Gazdasági világválság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Igazából nemtudom, hogy ezen mi a meglepõ, vagy felháborító.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nehezen, de megoldható. Még szerencse, hogy a magyar adójogszabályok ilyen nagyvonalúak.
Azóta szövögetnek terveket, hogy világhatalomra törhessenek.
Az usa függetlené válása hívta életre a szervezetet, hogy anglia vissza tudja foglalni az usát. Ez a szervezet idõvel függetlenedett angliától, és az usával kapcsolatos terveiket kiterjesztették az egész világra. Megkezdték a globalizációt, mindenhol rátették a kezüket a bankrendszere.
Az usát is visszafoglalták maguknak, 1913-ban visszaszerezték a pénzrendszer és politika irányítását, azóta ez a státusz fenáll.
29-ben, tesztelték a hatalmukat, egy több évig tartó világgazdasági válság keretében. Amelybõl a világ csak egy világháborúval tudott kijönni. Olyan jól manipuláltak,hogy kiügyeskedtek maguknak egy országot is, amihez a területet erõszakkal szerezték meg a palesztinoktól, az ellentét azóta is fenáll, az erõszak ma sem enyhébb részükrõl. Tipikus álláspontjuk: "Az áldozat a hibás, õket kell hibáztatni."
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Nekem errõl hiteles könyveim vannak.
A világháború után alapították, olyan tagokat hívtak meg az elsõ ülésekre az illumináti alapító atyák, akikrõl feltételezték, hogy késõbb a saját országukban jelentõs hatalomra tesznek szert, ezeket az embereket kapcsolati hálózatukkal segítették, hogy biztosra menjenek. Olyan embereket hívtak meg egyes országokból, akik befolyásosak, és legalább egy pár volt minden tagországból, akik ellentétben álltak. A 300-ak aktívan segítették a szervezet létrejöttét. A nato elõfutára volt. A nevét ha jól tudom arról a szállodáról kapta ahol az elsõ találkozót tartották, és amely az egyik alapító atya tulajdonában volt.
Ez egy nagyon szigorú zárt ülés, melyre felesküdnek a tagok, a titoktartásért mindenki korlátlanul felelõs.
Nemrégen a nyilvánosság felé féltitkossá nyilvánították magukat, hivatalosan beengedtek riportereket. Nagyon sok média mogul tagja a társaságnak, a belsõ ügyekbe való betekintés a nyilvánosság számára, álca, dezinformációt szolgál. A hivatalos kommunikéi, jelentései gruffacsurok, félrebeszélnek a tagok, ellentmondanak egymásnak, de a valós titkos ülések témáiról nem beszélnek. Saját érdekeik ellen valók.
A lakosság 99% nincs tisztában a bilderberg csoporttal, soha nem is hallott róla, a történelem könyvekben nincs feljegyezve.
Nem hivatalos ülések ezek, nem politikai jellegûek.
A formai üléseket minden évben megtartják, ilyenkor hívják el a beiktatásra váró embereket, vagy akiket jelentõsen meg akarnak dicsérni a csoport érdekei iránt elkötelezett tevékenységekért.
Gyakorlatilag az év minden napjában kommunikálnak egymással, folyamatosan egyeztetnek, konspirálnak, kívülállók kizárásával.
Hasonló mint a trilaterális bizottság.
Hogy milyen veszélyes ez a bilderberg csoport?
Csak annyira,hogy okoztak már világválságot, országokat adósítottak el, háborút is robbantottak ki. Manipulálni tudták az olaj árát, 400% os olaj árrobbantást tudtak véghez vinni. Országok belpolitikájába szólnak bele, stb stb.
Nem kétséges,hogy rettenetesen veszélyes ez a társaság.
Megfigyelhetõ,hogy akikrõl kiderül,hogy tagok, azok mind báránybõrbe bújt farkasoknak bizonyulnak.
Nézd, bokrost, surányit, sorost.
A médiában õket istenítik, nagyon jó szakembereknek festik le õket, de ha szorgalmasan követed tevékenységüket rájössz,hogy milyen aljas emberek, milyen rossz indulat van bennük.
A szavakkal nagyon jól bánnak, ha valamit meg kell magyarázni ahhoz értenek nagyon. Azt is megmagyarázzák,hogy miért olyan jó ha adót emelünk, meg hogy miért jó dolog ha elveszik az emberektõl tulajdon értékeiket, jogaikat. Mindenre van egy nagyon szép magyarázó szövegük.
