48
-
bandia #8 Ja, de a parasztok le se szarják Hollandiát. Ez Amerika...mert nagy részt kivesznek a szennyezésből...Ja kérem, hogy inkább kisfogyasztású autókat kellene gyártani, meg kicsit visszacsippantani az nem megy...Mert akkor alapból az amerikai autógyártók kiszorulnának a piacról a 10 l es motorjaikkal 1960 as technológiai szinvonalon. Meg mondjuk nem pazarolhatnának annyit, mint amennyit most, hát igen...
Azt hiszem Kolombusz jobban tette volna ha nem hajózik arrafele:)
Nagyon remélem változnak egy kicsit, mert ez igy nem lesz jó:(
-
bandia #7 Kva Bush Kva Amerika!!!! Kapjanak m már magukhoz. Bár abból is látszik mekkora ökrök, hogy megint ezt a bohócot választották meg. Nem mintha a másik jobb lenne, de ki tudja. Ennél az embernél mindenki normálisabb, értelmesebb sztem. Ez egy seggfej...Ezek után nem fogok csodálkozni ha szept. 11.-e megismétlődik, Amerikában. Ha folytatják ezt a pazarló, én vagyok a király politikát, azzal előbb utóbb az egész világot magukra haragitják. De ha nekik ez kell. -
juhand #6 Csak a Hollandokat sajnálom, ha emelkedik a tengerszint. -
#5 Holnapután... -
Xboxman #4 Rohadt egy pazarló világ ez... -
#3 Megelőztél. Ezt én nem nevezném előnynek hanem hátránynak. -
#2 "A jelentés szerint a folyamatnak lesznek pozitív mellékhatásai is. Az olaj és gáz lelőhelyek könnyebben megközelíthetővé válnak,..."
Az frankó, mivel ettől pont h. nem csökkenne a szennyező anyagok kibocsátása a légtérbe... -
#1 "az Egyesült Államok ódzkodik bármilyen drasztikus beavatkozástól" :)
és biztosít mindenkit arról, hogy nem tesz semmit sem.