GPS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kaptad meg az üzenetemet privátban???
Sziasztok!

Esetleg valaki meg tudná mondani mit jelenthet,mit takarhat ez a hiba,IGO8 teleitésekor?

Program applicatin database cannot de found

Majd e hibaüzenet bezárásakor jön ez

The application failed to startlast time,Do you want reset to factory defaults and lose all you POIs tracks and settings?

Silius
Üdv
Van nálam egy SilverGuide 5000 NAV típusú navigáció, eléggé régi MyGudie szoftverrel.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám ezt fríssíteni, és lehetséges mondjuk IGO 8 rárakása?

Nekem is egy Myguide 3100 van és én én ez alapján a leírás szerint tettem rá az Igo 8-at.Nem tudom,hogy miért nem sikerül neked,nekem egybõl ment viszonylag.Nem volt semmi gond.Tisztán és érthetõen le van írva.
Firerock
más 5let?
FONTOS!!!!!!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
nemhiszem el hogy egy viszonylag új GpShe nemlehet win7 kompatibilis szoftvert kiadni
ekkora rohadékok nem lehetnek

Firerock
próbáltam min2-t
hibát észlelet ezért leállt duma...

ibrik
Rendszergazdai jogok?
Valamelyik kompatibilis üzemmód?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Firerock
sürgõsen kéen a segítség

Firerock
valaki tudja hogy a MioMire Deskopot hoygan lehet mûködésre bírni windows7-en? vagy van más lehetõség arra hoyg zenéket,Videókat rakjak az S760asra?

Na,ujra én,sikerült feltennem még egy plussz gomsort,most az lenne a kérdésem hogy igo8 sd kártyárol valo telepitéshez a régi igo6-ot hogy kellene törölnöm pontosan hogy az egész eltünjön a készülékröl.

Mert igy ilyen hibaüzenetet kapok hogy:

Program application database cannot be found.
És még az elözö hozzászolásomhoz annyit,hogy igy ezzel a probálkozással eltünt a készülék menüjéböl a navigácio ablak csak a beálitások maradt.
Sziasztok,sokat olvasgatom ezt a forumot,és most nekem is lenne kérdésem.

Van egy Myguide 3100-ás készülékem és ezen most van Igo 6 térképszoftver.

Szeretnék rá tenni IGO 8-at,meg is lenne ez,és azt hallottam elmegy azért elég jol ezen a készüléken is nem fagyogat le stb.

Ennek a telepitéséhez szeretnék valami segitséget kapni mert sehogy nem boldogulok vele.

Találtam egy leirást miszerint:

Igo8 telepítése 3100-ra csupán annyi, hogy a Flash Disk/IGOPATH.TXT-ben az alábbi sort cseréljük:
Navigate = "", "\Flash Disk\myguide\myguide.exe"
erre:
Navigate = "", "\Storage Card\Igo8\igo8.exe"

Persze az SD-n legyen fent az Igo.

1. TELEPÍTENI az ActiveSync programot mielott az USB kábelen keresztül a PNA-t összekapcsolod a számítógépeddel.

2. Kapcsold be a PNA-t, lépj ki a MyGuide vagy iGO programból a kezdo menübe, utána csatlakoztasd a számítógéphez.

3. Az ActiveSync jelzi a Mobil eszköz csatlakozását, a "partnerség"-nél a NEM-et válaszd! (Nem kell szinkronizálás, csak adat kapcsolat)

4. Ezt követoen látni fogod a PNA könyvtárstruktúráját.

5. A "Flash Disk" könyvtárból töröld a "IGOPATH.TXT" fájlt ( de biztonság kedvéért azért mentsd le a PC re), ezután a "Javított IGOPATH.TXT fájl" mappábol másold be az ott lévo "IGOPATH.TXT" fájlt a "Flash Disk" könyvtárba.

6. Bontsd a kapcsolatot a PC és a MyGuide3100 között.

7. Az SD kártyát tedd be egy kártyolvasóba, a kártyán ne legyen semmi. (max 2GB os kártya)

8. Az KÁRTYÁRA felmásolnia az "SD re felmásolni" mappában lévo "Igo8" mappát minden tartalmával együtt.

9. Az SD kártyát betenni a MyGuide3100 -ba

10. Ezek után mindenféleképpen nyomj RESET gombot (a gép hátulján van) és mehet a progi.

Na nekem ezután sem volt sikeres a dolog,nem indult el a telepités.

