3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#1661 Csak megkérdezem, hogy ha kiszedem az objectet, meg a festéseket a játékból, és maxban renderelem, az érvényes itt a szépségversenyen? :) najó, csak vicc volt! :) Amúgy pár vitát nem értek itt, mert mindegyik kocsi szép. Viszont lemaradtam nagyon csocso szépségdíjas autójáról. Csocsó, tudnád pótolni a hiányomat itt, vagy privátban? Léccilécci! -
#1660 szegényes a választható festés, elem, szín, szazl ne várj sokat.. -
#1659 Kísértetiesen hasonlít a TTm re -
#1658 Azt passzolom. Hülyén van megcsinálva egy rakat dolog a játékban. -
#1657 és mikor kapom meg végleg? [értetlenspammer] -
#1656 Nyugi, csak akkor ha outrunban nyersz 11-szer és csak egy darab wide kitet nyersz egyetlen autóra. -
#1655 na itt van
-
#1654 ez bejön, az én Mustangom is hasonló ehhez.
Nemrég már belinkeltem, de azóta nyertem rá vide bodykitet. Mindjárt lövök róla egy shotot :) -
#1653 de mit ? :o -
Roland 92 #1652 Lenne ötletem a FAQ-ba!!
Kérdés: Mikor kapom meg a widebody kit-et?
Válasz: Akor ha 11 szer nyersz a stage 5-ön! -
Gear #1651 A Kocsi sem rossz de nemtudtam nem észrevenni a csajt...hmmm naon jóóó -
#1650 Ez őszinte volt:P..lesz majd még jobb is talán.. -
#1649 -
Pontius #1648 nagyon klafán néz ki -
#1647 Akkor csak emelgeti az elejét, hátulját. -
#1646 próbáld meg, hogy lenyomod a a h-t és az lőre hátrát nyomogatod.. lehet, hogy akkor majd szökdell is:) -
#1645 De azzal csak emelgeti magát meg pattog. Nekem az kell szökdeljen. :-) -
#1644 Most fogyott el nálam is.. Még engedett kb 8 outrunt aztán elfogytak... De nem adott semmit... Lehet későn kapcsolt:) -
#1643 Hm, nekem nem volt több. 10-es járgány, volt még mit versenyezni world eventben, de sehol nem volt egy darab outrun se. -
#1642 furcsa nekem megvan az unique Wide body kit és még van outrun Stage 5-ben.... -
#1641 Jó az, csak kicsit sötétebbre kellene venni a mázolást és levenni az overbright-ot. -
#1640 lassan mész az utcán és nyomod a H-t és J-t és elkezdi emeletni magát.. -
#1639 Ahogy a másik kettőt. -
#1638 Ráadásul amint megvan a legutolsó unique cucc is (Body Wide Kit az ötödik stage-en), onnan nincs is több outrun akár tetszik akár nem. -
#1637 Gonosz leszek:) A Grafitis skacok a hoodból összetévesztették az autód a fallal?:D Egyébként nem rossz:) csak nekem kisit csiricsáré -
#1636 A lvl3-s hidraulikát hogy kell használni? -
#1635 Bakker ekkora kicseszést:
Ha nem csinálod meg a megfelelő számú outrunt a megadott stage-ben akkor nem kaphatsz meg többé sosem bizonyos unique cuccokat, kizárólag ha újrakezded az egészet. Én így elvesztettem egy unique hood-ot. Ez már a totális gyökérség amit ezzel műveltek a készítők. -
#1634 a mustangem:
-
#1633 erdekes az egesz -
#1632 allllllat -
#1631 Feltöldöd oda ahova ő. -
#1630 Jurassic park :) -
#1629 Hogy lehet a képeket ilyen méretben berakni? -
#1628 oldalról néztem >:P -
#1627 Mé részeg voltál? -
#1626 Köszi Amse! -
#1625 úgy raktam rá, hogy felsem tünt, hogy két részből áll :D
lusta voltam lecserélni szazl -
#1624 Traktorra én is ilyet raknék. -
#1623 sry érte:) -
És íme a kedvenc legjobban sikerült magazinfotó...