145
A \"befejező\" SW epizód
  • Luiprima
    Hát nem tudom 3 pályát mentem eddig szerintem nem nagy szám 90%-ban hent ha nem lenne a Star Wars feeling már rég a kukába lenne.
    " várja hogy megkövezzék "
  • Sephi
    Az naon cucc :D
  • xido
    ja és upgrade-elhető karakterek,titkos cuccok,meg lehetőleg minél profibb végigjátszás..annál jobban meg vagy dícsérve:)
  • xido
    Felspécizett Jedi Power Battles,automatikusan váltogatott karakterekkel,eredeti hangokkal és mozifilm-átkötésekkel....multiplayer módban versus(fénykardos mortal kombat),meg cooperative(henteljünk együtt amennyit tudunk)..szép grafikával és effektekkel....de lehet gyorsan végig lehet vinni,mert nem kell hozzá sok ész:)))
  • mila69en
    és honna tudod, pont most lett vége
  • Sephi
    Tudom vaze hogy nem lattad a filmet :D
  • mila69en
    énse láttam a filmet elöbb lejáccom aztán jöhet a film:)))
  • Sephi
    Ahh faxt en nem fogom jaccani amig meg nem neztem a filmet... hogyne...
  • mila69en
    nem győzöm kivárni képek meg videjók alapján über faxa
  • balu
    nalam is a par oras vasarlasi folyamatban van
  • mila69en
    már csordogál lefele
  • balu
    Star_Wars_Episode_III_Revenge_of_the_Sith_2005_PAL_XBOXDVD-ConFuSiON
    Star_Wars_Episode_III_Revenge_of_the_Sith_2005_PAL_PS2DVD-ConFuSiON
  • Anthony001
    Úgyse jelenik meg..
  • rezsofiz
    New video @gamestar
  • BBird
    Esetleg el is olvasnád, amit írtam? Mondom Ep2 játékkal kapcsolatos. Sorold már fel légyszíves azoknak a játékoknak a címét, amik az Ep2 történetét dolgozták fel PC-n. Köszi! :-)
    De segítek, jóóó? éésss laaassaaannn gééépppeeellleeek, hooogyy meeegééértttsssddd: Eddigi SW játékok listája visszamenőleg a legelső Star Wars játékig, ami 1982-es.
  • Zsoldos
    ?
    eleg nagy rakat sw game jott ki pc-re..
  • BBird
    Pontosíts: "Bárcsak kijönne". :-)
    Nem vagyok pesszimista, és én is örülnék egy PC változatnak, de nem csodálkozom, hogy nem fog kijönni. Clone Wars és egyéb Ep2 játék sem jött ki PC-re, ami konkrétan foglalkozott volna a témával. Csak az Ep1-nek jött ki a Baljós Árnyak PC verziója, azt jónapot.
  • Anthony001
    Hát itt bizony nincs PC-s Logo...
    De attól még kijöhet..
  • BBird
    Lucas bácsinak annyi a köze ehhez a témához (mármint, hogy kijöjjön PC-re vagy ne), mint a fehértorkú bozotpatkánynak a relativitás elmélethez. :-)

Nem tudom, hogy ki állítja, hogy ez kijön PC-re, mindenesetre aki ezt állítja, biztosan nem nézte még a hivatalos honlapot. :-)
    Segítek, hogy mit kell keresni: Alul a PC logot. Jaaa, hogy nincs ott, csak konzol? Ejj... Hivatalos honlap
  • Solid Snake GH
    Azt én is szeretném, dehát ki tudja....talán Lucas bácsi megszán minket, földi halandókat és rábiccent a PC-s portra. :)
  • Anthony001
    Igen...
    De itt sokan azt állítják hogy jön PC-re. Szeretném meg minden, de...1xűen nem fog...
  • Solid Snake GH
    PC-re azért a LEGO Star Wars-ban is vannak EP3-as pályák... :)
    Tehát azt nem mondhatjuk, hogy teljes EP3 game hiány van PC-n :D
  • Anthony001
    Szentem tuti nem jelenik PC-re..

Csak ha van valami biztos Info hogy jönn...
    De nincs
  • ponty1
    MIndjárt május ! Hírek vannak a játékról több ???
  • Johnny23
    pl. pc.gamezone.com
  • NeoMaN
    sztemis lesz.... különben nem várnám. :P
  • Anthony001
    Emberek ezt ki mondta hogy lesz PC-re???
  • Johnny23
  • Johnny23
    hát sztem jobb lesz mint a Jedi Academy tutira, s az is tuti már hogy lesz PC-re is!!!!!!

Megjelenés : 2005.május
  • rezsofiz
    Jah kb
  • Shep
    ja engem csak a sit lords fogott meg :)
  • Shep
    képek alapján ugyanolyan komolytalan vmi mint a fantom menés, hasmenés /vagy mi volt az első rész címe/ volt annak idején.
  • grebber
    Kintvan persze csak nem ez hanem a Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (KOTOR 2)
  • Shep
    Nforce szerint kint van
  • grebber
    Februári újságban olvastam hogy lesz.
    Most akkor mi a rák van?
  • rezsofiz
    Uj képek by GameStar
  • Gandibá
  • HoTDoG
  • rezsofiz
    "Nincs PC-s EP3
    [2004. november 08. @ 23:57 - ZeroCool]
    Ehh, franc. Azt hittem ezt a napot már nem lehet elrontani. Aztán mégis. Bár korábban sem volt biztos, hogy lesz PC-re az Episode 3 játék, mostmár úgy tűnik tuti nem leszen :( Persze ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem lesz EP3 PC-s játék, csak jelenleg úgy fest, hogy nem ez. Béke poraira..."
    forrás: GameStarOnline

na ennyit erről...
  • BBird
    A bemutatót megnézve, elég meggyőzőnek tűnik, persze ez csak az én véleményem.
    Viszont egy valami nagyon nem tetszett benne... egy bizonyos szöveg a végén, az a bizonyos console felirat. Brühühü