3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#3620 Bármilyen gif szerkesztővel összerakhatod a képeket.Origo szoftverbázis-on vagy a letoltes.com-on nézz körül ott biztos van 1-2 egyszerűbb progi. -
Benik #3619 deathman elég fasza a kocsid -
#3618 valaki tud segíteni? milyen programmal lehet összeilleszteni a gifeket hogy egy forgó autót tudjak csinálni? -
Perti #3617 Nem tudom, hogy miért ezeket teszem rá. Talán megszoktam, talán tetszik. -
#3616 Mondd már el részletesen,hogy melyik betustilussal irsz! -
#3615 Miért nem ragadsz el ezektől a küszöbök? Minden kocsidon ugyan az van. -
Deathman2 #3614 Csao! A golfod tetszik a masik olyan eccerucske.
Itt van a Hummerem: Hummer -
Perti #3613 Ez a Gof GTI-m.
-
Perti #3612 Most jön a Supra.
-
Perti #3611 Légyszíves mondjatok ezekről az autóimról is véleményt! -
Deathman2 #3610 asszem 3. alapbol benne van :D -
#3609 Nekem ilyen nincs is! -
#3608 Ez nagyon kira szentem,de melyik BOdy vinyllel csináltad??? -
Deathman2 #3607 "If" a betustilus neve. -
#3606 jól néz ki a Hyundai is,habár nekem annyira nem jön be az a kocsi!
Mustang v2 se rossz! -
Deathman2 #3605 Mustang v2: Ford Mustang GT -
#3604 Tán így:PHyundai -
#3601 MIlyen írással írtál?Mert nekem naon bejön csak nincs kedvem mind a 600-t végignézni! -
#3600 Nem rossz,nem rossz,de próbáld ki úgy,hogy a felnit króm színűre fested,vagy egy fokkal sötétebb kékre... -
#3599 Danman!!!
Le a kalappal!
Az EVO nekem nagyon bejön!
A Mustang se rossz,de a színe nem jön be,meg a spinner felni! -
Deathman2 #3598 Nyah kis szep dodge :)
Ford Mustang -
#3597 MItsubishi LANCER EVO VIII -
#3596 MIvel nagy a képem csak url-t rakok be, de nézzétek meg!!!Ford Mustang GT -
#3593 Sorry én csak válaszoltam -
#3592 #3590,#3591: Ezeket a sima NFSU2 topicba, ne ide! -
#3591 Nem! Én si próbálkoztam már mindennel de csak az eredetit lehet neten nyomatni vagy van hozzá egy GIT nevű pogi azzal lehet játszani IP cím alapján -
Perti #3590 Valaki tudja, hogyan lehet betenni a patch-et az nfsu2-be, hogy lehessen neten játszani? -
Perti #3589 Most felrakom a Corollám!
-
#3588 már nem kell megmonani rájöttem
-
#3587 Keress rejtett feladatokat versenyezz a pályán cirkáló tuning gépekkel. -
#3585 komolyak a Járgányaid!énis akarok egy corsa-t!Naaaa légyszi-Légyszi!!!!!!!!!!! -
#3584 A segítséget megköszönöm!Azt hiszeemmmmmmmmmmm.
-
#3583 Valaki mondja meg hogy, Hogyan lehet a gépről képet betenni ide???????????????????????????????????
-
#3582 Hy!
Nem néz ki rosszul de nem az én stílusom az ilyen "sok színű kocsi"...Habár a Miata az rendben van viszonylag,de a Fókuszon' sok a szín...Pl a felni mehetne króm színűbe,azt a hátsó légterelőt szedd le a francba!:)) Nem szép az ott...Ez a lila ablak sem illik...Inkább arany színűt,vagy Zöldet,és akkor már az alvázneon is mehet zöldre,vagy limera...
Persze mindenkinek más az ízlése...::))) -
#3581 Nem rossz -
Perti #3580 Megkérlek titeket, hogy ezekről is mondjatok véleményt! -
Perti #3579 Na most jööjön a Focusom!
Most pedig a Mazdám!
-
Perti #3578 Na most végignyomtam ismét az Under 2-t Tomi néven és felteszek újabb (nem unik viniles)kocsit! -
#3577 Customban jobban meg lehet csinálni ez a carierből van! -
#3576 Szép, meg jó kocsi, de amit te csináltál.... Háááát az nekem nem igazán teccik.