéletesen megy, ugyhogy valami nagyon nemtetszik neki..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Leszedtem a codecet és mûködik a hang
Nálam van ace megapack codec. Lehet, hogy attól van.
nem sajna most próbálom a másik gépemwn, detto amd radeon xp sp2 csak sb live 4.1, ha valamit megtudok szólok, próbáltam kodek unistallt is, csak az a baj hogy a setupba van egy sound teszt, ott van hang, tehát nincs baj, nemtom játék alatt miért nincs...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Nálam sincs hang csak a menü alatt (xp sp2, sb live 5.1, amd, radeon).
Rájöttél valamire?
kopiztam máshonnan. a lényeg bennevan.. nemértem mit csinál, illetve miért csinálja ezt.. 3 ezelõtti pályát is végigprobáltam és 1 óra után sem fagy ki semmi, utana rögtön az emlitett pálya és slussz, meglátom a tornyokat, és kész..

na most viszont valami nagyon nagy gond van. nálam ez a gond viszont most mindig elõfordul, eddig nem csinálta. KriegKopf szigetén, rögtön az elején mindig megáll a kép és kikapcsol a monitor, rebootolni kell mindig. ezután megprobáltam a többi végigvitt pályát, és nem csinálja ezt! viszont a sziget elején mindig... na ilyenkor mi a gond? videokari gond nem lehet, legalábbis szerintem nem, mert akkor mindenhol csinálná..

Shep
akkor nem tudom, nekem azért lépett ki.

Csuhai G
Én most játszottam elõször ezzel a játékkal. Nagyon király! ezek az ember szétverések / szétlövések nagyon tetszenek! A grafika nem valami jó, de azért rá lehet nézni a monitorra. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

nincs huzva a proci...

Hali,

A hatodik a legvégén van, a lábánál fogva kell lelógatni a faszit. Jó gyorsnak kell lenni 😊

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

fitutufi
má megvolt , de má végig is vittem ! 😊
jó game volt 😉

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Shep
a lift mellett jobbra és balra is a lépcsõknél van 1-1 kép és ha letellik az idõ akkor jelenik meg asszem a bal oldalinál /liftnek háttal álva/ a kis kék körvonal hogy lehet aktiválni na és ott lehet kimenni.

fitutufi
hogy kell a takaginál ???? megy az óra és akkor odaáltam a lifthez és hol van az a kép ??? vagy micsoda és ha letellik az idõ akkor nyílik az ki ?? vagy hogy van ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Shep
nekem a 4x simán ment. Vki azt mondja meg hogyaz elsõ pályán a cselendzs mód az hogy vallassak 6 fickót más módszerekkel, na ez eddig ok 5 meg is van de a 6. at hol vallassam?

Ja egyébként végigvittem és hát nagy jó volt az egész, bár a dead to rightost nem üti, mondjuk brutalitásban kb egy szinten vannak de a DtR-ban több átvezetõ volt és a pályák hangulatosabbak voltak, bár ebben a HL-es poén nagy volt.

fitutufi
helikopternél vok a sokadig pályán , még folyamatban a kinyírása most egy kis pause után köv... 😊

Hali,

Nem tudom rájöttetek-e a pontok osztására és a szorzókra. Minél tovább nem találnak el, annál nagyobb lesz a szorzó. Ez elég jó, nekem max x4-ig sikerült felvinni, de az IGN-en írta valaki, hogy x7 x8-ig is fel lehet vinni. Ez elég durva lehet 😊 Amúgy jó módszer, ha elõbb kivallatjuk a fickót és kivégezzük. Így kb 400 pontot lehet kapni. A sima vallatás 150-200 pont, speciális vallatás +500, a speciális kivégzés +1000 pont. Attól is függ, hogy váltogatjuk-e a módszereket, mert ha nem, akkor folyamatosan csökken a kapható pontok száma.

Shep
vissza kell menni a lifthez és mikor letellik az idõ az egyik kép mögött már be lehet menni az ajtón.

Hali,

Ha valakinek sikerült megcsinálni a Chop Shops pályát a Punishment módon ( min 30.000 pontot kell elérni) az szóljon. 😊

Mit kell csinálni azona páján ahol a takagi van. Megölõm, kinyítom az irodát, és elindítom a számítógépet. Elkezed elindulni az idõ, nagyon sokan jönnk.
fitutufi
mert nem is lehet !!! 😊
én csak mögé álltam és a gépfegyveremmel soroztam mert annak a sorozat lõvõnek volt páncél pajzsa ! 😊 azé...

Shep
98 alatt csinált nekem ilyet.

nálam nincs hang csak a menübe, tapasztalta ezt már valaki? sb live 4.1

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Shep
na nekem pl nem akarta használni a gépágyút hiába nyomtam a use gombot bõszen.

fitutufi
jah hát annyira nem volt nehéz...én is normálon tolom....de én a menekülésnél bevetettem magam a tömegbe és a sorozatlõvõ mögül soroztam a népet rendessen aztán elfogytak akkor elballagtam az ajtóhoz oszt .......... aztán sarokban a virág és ott az védett meg oszt bumm 😄D és exit....

Shep
Hogy lehet tárggyal kivégezni? eddig 2x ha fogtam kezembe vmit.

Shep
hát nem tudom szerintem egyszerû volt bár nem tudom te milyen fokozaton nyomod én normalon megvártam míg sokan vannak és csak simán szaladtam a vgén meg nyomtam egy berzerert és kész a 30mpet meg kivártam egy oszlop mögött bújkálva. Bullseye-t meg oszlop mögött bújkálva lõttem célzott lövésekkel, na meg adtam neki gránátot.

Hello,

A Chop Shop-ban (Challenge mód) az a feladat, hogy 1:30 alatt 6 különbözõ tárggyal kel kivégezni a fickókat. Vannak: feszítõvas, baseball ütõ, üvegpalack, nagy vasdarab, szemeteskuka. Mi a hatodik??? Nem jövök rá. Thx.

fitutufi
húú az úgra-bugra hapek megvan és a menekülés is !
nagyon nehéz volt a menekülés annyi ember volt de elsõre sikerült egy váza mentette meg az életemet 😄DD

fitutufi
má megvan 😊

yeeeeeeeah