3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#1501 hányszor mondjuk még hogy gépről nem lehet linkelni. fel kell töltened valahova, pl: ide -
#1500 Nem megy -
#1499 -
Gear #1498 Szépséges... menni is lehet vele? -
#1497 -
-
#1495 megvan a mustang, megvan a mustang, megvan a mustang :DDDDDDD -
HellBurner #1494 My Car:
-
#1493 Végre megvan a Mustang GT :))
Ne sajnáljátok az időt megnézni :PP -
#1492 Következtess könyörgöm. Szerinted mi?
Keress összefüggést: Minden internet cím a böngésződ címsorában mivel kezdődik? "http://"-vel! Ha rányomsz az URL hivatkozásra, mi áll a behozott ablak címsorában? "http://"... vaze -
balazs01 #1491 na mind1
go http://balazs.srv.hu
kirakom egy cikkbe :D -
Gear #1490 Piros X ....
Pedig kiváncsi lennék a sky-ra;) -
balazs01 #1489
-
#1488 Kérdés: Mi a különbség az amcsi és az európai U2 között?
Válasz: Az EU-s változatban a Honda Civic Si Coupe és az Acura RSX helyett a Peugeot 106 és egy Opel Corsa szerepel. -
#1487 ?
-
#1486 mi az az url -
#1485 de milyen felső ikonra?
-
#1484 Semmi csak kell!!!
-
#1483 le van irva megse ugy csinaltad ahogy mondtam.... -
Gear #1482 Nincs elég jó autó a játékban? Nem értem mért kell corsa félékkel bajlódni de tetudod.
-
#1481 Hogy a rákba szerezzek Corsa-t meg 106-ost???
Kezdek belehülyülni!!!
Bazzeg ha kiadnak 1 rohadt játékot akkor nekem ne variáljanak hanem legyen úgy , hogy mindegyik ugyan olyan legyen és KÉSZ!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1480 [IMG]C:\Documents and Settings\kacca\Dokumentumok\nm[/IMG] -
#1479 kössz szépen csocso! -
#1478 keresel egy kis kepet> katt> felso ikonra katt> feltoltod, es a thumbnailos linket ide biggyeszted -
#1477 Valaki megtudja mondani hogy kell be küldeni ide képet [Még amateur vok ] előre köszi -
Roland 92 #1476 Bocs a nagy képért -
Roland 92 #1475 50 százaléknál vagyok MAX SPEED TT
-
#1474 én tudtam, hogy a Mustang-om alapszine majd csakis piros lehet, a Corollát is azonnal feketére mázoltam hezitálás nélkül. Egyedül a Supránál nem tudtam dönteni, de végül azt is összehoztam olyanra, hogy tetszen. -
#1473 detto :S -
Blint #1472 Szerintem minden auto mas szinnel nez ki jol. En ugy vagyok vele, hogy probalgatom, melyik nezne ki legjobban a szamomra. UG1-ben szep volt a kek arnyalatokbol allo Skylineom, itt valahogy nem mutat jol, nincsenek is mondjuk szep kek szinek... Szoval itt a Skylinenak a surke, fekete, feher szinek allnak jol. bar kezd nem tetszeni, szal lesz ujrafestes :) Mindenesetre a winylekel es azok festesevel, valamint a body kitekel mar orakat el tok szorakozni :) -
#1471 ja csak nem akarom az összes autómat egy színűre festeni...nálam is megvannak azok a színek amikre szívesen lefújnám:fekete,fehér,narancs leginkább... -
#1470 nalam nem.. en tudom mit akarok.. elozo autonal se probalkoztam.. tudtam hogy mi " kell" az autonak:) most is tudtam hogy ebben ajatekban nalam a feher piros osszeallitas lesza nyero... corolla egeszen tetszett:) -
#1469 annyi időt eltudok pepecselni az autó "base" színének a választásával...hihetetlen mennyire nem bírom eldönteni...ez mással is így van?:)) -
#1468 es eme fantasztikus otlet mar nemtom kinek az otlete volt.. az viszont igaz hogy nelkulem nem eroltetne senki.. szal en beszeltem ra mindenkit de nemtom mar ki mutatta a linkett ITT.. a forumban -
#1467 gyá
két URL van vissza a következő szinthez, de egy köcsög GTO mindig kibasz velem :C -
#1466 nm -
Thomaszovics #1465 Az EU-s verzióban van 106 és Corsa, neked ezek szerint Amerikai van... -
#1464 vagy ez lenne a bónusz verda??? -
#1463 Bazzeg a need for speed underground 2 -be miért nincs opel corsa!!!!!!!!!!!!!! -
Gear #1462 És eme fantasztikus 5let a képelhelyezésre Csocso érdeme;).Nem saksrom más babérjait.