3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
  • ghost cb
    nincs stage 5
  • Bucser
    nem kell mindenhova beírni valszeg STage 5-ben kapod mega mindenhova megvehető wide kitet stage 4-ben csak unique Wide-ot kapsz...
  • ghost cb
    Tejjesen kivagyok megcsináltam a játékot, megcsináltam az összes world mapos versenyt stage 4-ig befejezőleg, minden kész és nincs Wide body kits!!! Mit kell csinálni hogy legyen!???
  • TommyGun
    Nem is tök jó :) mostmár van rajta karbon cucc is :D
  • Rolesz
    Ötlet a Faq-ba!

Kérdés: Mi az a VBK?
    Válasz: Vörös Boros Kóla
    Kérdés: Mi az a WBK
    Válasz: Wide Body Kit
  • Falconer
    Logómühely
    De csinálhatsz is magadnak
  • Duddits
    Amse: Melyik topikba lehet kérni logót?
  • Duddits
    Kicsit rosszúl alakítottál át.
  • KG21
    te ilyennel idétlenkedsz ahelyett hogy ligáznál? Rondaaaa :DDDD
  • Amse
    Deszar! =o)
    Mármint nem az autó, hanem hogy mekkora fake.
  • TommyGun
    ÉÉÉÉÉN most keztem nemrég. Honda Buzi vagyok szal csináltam egy szolodat :) Nem szeretem nagyona csilis csárékat szal kis eccerű lett.

• 12346
    sztem gyengusz
  • Falconer
    Szép
  • Duddits
    Nah, én most fogom újrakezdeni egy Peugeot 106-ossal. Kiváncsi leszek mi lesz belőle.

Nem rossz a kicsike.
    Lexus IS300
  • Bucser
    hát jahh de még mindig azt mondom, hogy ezerszer jobb mint az első részben lévő linearitás.. hogy egyik után jön a másik verseny és ki sem tudod őket kerülni.. ebben több fantázia van azért...(Mondjuk az aoutrunokat pont azért szerettem mert megválaszthattam az útvonalakat....)
  • Hmuda
    Mellesleg elég érdekes elgondolásaik vannak a készítőknek a 100% fogalmáról. Minden stage-ben vannak még lejátszható versenyek még 100% után is. A második stage-et pl 125%-ra játszottam ki. Szánalmas amit néha képesek voltak elkövetni ezek az inkompetens barmok ezzel a jobbsorsra érdemes játékkal.
  • Hmuda
    Dettó. Én is easyn nyomom, mivel egyszer már végigvittem mediumon, de akkor nem voltak meg a unique alkatrészek, de most arra megyek hogy tényleg 100% legyen az unlocked part.
  • Bucser
    Én is Civic-el nyomom:) Jó kis autó az...

Egyébiráént azért játszom easy-n (játék közben lehet állítani a nehézséget) mert nem sok kedvem van felkúrni magam a gép csalásain. inkább easy-n nyomom úgysem a verseny miatt, hanem az autóépítés miatt... Órákat el tudok szöszmötölni a garázsban próbálgatva az alkatrészeket... csak ki akarom az alkatrészeket meg unique cuccokat lockolni a carrer-ben aztán mehet az autóépítgetés.. nekem az a lényeg.. csalni nem akarok, hogy legyen meg minden , mert úgy meg túl hirtelen van minden nincs időd hozzászokni a változásokhoz:) Nekem ez így megfelelő:) egyébként minden más autós játékot mediumon vagy hardon nyomok (de azok inkább szim-ek)
  • vki
    Valaki nem tudja honnan lehetne az amcsis verzióhoz corsát meg 106-ost letölteni?
  • Hmuda
    Viszont buli, hogy a unique hood amit nyertem a második stage-en, az már rögtön split hood, ráadásul unique, szóval ad rendesen pontot. :-) (viszont a készítők töméntelen faszsága miatt csak egyetlen autón lehet és az is a játék első pár kocsija közül az egyik (esetemben Civic)
  • Hmuda
    Nem mondtam, hogy 5 darab szponzor. Az első stage a bemelegítés (rögtön miután visszavitted Rachel kocsiját) és a második stage az első szponzor.
  • hen-tes
    és ezt honnan tudta volna kezdésnél ?
  • ghost cb
    Ízin? Még médiumon is kurvakönnyű...
  • hen-tes
    én keveset D:
    most meg nem nézem menniyt :)
  • Bucser
    Hány outrunt csnáltál?? mert én mondjuk összesen már vagy 40-et...
  • hen-tes
    én is azon
    de mondom ötösön vagyok és még nincs :D
  • hen-tes
    5stage=5sponsor ? :c
    mert én úgy emlékszem ötös stage-n vagyok, de még nincs 5 sponsos :o
  • Bucser
    Nem nem nem... Én a 4. Stage-en kaptam unique wide Body kitet.. (mondjuk mondom én easy-n nyomom)
  • Hmuda
    5. stage (magyarán az utolsó szponzor versenyeit nyomod), akkor kell 11 darab outrunt megnyerni és akkor kapsz egy unique body wide kitet a kocsidra.
  • CSOCSO
    ???????????????
  • Hmuda
    Ötödik menet (utolsú szponzor) és ourunban kell nyerni.
  • CSOCSO
    stage 5 on 11 szer kell nyerni.. csak tudnam hol es milyen stage5??...
  • narazzino
    Te a wide body kit-et hogy szerezted? Én már 67% vagyok és még nincs meg!!
  • Hmuda
    Tipp:

- szedd le a reklám vinyl-t az oldaláról.
    - fesd le valami emberi színnel.
    - a kép idejére rakd maxra a grafikát, de az overbright-ot kapcsold ki (csak szétmossa a képet).
  • Roland 92
    10 csilagos!
  • Roland 92
    CARIERES TT-m Top Speed+Gyorsulása is tele Wide Body Kit 50 százaléknál vagyok! Parts Unloked 98!
  • RelakS
    Vegyed ki nyugodtan, de még a verdáról lepucolsz mindent, ami nem kell, beleőszülsz ;)
  • hen-tes
    hmmm
    festéseket ki tudod szedni ?
    mer kéne nekem egy kettő JPG-ben :o
  • petesilver
    Csak már látnám!! Képet ide!!! :)
  • Random_
    A napra lehet nézni, de CSOCSO autójára...