3866

Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
  • Hmuda
    1: ott a faq a megfelelő topicban.
    2: azzal kezd amelyikkel jólesik. De később mindenképpen érdemes lecserélni a kezdőjárgányt egy jobbra.
    3: vannak SUV versenyek, amikhez SUV kocsikkal kell menni.
  • Skill
    hali!
    szeretném a segitéség kérni pár elvetemült nfsu2 játékosnak!
    (csak akkor olvasd tovább ha van türelmed!!!)

szeretném ha adnátok pár tipet! mikor megláttam a copmmentek számát elment a kedvem a regény ovasástol. :/
    pár kérdés:
    mikor kell outrun miatt kergetni a elenfeleket hogy adjanak spéci cuccot?
    mivel a legjobb gyorsulása meg adatai vannak egyik kocsinak mindenki azzal megy vagy tök mindegy melyik kocsival kezdem a gamét?
    mit keresnek terepjárok a gaméban?
    elöre is köcsönöm a segitséget!

esestleg ventrin vagy msn en aki segitene egy kezdönek pm ezzen!
  • Duddits
    Hát igen. :-) Ezért nem kellennének oszlopok.
  • ghost cb
    Na még egy (nem ide tartozó kép):
  • ghost cb
    Én inkább nem vennék Skyline-t való életben, függetlenül attól hogy pénzem sincs rá...
  • Hmuda
    Kampányban csak egyetlen szélesítést lehet megnyitni játékonként és csak egyetlen kocsira, de amint megnyered az utolsó versenyt is, azonnal mindegyik elérhető mindegyik kocsira a főmenüben a customize-ban.
  • Random_
    Akkor Suprával is végig kell tolnom nincs mese. :)
    Ha jól tudom több szélesítés van akkor is csak az egyik lesz elérhető?

Tudom, hogy csalni rossz, de most viszem végig másodjára és érdekelne, hogy van-e valami trailer ami felold mindent?
  • Hmuda
    Csak ha megnyered a játékot és akor a főmenüben tudod csak, kampányban csak arra a kocsira megy rá, amivel megnyerted.
  • Random_
    Felniből csak az alap natúr a szép. A festettek már az 1-ben se voltak szépek.
    Most is feloldottam a legújabb felniket és a MOMO volt talán elviselhető a legtöbb pontot érők közül.

A Corollára most ráteszek minden nyert és fullos cuccot a Suprát meg ízlésesen fejlesztem. Az oldalszélesítést úgy fel lehet oldani, hogy azután minden autóra feltehessem?
  • Duddits
    A felni színe nem nagyon jön be.

Jah, hát ízin könnyű. Én médiumom nyomom de hát már nem tok vele nyerni dragot. Még egy U.R.L-t majd csinálok vele és utánna veszk egy Golfot.
  • DJ Skyline
    jaja ezzel nyomom a dragot!:)nincs több autóm csak ez...
    igaz én ízibe viszem ki másodszor...
  • Aspyrin
    Múlt heti végigjátszás után most a3-ra gyúrok:

• hitman 1911
    cheat??? idevele
  • hen-tes
    cheat
    nem kell
  • ALIENwoods

• Duddits
    Vagyis, öö. Te végig ezzel nyomtad? Mert én nem birom már megcsinálni vele a drag-ot...
  • Duddits
    Te végig eddig nyomod/nyomtad? Mert én egyszerűen az egyik dragok nem birom megnyerni! Sehogy! Mert ha nem állok be az AI elé akkor lehagy, ha beállok akkor toll hátulról és a motor meg állszáll. :-(
    Milyen kocsijaid vannak még mellette?
  • Duddits
    Nem! Hanem adtak hozzá mentést is! Olvasd már el a Readme-jét vagy az NFO-ját!!!!!
  • Duddits
    Nem rossz!
  • DJ Skyline
    85%-nál így néz ki(és valószínű végleges) a verda...

• Imrusssss
    Hogy érted rakjam föl újra a játékot és úgy??
    Vagy kezdjem elöről az egészet???
    Vagy mit???
  • Duddits
    Azért mert egy ujjat kell kezdeni a betett mentéssel!
  • Imrusssss
    Van 1 kérdésem ,hogy én nem régen letöltöttem 1 fájlt hogy benne legyen az opel és a kis peugeot és OKÉ DE 100% nál amikor végig nyomtam akkor nem tudom a corsát megvenni meg a kis peugeot-ot sem KÉNE 1 HELP!!!!! #1842 ott töltöttem le itt van lejjebb ehhez kéne 1 kis segítség!!! Köszi : Imrusssss
  • hen-tes
    nekem grafikai bugok vannak D:
    néha(1x volt) nem jelenik meg a kocsi, csak a kerekek, meg ablak, meg lámpa
    meg egy két helyen hiányzik egy két fal, vagy járda lap D:
    ronda
  • DJ Skyline
    hihető...kis bugocska!:)
    emberünk fél perc alatt teljesítette a 2 perces sprintet...np...már nem előszőr fordult elő karrier módban hogy egyszer csak semmi előzés nélkül az első helyen terem az ellenfél...szal
  • Duddits
  • hen-tes
    350-nel neki menni a falnak ? :D
  • Duddits
    Alakul, alakul.
  • M@TriX
    jaja :) de a valóságban sokkal jobb lenne... :)
  • KG21
    álmodozni csak szabad nem, arra jó ez a játék :)
  • M@TriX
    na elkezdtem heggeszteni a kis Corsam, ez talán a jövőben a valóságban sem lehet lehetlen :) nem úgy mint a Skyline-al :)

[center]
  • DJ Skyline
    háááát...
    nekem nem tetszik!:)
  • hen-tes
    htx! [nemtutta]
  • Bucser
    Igen a leültetés miatt nem a talajra 90 fokban vannak a kerekek a valóságban sem a tuningolt autóknál hanem be vannak döntve kasztni felé.. ezzel még jobb lesza kanyarstabilitás...

• hen-tes
    mintha ferdék lennének az első kerekek :o
  • Hmuda
  • hen-tes
    kivétel erősíti a szabályt :D
  • KG21
    aszontam a rikítószínek kedvelőinek biztos nem fog tetszeni, temeg csak annyit mondtál "de", sazl...
  • hen-tes
    hazudtam :D
    holmondtamezt ?:o
  • Bucser
    nem keverni a Vauxhall-t az opellel:) Az azért az Opel corsának kicsit magasabb szintje.. (még mondjuk Opel corsát nem vennékj egy Vauxhall Corsát szívesen fogadnék....)