3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
piamania #1461 Jah!Ok.Köszönöm,végre egy rendes ember! -
#1460 Ujreg asszed ezzel segitettél?
@ piamania:
Olvasd el a sima NFSU2 topic bannerja alatti FAQ-t, ha abban sincs ilyen, akkor se a garázsban tedd föl a kérdést, hanem ott. -
piamania #1459 Ok!Nem tudtam,de azért még segíthetnétek!!!!! -
Roland 92 #1458 [brutálnagy] MÁSNAK IS VOLTAK MÁR EZZEL GONDJAI KB 6-7 EMBERNEK! -
piamania #1457 Hi!Installálás közben ezt írja ki és abba is hagyja a telepítést:
A problem occurred when trying to transfer the file 'H:/MOVIES/blank.vp6' from the media.
Do you want to retry to copy the file or cancel the installation?
Ugyanezt írja ki az NBA 2005 telepítésekor,csak ott az AUDIO FÁJLLAL VAN VMI.mI LEHET A BAJ?kÉRLEK SEGÍTSETEK!
Bocsi a nagy betűért,de már nincs időm kijavítani,mennem kell!Köszi a helpet! -
Roland 92 #1456 MINDENKÉPPEN AZ AUDI (ÉN IS SIMS 2 RAJONGÓ VAGYOK)!!! -
The Sims 2 fan #1455 Helóó 24 százaléknál járok.szerintetek ezen a szinten elérhető max tuninggal melyik a jobb verda audi a3 vagy a H. tiburon???? -
#1454 ööö ... a másolható URL-ok feltöltés után rögtön, szal nem a nagy képnél -
#1453 Ha a Gear által linkelt oldalra töltesz fel akkor feltöltés után rögtön kapsz 1 kis képet, arra klikk és látod teljes méretben. Ott lesznek másolható URLok, amiből közvetlenül a kép felettit kell beírni a "hozzászólásba", akkor kapsz itt miniatűrt és mások is megnézhetik ráklikkelve. De ha a legalsó linket elmented akkor bármikor direktbe is előhívhatod magadnak. -
#1452 Elég kevés RX-7 van még ahogy elnézegettem, legalábbis nagyon elrejtitek. Pedig szép és jó autó.
-
#1451 Oké az rendben van de hogy tudom megnézni a képeket???
-
#1450 oda tedd ahova mindenki teszi... -
#1449 Az jó hogyha FTP-re töltöm fel és ugy linkelem? -
#1448 -
Gear #1447 Pld ITT -
#1446 Ja meg valami Patch-et mondana nekem valaki DE mindenfélePatch Kell nekem!!!
-
#1445 -
#1444 Mondjon már valaki 1 Roh... Internet címet ahová fel tudom tölteni a KÉPEKET -
Bergkamp #1443 Ott van egyel előted írtam le! Mi lenne ha visszaolvsanátok, megbelenéznétek a faq-ba????????????? -
Bergkamp #1442 Honnan kaptok ennyi unique cuccot? -
#1441 Ez meg a hátsója, azok a lámpák, én nem mondom a Civic-em is szép volt, de ez...
-
#1440 Na megkaptam a szélesítést a Lexusra. Nagyon baró! -
#1439 Kiráyl!!!:) -
#1438 Hát ezt nem így akartam:) Olyan kis kattintós képet akartam linkelni, csak nem jött össze na most?
-
#1437 Nem tudom müködik e most próbálom először, ez az újrakezdés utánni kocsim, és sztem ezzel tolom végig, nagyon tetszik meg sokat doban rajat a unique cuccok is:)
-
#1436 Hali!
Van 1 kis gondja a spanomnak:
54%-nál jár, és nincs több pálya, + az autóján se lehet már mit fejleszteni! Mit lehet tenni?
Az én kérdésem pedig: kormánnyal lehet tolni? Hogyan? Mert én nem jöttem rá! -
Bergkamp #1435 6 csilag fölött van az autód? -
Kozman #1434 sziasztok!
kéne egy kis segítség...
szal elakadtam az nfsu2-ben...nem volt több pálya a térképen...a haverom mondta hogy menjek a garázsba és ott a world map-ba és ott csináljam meg a nem kész pályákat....megtettem...de nem tok tovább menni a stage4-re...segítsetek...valamit elbasztam? -
#1433 Itt van az a kocsi amivel az egészet végigcsináltam, (kiv drift) MY BEST:
Egy tuning 240 SX:
És még egy amivel nyomtam kb 5 versenyt :), de azért bejövős:
Véleményeket várok!!! -
#1432 joak a verdak -
#1431 Néhány verda:
És egy "vadló":
-
#1430 fraps...de nem lesz belőle semmi mert a virtual dub kifagy... -
Bergkamp #1429 Milyen progival? -
Psychedelic #1428
-
ShaiHulud #1427 -
#1426 csinálok egy videót egy ilyen gyorsulásról...csak nincs hova feltöltenem!:) -
#1425 513 lovas??? eleg baromsag egy hubazz tuningos supratol.... azert ennek 800 lonak kene lennie minimum!!!!!!!!!!! mindegy.. vegulis a a gyorsulas is baromsag..500 lovas auto nem gyorul 3 mp alatt 100 ra.. de nem is fut a negyedmerfoldet nitroval se 11.5 alatt... 800 lovas mar elhiszem hogy megfutja 10 mp alatt... az ilyen 7 mp hez meg 1300-1500 lovacska kell.. -
#1424 ppppfff:) lol.. oke.. majd jatszom 1 oranyit a draggal:))))))))))) -
#1423 mindet...sok gyakorlás...nekem úgy 20x-ra sikerült mindent perfectre válltani..úgy egy jó fél óra alatt összejött!:D...egyszer túlmegy egyszer meg perfect előtt vált...amúgy csak a Drivertrainban kell a Final Drive Ratiot maxra(Acceleration) tolni...meg a nitrót a power felé... -
Psychedelic #1422 Ford Mustang GT
657,4 Nm
408,7 Kw