Star Wars: Revenge of The Sith

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
3 év alatt talán már sikerült neki

PSN ID.: Beegabor

Hector Troy úgy lehet hogy mikor lerógja Sookut és jönnek a droidok egyet lökj le és a folyosó egyik végén ott lesz egy piros kristály!
Hector Troy
Jólvan, rájöttem. A védekezésre, és az ellentámadásra kell nagyobb hangsúlyt fektetni. Az ész nélküli cséphadarás itt nem mûködik. Kellett egy fél nap mire rájön az ember, de meg lehet csinálni. gg4all!

every_body_tells_a_story

Hector Troy
Hi!

3. pályán a DOKUt hogy a pics@ba lehet kinyírni?
Az elsõ 2 rész után alig marad élet, az a köcsög meg simán agyonver. Próbálgattam a kombókat, de kb egy kombóval egyszer lehet megütni. Aki végigvitte írjon bitte! Köszi

every_body_tells_a_story

theone91
nemtudja valaki hogy hol lehet legolcsóbban beszerezni ps2-re a játékot (persze eredetiben, lehetõleg fóliásan)

Gladiator
nem tudjátok hogyan lehet megnyerni azt amikor összeakad a kardja két jedinek? mert nyomogatok én mindent, de minden engem löknek hátra, aztán meg rámnyomnak vmi durva kombót...

Prince of Máté
Bocs aa warezért, de nem találtam sehol a játékot (bolton kívül.
Szóval: hol lehet letölteni?

végigviszed a játékot!!

a zisten!:D 2 éve a szögre akasztottam már a játékot, nem emlékszünk rá:D bOCCS hát ha van kivétel:)

arty
vkinek nem rémlik, h coop mód mitõl lesz aktiv, játszható ? tom, régen volt ... ;)

Forza.

Solidus
Csak egy ötlet volt... :P
Akkor vedd meg a Black.

Vedd meg a Blacket...

.:SOLIDUS:.

LOL. Ki beszélt itt a Resident Evilre? Egyébként is utálom az FPS-et.

Solidus
Vedd meg a Resident Evil 4-et,ha még nincs meg.Az hosszú.

Már késön mondod mert már vasárnap megvettem.De nekem nagyon tetszik a játék,imádom a star warsot.Meg úgyis csak este tudok PS2zni 1-2órát.....

Hát pontosan nem tom hány óra alatt de rövid a játék.És hogy megéri-e a játékot mevenni?Háát nem tom nekem teccet a game de mindenkinek más a véleménye.Ha van rá lehetõséged akkor próbáld ki elsõnek és aztán vedd meg.

Megéri a játékot megvenni??Hány óra alatt lehet végigvinni?

Solidus
:DDD

Prince of Máté
ezeken a képeklen hogy hogy ilyen éles a kép?

én egyszer sem bírtam, nem kötött le megfelelõen

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

God of War
Azé annyira nem de 6x végig vittem:DD

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Jó game?

töltök bitcomet el most elöször töltök torent et de elég lassu nem lehet valahogy gyorsitani

ALien

Solidus
Ha nincs chippelve felejtsd el...Egyébként 4x esen -r-es lemezre(ridata vagy arita vagy valami jó minõségû dvd lemezre)a lemez max 8x legyen és a Neroval égesd...Jah,ezt a kérdést a PS2 játék irás hogyan topicba tedd fel.A warezolást a törvény szigorúan bünteti!!<#wilting><#vigyor5>

ha ki akarom irni eszt a gamet hogy mivel hányszorosan irjam (nincs chipelve a ps2öm)

ALien

Sziasztok hol lehet aktiválni a cheateket? mert azt irja settings codes és nincs codes menü a settingsben.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Dopti
Hi, azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet cooperatívban nyomni? Mert a coop menü inaktív... THX

Honnan operálhatom a Revenge of the Sithet INGYEN?
ps2-es kéne
a daemon tools tud kezelni ps2 -es image filet?

CHEAPBOY
Nincsen kulonbseg koztuk semmi. A PS2es kicsit szurkebbnek tunik, de nem szamottevo.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Hi!Szerintem semmi((szinte)mindenki azt mondja a Doboz(Xbox)Erõsebb mint a Ps2.Szerintem a ps2 jobb...
Hi!Szerintem semmi((szinte)mindenki azt mondja a Doboz(Xbox)Erõsebb mint a Ps2.Szerintem a ps2 jobb...
mi a különbség az Xboxos és a PS2 SW3 között? grafikailag?