A hazugság és a pénz a fegyverük, céljaik önzõek, hatalom mániásak, amiért bármire hajlandóak és bármeddig el is mennek érte.
Rábeszéltük Hornt a Bokros-csomagra
Meg az is vicces (szánalmas), hogy gönckingát alkalmasnak tartja.
Holbrooke: Önök túlélik a válságot
* Bogád Zoltán - [email protected],
* Gerényi Gábor - [email protected],
* Király András - [email protected],
* Tarr Zoltán - [email protected]
| 2008. 10. 31., 14:20 | Frissítve: 2008. november 3., hétfõ 19:35
Richard Holbrooke nagyon aggódik Magyarországért, de úgy látja, nagy szerencsénk, hogy tagjai vagyunk az EU-nak és ez segíteni fog abban, hogy a válságból kilábaljunk. Az egykori boszniai fõtárgyaló szerint soha nem fordulhat többé elõ az, hogy Oroszország lerohanjon egy országot. Úgy véli, a nemzetközi közösségnek tárgyalnia kell Moszkvával a biztonság, az energia és a klímaváltozás ügyében.
Holbrooke: Önök túlélik a válságot
Várjuk az AMERIKAI GÁZT és OLAJAT, épülhetne egy FRIENDSHIP pipeline , azon küldhetik, és már fel is húzom az amarikai lobogót. (Putyint meg kiröhögjük)
Mégegy gyöngyszem:
Sokak szerint ön lehet a következõ amerikai külügyminiszter. Ennél már csak egy nehezebb feladatot kaphatna, a magyar külügy irányítását. Vállalna-e egy ilyen felkérést is?
A magyar külügy irányítására a feleségem volna alkalmasabb, akit Katy Martonnak hívnak, és az önök honfitársa. De, félretéve a tréfát, én nagyon kedvelem Göncz Kingát, aki szerintem jól végzi a dolgát.
(MUHAHAHAHAHAHAHAHAHA, magyar a felesége???? Én nem szólhatnék bele az USA belpolitikába, van amerikai feleségem? nincs)
((bevallottan Bilderberg tagok, itt az interjú!) soha nem mondaná, hogy nem kellene olyan beruházásokba fogni egy ilyen korrupt és ilyen szegény országnak, mert
1.nagyon drága lesz, mert itt ugyanaz a többszörösébe kerül, mint bárhol európában, az alvállalkozó, alvállalkozójának az alvállalkozója, személyesen Józsibácsi végzi el a munkát (pont mint 1982-ben) havi 100ezer Ft-ért, jó esetben ki is fizetik neki
2.Belerokkan az ország, és ráadásul olyanokra lett ez a gigantikus összeg elköltve, amibõl nem származik profit, ill. nem csökken tõle az államadósság! Itt több100milliárd Ft-okról van szó. (autópályák, völgyhidak, metró, PPP programok, bármilyen 1milliárd Ft feletti építkezés, stb......)
3.Az önellátásra törekvés, és a export-import rettenetesen sz*r arányanak a javítása fel sem merül ezeknek a nagytudású embereknek a fejében.
Vaslogikával azt lehet kikövetkeztetni, hogy amíg ezek a beruházások mennek, addig nem állaht helyre semmi, esetleg egy államcsõd tudja majd megállítani a folyamatot, akkor kb. az lesz, mint a Cseh vagy Szlovák magánnyugdíjpénztáras vagy magánbiztosítós ügyvezetõnél,(pár éve láttam) aki a kasszával meglépett, és a Bahamai (nincs kiadatás!!!) villájából (elõtte magánkikötõ és jacht) osztotta az észt, hogy mit rontottak el. (hahahaha, nem õ, hanem akik maradtak itthon, pénz nélkül)
Bokros: a magyar államcsõd esélyesebb
"Magyarország államadóssága a GDP 66%-a, ezzel Európa bajnokai vagyunk – mondta."
"Az államcsõd veszélye nagyobb mint a valutaválságé, de nem kell megijedni – mondta Bokros Lajos. A magyar költségvetés hiánya nagy, szerkezete rossz, a magánkezdeményezéseket elfolytja. Többet kellene beszélni az adóreformról, ez alatt nem feltétlen az adócsökkentést értve."
Játék a szavakkal, azt mondja, nem feltétlen adó csökkentést értve.