Bakapcsolás után nyomtam a resetet,de nem idult el a telepités,a készülék elindult de a telepités nem.

Ehez szeretnék valamiféle segitséget kérni,valami okosságot akár emailben is.

Köszönöm elöre is.,

[email protected]

Udv mindenkinek.Egy kerdesel szeretnek hozzatok fordulni.Tehat egy HTC Diamondra foltettem az igo8 at sys atnevezes, exe krealas...El indul fut normalisan GPS jelet is talala (vagyis azt irja ki) de mikor raviszem a terkepre, hogy mutassa meg hol vagyok mindig mas helyet mutat(pl szlovakia,es oroszorszag 😊 ) Ha tudtok segitsetek ha nem akor koszonom hogy meghalgattatok. Tovabbi szep napot.

samuray
nos! aszem azt írtam hogy másra is szeretném használni !
ezt a pontot ismerem és használom is nem ez a problem! hanem az hogy alap esetben elérhetetlen a win így csak txt lehet olvasni és valami nagyon tré képnézegetõ van instal! nekem az kellene a nav szoftver helyett mármint az alap instalált vez program helyett a win jöjjön be! sajna az ini ennél a trágyánál nem megoldás! fél napot pöcsöltem vele!
valami más kellene! vagy toljam le az egészet és nyomjak fel rá egy win ce 6 csak?
a baj az garos! és nem akarom megbontani !
szóóval megent csak help!

Sziasztok!

Leírná valaki hogyan kell navigációs rendszert frissíteni!
Van egy Navigon Canada 310-em azt szeretném frissíteni!

Elõre is köszi!

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Feltettem egy Navigon 4310max-ra az igo-t,minden klappol,kivéve azt,hogy nem látja a GPS vevõt. Megnéztem a gyári Navigon szoftverbe,a bejegyzés Port 2,Baud 57600.
Ha kerestetem a vevõt,akkor itt ki is fagy a keresés. Csináltam neki sys-t is, GPS bejegyzéssel,de semmi.
Egyszerûen nem látja az antennát. Többféle Navigonra tettem mér rá az igot,ott ilyen problémám nem volt.
Válaszotokat elõre is köszönöm,és Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
ajem kisa
Hello!

Van valakinek tapasztalata az ALPINE gps-ekröl?
Van most egy pmb-b100p eléggé olcson a közelben, és mielött megnézem, tanácsot szeretnék kérni, hogy mik a fontosak, amit lekell, hogy csekkoljak mielött megvenném!?
Akármilyen tanácsot, és ötletet szivesen veszek!
Köszönöm!

ibrik
http://pdalink.co.cc/index.php?topic=1875.0
(magyar nyelvû fórum x820-as topikja, regisztrálnod kell a fórum használatához)

Sziasztok! Van 1 GPS-em a neve WayteQ x820-as! WindowsCE 6.0 van rajta! Igo 8-at akarok rá tenni de az istennek se akar mûködni:S máshol olvastam ien hülye megoldásokat h. valami fájlt kellett létrehozni aztán elvileg azzal a WinCE indult volna de nem nagyon akarja:S:S nem tom mi a baj:S PLS valaki segítsen hogy hogyan is kell felrakni rá elõrre is kösz és üdvözletel Arnold 😊

Gigabyte M52L-S3P | AMD Athlon II X2 255 (3,1ghz) | 4GB DDR3 1600MHZ | Saphire Ati Radeon HD 4670 1GB DDR3 | Windows 7 Ultimate 64Bit. | 1,5 TB WD 7200RPM + 500GB WD 7200RPM

