3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
ShaiHulud #1581 -
#1580 Én vaygok elszállva? na figyeljél már miket írsz aztán rájössz ki van elszállva. én primitiv. pff. ne kisfiamozzal mert te 20 vagy, szánalomkupac -
#1579 Hát kérem ez már annyira no comment hogy nem is reagálok a primitívségeiddre többet. Kisfiam jobb lenne ha tényleg komolyan átértékelnéd a társalgási stílusodat és próbálnál csiszolni rajta és kicsit próbálnál kevésbél elszállva lenni saját magadtól. -
#1578 megmutatod hova irtam le anyukat nevet? köszönöööm. egyébként meg ne legyél elszállva mert te huszonakárhány vagy én meg 16... -
fulcrum #1577 akkor mutogasd inkább neki a kocsijaidat ne minket idegesíts! -
ShaiHulud #1576 -
#1575 Az anyázást inkább most nem jelentem senkinek mert akkor csak bannolnának téged de annál nálam azért több kell hozzá mint egy kisovis toporzékolása. -
#1574 Ez már N/C kisöreg. Kicst magadba kellene szállni, elgondolkozni és aztán leírni és nem egyből blőd baromságokkal rondítani a topicot. -
#1573 Én csak azt sajnálom hogy az én "modern" izlésemmel egyedül vagyok. Talán Pyxnek teccenének a kocsiaim -
fulcrum #1572 Ez így van. Mindenkinek más a jó, ez ízlés kérdése, ezért nem értem miért kell ezt még feszegetni
-
#1571 1.) ***** a toporzékoló kisgyerek. Miért lennék az? Mert próbálom megvédeni a saját igazamat? Ugyan már, ne légy ilyen hülye
2.) 4-5 ember is tévedhet, sőt több is. Amúgy meg nem azt mondom hogy tévedtek, nektek mindössze nem teccik, az ami nekem nagyon, más a felfogásotok, más szögből nézitek a kocsikat. Csak titeket tudlak sajnálni, dehát mindenkinek más a jó. -
#1570 Szerinted mi a mérvadóbb? Egy toporzékoló kisgyerek siránykozása vagy 4-5 ember egyöntető véleménye? Lehet választani és kicsit elgondolkozni. -
#1569 Vajon NFSU2-ből is lesz autószépségverseny a HCG-n? -
#1568 Az aktuális kedvencem:
-
#1567 Nem tudom mi bajod van azzal, ha vkinek más tetszik, mint ami neked? Én örülök neked, hogy nem mindenki olyan mint amilyen Te vagy :DD -
#1566 én már csak arra kérnélek titeket, mutassatok már nekem egy olyan autot, ami szerintetek nem "középszerű", hanem "überfasza"... -
#1565 valaki segítene?
-
#1564 eh oktassal mar ki az eletstilusomrol, mikor azt sem tudod milyen, kiskocsog. en csak azt veszem eszre hogy elegge szegenyes az izlesetek, mert senki sem tudja ertekelni a normalis kinezetet, na mind1. En nem kertem h nyaljatok a seggem csak arra szamitottam hogy vannak itt akiknek szeperzekuk is van, de ugy latszik en vagyok itt az egyeduli... -
#1563 Most had ne kelljen kommentálni a stílusodat (mégis muszáj mert végtelenül primitív és ezt nem lehet szó nélkül hagyni).
Tömören: amint valaki nem nyalja a segged annak rögtön kuss? Te se járj társaágba, inkább zárkózz be a szobádba és csodáld a "hűdefasza" kocsijaidat mert jobbra nem vagy jó. Itt áradozol a kocsijaidról, közben meg totál középszerűek. Lehet sokat szenvedtél a festéssel de ez még nem teszi őket überfaszává. -
#1562 amúgy a hummeremet átdolgoztam mert nem vót valami kafa, szerintem jobb ez :) -
#1561 ehh ennyi erővel az összes kocsi átlagos.. hát megnézem te mikor csinálsz ilyen vinylt a tiedre. láttam a tiédet #1529-ben és nem mondanám hogy a tied kreatívabb. szazl kuss -
#1560 nem ezt mondtam
de szvsz átlagosnak mondhatóak a kocsidmind
szazl..
te meg itt az egekig dícséred
ez azért elég káccos :C -
#1559 ehh hat komolyan mondom akkor nemtom mi teccik az embereknek. pff szeressétek csak a szar unique meg art vinyl-es kocsikat. nc -
#1558 annyira nem jók .. -
#1557 tetszik. -
#1556 segítsetek légyszíves!
A body wide kitet nem akarja megadni 58%-nál pedig másoknál már kevesebbnél is láttam. Outrun kell hozzá vagy mi?? -
#1555 1.) Cementnek hínnak :D
2.) Az a bordó az inkább rózsaszín, bár lehet hogy a screenshot nem adja vissza az eredeti színt :) -
#1554 Na, ez klassz kis Lexus lett!
Mistaken bordó civicje is! -
#1553 -
#1552 ilyet -
#1551 jpg be...
hogy hova? keress a topikban egy kis kepeekt.. arra katt es ott a bal felso sarok... majd feltoltes... es a thumnbailos linket tedd ide -
#1550 legfelől van egy kis nyilacsaka jobb sarokban.. ott tudsz átmenni a köv stagehez tartozó vesenyekhez... Vagy csak símán nyomj egy jobbra nyilat...
(u.i.: Néha megkérdezem magamtól, hogyhogy nem a csimpánzok vannak a földön és nem mi a fán mert még ők is többet próbálgatnak és csak utána néznek tanácstalanul bután...) -
#1549 Most éppenségel elakadtam!!!
Bemegyek a garage-ba és utána belemegyek a World Map-be és ott vannak kihagyott versenyek Stage 1 Oké megcsinálva de legfölül ott van az első pályának a térképe és semmi adat róla!!!
Hogy megyek a Stage 2 -re??? És így tovább???
Légyszi segítsetek!!! -
#1548 fIGYUSZTOK!!!
Én nemtudom felrakni a képet (milyen fájlba adjam meg??? bpm jpeg vagy mi és hova)
Köszi szépen!!! -
#1547 hát szerintem meg így jók. mert ha pl csak a motorháztető lenne karbon és más nem ugy csunya lenne. amugy a honda nemtom miért nem teccik, szerintem kurva jó, dehát nyolc. a lancer és a lexus vinyl-ezését magam állítottam össze, nem ilyen "rávágok egy contest / art / unique / body / sponsor vinylt" cimu fejezet, hanem elég sokat szöszmötöltem velük és szerintem kibbasszott jók lettek, nagyon büszke vagyok rájuk akármilyen hülyének is tűnök :D -
#1546 nemtom, de nekem az autók valahogy túl hosszúnak tűnnek. Visszanéztem az 1-be, és ott is. A legjobban a peugeot 206-nál jön ki -
#1545 az alsó kettő nem is érdekelt, mert azok alapból nem tetszenek, a felsők viszont jók lennének, csak kevesebb karbon kéne rájuk. -
#1544 csak a felső kettő. mert jol nez ki... szerintem -
#1543 ha nem csillagra mész, minek vannak agyonkarbonozva? -
#1542 Nem rossz a Lexus! Nekem is az van és nagyon állat. Ja és szélesítés is van rajta.