145
A \"befejező\" SW epizód
-
#65 Hát nem tudom 3 pályát mentem eddig szerintem nem nagy szám 90%-ban hent ha nem lenne a Star Wars feeling már rég a kukába lenne.
" várja hogy megkövezzék " -
#64 Az naon cucc :D -
xido #63 ja és upgrade-elhető karakterek,titkos cuccok,meg lehetőleg minél profibb végigjátszás..annál jobban meg vagy dícsérve:) -
xido #62 Felspécizett Jedi Power Battles,automatikusan váltogatott karakterekkel,eredeti hangokkal és mozifilm-átkötésekkel....multiplayer módban versus(fénykardos mortal kombat),meg cooperative(henteljünk együtt amennyit tudunk)..szép grafikával és effektekkel....de lehet gyorsan végig lehet vinni,mert nem kell hozzá sok ész:))) -
#61 és honna tudod, pont most lett vége -
#60 Tudom vaze hogy nem lattad a filmet :D -
#59 énse láttam a filmet elöbb lejáccom aztán jöhet a film:))) -
#58 Ahh faxt en nem fogom jaccani amig meg nem neztem a filmet... hogyne... -
#57 nem győzöm kivárni képek meg videjók alapján über faxa -
balu #56 nalam is a par oras vasarlasi folyamatban van -
#55 már csordogál lefele -
balu #54 Star_Wars_Episode_III_Revenge_of_the_Sith_2005_PAL_XBOXDVD-ConFuSiON
Star_Wars_Episode_III_Revenge_of_the_Sith_2005_PAL_PS2DVD-ConFuSiON -
#53 Úgyse jelenik meg.. -
#52 New video @gamestar -
#51 Esetleg el is olvasnád, amit írtam? Mondom Ep2 játékkal kapcsolatos. Sorold már fel légyszíves azoknak a játékoknak a címét, amik az Ep2 történetét dolgozták fel PC-n. Köszi! :-)
De segítek, jóóó? éésss laaassaaannn gééépppeeellleeek, hooogyy meeegééértttsssddd: Eddigi SW játékok listája visszamenőleg a legelső Star Wars játékig, ami 1982-es. -
Zsoldos #50 ?
eleg nagy rakat sw game jott ki pc-re.. -
#49 Pontosíts: "Bárcsak kijönne". :-)
Nem vagyok pesszimista, és én is örülnék egy PC változatnak, de nem csodálkozom, hogy nem fog kijönni. Clone Wars és egyéb Ep2 játék sem jött ki PC-re, ami konkrétan foglalkozott volna a témával. Csak az Ep1-nek jött ki a Baljós Árnyak PC verziója, azt jónapot. -
#48 Hát itt bizony nincs PC-s Logo...
De attól még kijöhet.. -
#47 Lucas bácsinak annyi a köze ehhez a témához (mármint, hogy kijöjjön PC-re vagy ne), mint a fehértorkú bozotpatkánynak a relativitás elmélethez. :-)
Nem tudom, hogy ki állítja, hogy ez kijön PC-re, mindenesetre aki ezt állítja, biztosan nem nézte még a hivatalos honlapot. :-)
Segítek, hogy mit kell keresni: Alul a PC logot. Jaaa, hogy nincs ott, csak konzol? Ejj... Hivatalos honlap -
#46 Azt én is szeretném, dehát ki tudja....talán Lucas bácsi megszán minket, földi halandókat és rábiccent a PC-s portra. :) -
#45 Igen...
De itt sokan azt állítják hogy jön PC-re. Szeretném meg minden, de...1xűen nem fog... -
#44 PC-re azért a LEGO Star Wars-ban is vannak EP3-as pályák... :)
Tehát azt nem mondhatjuk, hogy teljes EP3 game hiány van PC-n :D -
#43 Szentem tuti nem jelenik PC-re..
Csak ha van valami biztos Info hogy jönn...
De nincs -
ponty1 #42 MIndjárt május ! Hírek vannak a játékról több ??? -
#41 pl. pc.gamezone.com -
#40 sztemis lesz.... különben nem várnám. :P -
#39 Emberek ezt ki mondta hogy lesz PC-re??? -
#38 -
#37 hát sztem jobb lesz mint a Jedi Academy tutira, s az is tuti már hogy lesz PC-re is!!!!!!
Megjelenés : 2005.május -
#36 Jah kb -
#35 ja engem csak a sit lords fogott meg :) -
#34 képek alapján ugyanolyan komolytalan vmi mint a fantom menés, hasmenés /vagy mi volt az első rész címe/ volt annak idején. -
#33 Kintvan persze csak nem ez hanem a Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (KOTOR 2) -
#32 Nforce szerint kint van -
#31 Februári újságban olvastam hogy lesz.
Most akkor mi a rák van? -
#30 Uj képek by GameStar -
Gandibá #29 -
HoTDoG #28 -
#27 "Nincs PC-s EP3
[2004. november 08. @ 23:57 - ZeroCool]
Ehh, franc. Azt hittem ezt a napot már nem lehet elrontani. Aztán mégis. Bár korábban sem volt biztos, hogy lesz PC-re az Episode 3 játék, mostmár úgy tűnik tuti nem leszen :( Persze ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem lesz EP3 PC-s játék, csak jelenleg úgy fest, hogy nem ez. Béke poraira..."
forrás: GameStarOnline
na ennyit erről... -
#26 A bemutatót megnézve, elég meggyőzőnek tűnik, persze ez csak az én véleményem.
Viszont egy valami nagyon nem tetszett benne... egy bizonyos szöveg a végén, az a bizonyos console felirat. Brühühü