2824
Autós navigáció egyszerűen
-
KNova #784 És nem tudnád leírni véletlenül...sajna sok időm nincs végignézni és hamarosan kelleni fog ha hazaindulok magyarba ! pls help me out ! -
#783 Anno sikerült jora megcsinálnom, de hogy mennyit szivtam vele... És azota gyakorlatilag az összes linket törölték. Szoval nézz utána mindenféle pda szakos forumokon, pl itt:
PDA link fórum -
KNova #782 SZiasztok!
Volna egy problémám igoval....egy "pirosIgo-nak" nevezett valójában csak tört verzióm vn PNA-ra....sajna nem tudom kézzel megadni a gps port/sebesség adatokat mert piros villogás a jutalmam és nincs keresés gombom....szerintetek hogy lehetne ezt orvosolni ? van valakinek egy linkje valami frisebb,működő verzióhoz ? pls help !
-
#781 Na egy cikk, amit most olvastam. Lényege, hogy miért ne vegyetek ismeretlen GPS-t - amellyel köcsög cégeket támogatnál "pénzügyileg":
http://pdaplus.hu/content/view/2267/1/ -
#780 Erre csak azt tudom mondani, hogy leírás birtokában is ugyanúgy tönkre lehet tenni bármilyen "kütyüt".
Az ilyen buherálgatásoknál erre mindig felhívják a figyelmet. -
#779 Arra gondoltam hogy hátha lesz vmi leírás hogy hogy kell feltenni.:D
NEm merek belefogni mert ha elszáll a kütyü az nem jó dolog:D -
#778 Mire?
iGO8-ból nem lesz másik PNA változat - hiszen ezzel kezdték. A jelenleg elérhető iGO8 változatok, mind a hivatalos PNA változatból lettek buherálva (még PDA-kra is).
A - hivatalosan - "tavasszal" megjelenő iGO8 pedig PDA-s változat lesz, az meg téged nem érint. -
#777 Köszi akkor inkább várok még egy kicsit:D -
ati776 #776 Köszi,megnézem. :) -
#775 Attila8805: Úgy tudom, fel lehet rakni 3100-asra is az iGO8-at, de konkrét leírást erről nem találtam.
Viszont találtam arról leírást, hogy iGO 2006-ost hogyan kell rárakni - talán ez alapján meg lehet csinálni - de garancia nincs rá, hogy tényleg sikerül-e vagy végleg tönkre rakod vele a kütyüt:
http://rapidshare.com/files/97828602/31Guile00.rar
ati776: iGO skinek:
SznytSkin
iGO skinek a pdalink-ről
iGO színek és skinek cikk - letöltési linkekkel (pdaplus.hu) -
ati776 #774 Hello mindenkinek! Nem tudja valaki,hogy hol tudnék szerezni IGO skin-eket??? Kösz! -
#773 Hali skacok.
Az IGO 8-at fel lehet pakolni MyGuide 3100-asra?
És ha igen akkor hogy? -
#772 Pontosan. -
#771 ??? miről maradtam le? hol? -
#770 loooooool tényleg
mindenkire mosolyog és atom kedves :))))))
de az tényleg ő? -
#769 És találkozhatsz Pandorával is... -
#768 oksi, köszi -
#767 jobb alkatrészboltot nem nagyon tudok mondani... -
#766 régebben néztem ott, nem nagyon találtam, de azért átnézem még1x -
#765 speedshop.hu -
#764 hellosztok, nem tud nekem vki segíteni, hogy tomtom go 910-eshez hol tudnék usb kábelt venni?
A választ előre is köszi -
#763 Tudtok egy linket ahol elmagyarázzák hogy kell V350-re iGO8-at telepíteni?
Tökönszúrom magam, akkor se találtam semmit. -
biii #762 köszönöm -
Szoftver: iGO MyWay 2006 Plus Jun 18 2007
Skin: AndySK v8.5.1
Térkép: Hungary_2007.10_071204.fbl (TopMap Kft.) -
biii #760 szia
köszi szépen
akkor ez végülis össze van kötve az erkel ferenc utcából nyiló közzel?? és az már nem lehár köz? (esetleg az ott erkel köz?)
még ha megnéznéd a 9es szám kb hol helyezkedik el...
bocs hogy zavarlak, köszi ha segitesz -
#759 pirossal jelöltem a közt
az 1-esnél kezdődik a házszámozás...
-
biii #758 sziasztok
segitséget szeretnékkérni.
