3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
  • DJ Skyline
    hali-hali...végig vittem már régebben,csak a skylinet nem fejeztem még be!:)...spinner nem illik egy skylinehoz...az csak a terepjárókon áll jól,meg 1-2 autón...
  • Crazygirl
    Hali.

Jo lett a verdad de miert nem tetel ra spinnereket?Ugy sokkal jobban nezne ki a dolog...Hany szazaleknal tartasz?Vagy mar vegig vitted?Hi
  • DJ Skyline

• hen-tes
    KÉPT!!4
  • Bucser
    EU verzióban van 106-os
  • hen-tes
    KÉTSZÁZ6
  • Duddits
    Juj de vicces!
    Majd csinálok de apám gépén szoktam játszani és valahogy oda kell még kerülnöm. :-)
    Amugy megvan a Corsa is de én inkább most a 106-tal megyek.
  • Buba007
  • Bucser
    Igen ez az első amit megad unique-ben. Lehet carbont is értelmesen megcsiálni, csak kár, hogy nem lehet matricázni:(
  • Hmuda
    Síma splites, de már a második stage-ben megvolt outrunokból. :-)
  • Hmuda
    Nemis a festés a unique, hanem maga a hood. Lehet ugyan ezeket karbonosban is megszerezni, de én utálom a karbonos cuccokat, ergó a unique hoodom is síma.
  • Bucser
    valószínűleg valami process nem állt le ami hazsnálta a fájlaidat és azok megsérültek.. azóta próbáltad újra elinditani?? nkem akkor csinált ilyet, ha véletlenül egyszerre nyomtam le a térképen mindkét egérgombot... HA megismétli akkor uninstall törlöd könyvtárat reinstall.. valszeg a mentéseid sérültek
  • omlas001
  • Bucser
    de ha jobban megnézem ez nem carbon hood csak split-es..:) Igaz?
  • omlas001
    egy kis segítség kéne...
    tegnap raktam fel az underground2-t és zsírul ment meg minden...
    ma reggel amikor bekapcsoltam, amikor el akarom indítani a career-t akkor bejön egy kék képernyő és azt írja hogy a program a számítógép védelme érdekében leállt és hogy indítsam ujra.mi lehet a baj??tegnap még ment!!!
    előre is köszi
  • Bucser
    és akkor ráteszi a carbonra is a festést???? mert nekem nem úgy tűnt... Az lenne a lényeg, hogy a vinyl rákerüljön valahogy a carbon hoodra...
  • Aspyrin
    én fordítva szoktam: először a festés/matrica stb. aztán a carbon cuccok
  • Bucser
    egyébként azsreintem a civic néz a ki az egyik legdögösebben fullra tuningálva.....
  • Bucser
    hmmm.. Nekem a Civikre nem engedte festeni a az Unique hoodot.... Azt mondta, hogy carbon hood nem festhető.... MÉg vinylt sem tehettem rá..... Nálam van valami gebasz???
  • Random_
    Fene asszem én is újrakezdem. :DD
  • Hmuda
    Azért is tetszik nekem így ez a kocsi, mert alig lehet magmondani, hogy Civic az alap, annyira szét van modolva. :-)
  • Hmuda
    De azis rajta van. Nemtom milyen a többi unique hood, de ez kétszárnyú hood. Márcsak a felnyitott tetős képen is látszik, hogy egy darab a válásztási lehetőségem, ergó még nem nyitottam meg a split hoodokat (alapból többet kapunk, asszem négyet), de mivel ott csak egy darab van => unique. :-)
  • Aspyrin
    [újrakezdte]
  • DJ Skyline
    csinálj már róla(106-ról) egy képet légyszives!:)
  • Bucser
    1 biztos nincs rajta:) Az unique hood:)
  • Buba007
    Dúrván jó!
  • Duddits
    Na én most ujrakezdtem Peugeot 106-tal. :-)
  • 12346
    karaj lett
  • Hmuda
    Nokéremszépen. Honda Civic, minden létező unique upgrade rajta van (optikai és teljesítmény is) és ez még közel sem a végleges, mivel még van kb 15%-nyi dolog amit meg kell nyitnom. :-)

• ghost cb
    Nah sikerült, még tuningolni kellet a kocsim, volt 2 fényképezkedés meg 2 verseny és megvan a wide body kit :)))
  • Duddits
    Kösz, de nem tudok. Sajna. :-(
  • hpzolee
    Ami nagyon is jolsikerült:)
  • Hmuda
    Azok rejtett versenyek. Kicsit többet tejelnek mint az átlag versenyek.
  • Crazygirl
    Hali.

Multkor csinaltam egy isteni jo verdat es ez a szemet nem mentette el!!Ugy be voltam pipulva...Aztan hala istennek csinaltam rola kepeket, igy az alapjan full ugyanazt megtutam csinalni:))Most orul a fejem mint az allat:))
  • hitman 1911
    Szevasztok.Mi van olyankor ha már a térképen nincs bejelölve verseny?? Mi a gyászt kell csinálni?
  • ShaiHulud
    worldmapen nekem sincs...
  • ghost cb
    És mit csináljak szted hogy legyen nekem Stage 5? Eyplore módban már volt, mert kaptam 1 autora wide body kitet, és megcsináltam az összes versenyt, de World map-ban nincs...
  • ShaiHulud
    5. stage a nyugati coal harbor volt.
  • ghost cb
    Pedig befejeztem a game-t... Ez a furcsa. Ugy emléxem amikor a World mapokat elkezdtem csinálni és nézegetni, volt, de most nincs. 93 %-nál vagyok, Explore modban már kaptam 1 kocsimra Wide body kitet de ennyi...
  • ShaiHulud
    mar hogyne lenne