Sziasztok, vettem egy Alcor Path 4,8" kijelzõs navit, és az IGO8-at nem tudom feltenni rá, kérlek segítsetek, mert amit eddig olvastam róla, valamiért nem mûködik.
Vagy én vagyok aki bénázik. Ami kimaradt, a belsõ memóriára akarom telepíteni (ResidentFlash)
Sziasztok, vettem egy Alcor Path 4,8" kijelzõs navit, és az IGO8-at nem tudom feltenni rá, kérlek segítsetek, mert amit eddig olvastam róla, valamiért nem mûködik.
Vagy én vagyok aki bénázik
Normális ha kilépek a navigációból bejön egy pillanatra a Magneo i350 alap menüje,de utána egybõl újraindul a készülék?Tapasztalt valaki ilyet?
Beállitások-Névjegy utána ott kiválaszthatod hogy a memoriát vagy a windows CE akarod elérni a kábeles kapcsolatban.
Üdv Mindenkinek!
Magneo i350 kapcsolatban kérdeznék.
IgoAmigo 8.4.2.95590 lett felrakva belsõ memoba,mûködik is.
Ebben a verzióban a speedcamnek kell mûködnie?Be kell kapcsolni valahol?
Tettem rá poi és speedcam mappát is.
Segitségeteket köszönöm.
samuray
kellemeset nektek!lenne gondom! van egy Magneo I350 win 6.0 core embended
kütyü! a fenébe nem tudom elérni a windowst rajta lehet ez ügyben valamit tenni! így nekem kicsit butus a készülék! nem gps nek akarom használni hanem ebook olvasni meg zenét fülelni! van erre értelmes mezei megoldás?
help!

Még megpróbálom így használni egy darabig, aztán majd lesz vele valami.Csak sajnálom, mert jó kis készülék, meg 2hetes.Az elõzõ ugyan ilyen készülékem a szlovákok kilopták a kocsiból, de azzal semmi probléma nem volt.Gondoltam egy zsír újjal se lesz gond.De ez van.:S Köszi a válaszaid! Üdv.

ibrik
Jó tanács: Ha azt mondják, hogy az alaplap a ludas, akkor nyugodtan válj meg tõle és vegyél egy újabb, sokkal olcsóbb GPS-t (PNA-t), amire "azt raksz fel, amit akarsz"...
40 ezerbõl ma már egy komplett, iGO8-ast futtató PNA-t lehet venni.

Másik: Sajnos a mostani manual-ok nagy részében (nem csak a GPS-eknél) még mindig bennfelejtették, hogy az akksik elsõ töltésekor tizen-sok órákat kell tölteni az aksit.
A régi Ni-MH-s és a kadmiumos akksiknál ezt tényleg így kellett, de a mai litiumos akksiknál pont ezt nem szabad - még elsõ alkalommal sem.
Sõt, a litiumos akksikat kisütni (teljesen lemeríteni) sem tanácsos, mert mind a túltöltések, mind pedig a kisütések folyamatosan csökkentik az Li-akksi várható élettartamát.

Igen, énis olvasom a leírásokban hogy 1300mah van elõírva, a mio-nál csak 1400mah-est lehetett bele venni.Háát elég furcsa.....Most beszéltem a Mio szervízzel, azt mondták hogy vagy akkumulátor probléma, vagy alaplap(ami röpke 40lepedõ)Háát nem tudom mi lesz.Talán majd ráméretek az akkura, de nem hinném hogy már az új is rossz:S Majd meglátjuk.

ibrik
720-as? Az igen érdekes...
Gyárilag - az elérhetõ gépadatbázisok alapján - egy 1300mAh-s akksinak kellene benne lennie...

Amúgy, hogy az akksi rossz lehet, én azt már az elején megemlítettem a #1891-es hozzászólásomban...

Amikor leszedtem a GPS hátulját, egy 720mah-es akksi volt benne, és még kisebb is volt, ami arra az akkuhelyre való.Azt mondták, hogy azzal még feltöltve se sokáig bírná, egy erõsebb kell bele.Az a furcsa, hogy a gps új, bontatlan, én szedtem ki a csomagolásból matrica meg mindennel együtt.Tehát vettem bele a gyárilag elõírt 1400mah-es gyári akksit.Most is töltöm kb 8 órát hátha....Egy pár órával ezelõtt beszéltem szervizessel, és azt mondta biztos hogy az akku a rossz.Más hibája nem nagyon lehet. Hát nem tudom, de én inkább neked hiszek, és még megpróbálok remélni😊))

ibrik
Az általad leírt "jelenség"-nek pedig mindaz az oka, amit leírtam. Épp ez a "tölt, de mégsem tölt fel" hiba ennek róható fel.
Sajnos bármilyen hasonló tölthetõ akksis kütyüvel elõfordulhat ilyen meghibásodás.
Ez nem ROM, meg szoftver hiba, hanem hardver (elektronika).

