3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
  • ShaiHulud
  • cement
    Én vaygok elszállva? na figyeljél már miket írsz aztán rájössz ki van elszállva. én primitiv. pff. ne kisfiamozzal mert te 20 vagy, szánalomkupac
  • Hmuda
    Hát kérem ez már annyira no comment hogy nem is reagálok a primitívségeiddre többet. Kisfiam jobb lenne ha tényleg komolyan átértékelnéd a társalgási stílusodat és próbálnál csiszolni rajta és kicsit próbálnál kevésbél elszállva lenni saját magadtól.
  • cement
    megmutatod hova irtam le anyukat nevet? köszönöööm. egyébként meg ne legyél elszállva mert te huszonakárhány vagy én meg 16...
  • fulcrum
    akkor mutogasd inkább neki a kocsijaidat ne minket idegesíts!
  • ShaiHulud
  • Hmuda
    Az anyázást inkább most nem jelentem senkinek mert akkor csak bannolnának téged de annál nálam azért több kell hozzá mint egy kisovis toporzékolása.
  • Hmuda
    Ez már N/C kisöreg. Kicst magadba kellene szállni, elgondolkozni és aztán leírni és nem egyből blőd baromságokkal rondítani a topicot.
  • cement
    Én csak azt sajnálom hogy az én "modern" izlésemmel egyedül vagyok. Talán Pyxnek teccenének a kocsiaim
  • fulcrum
    Ez így van. Mindenkinek más a jó, ez ízlés kérdése, ezért nem értem miért kell ezt még feszegetni
  • cement
    1.) ***** a toporzékoló kisgyerek. Miért lennék az? Mert próbálom megvédeni a saját igazamat? Ugyan már, ne légy ilyen hülye
    2.) 4-5 ember is tévedhet, sőt több is. Amúgy meg nem azt mondom hogy tévedtek, nektek mindössze nem teccik, az ami nekem nagyon, más a felfogásotok, más szögből nézitek a kocsikat. Csak titeket tudlak sajnálni, dehát mindenkinek más a jó.
  • Hmuda
    Szerinted mi a mérvadóbb? Egy toporzékoló kisgyerek siránykozása vagy 4-5 ember egyöntető véleménye? Lehet választani és kicsit elgondolkozni.
  • Valentino
    Vajon NFSU2-ből is lesz autószépségverseny a HCG-n?
  • XeeN
    Az aktuális kedvencem:
  • Csacsi
    Nem tudom mi bajod van azzal, ha vkinek más tetszik, mint ami neked? Én örülök neked, hogy nem mindenki olyan mint amilyen Te vagy :DD
  • cement
    én már csak arra kérnélek titeket, mutassatok már nekem egy olyan autot, ami szerintetek nem "középszerű", hanem "überfasza"...
  • narazzino
    valaki segítene?
  • cement
    eh oktassal mar ki az eletstilusomrol, mikor azt sem tudod milyen, kiskocsog. en csak azt veszem eszre hogy elegge szegenyes az izlesetek, mert senki sem tudja ertekelni a normalis kinezetet, na mind1. En nem kertem h nyaljatok a seggem csak arra szamitottam hogy vannak itt akiknek szeperzekuk is van, de ugy latszik en vagyok itt az egyeduli...
  • Hmuda
    Most had ne kelljen kommentálni a stílusodat (mégis muszáj mert végtelenül primitív és ezt nem lehet szó nélkül hagyni).

Tömören: amint valaki nem nyalja a segged annak rögtön kuss? Te se járj társaágba, inkább zárkózz be a szobádba és csodáld a "hűdefasza" kocsijaidat mert jobbra nem vagy jó. Itt áradozol a kocsijaidról, közben meg totál középszerűek. Lehet sokat szenvedtél a festéssel de ez még nem teszi őket überfaszává.
  • cement
    amúgy a hummeremet átdolgoztam mert nem vót valami kafa, szerintem jobb ez :)
  • cement
    ehh ennyi erővel az összes kocsi átlagos.. hát megnézem te mikor csinálsz ilyen vinylt a tiedre. láttam a tiédet #1529-ben és nem mondanám hogy a tied kreatívabb. szazl kuss
  • hen-tes
    nem ezt mondtam
    de szvsz átlagosnak mondhatóak a kocsidmind
    szazl..
    te meg itt az egekig dícséred
    ez azért elég káccos :C
  • cement
    ehh hat komolyan mondom akkor nemtom mi teccik az embereknek. pff szeressétek csak a szar unique meg art vinyl-es kocsikat. nc
  • hen-tes
    annyira nem jók ..
  • báttyó02
    tetszik.
  • narazzino
    segítsetek légyszíves!
    A body wide kitet nem akarja megadni 58%-nál pedig másoknál már kevesebbnél is láttam. Outrun kell hozzá vagy mi??
  • cement
    1.) Cementnek hínnak :D
    2.) Az a bordó az inkább rózsaszín, bár lehet hogy a screenshot nem adja vissza az eredeti színt :)
  • ZsoltiMC
    Na, ez klassz kis Lexus lett!

Mistaken bordó civicje is!
  • HaP
  • CSOCSO
    ilyet
  • CSOCSO
    jpg be...
    hogy hova? keress a topikban egy kis kepeekt.. arra katt es ott a bal felso sarok... majd feltoltes... es a thumnbailos linket tedd ide
  • Bucser
    legfelől van egy kis nyilacsaka jobb sarokban.. ott tudsz átmenni a köv stagehez tartozó vesenyekhez... Vagy csak símán nyomj egy jobbra nyilat...

(u.i.: Néha megkérdezem magamtól, hogyhogy nem a csimpánzok vannak a földön és nem mi a fán mert még ők is többet próbálgatnak és csak utána néznek tanácstalanul bután...)
  • Imrusssss
    Most éppenségel elakadtam!!!
    Bemegyek a garage-ba és utána belemegyek a World Map-be és ott vannak kihagyott versenyek Stage 1 Oké megcsinálva de legfölül ott van az első pályának a térképe és semmi adat róla!!!
    Hogy megyek a Stage 2 -re??? És így tovább???
    Légyszi segítsetek!!!
  • Imrusssss
    fIGYUSZTOK!!!
    Én nemtudom felrakni a képet (milyen fájlba adjam meg??? bpm jpeg vagy mi és hova)
    Köszi szépen!!!
  • cement
    hát szerintem meg így jók. mert ha pl csak a motorháztető lenne karbon és más nem ugy csunya lenne. amugy a honda nemtom miért nem teccik, szerintem kurva jó, dehát nyolc. a lancer és a lexus vinyl-ezését magam állítottam össze, nem ilyen "rávágok egy contest / art / unique / body / sponsor vinylt" cimu fejezet, hanem elég sokat szöszmötöltem velük és szerintem kibbasszott jók lettek, nagyon büszke vagyok rájuk akármilyen hülyének is tűnök :D
  • RelakSfromhome
    nemtom, de nekem az autók valahogy túl hosszúnak tűnnek. Visszanéztem az 1-be, és ott is. A legjobban a peugeot 206-nál jön ki
  • KG21
    az alsó kettő nem is érdekelt, mert azok alapból nem tetszenek, a felsők viszont jók lennének, csak kevesebb karbon kéne rájuk.
  • cement
    csak a felső kettő. mert jol nez ki... szerintem
  • KG21
    ha nem csillagra mész, minek vannak agyonkarbonozva?
  • Duddits
    Nem rossz a Lexus! Nekem is az van és nagyon állat. Ja és szélesítés is van rajta.