3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
  • Amse
    De.=oP
  • hen-tes
    enyimen is ilyen van :D
  • Bucser
    Na kiteszem mán az én paripámat is:)

remélem nem keverem össze és tettem fel kétszer ugyanazt.. nem emlékszem hol kezdetm:)
  • Amse
    Sikerült.
    Érdekes a szárnya.
  • Hmuda
    Rakd már fel valami normális szerverre. A mostanid baromi lassú.
  • Lt.Balu

Eddig is vhogy igy probáltam beszúrni,ha msot sem sikerül,harakiri
  • ScoobyDoo
    paripa
  • Bucser
    Persze vannak színek amikhez illik a carbon Pl szerintem a nagyon sötés kék Prliscunant festéshez nem néz ki rosszul, de pl egy tűzvörös kocsinál eléggé ócska:) Nekem van carbonos és Carbon nélküli kocsim is mindkettő tetszik...
  • Amse
    Itt megbeszélhetjök.Kérdezz, vagy kérj 1 logot és írd le milyet minél pontosabban és akkor majd csinálunk.
  • Duddits
    De állat a logód! Nekem nem tudnál ilyet csinálni? Vagy ha nem elmondod hogy kell?
  • hen-tes
  • Shongi
    Lenne egy kérdésem, ti itt mért vagytok annyira Carbon utálók.
    Sztem pl egyes szinekhez(fehér, piros, szürke)nagyon jól megy én pl egy Carbon szárnyért bármit odaadok.), persze az igaz hogy függ a köténytől hogy jól néz e ki rajta a Carbon.
  • Pyx #1609
    Nemnagyon, de np. Lényeg hogy neked teccen.
  • Amse
    Amit beraktál címet azt kell bemásolni akkor, ha rámész a [kép] gombra.De ha linkelni akarod akkor meg az [url] gombra kattanj és oda másold aztán add meg milyen néven legyen a link.
  • Lt.Balu
    Nem probálkozom többet képfelrakással,itt a link,lessétek meg:)
    http://bdeg.sopron.hu/~funflyer/nfsu2/focus1.JPG
    http://bdeg.sopron.hu/~funflyer/nfsu2/focus2.JPG
  • Hmuda
    Az a gond, hogy ilyenkor sokszor nem szembesül saját parasztságával. De ez már offtopic. Kocsikat ide. :-)
  • Amse
    Megértem.Én erre ezt szoktam reagálni: "Jolvan."
  • Hmuda
    Lehet neki tetszik és győzködheti az embereket, de mikor már azzal dobálózik, hogy kussoljon be az, akinek nem tetszik a járgánya...hát nekem az kicsit betett...
  • Amse
    Jogosan, mert neki az tetszik, csak nem veszi figyelembe, hogy másnak is van véleménye.=o)
  • Hmuda
    Nem azon vitáztunk, hogy mia szép és mi nem, hanem azon, hogy cement milyen primitív módon próbálta ránkeröltetni, hogy az ő kocsijai igenis szépek. Nem sikerült neki.
  • Amse
    Akartam mondani, hogy ilyen kocsid volt az 1-ben is, de 20. ránézésre csak rájöttem, hogy ez az.=o)
  • Amse
    Minek vitáztok azol, hogy mi a szép?Nincs olyan doldog ami mindenkinek tetszik.
    Nekem pl az ilyen kaliberű autók tetszenek ami ennél "csicsásabb" az már nem, de biztos van olyan akinek meg ez nem tetszik.Ezen felesleges vitatkozni.
  • Hmuda
    Nekem valahogy nem jön be, hogy így kilátszik a fék. Amúgy jó lenne.
  • CSOCSO
    ja:)
  • DJ Skyline
    nekem tetszenek azok a kerekek...:)
  • Random_
    Az idősebbet megilleti a tisztelet ez alap!

Vagyis nekünk még az volt.
  • DJ Skyline
    emlékszem rá...emlékszel a citrom díjas kocsira?:DD
  • Hmuda
    Mondtam neki, hogy feleslegesen el van szállva magától de valahogy nem fért a fejébe. :-)
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    nem kicsit vagy elszallva...engem eddig nem idegesitettel. most se idegeskedek.. csak rohogok:) meghogy azok a kocsik szepek:)
  • CSOCSO
    LOL
  • CSOCSO
    remelem:)
  • CSOCSO
    nezd meg az elso reszbol a supramat es nezd meg a mostanit.. lehet hogy egyikse uberfasza.. viszont nem kozepszeru.. hja.. es az elso supram kulondijas lett a szepsegversenyen.. tobbezer auto kozul!
  • Hmuda
    Köszönjük.
  • CSOCSO
    az
  • CSOCSO
    ezek azok a jobb autok?::) LOL
  • cement
    szanalmas vagyok, sorry mindenkitol... ezentul ide nem irok, ennyivel tartozom.
  • DJ Skyline
    Knight Rider...

• Bucser
    A Civic meg a Hummer szerintem nem is olyan rossz.. Bár a Lexus nem tetszik a rnegeteg Karbon alkatrész miatt...
  • hen-tes
    Én kérek elnézést [sékhed]