GPS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
laptopba beépíthetõ nem létezik ( legjobb tudomásom szerint ), külsõ kell neked, van sorosporti kábeles, és BT-s rádiós..
20 ezer körül kapni

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

zmeor
csá!

szeretnék a laptop-omba venni gps vevõt!
hol nézzek? mit ajánlotok és kb mennyibe kerül?

köszi

leszarom a konfigod...

vizes
by google...

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Használtan az apróneten már 47 ezerért láttam

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

sb1
Egy Garmin c320 jelenleg mennyit ér?(friss magyar térképpel)

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

vizes
Azon kívûl, hogy reklám...<#banplz>

Taranov
Köszönjük!
Reméljük az érintett telefontulajdonosok tisztában vannak vele, hogy mindenféle varázslat nélkül lehet bluetoothos GPS modult csatlakoztatni a telefonhoz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Fiúk !!! Hogyha nem akartok SZÁZEZREKET kidobni GPSekre , akkor forduljatok hozzam ! Atalakitom Nokia okostelefonjat GPS navigacios keszulekre . Nem kell hozza tobb mint egy fejlett operacios rendszer a telefonon ( s60,9.1 ... ) és bovitheto memoris !!!
Mennyivel kenyelmesebb lenne igy az utazas ? Telefon es egyben GPS ...
Es az ar ha erdekel , kuldj ide emailt a telefonod tipusaval !!! : [email protected]

vizes
Itt van még egy, ezt a 2/A útra tervezte. Máskor pedig a térkép és a GPS jó, tisztán látszik, hogy az úton merre jártam.
KÉP
Jó, mi?

vizes
Na, most lett jól tele a tököm a Map Source-val.
Útvonalat terveztem vele, annak rendje, módja szerint el is készítette. Felraktam a GPS-re és útnak indultam. Megjegyzem, az utat ismertem de hát miért ne alapon beraktam az autóba. Nem térképes a mûszerem, de ez nem számít, hiszen az útvonal alapján végig kell, hogy vezessen.
Nem vezetett.
A drágalátos MapSource olyan vonalakat huzigált be ahol még út sincsen!
Skubizzátok:
Itt, mert lehet, hogy nagy
A lila a tervezett útvonal. Mellette a track, amit oda-vissza megtettem.
Másnál is volt ilyen?

Kicsit csendes ez a topic, de volna egy fontos kérdésem a Mio H610 -rõl, mert egy barátnõm mutatta nekem, aki külföldrõl hozta, és érdekel a térkép funkció is, fõleg ha jól lehet használni itt Magyarországon is. Ugye eléggé hasonlít az lentemlített iGo-ra ránézésre? :-) Ezenkívül persze a multimédia érdekel, filmlejáttszás egyebek, de úgy tudom a GPS sokat fogyaszt. Bírja a Mio szuflával? aku meg sebességileg??

kösz a segítséget, eléggé sokat kéne azt hiszem tájékozódnom, de ez eléggé kedves kis darab volt, kinézetbe is azt hiszem más mint a többi. ha tudnátok a technikával segíteni, az jó volna.

kösz
lil
PíszLávJuniti
érképfrissítés: Magyarország, Románia, Szlovákia
Új térképek: Görögország, Törökország
Albánia, Szerbia, Montenegro, FYROM, Bulgária (csak fõúthálózat)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Pistike 007
...#250...

csgery
a Blaukpunt-nak van még GPS e alapból beépített navigciós rendszerrel, ha jól tudom. IGO UPDATE Talán itt lehetúgy frissíteni, h benne legyen más is, el kell olvasni az egészet.
PíszLávJuniti
Koszi, ez van meg. Ezert is csodalkoztam hogy nincs benne.
Mas navigacios programot tudtok amiben benne lehetnek?
Tomtomban nincs, Aeromap szinten..

Taranov
Magyarul nincs olyan iGo, amit a kolléga keres.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

KM
www.igo.hu
iGO My way 2006 Európa (teljes) 1 GB miniSD SD adapterrel
A kártya tartamazza Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Csehország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Magyarország, Ausztria, Andorra, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Írország, Olaszország, Luxemburg, Monaco, Hollandia, Norvégia, Portugália, San Marino, Spanyolország, Svédország, Svájc és Anglia részletes térképeit, valamint Szlovénia fõútvonal hálózatát.

Taranov
Hirdetnek egy iGo teljes Európa térképet, de az már rejtély, hogy az általad említett országok is benne vannak-e. Elvileg igen.

csgery
A neten kell lennie. de teljes Európa térképet csak boltban lehet venni szvsz. A neten én cask frissíteni tudtam, nem találtam teljes EU térképet.
PíszLávJuniti
IGO hoz létezik teljes európa térkép?
Ami "van" az nagyrészt csak nyugati országokat tartalmazza, viszont nekem kéne lettország, litvánia, észtország, és esetleg oroszország is. Létezik ezeknek igo-s térképe ?

bpeti72
üdv mindenkinek érdekelne a véleményetek errõl FSC Pocket LOOX N520 PDA elég hozzá a beépített antenna vagy kell hozzá külön csatlakoztatni. Ismerõsnek van és azt mondta néha nem veszi a jelet amikor borús az idõ, ez általános lehet vagy csak az övével van gond. Sofõr vagyok és szeretnék venni valamilyet, ajánlanak egy ilyet mint az elõzõ, rajt van minden ami kell csak nem tudom hogy mit csináljak. Külsõ antennával mûködhet rendesen?

