97
-
Rockety #17 ja de még mindig jobb (nekik ofc), mint emberi árakon adni a szoftvert (emberi ár = magyar ár ^^) -
#16 Érdekes. Vajon a világ mely országaiban folyik ez a cserélgetés? Vagy milyen arányban? Ha ezt tudjuk, akkor érdemes összevetni a keresetet a termékek árával. Ha a köcsög mozgókép kalózellenes majmai felfognák, hogy miért másolak mindent, akkor talán jó irányba indulna el a fejlődés. Amíg játszák a hülyét, addig nem fog változni semmi. Kit érdekel, hogy ez, vagy az a fájlcserélő a legnépszerűbb? Ez átok, mert az bukik meg a leghamarabb. Aztán? Lesz helyette 3 másik. Ezt nem fogják tudni megakadályozni soha. -
#15 hát ez akkor is elég harmatos statisztika .. 1 gigabit alatt van a kettő még 1ütt is , kivéve a csúcsoknál ... -
Zsoldos #14 "Letöltési grafikon: a CacheLogic adatai szerint az internetszolgáltatók forgalmának 80%-át a fájlcserélő programok teszik ki"
megis mi tenne ki, a bongeszes? :D -
#13 Még az is kérdés, ha sikerül "megfékezni" e forgalmat kia franc fog fizetni egy árva petákot is a szolgáltatóknak? Akkor majd ők fognak sírni...
Az is érdekes, hogy sokukban az "üldözők" pénze is fekszik... -
Zoley #12 Nameg, ha nem a bt portjan megy a forgalom, akkor felguhatjak maguknak a statisztikajukat is... -
HUmanEmber41st #11 Ja ahol is legális filmletöltéseket fognak reklámozni -
Frenzy #10 Az emailnek pedig a 99%-at a spam fogja alkotni :P -
Zoley #9 Abbol kb 11 millio csak letolto. Az osszes adsl-es (es mas hasonlo kapcsolattal rendelkezo) ott van, mert az elit helyekrol kihullanak a feltoltesi sebesseguk miatt... A nova meg ezek miatt q lassu tud lenni. -
HUmanEmber41st #8 Majd jön az efbiáj, aztán jól lecsuknak mindenkit, aki használja..majd meglátjátok...aztán nem lesz semmi, csak e-mail forgalom.. -
#7 Eddig nekem a tartalommal kapcsolatosan szinte csak jó tapasztalataim vannak. Szépen ott van a fájl meg minden ami még kell hozzá. :-)) 1-szer szívtam csak valami lengyel nyelvű játékprogrammal, valami szerepjáték volt. Kicsit durva volt 4-5 mássalhangzó egymás mellett... -
#6 en is igy voltam, majd rajottem.
kocsog dc adminok, meg kocsogebb szabalyok, ilyen elotag, most olyan, most ezt lehet, most azt.....
Nem beszelve a slot-tokrol, feltoltes korlatozokrol, stb.
Bit-ten nincs ilyen, tobbet acc tobbet kapsz (gyorsabban)
es uj dolgok elobb vannak fent.
-
#5 ez meleg... nekem spec még soha nem volt igényem torrentre. max akkor használnám, ha már vmit nagyon nem találok.
dc-t én is jobban szeretem. torrent cuccok nekem picit olyan szedett-vedettnek tűnnek. -
Devla #4 Hanyan is vannak egy atlagos DC serveren? Parezer ember? Suprnova mostani statisztikaja: 11 619 806 peers -
tomo #3 az other p2pbe beolvasztva van a dc. tobbet nem is erdemel :) -
tomo #2 mit tehetnénk , valamit használnunk kell, nem? -
Slartibartfast #1 És hol van a jó öreg DC++?