Amúgy nem biztatlak. Sok évvel ezelõtt vettem egy mobiltelefont és amikor hazavittem és tölteni szerettem volna, nem történt semmi. Visszavittem, azt mondták kinyiffant a végfok (annyit értettem belõle, hogy a töltõ elektronikával van baj).
A megoldás: telefoncsere.
Az ilyeneknél a szaki nem fog neked panelt forrasztgatni a GPS-ben.
Ha az derülne ki, hogy csak a töltõ a rossz, az lenne a "legolcsóbb"...

Annyit még megkérdeznék - mert ezt nem írtad le -, hogy mi volt az oka az akksi cserének? Meghalt az elõzõ?

Háát megnéztem, 1400mah akku van benne(új)és az ennek megfelelõ töltõ(mini usb-s)Ha rádugom mutatja hogy tölt, fel is tölti, de akkor nem tudom miért nem képes annyi energiával mûködtetni. Még olvastam hogy van egy backup battery rész, lehet az is le van merülve, vagy esetleg szoftveres hiba(vagy ROM).Elég idegesítõ hogy csak töltõvel megy, remélem vhogy megoldódik, és nem kell rá horror árat költeni:S. Köszi a válaszod, majd érdeklõdöm még egy-két szervízben!

ibrik
Két eset lehetséges: vagy az akksi rossz vagy a töltõ (illetve a készülékben a töltést vezérlõ elektronikai rész).
És ezen hibák kombinációja...
Nem vagyok elektronikai szakértõ, ezért kérem elnézni a fogalmazásom "pongyolaságát":
Pl. az eredeti töltõ nem képes elegendõ töltõárammal ellátni az új, nagyobb kapacitású akksit.
Az is lehet, hogy a régi akksi is már eleve a töltõ (vagy a töltõ elektronika) miatt halt meg.

Igazából egy szervizben (pl. egy szervizeléssel is foglalkozó PC-s boltban) tudnák egyértelmûen kideríteni.

Sziasztok!
Az alábbi problémám merült fel: Van egy Mio C720b készülékem, és csak úgy mûködik, ha töltõn van. Raktam bele erõsebb új akksit, a készülék feltölti(a led és a készülék szerint)majd 100%ot elérve lehúzom a töltõrõl, és rohamosan, vagy egybõl leugrik 0%ra és kikapcsol.Ezzel együtt az óra beállítása is visszaáll 2007-re. Ha nem rakom töltõre, akkor a mio fõkép után a menü be sem jön.Tehát a készülék jól mûködik ha töltöm, az akku új és tölti a gép, ezek után nem tudom mi baja lehet.Esetleg tudnátok-e segíteni mi lehet a hibája, és hogyan lehetne orvosolni(mivel már nem garanciás).Köszi a válaszokat!

Üdv Mindenkinek!
Super ez a Magneo i350.
A belsõ memórián IgoAmigo 8.4.2.95590, 2Gb-os micro Sd kártyán igo 8.3.2.93112 , és mindkettõ megy! Természetesen indítás elõtt ki kell jelölni a navigációs szoftver indítófájlt! Még nem utaztam vele, csak itthon váltogattam a két Igo-t. Még nem reklamált.
ibrik
bea82: A TMC-szolgáltatás igaz, hogy már több mint egy éve létezik Magyarországon, de még igen kiforratlan.
Majd ha javul a színvonal, még késõbb is vehetsz hozzá TMC-vevõt.

sziasztok!
Remélem tud valaki valami okosat mondani mert én most már nagyon tanácstalan vagyok. Kaptam egy navigon 2090s típusu navit amerikából és csak usa és kanada van rajta angolul. Szeretnék feltenni rá európai térképet de nem tudom hogy kell. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehet átvariálni a belét. Köszi
köszi, akkor ilyet veszek
TMC-vel érdemes foglalkozni vagy nem ér annyit? szóval hogy mûködik e klasszul vagy béna
ibrik
Wayteq x820 - mert nem is olyan régi, 4.3"-os képernyõ, és kiemelnék kettõ dolgot a képességei közül: 500MHz és 2GB-os belsõ flash!
Ennek ellenére már 19-20eFt körül hozzád vágják (természetesen szoftver nélkül, de hivatalosan amúgy is csak Sygic-ot lehet hozzá kapni).
Amúgy shell.ini-s rendszerû - lejjebb olvashatsz hasonló megoldású készülékrõl.
Ha nem lenne a jó öreg, megbízható Mio C520-am, akkor én is elgondolkoznék egy ilyen megvételén.

