145
A \"befejező\" SW epizód
-
#145 3 év alatt talán már sikerült neki -
Ricske13 #144 Hector Troy úgy lehet hogy mikor lerógja Sookut és jönnek a droidok egyet lökj le és a folyosó egyik végén ott lesz egy piros kristály! -
#143 Jólvan, rájöttem. A védekezésre, és az ellentámadásra kell nagyobb hangsúlyt fektetni. Az ész nélküli cséphadarás itt nem működik. Kellett egy fél nap mire rájön az ember, de meg lehet csinálni. gg4all! -
#142 Hi!
3. pályán a DOKUt hogy a pics@ba lehet kinyírni?
Az első 2 rész után alig marad élet, az a köcsög meg simán agyonver. Próbálgattam a kombókat, de kb egy kombóval egyszer lehet megütni. Aki végigvitte írjon bitte! Köszi -
#141 nemtudja valaki hogy hol lehet legolcsóbban beszerezni ps2-re a játékot (persze eredetiben, lehetőleg fóliásan) -
#140 nem tudjátok hogyan lehet megnyerni azt amikor összeakad a kardja két jedinek? mert nyomogatok én mindent, de minden engem löknek hátra, aztán meg rámnyomnak vmi durva kombót... -
#139 Bocs aa warezért, de nem találtam sehol a játékot (bolton kívül.
Szóval:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hol lehet letölteni? -
IceTom #138 végigviszed a játékot!! -
Norberto91 #137 a zisten!:D 2 éve a szögre akasztottam már a játékot, nem emlékszünk rá:D bOCCS hát ha van kivétel:) -
#136 vkinek nem rémlik, h coop mód mitől lesz aktiv, játszható ? tom, régen volt ... ;) -
#135 Csak egy ötlet volt... :P
Akkor vedd meg a Black.
[kéz elsuhan az arcod elött]
Vedd meg a Blacket... -
cocobanana #134 LOL. Ki beszélt itt a Resident Evilre? Egyébként is utálom az FPS-et. -
#133 Vedd meg a Resident Evil 4-et,ha még nincs meg.Az hosszú. -
cocobanana #132 Már késön mondod mert már vasárnap megvettem.De nekem nagyon tetszik a játék,imádom a star warsot.Meg úgyis csak este tudok PS2zni 1-2órát..... -
Dévids #131 Hát pontosan nem tom hány óra alatt de rövid a játék.És hogy megéri-e a játékot mevenni?Háát nem tom nekem teccet a game de mindenkinek más a véleménye.Ha van rá lehetőséged akkor próbáld ki elsőnek és aztán vedd meg. -
cocobanana #130 Megéri a játékot megvenni??Hány óra alatt lehet végigvinni? -
#129 :DDD -
#128 ezeken a képeklen hogy hogy ilyen éles a kép? -
ballor #127 én egyszer sem bírtam, nem kötött le megfelelően -
#126 Azé annyira nem de 6x végig vittem:DD -
Crazy Mate #125 Jó game? -
Alien1024 #124 töltök bitcomet el most elöször töltök torent et de elég lassu nem lehet valahogy gyorsitani
-
#123 Ha nincs chippelve felejtsd el...Egyébként 4x esen -r-es lemezre(ridata vagy arita vagy valami jó minőségű dvd lemezre)a lemez max 8x legyen és a Neroval égesd...Jah,ezt a kérdést a PS2 játék irás hogyan topicba tedd fel.A warezolást a törvény szigorúan bünteti!! -
Alien1024 #122 ha ki akarom irni eszt a gamet hogy mivel hányszorosan irjam (nincs chipelve a ps2öm)
-
FoToS #121 Sziasztok hol lehet aktiválni a cheateket? mert azt irja settings codes és nincs codes menü a settingsben. -
#120 Hi, azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet cooperatívban nyomni? Mert a coop menü inaktív... THX
-
wiggo #119 Honnan operálhatom a Revenge of the Sithet INGYEN?
ps2-es kéne -
kyle reese #118 a daemon tools tud kezelni ps2 -es image filet? -
#117 Nincsen kulonbseg koztuk semmi. A PS2es kicsit szurkebbnek tunik, de nem szamottevo. -
Horror #116 Hi!Szerintem semmi((szinte)mindenki azt mondja a Doboz(Xbox)Erősebb mint a Ps2.Szerintem a ps2 jobb... -
Horror #115 Hi!Szerintem semmi((szinte)mindenki azt mondja a Doboz(Xbox)Erősebb mint a Ps2.Szerintem a ps2 jobb... -
IceTom #114 mi a különbség az Xboxos és a PS2 SW3 között? grafikailag?
-
Horror #113 HI! átvittem a játékot(nao njó vcsak rövid)Ha a 17.-di kpályán anakinnal megölöd obiwant akkor oda megy sidius hoz sidius odaafdja neki a darth vaderes kardot és anakin leszúrja sidiust(Most csinálom a bonúsz pályát ahol darth vaderrel meg kell ölni ben kenobit:) -
Horror #112 Csocso te nao nfeékaptad a vizet pedig dooku-t elég könnyű kinyarni...:)
-
Horror #111 Neke mmárcsak 3 pálya van szerintem rövid a JÁTÉK !!!(normalon viszem) -
#110 Minden rendben :D -
Aspyrin #109 Sikerült végigjátszanom
Rohadt jól sikerült a pályák hossza és a játékos élete közti párhuzam. Volt olyan szakasz amit csak nagyon-nagyon sokadik nekifutásra tudtam végigvinni. Egészen idegtépő volt a főellenségek legyőzése, Mace Windunál azt hittem szétcsapom a joyt amikor a kb. 30-ik alkaolommal is kinyírt.. Voltak benne részek amik talán kimaradtak a filmből illetve olyanok is, melyek nem kötődtek a sztorihoz de a játék kedvéért beleírták (egész jól).
Amikor sikerült végre kifektetnem Anakint Kenobival döbbentem csak rá, hogy van még egy pálya hátra.. Nem lövöm le a poént, de azért azt el kell mondjam, hogy azt a részt kb. egy teljes óra alatt sikerült befejeznem számtalan újrakezdés után (a végén egy egészen más befejezést láthatunk mint ami a filmben volt, illetve játszhatunk egy extra pályán Darth Vaderrel Ben Kenobi ellen az sw4-ben).
-
#108 Már ne haragudj Sephikém de ha ezt komolyan gondoltad akkor nagyon fáradt lehetsz a korai kelés miatt vagy lehet hogy le sem feküdtél? :)
Ha ironikus felhangokat érzek kicsendülni a hozzászólásodból akkor minden rendben. -
#107 Ez tenykeg nagyon jo jatek! Nagyon sok logikai resz van benne es nagyon nagy a kihivas! En nem is tudtam hogy egy jatekba ennyi minden dolgot bele lehet suriteni komolyan! Siman megerdemli a maximalis pontozast es ez foleg a keszitok remek es kivulalo kreativitasanak koszonhetyuk! -
IceTom #106 és milyen hosszú a játék?sajnos nekem még Xboxom vagy PS2-m sincs :( :(