GPS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na majd meglátjuk.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kezelõfelületben:
1.iGO
2.Navigon
3.Tomtom
4.Desti
5.Wayfinder
Program használhatóságot tekintve, javaslom várjátok meg az új iGO-t (errõl többet a CEBIT után, nekem meg van kötve a kezem 😊 ).
Én iGOra szavaznék, de attól függ hol használod. Külföldön - egyelõre (!) - a Navigon és a TOM TOM elõnyt élvez pl. TMC támogatásban, de ez itthon amúgy sem érhetõ el.
Bea82:
Nem hallottam ilyen tervekrõl, egyelõre SD kártyán terjesztik az iGO-t és Windows Mobile platformra.
A Nokia 9300/9500 "sajnos" Symbian 80 alapúak.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Gondolok itt elsõsorban a következõkre:
-Navigon
-iGO
-Destinator
-Wayfinder
-esetleg TomTom
Én eddig a térképeket figyeltem elsõsorban.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ezért írtam lejebb, h ez térképfüggõ. Térkép szinten lehet minden software egyforma, ez csak azon múlik ki melyik térkép adatbázist veszi meg.
A software maga viszont lehet "teljesen különbözõ".
Az iGO az ígéretes és szerintem komoly konkurenciája lesz a Navigonnak.
A Navigon csábító, de még Csehország is alig van kidolgozva.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Navigon tényleg nem rossz. De az iGO Europe szerintem fog okozni nekik egy két álmatlan éjszakát.
akkor szted melyik a legjobb? az Útinfó?
én is szemezgettem vele.
Az IGO viszont nagyon profi.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
wayfinder nagy szar, egyszer kiprobaltam, netrol tolt, egy vagyonba kerul
az Y kábel 1ik oldalába dugd be az adaptert (ha van) a PDA-nkon úgy van.
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
bea82: Wayfinder (a'la Pannon Navigator <- ne tedd), TomTom, elvileg Navigon Mobile Navigator is lesz valamikor, van valami TelMap is, de nem tudom, h van-e magyarország térkép hozzá.
csak elvárom, hogy tudja, hogy ha kell bevethetõ legyen, igen az A1000-ben SirfII van, ezért nézegetem az A701-et. Abban SirfIII van már. 500 Mhz proci, bõvíthetõ memória, stb.
nem vitatkozok, de szerintem annyi ennek a beszélgetésnek a kulcsa, hogy mindenkinek vannak elvárásai, és annak megfelelõen kell beszetreznie a szerkenytûket. Ha valaki napi szinten utazgat össze-vissza ismeretlen helyeken, akkor neki megéri egy GPS-t venni amit mondjuk a kocsiban tart és van mellette egy PDA-ja és sanyi, vagy valami ilyesmi. Én egy compact ember vagyok, szeretem ha minden egyben van, de nam használok mindent egyszerre, kész vagyok a kompromisszumra. ennyi. nyüstölöm már egy ideje a gépet, nekem megfelel.
És nekem ez a lényeg 😊
elore is koszi a valaszokat
bea
Viszont ha kicsit lejebb olvasol, látod, hogy a PDA+GPS amirõl beszéltünk egy MIO 169-es volt (amibe be van építve a GPS vevõ).
Ergo, csak 2 dolog van.
Melyik a 3.?
Nem tudom, hogy az SIRFII-e, ha igen, akkor arról leteszek.
Meglátjuk akkor mit mondassz errõl. Kérdés csak az, mennyit vezetsz navval, mert erdõben, magas épületek között stb. a SIRF II sajnos kevés (lehet).
Persze lehet,h akkor is ugyanezt fogod mondani (amit tiszteletben tartok 😊 ).
200K sok én sem akarok annyit kicsengetni, de 150et szerintem simán megérne.
nem is vennék egy ideig telót az tuti 😊
Gyors GPS, 500Mhz-es proci, profi GPS progi, szoftverek, 1,3MP fényképezõ... nagy LCD, megfelelõ méret. nekem más nem kell.
Anno én is kipróbáltam a Nokia9500+GPS combot, de mivel a Navnak folyamatos háttévilágítás kell, hogy láthasd, naponta 2x töltheted fel a telefonod egy hosszabb út folyamán - ha nincs kihangosító töltõd. Plusz, ha merül a PDA-d, merül a telefonod és a navod is.
Ez elsõre nem hangzik túl nagy problémának, sõt a "minden egybe" megoldás kifejezetten csábító, de szerintem tényleg csak elsõ hallásra. Engem már középtávon is eléggé bosszantott.
plusz lesz egy szolgáltatónál is csomagban szóval reménykedek, hogy jobb ára is lesz.
Csak mikor jelenik meg és mennyibe fog kerülni? 😊
abban is SirfIII van és talán jobban néz ki 😉
De nem írnak pontos típust...
Az iGO sokkal részletesebb? (Sajnos utóbbiban Nyugat-Európa térkép nincs)
De érdemes felhívni a központi számukat, ott segítenek, h melyik üzletükben kapható, milyen áron. Ha mázlid van még le is ment az ára. 😊
Ez volt a legolcsóbb - garanciás, legális (ÁFÁs) hely amit találtam a vásárlás idõpontjában.