HI! átvittem a játékot(nao njó vcsak rövid)Ha a 17.-di kpályán anakinnal megölöd obiwant akkor oda megy sidius hoz sidius odaafdja neki a darth vaderes kardot és anakin leszúrja sidiust(Most csinálom a bonúsz pályát ahol darth vaderrel meg kell ölni ben kenobit:)
Csocso te nao nfeékaptad a vizet pedig dooku-t elég könnyû kinyarni...:)
Neke mmárcsak 3 pálya van szerintem rövid a JÁTÉK !!!(normalon viszem)
Sephi
Minden rendben :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sikerült végigjátszanom <#bee1>
Rohadt jól sikerült a pályák hossza és a játékos élete közti párhuzam. Volt olyan szakasz amit csak nagyon-nagyon sokadik nekifutásra tudtam végigvinni. Egészen idegtépõ volt a fõellenségek legyõzése, Mace Windunál azt hittem szétcsapom a joyt amikor a kb. 30-ik alkaolommal is kinyírt.. Voltak benne részek amik talán kimaradtak a filmbõl illetve olyanok is, melyek nem kötõdtek a sztorihoz de a játék kedvéért beleírták (egész jól).
Amikor sikerült végre kifektetnem Anakint Kenobival döbbentem csak rá, hogy van még egy pálya hátra.. Nem lövöm le a poént, de azért azt el kell mondjam, hogy azt a részt kb. egy teljes óra alatt sikerült befejeznem számtalan újrakezdés után (a végén egy egészen más befejezést láthatunk mint ami a filmben volt, illetve játszhatunk egy extra pályán Darth Vaderrel Ben Kenobi ellen az sw4-ben).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Luiprima
Már ne haragudj Sephikém de ha ezt komolyan gondoltad akkor nagyon fáradt lehetsz a korai kelés miatt vagy lehet hogy le sem feküdtél? :)
Ha ironikus felhangokat érzek kicsendülni a hozzászólásodból akkor minden rendben.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Sephi
Ez tenykeg nagyon jo jatek! Nagyon sok logikai resz van benne es nagyon nagy a kihivas! En nem is tudtam hogy egy jatekba ennyi minden dolgot bele lehet suriteni komolyan! Siman megerdemli a maximalis pontozast es ez foleg a keszitok remek es kivulalo kreativitasanak koszonhetyuk!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

és milyen hosszú a játék?sajnos nekem még Xboxom vagy PS2-m sincs :( :(

rezsofiz
Valamilyen emulátor segítségével lehet PC-n játszani vele?

sazl : c

deep
Szerintem ez egy nagyon kellemes játék. Remek a harcrendszer, már régen ilyesmit kellett volna alkotni a Jedi Knight-okban is, mert abban olyan gagyi volt az a hadonászás. Amugy párszor már üvöltöttem játék közben hogy "ez mekkora szaaar", amikor elhaláloztam, de nem volt igazam:)

azt hiszem most vagyok annál a kifakadsnál,hogy kapja be a rohadt Griveous-t programozó amim van:)))
Skynet
Én Normal-on tolom most csakptam le Peniciliont vagy hogy a rákba hívják at az õszhaju Jedi-t meg a tanítványcsaját:)
Valahogy azt vettem észre amikó Anakinnel gyapom az ellent az összes eddigi fõganajt úgy gyaptam le hogy próbálkoztam sokatvédekezni meg védekezésbõl visszatámadni meg támad hátrál támad hátrál-t játszani...Na így mindig kikaptam...
Viszont amiko 4-5ször kikaptam és idegbõl rárontottam kevés védekezéssel na akkó kifeküdtek:)
A rohadt öngyógyítást meg csak az ucsó kardozásnál használtam mert telelett a tököm azzal hogy növelem a Force heal tudást de egyik gomb sem reagál és megkerestem mivelkéne használni:)
(Aki nemtudja: R3+L3)

No ennyi sztem kira cucc meg látványos csatázós:)
CSOCSO
hehh
mila69en
hát igen a pályk nehézsége, khm...ugy mond elég érdekesen van felépítve
már nekem sincs meg<#hehe><#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

CSOCSO
mar nem megy.. mondtam hogy nincs meg a jatek:)))
tessék tovább próbálkozni :-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

CSOCSO
hat lehet probalkozni kellett volna tovabb de baromira felbaszott az a resz..
aspyrin..kijatszottam en mar sok, ennel 10 szer nehezebb jatekot problema nelkul...

plusz nemtom az miert az benasagom ha a gep csalo es duku kocsogon nem fog a karom
a film megtekintése meghozza a játék zamatát...habár egy buta és egysíkú játk szerintem...a LEGO-hoz képest pláne:))..de most élvezem az effektjei miatt..Dooku nem piskóta,ráment pár próbálkozásom..aztán új taktikát váltottam,körbeszaladgáltam az asztal körül és beledobáltam a kardomat amennyiszer lehetett,aztán próbáltam ütni-vágni meg hajigálni mindenfelé,nagynehezen csak sikerült a mocskot nekem is "gyári normálon" legyakni..aztán gyerünk tovább..komolyan..a filmrészletek miatt élvezem,meg majd a "mortal kombat" multin meglegyen minden karakter:)))
Oldal 1 / 3Következő →