3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#1901 akkoris... rögtön kiszúrta a szemem, ilyet egészséges felnőtt férfiember nem választ :) -
#1900 De amúgy most nem azon van a hangsúly. -
#1899 :-) Még az elején vagyok vele. MEg már nem is játszok azzal a névvel. Most a Peugeot 106-t tolom utánna meg jön a Vauxhall (Opel Corsa). -
#1898 hogy voltál képes azt a pikácsus, vagy mi a retkes állatos sebességmérőt választani? -
#1897 hazucc, mer a piros Skylineomra azt mondtad teccik :D -
#1896 miata=batmobile..... :) -
#1895 Na az új videókártyámmal készített képek. Szerintem ez a Focus nagyon állat lett.
Ford Focus:
Miata:
Esőcsepp ( tök baró mikor elsőtétedik az ég és beborúl ):
-
#1894 :) -
#1893 nem láttam még egy szép piros autót sem undergroundba D:
szazl ez se az
zöld szép :D
takooony :DD -
#1892 Jah én is azért utálom a csirivilli kocsikat. -
#1891 Köszönöm! talán felkerülnek autosjatekok.hu-ra :) -
#1890 Jók nagyon! -
#1889 OFF, nehari, de nem tudna nekem megmondani valaki, hogy QuckTime Movie alol, vagy WMV file alol, mivel tudom kivagni a hangot/zenet?
Legyszi, fontos lenne!!! -
#1888 Amugy azért csinálok ilyen kocsikat mert ilyet tanlán még el is tudok képzelni a való életben is.. de ilyen villogós csillogós ultra 50 szines pörgősfelnis telemindenholkarbon kocsit meg nemnagyon :) -
#1887 első nagyon tetszetős=o)
többi re ronda -
#1886 Maradék:
-
#1885 Nah, csak jót akarok. :-) -
#1884 igen mester! :P -
#1883 tetszenek, csak a Skyline festése kicsit túlcifrázott nekem, meg a karbon csomagtartót sem csípem, de a többi bejön nálam mind -
#1882 A harmadik kivételével királyak, csak az overbright-ot szedd le a képek erejéig, mert baromira szétmossa a képeket, ami nem mindig előnyös. -
#1881 NeszteK: :) lehet hogy valamelyik tul csicsásra sikeredett sry!
-
#1880 nekem viszont abszolút nem jön be az a Sky. A felni, a spoilerek, a hátsó lámpa ami leginkább nem tetszik benne. Persze lehet én vagyok kisebbségben ezzel a véleményemmel :) -
#1879 Akkor csinálj olyat ami ennél is jobb. Legalább lesz kép és a képek is egyre jobbak lesznek. :-) -
#1878 SZia.
Hat a leutobbi agyszulemenyed mar nagyon bejon... Istenni jo lett ez mar a kirALY kocsi koze tartozik.:) Abban a verdaban semmi kifogasom nincs, ez meg jobban teccik mint az enyem...Hi -
#1877 Nálam nincs Carbon cucc. Csak szárny, néhol csomagtartó, jah meg a szellőzök, De ez belefér.
Alakulgat a 106. -
#1876 :-) -
#1875 Szvsz illik a SkyLine-ra és még mindig emberhez méltóbb küllemet varázsol rá mint a karbonos cuccok. -
#1874 65%-n így néz ki most a gép!
-
#1873 Egy kisebb képadag:
-
#1872 Mit nem mondjak de ezek a lökhárítók?! Főleg hogy ilyen ronda műanyag az a csíkos része! Aért is utálom az ilyeneket. -
#1871 De kiri! Megkaptam a karácsonyi ajándékom, egy Radeon 9600-at. Kiváncsi leszek milyen lesz az NFSU2 vele. Hétvégén megkapom apám gépét, abba több RAM van, azér játszok vele. Lesz itt játék azt hiszem. -
#1870 Ez tetszik..:) -
#1869 Na majd teszek be pár képet ide saját tuningról.
Megyek is versenyezni. :D -
#1868 Nekem kifejezetten tetszik a fomrája az autónak.. olyan elnyújtott igazi muscle feelingje van (mert ugye méretre is egy hodály tuning nélkül... Nagy moci+ hátsókerékhajtás. Nekem tetszik nagyon.. és jól laposítható... -
#1867 Ehh Skilyne mé jó az? -
#1866 Áhhh nagy elmék hasonlóan gondolkodnak:D Én is skyline-t építek:D -
#1865 egy kis kép
-
#1864 figy buba007-re nem kell figyelni mert mindenkit csak csesztetni tud
én már ismerem mert bfv-zet és a pb(punk buster) 5X vágta ki gamehack miatt !!!
akinek kell a kép a gamehackről az írjon ide -
#1863 Kick BUBA mert egy hülyegyerek. -
#1862 Legutóbbi agyszüleméynem: