3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
  • cement
    Nem fogom lekicsinyíteni, nem láccik a lényeg. Ezt az oldalt a #1525-ös hozzászolással baszták szét, nem én :P
  • ghost cb
    Méretezd már vaze!
  • cement
    Na gyerekek rászántam magam hogy a career kocsiaimat legalább lefotózzam, lassatok mi a szép

A legnagyobb büszkeségem ez a Lexus:

Imádom még ezt a Lancer EVO VIII-ast is:

Szerintem baromi jól néz ki ez a Civic:

És végül de nem utolsó sorban a Hummer H2-esem :)

Mint láthatjátok egyátalán nem a csillagokra mentem, főként a Civicnél és a Hummernél figyelhető meg, inkább szépet próbáltam csinálni, és szerintem sikerült is. Majd ha rászánom magam akkor a jól sikerült customized kocsijaimat is berakom :)

• Hmuda
    Egyszerű de nagyszerű. :-) Bár a kerekeket le kellene cserélni.
  • DJ Skyline

• Pyx #1536
    rateltem :)
  • 12346
    sztem elég sok autó semmivel se szebb. esetleg még rondább is. nem akarok ujjal mutogatni
  • Shongi
    Az enyimét senki nem nézi meg?:)
  • cement
    HENTES HÁT EZ NAGYON SZAR!!!!:D
  • hen-tes
    nem is az :o
  • Pyx #1531
    rondáh D:
  • Shongi
    Na hogy tetszik?( újrakezdtem a gamet hogy minnél több unique legyen egy gépen, szal ezzel fogom kiakasztani)
  • hen-tes
  • Guillotine
    Úgy terveztem,de nem jött össze.
  • DJ Skyline
    URL ként is betehetted volna!:))
  • Guillotine
    Bos nem akartam ekkorába,de így sikerült.
  • Guillotine
    Kicsi kocsim![IMG][/IMG]
  • Duddits
    Amugy nem rosz, csak nem piros cuccok kellenének rá.
  • Duddits
    Háhá! Enyém még szebb!

[még lustább betenni] :-) Majd egyszer mutatok képet.
  • The Sims 2 fan
    tudnátok egy-két olló ajtós kocsi képet küldeni
  • ghost cb
    Nekem teccik.
  • hen-tes
    enyim mégjobb [méglustább]
  • cement
    enim jobb. [luzsta betenni]
  • DJ Skyline

• Duddits
    Azt hogy nem kell mindenhova berakni!

Menj be a Car Lotba!
  • james69holden
    Ez mit jelent?
  • james69holden
    SEGÍTSÉG Stage 5-nél (Coul Harbor West 98.06%) tartok, ateljes játék 91%-nál!
    Nem jutok tovább, összes jelenlévő pályát és összes szabadon császkáló autót kivégeztem, de nem kapok újat, pedig a statisztika kiírja, hogy maradt még egy World Eventem és egy URL-em, de nem tudom hogy miért nem mehetem le őket.
    Autóim:
    1. Honda Civic (9.18 csillag)
    2. Hyundai Tiburon (6.34)
    3. Cadillac Escalede (7.54)
    4. Mitsubishi Lancer EVO VIII (6.86)
    5. Nissan Skyline (10.00)
    Ezt az üzenetet kaptam attól a picsától:

"From: Rachel
    Subject: Get to the Car Lot...Now!

Hey, I vant my car back! You better haul over ther ASAP or I'm puttin' the world out on you - and that means no more racin' until I say so. Get to the Car Lot...Now!"

Annyit értettem is belőle hogy menyjek a Car Lotba, de bementem és semmi nem történt.
    Mit kell csinálnom? Sehol sincs versenyem, a World Mapban található összes versenyt (Stage1-4-ig) lenyomtam csak a statisztika ír ki 1 hiányzó URL-t, meg egy hiányzó World Eventet, de sehogy nem jön elő
  • Csori
    A tüzes vinyl-nél is változtatható a kocsi orrának a színe ! Igaz csak 1 módja van de az bőven elég arra, h ne fehér legyen. Ha a kocsit a "színváltós" festéssel kened le. (3. szintű festés)
  • cement
    megint .)
  • Lt.Balu
    Elqrtam,bocsi
  • HellBurner
    Hogy lehet online nyomni, kalóz verzióval?
  • Csori
    Sajnos a menet nem 1 élmény vele :(( Legalábbis nem felel meg annak az elvárásnak amit 1 Mustangtól szeretné(n)k. Nem túl jól reagál a kanyarokba, és elég lomha a gyorsulása is . Végülis szerintem meg kell szokni, és lehet vele jó futamokat nyomni, de én úgy vettem észre, h inkább parádéskocsi mint igazi versenyautó a beállítottsága :((
    Végülis ez felróható annak, h a GT van lemodellezve és nem az SVT Cobra.
    Eddigi autók közül amik már elérhetőek nálam a játékban, az RX7 viszi a pálmát. Eszetlenül gyorsul, jó a végsebessége (nálam 2. tuning szinten 347km/h) és a kormányzása is jól sikerült ... tényleg oda megy ahova akarom. Persze ettől még szeretem a Mustangot is ... csak a versenyeket nem vele fogom tolni. Megmarad "parádéskocsinak" :DDD
  • Lt.Balu
    Sziasztok!
    Még eléggé az elején járok,de megprobáltam vmi érdekeset varázsolni ebből a Ficusból.Sztem nem lett rossz.Ha kicsit előbbre vagyok,majd még küldök.

• cement
    negyerebe
  • Hmuda
    A tüzes. Túlságosan ramaty munka ami látszik is rajta. De legalább a lenti képen ki van használva a kék tükrökkel meg scoopokkal, ami lefedi a rusnyaságát. :-)
  • KG21
    melyik, a koponya, vagy a tüzes body vinyl? Mert a koponya nekem kifejezetten bejön, de a tüzes body vinyl már nem annyira a fehér kocsiorr miatt.
  • Hmuda
    Nemtom miért eröltetik sokan ezt a vynilt, szvsz a legrusnyább paca a játékban.
  • MoLc
    most már jóóó mert tesóóó segített
  • MoLc
  • MoLc