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

vizes
Milyen térképre gondoltál? Azaz, mire szeretnéd használni? Autós kell?

vizes
Jó, de milyen típusú? Egyáltalán lehet rá térképet feltölteni?

Hali!

van egy Garmin gps-em!
hozzá szeretnék térképet letölteni? hol lehet? nemigazán talállok megfelelõt!
THX!
Pistike 007
Royaltek Bluetooth GPS vevõhöz jó az Autoroute 2007 progi? Bocsi hogy ennyit dörömbölök, de már meg kéne vennem 😊)

Pistike 007
Bluetooth-os vevõt szerintetek érdemes venni? (a laptopomban van beépített bluetooth...)

Pistike 007
oks

PíszLávJuniti
pár tízezer.

Pistike 007
És ezek a kütyük milyen árban vannak?

PíszLávJuniti
Navigációra nem hiszem hogy túl alkalmas ott, persze Wardrive hoz mindegy hogy hol van.

Taranov
Vagy a kesztyutartó fölé.
Nekem egy 10,4"-os kijelzõvel bíró 80 dekás laptopom van, nem lenne gond berakni :-)

Pistike 007
Anyósülés 😊

PíszLávJuniti
Kocsiba beteszel egy laptopot a mûszerfalra ?😊

PíszLávJuniti
navigáció laptopra - Alturion GPS 6.0 Professional with European Maps (44 fájl)

Taranov
És milyen szoftver létezik asztali Windowsra?

PíszLávJuniti
Létezik sorosporti (kihalóban), USB-s és Bluetoothos gps vevõ is, tehát igen.

zmeor
ez engem is érdekel

leszarom a konfigod...

Pistike 007
Üdv! Egy kérdés: notebookba lehet valahogyan GPS-t "csinálni" ? 😊

PíszLávJuniti
Nekem is lenne kérdésem.
Még pedig, az, hogy Sirf III as vevõvel ellátott PDA-mat szeretném kicsit konfigolni. Mindenféle rövidítéssel találkozom, és nem igazodok ki köztük.

NMEA beállításban pl mit jelenthet az ECEF x,y,z értékre? Kezdõérték a tartózkodáshoz? Vagy korrigálás?
Indítási módoknál Snap start, Hot start, Warm Start, Cold start...

DOP mask, SBAS,
Message Rate en belól rövidítések : GGA, GLL GSA GSV, ... :C

PíszLávJuniti
Ezzel tökéletesen egyetértek, hasonlóképpen már jártam énis, árok helyett bozótos volt..

Persze egy szó nem esett róla hogy neki tényleg erre kell, csak én fantáziáltam ide 😄
Motorozás közben viszont érdekes gps alapján tájékozódni 😊

vizes
Persze...Csak már csípõbõl elenérzeseim vannak ha meghallom, hogy erdõben motorozás. Ugrottam már árokba újgazdag csemete miatt olyan helyen ahol még kerékpározni sem szabadna. Én az erdõbe azért megyek mert ott csend és nyugalom van. Nem lehet mindenhova rendõrt állítani. De hogyan magyarázzam ezt meg egy olyan pökhendi pöcsnek akinek csak pénze van de agya nincs, hogy az természet nem arra való, hogy szétb@sszuk.
Elnézést kérek Zmeor-tól. Õ biztos nem ilyen. Neki olyan térkép kell ami a közutakat mutatja és pontosan meg tudja tervezni az útvonalat a kiépített krosszpályáig. :-)

PíszLávJuniti
Nem reklámozni szerettem volna, és nem biztos hogy ilyen adatbázist talál ott 😊
Másra miért kéne motorozáshoz gps ?😊 hosszútávon haladva motorról úgysem tudja követni azzal az utat, nem is lenne túl kényelmes 😊

vizes
Khm... Erdõben krosszozás... kirándulók árokba ugratása... természetvédelmi körzetben motorozás...
Izé... Nem kellene reklámozni, hogy hol talál erre megfelelõ térképet. A turista utakat gyalog járják (járjuk) végig, hogy a természetet kedvelõk élvezzék a csendet és legyen erre egy pontos digitális adatbázis.

PíszLávJuniti
Erdõben crossozáshoz gondoltad?
Az a baj a térképszoftverekkel, hogy legtöbbjükön csak a nagyobb utak vannak jelölve, illetve a városon belüli utcák. Mozgás közben viszont a navigáció nem olyan pontos, és ezért sokat segít neki, hogyha tud "útra igazítani".
Földutak MO-ról talán az igóban vannak benne legjobban, vagy érdemes a turistautak.hu-n szétnézni.
remélem segíthettem.

Helló!
tomtom go 300-as navigációm van, csak a német térkép van rajta, és megvan nekem a nyugat-európai térkép de nem tudom rá feltenni. A gépre csatlakoztattam a navigációt, feltettem az 1GB-ás sd-kártyára a térképet, az eredeti németet letöröltem és nem olvassa be. Tudtok ebben segíteni, vagy tudjátok honnan lehet leszedni eu-os ország térképeket?
Elõre is kösz.
zmeor
köszi

leszarom a konfigod...

vizes
Persze, térképet fel lehet tölteni rá.

zmeor
hát csak arra hogy ha van egy gps-em ami csak pl 6 országot mutat és van külön egy térképszoftverem máshonnan akkor azt fel tudom töleni rá?

leszarom a konfigod...

vizes
A készülékhez nézz szét a Garmin honlapján ITT

vizes
Mire gondolsz? Milyen szoftvert szeretnél feltölteni a gps-re?