Star Wars: Revenge of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every_body_tells_a_story
3. pályán a DOKUt hogy a pics@ba lehet kinyírni?
Az elsõ 2 rész után alig marad élet, az a köcsög meg simán agyonver. Próbálgattam a kombókat, de kb egy kombóval egyszer lehet megütni. Aki végigvitte írjon bitte! Köszi
every_body_tells_a_story
Szóval:
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
ALien
.:SOLIDUS:.
ALien
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
ps2-es kéne
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Rohadt jól sikerült a pályák hossza és a játékos élete közti párhuzam. Volt olyan szakasz amit csak nagyon-nagyon sokadik nekifutásra tudtam végigvinni. Egészen idegtépõ volt a fõellenségek legyõzése, Mace Windunál azt hittem szétcsapom a joyt amikor a kb. 30-ik alkaolommal is kinyírt.. Voltak benne részek amik talán kimaradtak a filmbõl illetve olyanok is, melyek nem kötõdtek a sztorihoz de a játék kedvéért beleírták (egész jól).
Amikor sikerült végre kifektetnem Anakint Kenobival döbbentem csak rá, hogy van még egy pálya hátra.. Nem lövöm le a poént, de azért azt el kell mondjam, hogy azt a részt kb. egy teljes óra alatt sikerült befejeznem számtalan újrakezdés után (a végén egy egészen más befejezést láthatunk mint ami a filmben volt, illetve játszhatunk egy extra pályán Darth Vaderrel Ben Kenobi ellen az sw4-ben).
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ha ironikus felhangokat érzek kicsendülni a hozzászólásodból akkor minden rendben.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Valahogy azt vettem észre amikó Anakinnel gyapom az ellent az összes eddigi fõganajt úgy gyaptam le hogy próbálkoztam sokatvédekezni meg védekezésbõl visszatámadni meg támad hátrál támad hátrál-t játszani...Na így mindig kikaptam...
Viszont amiko 4-5ször kikaptam és idegbõl rárontottam kevés védekezéssel na akkó kifeküdtek:)
A rohadt öngyógyítást meg csak az ucsó kardozásnál használtam mert telelett a tököm azzal hogy növelem a Force heal tudást de egyik gomb sem reagál és megkerestem mivelkéne használni:)
(Aki nemtudja: R3+L3)
No ennyi sztem kira cucc meg látványos csatázós:)
már nekem sincs meg<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
aspyrin..kijatszottam en mar sok, ennel 10 szer nehezebb jatekot problema nelkul...
plusz nemtom az miert az benasagom ha a gep csalo es duku kocsogon nem fog a karom