3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#1941 1: ott a faq a megfelelő topicban.
2: azzal kezd amelyikkel jólesik. De később mindenképpen érdemes lecserélni a kezdőjárgányt egy jobbra.
3: vannak SUV versenyek, amikhez SUV kocsikkal kell menni. -
Skill #1940 hali!
szeretném a segitéség kérni pár elvetemült nfsu2 játékosnak!
(csak akkor olvasd tovább ha van türelmed!!!)
szeretném ha adnátok pár tipet! mikor megláttam a copmmentek számát elment a kedvem a regény ovasástol. :/
pár kérdés:
mikor kell outrun miatt kergetni a elenfeleket hogy adjanak spéci cuccot?
mivel a legjobb gyorsulása meg adatai vannak egyik kocsinak mindenki azzal megy vagy tök mindegy melyik kocsival kezdem a gamét?
mit keresnek terepjárok a gaméban?
elöre is köcsönöm a segitséget!
esestleg ventrin vagy msn en aki segitene egy kezdönek pm ezzen! -
#1939 Hát igen. :-) Ezért nem kellennének oszlopok. -
#1938 Na még egy (nem ide tartozó kép):
-
#1937 Én inkább nem vennék Skyline-t való életben, függetlenül attól hogy pénzem sincs rá...
-
#1936 Kampányban csak egyetlen szélesítést lehet megnyitni játékonként és csak egyetlen kocsira, de amint megnyered az utolsó versenyt is, azonnal mindegyik elérhető mindegyik kocsira a főmenüben a customize-ban. -
#1935 Akkor Suprával is végig kell tolnom nincs mese. :)
Ha jól tudom több szélesítés van akkor is csak az egyik lesz elérhető?
Tudom, hogy csalni rossz, de most viszem végig másodjára és érdekelne, hogy van-e valami trailer ami felold mindent? -
#1934 Csak ha megnyered a játékot és akor a főmenüben tudod csak, kampányban csak arra a kocsira megy rá, amivel megnyerted. -
#1933 Felniből csak az alap natúr a szép. A festettek már az 1-ben se voltak szépek.
Most is feloldottam a legújabb felniket és a MOMO volt talán elviselhető a legtöbb pontot érők közül.
A Corollára most ráteszek minden nyert és fullos cuccot a Suprát meg ízlésesen fejlesztem. Az oldalszélesítést úgy fel lehet oldani, hogy azután minden autóra feltehessem? -
#1932 A felni színe nem nagyon jön be.
Jah, hát ízin könnyű. Én médiumom nyomom de hát már nem tok vele nyerni dragot. Még egy U.R.L-t majd csinálok vele és utánna veszk egy Golfot. -
#1931 jaja ezzel nyomom a dragot!:)nincs több autóm csak ez...
igaz én ízibe viszem ki másodszor... -
Aspyrin #1930 Múlt heti végigjátszás után most a3-ra gyúrok:
-
#1929 cheat??? idevele -
#1928 cheat
nem kell -
-
#1926 Vagyis, öö. Te végig ezzel nyomtad? Mert én nem birom már megcsinálni vele a drag-ot... -
#1925 Te végig eddig nyomod/nyomtad? Mert én egyszerűen az egyik dragok nem birom megnyerni! Sehogy! Mert ha nem állok be az AI elé akkor lehagy, ha beállok akkor toll hátulról és a motor meg állszáll. :-(
Milyen kocsijaid vannak még mellette? -
#1924 Nem! Hanem adtak hozzá mentést is! Olvasd már el a Readme-jét vagy az NFO-ját!!!!! -
#1923 Nem rossz! -
#1922 85%-nál így néz ki(és valószínű végleges) a verda...
-
#1921 Hogy érted rakjam föl újra a játékot és úgy??
Vagy kezdjem elöről az egészet???
Vagy mit???
-
#1920 Azért mert egy ujjat kell kezdeni a betett mentéssel! -
#1919 Van 1 kérdésem ,hogy én nem régen letöltöttem 1 fájlt hogy benne legyen az opel és a kis peugeot és OKÉ DE 100% nál amikor végig nyomtam akkor nem tudom a corsát megvenni meg a kis peugeot-ot sem KÉNE 1 HELP!!!!! #1842 ott töltöttem le itt van lejjebb ehhez kéne 1 kis segítség!!! Köszi : Imrusssss -
#1918 nekem grafikai bugok vannak D:
néha(1x volt) nem jelenik meg a kocsi, csak a kerekek, meg ablak, meg lámpa
meg egy két helyen hiányzik egy két fal, vagy járda lap D:
ronda -
#1917 hihető...kis bugocska!:)
emberünk fél perc alatt teljesítette a 2 perces sprintet...np...már nem előszőr fordult elő karrier módban hogy egyszer csak semmi előzés nélkül az első helyen terem az ellenfél...szal -
#1916 -
#1915 350-nel neki menni a falnak ? :D -
#1914 Alakul, alakul. -
#1913 jaja :) de a valóságban sokkal jobb lenne... :) -
#1912 álmodozni csak szabad nem, arra jó ez a játék :) -
#1911 na elkezdtem heggeszteni a kis Corsam, ez talán a jövőben a valóságban sem lehet lehetlen :) nem úgy mint a Skyline-al :)
[center] -
#1910 háááát...
nekem nem tetszik!:) -
#1909 htx! [nemtutta] -
#1908 Igen a leültetés miatt nem a talajra 90 fokban vannak a kerekek a valóságban sem a tuningolt autóknál hanem be vannak döntve kasztni felé.. ezzel még jobb lesza kanyarstabilitás...
-
#1907 mintha ferdék lennének az első kerekek :o -
#1906 -
#1905 kivétel erősíti a szabályt :D -
#1904 aszontam a rikítószínek kedvelőinek biztos nem fog tetszeni, temeg csak annyit mondtál "de", sazl... -
#1903 hazudtam :D
holmondtamezt ?:o -
#1902 nem keverni a Vauxhall-t az opellel:) Az azért az Opel corsának kicsit magasabb szintje.. (még mondjuk Opel corsát nem vennékj egy Vauxhall Corsát szívesen fogadnék....)