3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#1541 Nem fogom lekicsinyíteni, nem láccik a lényeg. Ezt az oldalt a #1525-ös hozzászolással baszták szét, nem én :P -
#1540 Méretezd már vaze! -
#1539 Na gyerekek rászántam magam hogy a career kocsiaimat legalább lefotózzam, lassatok mi a szép
A legnagyobb büszkeségem ez a Lexus:
Imádom még ezt a Lancer EVO VIII-ast is:
Szerintem baromi jól néz ki ez a Civic:
És végül de nem utolsó sorban a Hummer H2-esem :)
Mint láthatjátok egyátalán nem a csillagokra mentem, főként a Civicnél és a Hummernél figyelhető meg, inkább szépet próbáltam csinálni, és szerintem sikerült is. Majd ha rászánom magam akkor a jól sikerült customized kocsijaimat is berakom :)
-
#1538 Egyszerű de nagyszerű. :-) Bár a kerekeket le kellene cserélni. -
-
#1536 rateltem :) -
#1535 sztem elég sok autó semmivel se szebb. esetleg még rondább is. nem akarok ujjal mutogatni -
#1534 Az enyimét senki nem nézi meg?:) -
#1533 HENTES HÁT EZ NAGYON SZAR!!!!:D -
#1532 nem is az :o -
#1531 rondáh D: -
#1530 Na hogy tetszik?( újrakezdtem a gamet hogy minnél több unique legyen egy gépen, szal ezzel fogom kiakasztani)
-
#1529 -
#1528 Úgy terveztem,de nem jött össze. -
#1527 URL ként is betehetted volna!:)) -
#1526 Bos nem akartam ekkorába,de így sikerült. -
#1525 Kicsi kocsim![IMG][/IMG] -
#1524 Amugy nem rosz, csak nem piros cuccok kellenének rá. -
#1523 Háhá! Enyém még szebb!
[még lustább betenni] :-) Majd egyszer mutatok képet. -
The Sims 2 fan #1522 tudnátok egy-két olló ajtós kocsi képet küldeni -
#1521 Nekem teccik. -
#1520 enyim mégjobb [méglustább] -
#1519 enim jobb. [luzsta betenni] -
-
#1517 Azt hogy nem kell mindenhova berakni!
Menj be a Car Lotba! -
#1516 Ez mit jelent? -
#1515 SEGÍTSÉG Stage 5-nél (Coul Harbor West 98.06%) tartok, ateljes játék 91%-nál!
Nem jutok tovább, összes jelenlévő pályát és összes szabadon császkáló autót kivégeztem, de nem kapok újat, pedig a statisztika kiírja, hogy maradt még egy World Eventem és egy URL-em, de nem tudom hogy miért nem mehetem le őket.
Autóim:
1. Honda Civic (9.18 csillag)
2. Hyundai Tiburon (6.34)
3. Cadillac Escalede (7.54)
4. Mitsubishi Lancer EVO VIII (6.86)
5. Nissan Skyline (10.00)
Ezt az üzenetet kaptam attól a picsától:
"From: Rachel
Subject: Get to the Car Lot...Now!
Hey, I vant my car back! You better haul over ther ASAP or I'm puttin' the world out on you - and that means no more racin' until I say so. Get to the Car Lot...Now!"
Annyit értettem is belőle hogy menyjek a Car Lotba, de bementem és semmi nem történt.
Mit kell csinálnom? Sehol sincs versenyem, a World Mapban található összes versenyt (Stage1-4-ig) lenyomtam csak a statisztika ír ki 1 hiányzó URL-t, meg egy hiányzó World Eventet, de sehogy nem jön elő -
#1514 A tüzes vinyl-nél is változtatható a kocsi orrának a színe ! Igaz csak 1 módja van de az bőven elég arra, h ne fehér legyen. Ha a kocsit a "színváltós" festéssel kened le. (3. szintű festés) -
#1513 megint .) -
#1512 Elqrtam,bocsi
-
HellBurner #1511 Hogy lehet online nyomni, kalóz verzióval? -
#1510 Sajnos a menet nem 1 élmény vele :(( Legalábbis nem felel meg annak az elvárásnak amit 1 Mustangtól szeretné(n)k. Nem túl jól reagál a kanyarokba, és elég lomha a gyorsulása is . Végülis szerintem meg kell szokni, és lehet vele jó futamokat nyomni, de én úgy vettem észre, h inkább parádéskocsi mint igazi versenyautó a beállítottsága :((
Végülis ez felróható annak, h a GT van lemodellezve és nem az SVT Cobra.
Eddigi autók közül amik már elérhetőek nálam a játékban, az RX7 viszi a pálmát. Eszetlenül gyorsul, jó a végsebessége (nálam 2. tuning szinten 347km/h) és a kormányzása is jól sikerült ... tényleg oda megy ahova akarom. Persze ettől még szeretem a Mustangot is ... csak a versenyeket nem vele fogom tolni. Megmarad "parádéskocsinak" :DDD -
#1509 Sziasztok!
Még eléggé az elején járok,de megprobáltam vmi érdekeset varázsolni ebből a Ficusból.Sztem nem lett rossz.Ha kicsit előbbre vagyok,majd még küldök.
-
#1508 negyerebe -
#1507 A tüzes. Túlságosan ramaty munka ami látszik is rajta. De legalább a lenti képen ki van használva a kék tükrökkel meg scoopokkal, ami lefedi a rusnyaságát. :-) -
#1506 melyik, a koponya, vagy a tüzes body vinyl? Mert a koponya nekem kifejezetten bejön, de a tüzes body vinyl már nem annyira a fehér kocsiorr miatt. -
#1505 Nemtom miért eröltetik sokan ezt a vynilt, szvsz a legrusnyább paca a játékban. -
#1504 most már jóóó mert tesóóó segített -
#1503 -