145
A \"befejező\" SW epizód
-
#105 Valamilyen emulátor segítségével lehet PC-n játszani vele? -
#104 Szerintem ez egy nagyon kellemes játék. Remek a harcrendszer, már régen ilyesmit kellett volna alkotni a Jedi Knight-okban is, mert abban olyan gagyi volt az a hadonászás. Amugy párszor már üvöltöttem játék közben hogy "ez mekkora szaaar", amikor elhaláloztam, de nem volt igazam:)
-
xido #103 azt hiszem most vagyok annál a kifakadsnál,hogy kapja be a rohadt Griveous-t programozó amim van:))) -
#102 Én Normal-on tolom most csakptam le Peniciliont vagy hogy a rákba hívják at az őszhaju Jedi-t meg a tanítványcsaját:)
Valahogy azt vettem észre amikó Anakinnel gyapom az ellent az összes eddigi főganajt úgy gyaptam le hogy próbálkoztam sokatvédekezni meg védekezésből visszatámadni meg támad hátrál támad hátrál-t játszani...Na így mindig kikaptam...
Viszont amiko 4-5ször kikaptam és idegből rárontottam kevés védekezéssel na akkó kifeküdtek:)
A rohadt öngyógyítást meg csak az ucsó kardozásnál használtam mert telelett a tököm azzal hogy növelem a Force heal tudást de egyik gomb sem reagál és megkerestem mivelkéne használni:)
(Aki nemtudja: R3+L3)
No ennyi sztem kira cucc meg látványos csatázós:) -
#101 hehh -
#100 hát igen a pályk nehézsége, khm...ugy mond elég érdekesen van felépítve
már nekem sincs meg -
#99 mar nem megy.. mondtam hogy nincs meg a jatek:))) -
Aspyrin #98 tessék tovább próbálkozni :-) -
#97 hat lehet probalkozni kellett volna tovabb de baromira felbaszott az a resz..
aspyrin..kijatszottam en mar sok, ennel 10 szer nehezebb jatekot problema nelkul...
plusz nemtom az miert az benasagom ha a gep csalo es duku kocsogon nem fog a karom -
xido #96 a film megtekintése meghozza a játék zamatát...habár egy buta és egysíkú játk szerintem...a LEGO-hoz képest pláne:))..de most élvezem az effektjei miatt..Dooku nem piskóta,ráment pár próbálkozásom..aztán új taktikát váltottam,körbeszaladgáltam az asztal körül és beledobáltam a kardomat amennyiszer lehetett,aztán próbáltam ütni-vágni meg hajigálni mindenfelé,nagynehezen csak sikerült a mocskot nekem is "gyári normálon" legyakni..aztán gyerünk tovább..komolyan..a filmrészletek miatt élvezem,meg majd a "mortal kombat" multin meglegyen minden karakter:))) -
Aspyrin #95 Erre szoktam azt mondani, hogy béna vagy ember :-) Én gyári normál fokozaton játszom, és harmadik nekifutásra sikerült lenyomnom. A következő taktikát használtam: szorongatás majd combo, és így tovább. Amikor nekiálltam védekezni pillanatok alatt nekemesett és kinyírt, szóval folyamatosan támadnom kellett. Érdekes volt a film utánna, Palpi ott akarta hagyni Obi-t a földön, na mondom tovább nem is játszom, mert a filmet még nem láttam, lesz még itt meglepi. -
#94 kb fel orat szenvedtem a dokuval... 10 szer probaltam megolni easy fokozaton es nem ment!!!!! barmit csinaltam vele meg se hatotta a csavot!!!!!! volt baze hogy az ember allt belevagtam akardomat es nem tortent semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vedekezem mint az allat megall a buzi doku utnek bekapja az utest de a masodiknal mar olyan combo-t nyom belem hogy beszarok..
kb 3 szor megprobaltam azt hogy szejjel varazsolom dobalom magam meg ilyenek..joparszor megprobaltam hogy tamadok mint a hulye.. ilyenkor vedekezik vedekezik es ket utesem kozott szejjelbasz engem rohogve!!!!!
jo vedekezos taktika.. nem mukodik..tamados taktika. nem mukodik.. varazsol taktika nem mukodik mindharom taktika nem mukodik. hat a kurva anyjat akkor.. easyban NEM BIROM lenyomni es csal a geciszaju gep. mekkora loller buzi jatek ez???
szepen kivettem ajatekot a gepbol.. odahajoltam a fiscar olloval a szemetes vele es negy fele vagtam szet ajatekot.. a kurva anyjat az egesz jateknak meg aki kitalalta -
Aspyrin #93 Képek:
-
Aspyrin #92 Remek kis játék, szerintem nagyon szép grafikával, éppen most nyomtam le Dookut. -
#91 Vegyé Ps2ot:D Ez egy jo modszer. -
#90 :DDDDD -
#89 -
kyle reese #88 hi mindenki!van olyan módszer amivel az episode 3 ps2 game-et át lehetne
írni pc-re? mert ps2 emulátor az nincs! Ha valaki tud segíteni az írjon akár a privátra is .kösz mindenkinek. -
#87 A játék pedig kifejezetten tetszik, jól meg van oldva benne a harcrendszer, illetve ha ideges az ember, akkor a feszültségét is jól le tudja rajta vezetni.
