3866
Ha képet teszel be az NE legyen 800x600- nál nagyobb és jpg, vagy gif formátumban rakd be!
-
#1981 Brute agression! :D -
#1980 íme...
headlight -
#1979 -
#1978 micsoda komment..."Body by HKSPatrick Design&Paint by ShArPh'"...:))))...na majd mindjárt zúzok én is képet...most rámjött az agybaj és minden fekete lett a kocsimon!:)) -
#1977 Body by HKSPatrick Design&Paint by ShArPh'
-HKSPSTS! :P -
#1976 Nem. Oszlop ment beléjük. :-) -
Logitech #1975 Nem kellett volna úgy becsapni azt az ajtót! Csak szép finoman :) -
#1974 ezekbe mi ment bele?...egy motoros?:) -
#1973 -
#1972 túlcsicsa. -
#1971 jól kioktattad, aztán te is elkúrtad a linket :) -
#1970 Hát némelyik spoiler tényleg inkább széltörő, mint szélterelő :( -
#1969 http://ezshare.de/files-en/153869/123/mustang.jpg.html a kép címe, amit meg be akartál linkelni, az
http://ezshare.de/files-en/153869/186/mustang.jpg.html cím. Gondolkodj! [img] tagek közé CSAK kép mehet, html tartalom már nem
-
#1968 Széltörőszárny? Létezik ilyen kifejezés, vagy ezt a szót te alkottad? :D -
flashX #1967 jó kis eriksznyóc -
#1966 NEm jók a képeid!! Azt is nézzed már hogyha az első nem jó akkor a többit ne linkled be! Logika!
berczy: a kocsid szerintem ronda. Nem rosszindulat. Ez van. -
#1965 Akkor a Not Completed dolgaimban azért van nagy előfordulása a terepjáróknak? :D -
#1964 -
#1963 na most akkor ez mitöl ekkora? -
#1962 a többi
-
#1961 most ilyen -
#1960 most ilyen
http://ezshare.de/files-en/153843/186/honda.jpg.html -
honda audio -
#1958 nem rossz de én inkább mási motorháztetőt tennék fel,NOS matricát leszedném,Underglow neont magnetára,vagy bluera,vagy purplera cserélném...engine,trunk neont úgyszintén...ja a felni meg legyen a 3dik króm szín...felső sor,balról a harmadik szín...de ez csak szvsz... -
#1957 Szia.
Jo lett amugy de a felnik szine es a rozsaszin szin helyett en valami szep pirosat festettem volna ra.Az osszes tobbi jo, meg talan a szeltoroszarnyat szineztem volna meg be.Hi -
#1956 Túlzsúfolt. -
#1955 nem rossz!! minimum 7 pont -
#1954 Sziasztok!
Itt az én kocsim! Kiváncsi vagyok mit szóltok hozzá!
-
#1953 Kell egy 10*-os kocsidnak lenni, amit egy párszor lefényképeznek, mész még 2 versenyt és meglesz az is. nm -
#1952 Sziasztok megint kérdezek és ne mondjátok hogy faq mert a tököm már tele van ezzel a válasszal :-)Nos, mi van akkor ha megcsináltam az összes versenyt, a world map-ben is minden kész van, és az extreme package-okat nem nyitja meg? Mit kell csinálni, please. -
#1951 ugyanaz mint amit a 1922-ben tettem be,.... -
#1950 Küldesz képet a full Peugeot-ról, Skyline? -
#1949 Nem tudom mé kellet kihagyni az amcsi változatból a 106-ost, atom beurálisan néz ki:) -
#1948 Szponzortól függ. Az első stage-en nincs szponzorod, aztán a második stage-en jön be az első, aztán a harmadikon a második és így tovább. Eszerint az utolsó (ötödik) stage-en a negyedik szponzort kellene gyűrnöd. -
#1947 A felfedezőmódban megnyomod a T billentyűt. -
Skill #1946 köszönök mindent! :)
FAQ hasznos ;)
még 1 kérdés stage?!
hol látom hogy hanyadiknál tartok? -
#1945 1: megválaszolták.
2: np.
3: sub urban vehicle = bazi amcsi monszterek (terepjárók) -
#1944 Azt is nézzed már hogy mire válaszol!! NE csak azt hogy mit válaszól! Mert te megkérdezted minek vannak terepjárók! Ő meg mondta, hogy azért mert nekik van kitalálva a SUV verseny! SUV= terepjáróval terepjárók ellen! -
#1943 ebben a topikban van a FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Skill #1942 1: ott a faq a megfelelő topicban.
linket vagy valamivel több konkrétumot!
2: azzal kezd amelyikkel jólesik. De később mindenképpen érdemes lecserélni a kezdőjárgányt egy jobbra.
köszönöm
3: vannak SUV versenyek, amikhez SUV kocsikkal kell menni
SUV=?