A BitTorrent egymaga felemészti az internet forgalmának egyharmadát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom jó téma került az asztalra. Sokatok panaszkodik, hogy lassú a letöltést... Hm. Talán, ha ti is megosztanátok valamit, akkor nektek is gyorsabban jönne. A p2p-ek azért léteznek, mert megosztunk, de ha mindenki elkezd g*ciskedni, akkor naná, hogy senkinek sem megy. Akinek pedig nem tetszik, az menjen KaZaA-zni, ahol minden 10.-ik mp3 igazi és nem csend, vagy Dc++-zni, hogy állandóan kickeljenek hülye kis fájlokért.
Ha pedig ez sem tetszik akkor vegyétek meg jogtisztán. 😛 Ilyen egyszerû. Úgy biztosan nem kell majd feltöltelni és sorban állni.
A legális mp3 letöltésekrõl pedig annyit, hogy az aztán a kib*szás a köbön.
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
ha valaki az aktuálisra kíváncsi, akkor húzza bele a torrentet ebbe a kis programba - torrentspy a neve
Szerintem, egy hosszabb próba után, ha nem megy a rendszer, akkor ne is erõltessétek.
Persze a rosszabb szituációban is van esélye a jó letöltési sebességnek, de sok kudarc is ér minket...<#vigyor2>#vigyor2>
Mivel a cselló 30 GB-ot enged itthon is meg fog nõni a bit torent leztöltések száma.
Ha ajánlhatok 1 programot:Azeurus downloader<#wink>#wink>
Practice makes perfect.
aokat számít az is, hogy a hiavatalos torrentek, mint pl. a tévésorozatok, az iso játékoks, vagy a dvdrip filmek - szóval ezeket szervezetten terítik, azaz a nagyon friss cuccokat a kezdetben pár 2-10 Mb-es seed hosztolja, ezért ha valaki a megjelenés pillanatában csatlakozik, akkor burtális sebességet kap az arcába. a nem hivatalos torrenteknél persze nincs ilyen szervezett terítés
Es ha ennyire felbosszant, hogy 6kval fel kell toltened, akkor menj vissza smswebezni, jobb lesz mindenkinek...
Sokan irtak, hogy igy lassu meg ugy. Persze, mert a kliens nem fogja az elso masodpercben raereszteni a netetekre a tobbszaz felhasznalot, mert meg is halna rogton. Van is egy ilyen opcio a legtobb BT kliensben, alapbol bekapcsolva.
(mezei adsl-lel simán lehet hozni folyamatos 60 feletti letöltéssel a napi 4 giga letöltést)
a torrentnek is, a dc-nek is megvan a maga elõnye. a torrentnél nem kell sorbaállni, több embertõl tudod húzni a _friss_ dolgokat. a dc-nek viszont bõséges az archívja, vannak régi cuccok, stb.
(aki viszont egy pár órája vetített tévésorozatot, vagy egy frissen megjelent játékot, vagy egy friss dvdripet, esetleg egy éppen moziba került filmet, már a megjelenés napján le akar szedni (mondjuk a pénteken bemutatott új pixar-film), annak felesleges megvárni, míg szép lassan elterjed dc-n - húzhatja azonnal több száz forrásbol a torrenten)
nyilván mindenki azt használja, ami neki tetszik.
a torrent a p2p csúcsa, ez nem vitás, a dc elbújhat mellette. rendezetlennek tûnik a BT?
könyörgöm, dc-n keressen valaki rá mondjuk egy madonna albumra. nem fog két olyan embert találni, akinek ugyanaz van meg. más bitráta, fájlnév, nincs nfo és sfv, semmi. egy nap, mire összeszedhetõ egy ritka album, mert mindenki kilépked/megszakít, vagy 1k-val tölt fel. és átnevezgetem a fájlokat úgy hogy nekem tetszen. idv3 tagokat meg majd én töltöm ki, hm?
regisztrációval járó oldalak egyszerûen a fájlcserélés fellegvárai. kérdés, hogy meddig.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A BitTorrenttel egyszer próbálkoztam, nekem akkor nem tetszett, de lehet, hogy csak valami régebbi verzió volt, mert közel se tûnt olyan faszának mint amilyennek itt egyesek leírják.
Honnan lehet a tuti BitTorrentet letölteni srácok?
Én nem szeretem a Bittorrentet, valahogy nem jön be.
A DC jobb, és "biztonságosabb" is mert kevésbé elterjedt.
A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!
zzz
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
megis mi tenne ki, a bongeszes? 😄
Az is érdekes, hogy sokukban az "üldözõk" pénze is fekszik...
How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
kocsog dc adminok, meg kocsogebb szabalyok, ilyen elotag, most olyan, most ezt lehet, most azt.....
Nem beszelve a slot-tokrol, feltoltes korlatozokrol, stb.
Bit-ten nincs ilyen, tobbet acc tobbet kapsz (gyorsabban)
es uj dolgok elobb vannak fent.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
dc-t én is jobban szeretem. torrent cuccok nekem picit olyan szedett-vedettnek tûnnek.