Azért itt mert nektek van gps -etek, gondolom térképszoftver is.
keresem a Veresegyházon lévő Lehár ferenc közt.
de térképen ha egyáltalán fent van Lehár Ferenc--csak utca (új beépitésü városrész)
beszúrok egy képet ahol látható hogy a Lehár F. utca be van jelölve..ehhez képest kellene tudom hol van a köz!
megköszönném ha valaki megnézné, és ha szoftverén fent van , segitsen nekem vmilyen formában
köszönöm
-
#757 Régi-új Mio készülékek lesznek (áprilisban jelennek meg az elsők), nem iGO-alapú szoftverrel.
Úgy olvastam, hogy egyelőre még csak két típus lesz. Az egyik 3.5"-os kijelzővel (Mio Moov 200), a másik meg 4.3"-ossal (Mio Moov XL vagy Mio Moov 300 néven is szerepel).
A mostanában széles körben elterjedt SiRF Star III chipset van bennük.
Processzor RAM/ROM, flash-ROM, egyéb műszaki adatokat még nem találni sehol.
Az iGO alapú MioMap helyett a "Mireo"-s MioMap 2008 navigációs szoftver fut rajtuk.
A 200-as egy alap GPS, kizárólag navigálásra. Nincs benne semmilyen egyéb funkció: nincs bluetooth telefon kihangosítás, nincs MP3 lejátszó, nincs névjegyzék, stb stb.
És nincs benne az új Sirf Instant Fix 2 "okosság sem (erről majd később).
A 300-as szériákban már lesz minden, ami szem-szájnak ingere: bluetooth kapcsolat, telefon-kihangosító, NavPix Photo Navigation (a bonyolítást mellőzve, ez afféle navigációt/tájékozódást fotókkal segítő program - a Mio által megvásárolt Navman-ból származik...), és SIRF Instant Fix 2.
Az utóbbi arra jó, hogy egy algoritmust használva a legutolsó pozícióból kiszámolja a műholdak helyzetét és így gyorsan (másodpercek alatt) tud csatlakozni anélkül, hogy valamilyen internetes vagy egyéb műhold-helyzet adatbázisra lenne szüksége.
-
tucsike0320 #756 Valaki tudna nekem szolgálni info-val a Mio Moov-ról? -
#755 Valaki (#752)? -
#754 iGO 2006 Plus-hoz vagy iGO8-hoz kell? -
IFOR #753 hello...
hol tudok letölteni Igo friss Mo. térképfrissitést?? nem hivatalosat -
#752 Sziasztok
A minap kaptam egy Apadt Atlas gps - t, de nem volt hozzá semmilyen térképprogram. A kérdésem az lenne, hogy hol tudok szerezni hozzá, illetve hogyan , és hova kell a progit telepíteni ?
Egyenlőre csak kipróbálás céljából van nálam, szóval most nem akarok pénzt adni egyenlőre egy eredeti IGO - ért, csak ha már látom milyen, lés hogyan működik
-
#751 MyGuide 3100at ismerem ilyen árkategóriában. Nem nagy a kijelzöje (tökéletes ez a méret is mondjuk), de a többi követelménynek megfelel. Én is olyat használok.
Nagyobbakat én csak olyan 70töl tudok. -
#750 Sziasztok.
Gps-t szeretnék vásárolni. 40-50ezret szánok rá. A főbb szempontok: nagy legyen a kijelzője, mondja magyarul az utasításokat(nem tudom, hogy ezt alapból tudja-e mind?!), lehessen frissíteni a legfrisebb térképekkel, amiket le lehet szedni a netről. Ja és ne legyen lassú. Kb. ennyi. Ti melyiket javasoljátok?
Köszönettel
SASboy -
#749 Aha csak autós navigáció szoftverrel! -
#748 csak autós navigációra kell, szoftverrel?
PNA ra van szükséged? -
#747 Hi all
50-60 ezer Ft-ért írnátok nekem olyan GPS-eket amik abba az árkategóriába a lgejobbak?
Köszönöm! -
#746 Hali all!
A myguide 3100-hoz meilyk a legfrissebb map és hogy tom felrakni rá?
A válaszokat előre is köszi! -
sgery #745 valószinüleg nem sirf3 van benne hanem régebbi gps vevő és azt is át kellett irni.
nekem myguide 3100-nál is ez volt a gond, feltettem a miomap 3.2-őt nem talált gps vevőt, feltettem egy régi igo-t keresést csináltam rajta, kidibta mit kell irni a sirf3 helyett és milyen port stb.. beirtam sys-be és megy tökéletesen:)
Miósoknak pedig részvétem, szivás..