Logikai feladványok meg "Erő-rendszer" valóban nincs benne, viszont harc meg az "én vagyok Anakin Skywalker és levágok minden harci droidot"-feeling nagyon ott van. -
#86 Az nem létezik.
A játékot nem George Lucas programozta, engem pedig speciel feldoppingolt a sok spoiler, már alig várom, hogy moziban is láthassam... :) -
#85 Aki igazán szereti a Star Warst az sztem a játéknak csak a film után kezdjen neki, mert sok jelenet bennevan a filmből elvileg, meg ha el lett cseszve a játék, akkor a filmtől is elveheti az ember kedvét :/ -
#84 Star Wars Episode I Jedi Power Battles Homepage -
#83 Aztat en nem ismerem. -
#82 Nem igazán...itt csak kaszabolni kell, logikai feladvány nincsen.
A szintén konzolra megjelent Jedi Power Battles-hez tudnám hasonlítani. -
#81 Ize... a Jedi Outkast fele jatek akar ez lenni? -
#80 me lehet, h film tökjó eza játék meg sokkoló:))) -
#79 me?:) -
#78 a film után se kezdj neki:)) -
#77 szar ajatek:( nekem is megvan de nem merek a film elott nekikezdeni -
#76 Nekem pl anno a Star Wars : The Phantom Manace nagyon teccet mint jatek... -
xido #75 Az a vicc,hogy ennél még a LEGO Star Wars-t is többre tartom és simán előveszem,amíg nem pörgetem 100%-ra:))..mondjuk gondolkodni ott se kell,de legalább egy jó kis változatos platform több karakterrel:))
Többet ért azt megcsinálniuk,mint ezt a viccet:)) -
#74 Nagyon szomoru... -
#73 Teljesen egyetértek nemrég játszottam végig a God of War-t és lehet ezért nagyobbak voltam az elvárásaim de ez a game ez O ha ezért kiadtam volna 16000-et hát akkor harakiri.Holnap nekiadom egy havernek és nagyon gyorsan felejtsem el. -
#72 hát ugy ahogy mondod még jedi erőnek se látom értelmét mire használnám rég lekaszálom az ellent a kockával, vagy esetleg ha lenne egy akadály amin csak a jedi power segithet, hogy tovább juss azt a gép meg csinálja helyetted -
#71 hát nem is tudom végülis van pozitivuma is a gémnek, vannak benn videjók a filmből:DD meg az események nagyjábol stimmelnek, meg a hangok is elég joak, de ennél sokkal jobb gémeket szokott a LucasArt kiadni ezt 1 kicsit nagyon elkapkották és talán nem is jó fejlesztőkre bízták, sikerült 1 tök monoton gémet összekapkodni
de végülis star wars fanoknak megér 1 misét legfejjeb lessz 1 felejteni való gémjük:)))
-
#70 akkor olyan mint a jedi power battles, azt is rühelltem (csalás nélkül) -
#69 mert talán a hent játékokba is bele lehet csempészni olyan dolgokat amik izgalmassá teszik a játékot(DMC3,GOD OF WAR,NINJA GAIDEN,ONIMUSHA) de itt amit tapasztalsz hááát.... ja és annyi benn a hiba hogy az már fáj "felütött 1 robot a levegőbe és az emberemnek 6 másodpercig tartott hogy leessen:DD pályák dög unalom ugyanazt látom folyamatosan ellenfelek ritkán változnak, a pályák nehézsége hááát... eddig 1x se haltam meg, a játék ebből áll kocka kocka kocka kocka néha nyomsz 1 R1-et védekezni legalább a főellenfelekhez raktak volna némi fejtörőt hogy hogyn verjem le de az is csak kocka kocka kocka azt kész
ezt még hent játéknak se nevezném, ez amolyan mivel csaljunk ki pénzt a STAR WARS fanatikusoktol mert ők ugy is esztelenűl fognak rohanni hogy meg vegyék, és a reakciók anyád ez űber király gém mert benn van obivankenobi meg lehet lézer kardal hadonászni -
#68 A képekből,videókból szerintem ez egyértelműen kiderült, nemtom miért vagy ennyire meglepve -
#67 Jaj ettol feltem... eskuszom eppen ettol feltem.
Tehat csak menni elore es megahent? Semmi gondolkodas? Semmi? -
#66 khmm.. semmi extra talán a grafika az szépnek mondható, sima futószalag gém mész előre leversz mindenkit, azt mehecc tovább pályák végén kapsz értékelést annak megfelelően kapsz experience pontokat azt eldöntheted milyen képességed fejleszted 6 pályán járok de má at ment dög unalomba asszem abba is hagyom