48
  • bandia
    Ja, de a parasztok le se szarják Hollandiát. Ez Amerika...mert nagy részt kivesznek a szennyezésből...Ja kérem, hogy inkább kisfogyasztású autókat kellene gyártani, meg kicsit visszacsippantani az nem megy...Mert akkor alapból az amerikai autógyártók kiszorulnának a piacról a 10 l es motorjaikkal 1960 as technológiai szinvonalon. Meg mondjuk nem pazarolhatnának annyit, mint amennyit most, hát igen...
    Azt hiszem Kolombusz jobban tette volna ha nem hajózik arrafele:)
    Nagyon remélem változnak egy kicsit, mert ez igy nem lesz jó:(
  • bandia
    Kva Bush Kva Amerika!!!! Kapjanak m már magukhoz. Bár abból is látszik mekkora ökrök, hogy megint ezt a bohócot választották meg. Nem mintha a másik jobb lenne, de ki tudja. Ennél az embernél mindenki normálisabb, értelmesebb sztem. Ez egy seggfej...Ezek után nem fogok csodálkozni ha szept. 11.-e megismétlődik, Amerikában. Ha folytatják ezt a pazarló, én vagyok a király politikát, azzal előbb utóbb az egész világot magukra haragitják. De ha nekik ez kell.
  • juhand
    Csak a Hollandokat sajnálom, ha emelkedik a tengerszint.
  • Sub
    Holnapután...
  • Xboxman
    Rohadt egy pazarló világ ez...
  • Hmuda
    Megelőztél. Ezt én nem nevezném előnynek hanem hátránynak.
  • Esrohnoil
    "A jelentés szerint a folyamatnak lesznek pozitív mellékhatásai is. Az olaj és gáz lelőhelyek könnyebben megközelíthetővé válnak,..."

Az frankó, mivel ettől pont h. nem csökkenne a szennyező anyagok kibocsátása a légtérbe...
  • HunChris
    "az Egyesült Államok ódzkodik bármilyen drasztikus beavatkozástól" :)
    és biztosít mindenkit arról, hogy nem tesz semmit sem.