venni akarok ajandekba anyukamnak egy navit
az olcsok kozul melyiket ajanljatok? terkep nelkuli kell, majd rakok ra igo8at
koszi a valaszt
ibrik
A "%" karakterek csak az "%SDCARD%" - az SD memóriakártyát szimbolizáló - általános paraméternél kellenek, sehol másutt nem használjuk.

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm, már napok óta kínlódtam egy magneo i430-cal, ezzel a módszerrel sikerült is.
A különbség annyi, hogy én a belsõ memóriába másoltam be az igo-t, ezért a sys.txt -be

app="DataFlash/MobileNavigator"
írtam, így % jelek nélkül, mert csak úgy volt hajlandó elindulni.

Még egyszer nagyon köszönöm!
Üdv!
Nekem is egy i350-esem van. Én sem bírtam az IGO8-assal, az alább írt verziót még nem próbáltam, de IgoAmigo 8.4.2.95590-es verzíót tettem rá, és az símán fut rajta. A belsõ memóriába tettem, igaz ez csak egy alap kb: 35 Mb nagyságú. Nem esküszöm meg rá, de lehet hogy átírtam Mobilenavigátorra a könyvtár, és az exe fájlt.
háát nem megy... 😞
De azért nagyon köszönöm a segítséget...!!!

😊

sziasztok
Karson nekem is magneom van de az i350-s
sd kártyára csinálsz 1 könyvtárat( MobileNavigator )
és az igo 8.3.2.93112 t belemásolod
a sys.txt-t
;
;type="HTC Touch HD T8282"

app="%SDCARD%/MobileNavigator"

maxzoom2d=6000000
show_exit=1
igy csináld meg
az application.dat filet átirod MobileNavigator.exe -re
igy menni fog
nekem csak ez az 1 verzio indult el pedig kiprobáltam sokat
remélem neked is sikerül
Sziasztok!

Kérlek segítsetek egy IGO8-at felrakni! 😞

Egy MAGNEO I430 tipusú készülékem van.
Letöltöttem egy IGO8-at de nem tudom,hogyan kell felrakni😞

Kérlek segítsetek,nagyon fontos lenne...!!!

ibrik
Ha csak Garmin-ban vagy TomTom-ban gondolkodsz és a készülék Magyarországi használatra lesz szánva, akkor csak a Magyarország térkép-lefedettsége miatt a Garmin-t javasolnám.
De a magyar nyelvvel kapcsolatban csak annyit tudok tanácsolni, hogy a külföldrõl beszerzés elõtt errõl inkább a magyar Garmin képviseletnél érdeklõdj.

Ja és a külföldrõl vásárlással kapcsolatban azt is be kell vállalnod, hogy meghibásodás esetén a garancia érvényesítése igen bonyolulttá lesz...

Vorpal
Üdv. Tanácsot kérnék én is.

Ha vásárolok Autóba GPS kütyüt külföldrõl, konkrétan Németországból (jobb árak, újabb típusok) gondolom Német menüvel és nyelvel kapom kézhez. Lehet ezt magyarosítani? Magyarul irjon és beszéljen ez a cél, de aggódom mert ugye 50e + Ft befektetésrõl van szó ami esetleg meg sem mukkan helyi nyelven és a szülõk meg nem euró kompatibilisek. Garmin tipusokra gondolok, vagy tom-tom.

kössz.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Sziasztok!

Kérlek segítsetek egy IGO8-at felrakni! 😞

Egy MAGNEO I430 tipusú készülékem van.
Letöltöttem egy IGO8-at de nem tudom,hogyan kell felrakni😞

Kérlek segítsetek,nagyon fontos lenne...

Elõre is köszönöm...