3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#1701 nincs stage 5 -
#1700 nem kell mindenhova beírni valszeg STage 5-ben kapod mega mindenhova megvehető wide kitet stage 4-ben csak unique Wide-ot kapsz... -
#1699 Tejjesen kivagyok megcsináltam a játékot, megcsináltam az összes world mapos versenyt stage 4-ig befejezőleg, minden kész és nincs Wide body kits!!! Mit kell csinálni hogy legyen!??? -
TommyGun #1698 Nem is tök jó :) mostmár van rajta karbon cucc is :D -
Rolesz #1697 Ötlet a Faq-ba!
Kérdés: Mi az a VBK?
Válasz: Vörös Boros Kóla
Kérdés: Mi az a WBK
Válasz: Wide Body Kit
-
#1696 Logómühely
De csinálhatsz is magadnak -
#1695 Amse: Melyik topikba lehet kérni logót? -
#1694 Kicsit rosszúl alakítottál át. -
#1693 te ilyennel idétlenkedsz ahelyett hogy ligáznál? Rondaaaa :DDDD -
#1692 Deszar! =o)
Mármint nem az autó, hanem hogy mekkora fake. -
TommyGun #1691 ÉÉÉÉÉN most keztem nemrég. Honda Buzi vagyok szal csináltam egy szolodat :) Nem szeretem nagyona csilis csárékat szal kis eccerű lett.
-
#1690 sztem gyengusz -
#1689 Szép -
#1688 Nah, én most fogom újrakezdeni egy Peugeot 106-ossal. Kiváncsi leszek mi lesz belőle.
Nem rossz a kicsike.
Lexus IS300 -
#1687 hát jahh de még mindig azt mondom, hogy ezerszer jobb mint az első részben lévő linearitás.. hogy egyik után jön a másik verseny és ki sem tudod őket kerülni.. ebben több fantázia van azért...(Mondjuk az aoutrunokat pont azért szerettem mert megválaszthattam az útvonalakat....) -
#1686 Mellesleg elég érdekes elgondolásaik vannak a készítőknek a 100% fogalmáról. Minden stage-ben vannak még lejátszható versenyek még 100% után is. A második stage-et pl 125%-ra játszottam ki. Szánalmas amit néha képesek voltak elkövetni ezek az inkompetens barmok ezzel a jobbsorsra érdemes játékkal. -
#1685 Dettó. Én is easyn nyomom, mivel egyszer már végigvittem mediumon, de akkor nem voltak meg a unique alkatrészek, de most arra megyek hogy tényleg 100% legyen az unlocked part. -
#1684 Én is Civic-el nyomom:) Jó kis autó az...
Egyébiráént azért játszom easy-n (játék közben lehet állítani a nehézséget) mert nem sok kedvem van felkúrni magam a gép csalásain. inkább easy-n nyomom úgysem a verseny miatt, hanem az autóépítés miatt... Órákat el tudok szöszmötölni a garázsban próbálgatva az alkatrészeket... csak ki akarom az alkatrészeket meg unique cuccokat lockolni a carrer-ben aztán mehet az autóépítgetés.. nekem az a lényeg.. csalni nem akarok, hogy legyen meg minden , mert úgy meg túl hirtelen van minden nincs időd hozzászokni a változásokhoz:) Nekem ez így megfelelő:) egyébként minden más autós játékot mediumon vagy hardon nyomok (de azok inkább szim-ek) -
#1683 Valaki nem tudja honnan lehetne az amcsis verzióhoz corsát meg 106-ost letölteni? -
#1682 Viszont buli, hogy a unique hood amit nyertem a második stage-en, az már rögtön split hood, ráadásul unique, szóval ad rendesen pontot. :-) (viszont a készítők töméntelen faszsága miatt csak egyetlen autón lehet és az is a játék első pár kocsija közül az egyik (esetemben Civic) -
#1681 Nem mondtam, hogy 5 darab szponzor. Az első stage a bemelegítés (rögtön miután visszavitted Rachel kocsiját) és a második stage az első szponzor. -
#1680 és ezt honnan tudta volna kezdésnél ? -
#1679 Ízin? Még médiumon is kurvakönnyű... -
#1678 én keveset D:
most meg nem nézem menniyt :) -
#1677 Hány outrunt csnáltál?? mert én mondjuk összesen már vagy 40-et... -
#1676 én is azon
de mondom ötösön vagyok és még nincs :D -
#1675 5stage=5sponsor ? :c
mert én úgy emlékszem ötös stage-n vagyok, de még nincs 5 sponsos :o -
#1674 Nem nem nem... Én a 4. Stage-en kaptam unique wide Body kitet.. (mondjuk mondom én easy-n nyomom) -
#1673 5. stage (magyarán az utolsó szponzor versenyeit nyomod), akkor kell 11 darab outrunt megnyerni és akkor kapsz egy unique body wide kitet a kocsidra. -
#1672 ??????????????? -
#1671 Ötödik menet (utolsú szponzor) és ourunban kell nyerni. -
#1670 stage 5 on 11 szer kell nyerni.. csak tudnam hol es milyen stage5??... -
#1669 Te a wide body kit-et hogy szerezted? Én már 67% vagyok és még nincs meg!! -
#1668 Tipp:
- szedd le a reklám vinyl-t az oldaláról.
- fesd le valami emberi színnel.
- a kép idejére rakd maxra a grafikát, de az overbright-ot kapcsold ki (csak szétmossa a képet). -
Roland 92 #1667 10 csilagos! -
Roland 92 #1666 CARIERES TT-m Top Speed+Gyorsulása is tele Wide Body Kit 50 százaléknál vagyok! Parts Unloked 98! -
#1665 Vegyed ki nyugodtan, de még a verdáról lepucolsz mindent, ami nem kell, beleőszülsz ;) -
#1664 hmmm
festéseket ki tudod szedni ?
mer kéne nekem egy kettő JPG-ben :o
-
#1663 Csak már látnám!! Képet ide!!! :) -
#1662 A napra lehet nézni, de CSOCSO autójára...