Magyarul, növeljük meg az adót amennyire csak lehet, már így is a miénk a legmagasabb az eu térségben, de növeljük még csak, nembaj ha beleszakadnak az emberek. Mi vagyunk a barmok, hogy engedünk, engedjük,hogy a befizetett adónkból, a közösség pénzébõl elvegyenek a bokrosok, meg sorosok. Mostanában soros és bokros nagyon nagy haverok, kézen fogva mennek a bilderberg ülésekre, ott vannak a cfr üléseken is, mennek ellenünk konspirálni. És, még õk adnak tanácsokat. Az összes tanácsukból nekem mindig az jött le,hogy adót kell emelni, több adóra van szükség, több embert kell bevonni az adóztatásba, most a nyugdíjjasokat akarja megadóztatni további havi 10 ezer ft os "egészségbiztosítási járulék"-kal. Milyen ember lett ez?
Persze lehet, hogy csak nem vettem észre.
Lehet, hogy szimplán rossza napja volt.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A Vitézy Dáviddal és Aszódi Attillával készülnt inderjúban egész normális. Volt még egy Borhi Lászlóval is, de az már nem elérhetõ sajnos.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Amúgy neked komolyan leszedte a download helper, vagy csak úgy bemondtad?
http://streamer.carnation.hu/mtvod/zarora/20090129/zarora_090129.wmv
itt az url
ne zsidózz
Én már készítem a kapát és a kaszát a fészerben, legyen majd kaja.
Érdekes riport.
itt a videó
Többször kértelek, hogy írd le hogy "a józan paraszti ész" szerint miért gondolod hogy amit Frayer ír az hülyeség. A vége az lett hogy elküldtél máshoz. Nem másnak a véleményérõl beszélgetünk, hanem a tiédrõl. Arra a logikára vagyok kíváncsi ami alapján eljutottál oda hogy amit Frayer ír az nem lehet igaz. De nincs ilyen logika!
Merem én már azt mondani hogy: és ez még enyhe kifejezés?
A gazdaság és a politika ugyanoda tartoznak. Mint egy uralkodó jobb és bal keze. De ez a megfogalmazás sokak érzékenységét sérti.
"Csakhogy a kormányfõt jelenleg D. S. Kahnnak hívják."
Persze, a magyar politikai és gazdasági elit ugyanúgy egy nagyobb struktúra részei mint ahogy az MNB is egy nagyobb struktúrába kapcsolódik be. Amit mi Magyarország vezetõinek és vezetõ intézményeinek hívunk azok csak helyi képviselõk és helyi kirendeltségek. De ez az amit (számomra érthetetlen okból) itt nem, csak az NWO fórumon lehet háborítatlanul megtárgyalni.
Akit meg el akarnak kaszálni, arra apeh, antsz, vpop egymás után rendszeresen, ellenõriztetik, hogy a teherliftre megvan-e újítva az engedély, asva, hírszerzés, sajtóhadjárat lejárató kampánnyal...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Egyébként meg biztos az a bajod hogy nem válaszoltam #2024-re. Arra a kis (ki)nevetgélõs hsz-re. Pedig annak ellenére hogy utálok olyanokkal társalogni akik jóelõre (ki)nevetnek, már megírtam a (hosszú) válaszomat, de mivel sok a megválaszolni való és sok a munkám is, ezért nem volt idõm még visszaolvasni és kijavítani. De megkapod, most már csakazértis.
Csakhogy a kormányfõt jelenleg D. S. Kahnnak hívják.
Az elõzõ kormány egyik pártját pedig a Strabag támogatja hivatalos befizetés útján.
Szerinted?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Bedobod hogy "csak Mo-n ezt az intézményt mindig kihagyják a beleszólásból", és a huszadik hozzászólás után se tudom még azt hogy mégis hogyan lehetséges az hogy egy ilyen független intézményt csak úgy ki tudnak hagyni a beleszólásból. Ha egyszer az a feladata hogy beleszóljon, és közben független, akkor hogyhogy ki tudják hagyni a buliból? Valami alapvetõ dolog logikáját "nem értem" én itten. (És ha nem írod le, akkor úgy fog kinézni, hogy te sem.)
Egyébként meg értelek, de ha így definiáljuk azt hogy független, akkor tudod mit: Magyarország független ország. Bármikor nyugodtan csinálhatja azt amit csak hagynak neki hogy csináljon. Én is teljesen független vagyok, és azt csinálom amit amit csak megengednek nekem. Ez a függetlenség?
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"