3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
  • piamania
    Jah!Ok.Köszönöm,végre egy rendes ember!
  • ghost cb
    Ujreg asszed ezzel segitettél?

@ piamania:
    Olvasd el a sima NFSU2 topic bannerja alatti FAQ-t, ha abban sincs ilyen, akkor se a garázsban tedd föl a kérdést, hanem ott.
  • piamania
    Ok!Nem tudtam,de azért még segíthetnétek!!!!!
  • Roland 92
    [brutálnagy] MÁSNAK IS VOLTAK MÁR EZZEL GONDJAI KB 6-7 EMBERNEK!
  • piamania
    Hi!Installálás közben ezt írja ki és abba is hagyja a telepítést:
    A problem occurred when trying to transfer the file 'H:/MOVIES/blank.vp6' from the media.
    Do you want to retry to copy the file or cancel the installation?

Ugyanezt írja ki az NBA 2005 telepítésekor,csak ott az AUDIO FÁJLLAL VAN VMI.mI LEHET A BAJ?kÉRLEK SEGÍTSETEK!
    Bocsi a nagy betűért,de már nincs időm kijavítani,mennem kell!Köszi a helpet!
  • Roland 92
    MINDENKÉPPEN AZ AUDI (ÉN IS SIMS 2 RAJONGÓ VAGYOK)!!!
  • The Sims 2 fan
    Helóó 24 százaléknál járok.szerintetek ezen a szinten elérhető max tuninggal melyik a jobb verda audi a3 vagy a H. tiburon????
  • Csori
    ööö ... a másolható URL-ok feltöltés után rögtön, szal nem a nagy képnél
  • Csori
    Ha a Gear által linkelt oldalra töltesz fel akkor feltöltés után rögtön kapsz 1 kis képet, arra klikk és látod teljes méretben. Ott lesznek másolható URLok, amiből közvetlenül a kép felettit kell beírni a "hozzászólásba", akkor kapsz itt miniatűrt és mások is megnézhetik ráklikkelve. De ha a legalsó linket elmented akkor bármikor direktbe is előhívhatod magadnak.
  • Csori
    Elég kevés RX-7 van még ahogy elnézegettem, legalábbis nagyon elrejtitek. Pedig szép és jó autó.

• Imrusssss
    Oké az rendben van de hogy tudom megnézni a képeket???
  • CSOCSO
    oda tedd ahova mindenki teszi...
  • Duddits
    Az jó hogyha FTP-re töltöm fel és ugy linkelem?
  • Csori
  • Gear
    Pld ITT
  • Imrusssss
    Ja meg valami Patch-et mondana nekem valaki DE mindenfélePatch Kell nekem!!!
  • Imrusssss
  • Imrusssss
    Mondjon már valaki 1 Roh... Internet címet ahová fel tudom tölteni a KÉPEKET
  • Bergkamp
    Ott van egyel előted írtam le! Mi lenne ha visszaolvsanátok, megbelenéznétek a faq-ba?????????????
  • Bergkamp
    Honnan kaptok ennyi unique cuccot?
  • Shongi
    Ez meg a hátsója, azok a lámpák, én nem mondom a Civic-em is szép volt, de ez...

• Duddits
    Na megkaptam a szélesítést a Lexusra. Nagyon baró!
  • Shongi
    Kiráyl!!!:)
  • Shongi
    Hát ezt nem így akartam:) Olyan kis kattintós képet akartam linkelni, csak nem jött össze na most?

• Shongi
    Nem tudom müködik e most próbálom először, ez az újrakezdés utánni kocsim, és sztem ezzel tolom végig, nagyon tetszik meg sokat doban rajat a unique cuccok is:)

• RedDragon
    Hali!
    Van 1 kis gondja a spanomnak:
    54%-nál jár, és nincs több pálya, + az autóján se lehet már mit fejleszteni! Mit lehet tenni?

Az én kérdésem pedig: kormánnyal lehet tolni? Hogyan? Mert én nem jöttem rá!
  • Bergkamp
    6 csilag fölött van az autód?
  • Kozman
    sziasztok!
    kéne egy kis segítség...
    szal elakadtam az nfsu2-ben...nem volt több pálya a térképen...a haverom mondta hogy menjek a garázsba és ott a world map-ba és ott csináljam meg a nem kész pályákat....megtettem...de nem tok tovább menni a stage4-re...segítsetek...valamit elbasztam?
  • ghost cb
    Itt van az a kocsi amivel az egészet végigcsináltam, (kiv drift) MY BEST:

Egy tuning 240 SX:

És még egy amivel nyomtam kb 5 versenyt :), de azért bejövős:

Véleményeket várok!!!
  • CSOCSO
    joak a verdak
  • BubaMester
    Néhány verda:

És egy "vadló":

• DJ Skyline
    fraps...de nem lesz belőle semmi mert a virtual dub kifagy...
  • Bergkamp
    Milyen progival?
  • Psychedelic #1428

• ShaiHulud
  • DJ Skyline
    csinálok egy videót egy ilyen gyorsulásról...csak nincs hova feltöltenem!:)
  • CSOCSO
    513 lovas??? eleg baromsag egy hubazz tuningos supratol.... azert ennek 800 lonak kene lennie minimum!!!!!!!!!!! mindegy.. vegulis a a gyorsulas is baromsag..500 lovas auto nem gyorul 3 mp alatt 100 ra.. de nem is fut a negyedmerfoldet nitroval se 11.5 alatt... 800 lovas mar elhiszem hogy megfutja 10 mp alatt... az ilyen 7 mp hez meg 1300-1500 lovacska kell..
  • CSOCSO
    ppppfff:) lol.. oke.. majd jatszom 1 oranyit a draggal:)))))))))))
  • DJ Skyline
    mindet...sok gyakorlás...nekem úgy 20x-ra sikerült mindent perfectre válltani..úgy egy jó fél óra alatt összejött!:D...egyszer túlmegy egyszer meg perfect előtt vált...amúgy csak a Drivertrainban kell a Final Drive Ratiot maxra(Acceleration) tolni...meg a nitrót a power felé...
  • Psychedelic #1422
    Ford Mustang GT
    657,4 Nm
    408,7 Kw