850
-
#410 Sztem ez lesz a végső sorrend:
1.Inter
2.Roma
3.Lazio
4.Milan
5.Palermo
6.Fiorentina -
#409 ja
am egy meccsl kevesebbünk van mint a pálermónak és 2ponttal többünk :_
Team P Pts
1 Inter 28 76
2 Roma 28 58
3 Lazio 28 49
4 Palermo 29 47
5 Milan 28 43 -
#408 Majd ha 17 lesz:DDD Amugy grat a Lazionak! -
#407 hát igen
6meccses gyözelmi sorozat (H)
rég nem voltam ilyen büszke a TEAM-re OO)) -
#406 :}}}}}}}}}}}}}}}}
grat papacsapat:}}}} -
#405 ENNYI
laza győzelem!!!!!!!!!!!!!!!
szép volt srácok!!!!!!
VIGYÁZZ BL JÖVÜNK
ui. páj palermo -
#404 csendbevagy- -
#403 látom megint beleböfögsz minden topikba, viselkedjél már léccives -
#402 :DDDDDDDDD Melegcsapat:DDDDDD Ezért bant hogy nem kaptál?:P -
#401 :}
Lazio :} -
#400 nem kell ellenszurkolni...
mindenki csak saját magával foglalkozzon
aztán a végén eldől ki a jobb -
#399 :DDDdd -
#398 hétvégén kiütjük az empólit a Bl helyért folytatott harcban és nagggyon remélem hogy kikap a melegcsapat is a sampdoriátol legalább gaber és társai bedugulnak egy csöppet :} -
#397 :} -
#396 ADF:F::DFDF
@393: gyengevot szarvot sajnuss SS: -
#395 hajrá papacsapat:} -
#394 majd elválik minden, lesznek még biztosan meglepetések a bajnokságban -
#393 tolnak még kutyára betonkeverőt :ASdsdasdasdasd -
#392 nyomulunk mint állat
ZSINÓRBAN 5GYŐZELEM
sírhatnak a divatpalermósok( de amint láto msirnak is a topikjukba mint állat:DFAF:SS:)
nem fogunk kipukkani, ugy látszik a rozsaszin melegség hamarabb szétoszlott mint mi!!!!! FORZA LAZIO -
#391 Nehezen, de nyert a csapat, és már a 3. helyen állnak
nem rossz, csak maradjon is meg ez a forma -
#390 Reggina-Lazio: Probabili formazioni
Reggina (3-4-1-2): 99 Puggioni, 4 Giosa, 13 Lucarelli, 6 Aronica, 20 Mesto, 8 Tognozzi, 19 Tedesco, 23 Modesto, 10 Foggia, 9 Bianchi, 17 Amoruso.
In panchina: 22 Novakovic, 5 Di Dio, 7 Esteves, 2 Nardini, 16 Amerini, 34 Missiroli, 18 Nielsen.
Allenatore: Mazzarri.
Lazio (4-3-1-2): 1 Peruzzi, 7 Belleri, 2 Stendardo, 8 Zauri, 3 Bonetto; 26 Mudingayi, 24 Ledesma, 68 Manfredini; 77 Jimenez; 18 Rocchi, 19 Pandev.
In panchina: 32 Ballotta, 29 De Silvestri, 15 Diakite, 10 Baronio, 17 Tare, 20 Makinwa, 21 S.Inzaghi.
Allenatore: Rossi
Arbitro: Saccani di Mantova (F) -
#389 a plaermó kifog pukkanni marad az uefa kupa nekik!!!!!!!
gyerünk srácok most már menni kell a dobogóért!!!!
FORZA -
#388 haladunk a 3. hely megszerzéséért, remélem sikerül év végére
csak így tovább
(ma a Sampdoria ellen nyert a csapat 1-0-ra(Rocchi)) -
#387 les volt, de megérdemelt győzelem volt -
#386 fasiszták e -
#385 o-: -
#384 nem azért ment a ban, mert véleménye volt, hanem mert egy létező reg nevével élt vissza -
#383 ugy látom a palermo szurkolok a fasiszták mert aki azt meri mondani h ez nem volt les és h mi Laziosok kurvára nem érdemeltük meg a gyözelmet egyböl ban-t kap.. pfff -
hunbasserúj #382 amúgy caracciolo óriási lesen volt! a lent látható képen a tisztelt palermó szurkoló direkt ferdén húzta be a vonalat, hogy úgy látszódjék szabályos volt a találat, holott ez nem igaz!
-
hunbasserúj #381 sziasztok! én új vagyok itt! azt olvastam, hogy a lazio ultrái szélső jobbosak,azaz mondjuk ki fasiszták. nem vagyok ebben biztos, kérlek erősítsetek meg ebben! Köszönöm. -
#380 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddd
látom igenjo kedved lett :o) -
#379 -
#378 jól teljesítettek a srácok -
#377 geny amikurvajókvoltunk!!!!:_:_:_
Jimeenz bemutatkozott az egész csapat pedig szenzácios volt!!!! -
#376 gyo geci mondom rákapscolok erre a nyomorék olasz bajnokságra tévébe papám miatt :o)
erre mit látok 0:3 :AFS:FAS:FAS:FASFAS :O))))))) -
#375 jesssz!
vezetünk paleermo ellen!!!! -
#374 12:08 del 25 gennaio
L'agente Vincenzo Morabito parla del suo assistito Julien Faubert, 23enne esterno destro del Bordeaux: "E' un giocatore davvero molto interessante. Ha un ingaggio inferiore al milione di euro, quindi in linea con i parametri della Lazio. E' un giocatore per il quale in estate il Bordeaux ha rifiutato 10 mln di euro dal Lione. Non per il prezzo bensì perche' non voleva cederlo ad una concorrente del campionato francese. Comunque sia e' una trattativa che si puo' impostare sui 6 milioni di euro. Potrebbe sembrare una cifra alta ma non lo e' perrche' il valore del giocatore e' importante. Ha fatto tutte le trafile nelle nazionali minori fino ad arrivare a quelle maggiori. E' considerato dai tecnici delle nazionali il vero sostituto di Sagnol, per cui la Lazio se vuole fare un grande colpo farebbe bene ad investire su Faubert. In fondo 6 mln di euro e' la stessa cifra che la Reggina chiede per Mesto".
Faubert`s agent says Bordeaux refused 10mil from Lyon in the summer because they didnt want to sell the player to a rival club in France. it also says his wages are under 1mil euros and he will cost Lazio around 6mil, the same price Reggina is demanding for Mesto. Faubert is considered to be Sagnol`s replacement in the NT
6 milláér simán megérné... mérföldekkel jobb lesz mint Oddo és kevesebbe kerül mint amennyiért Oddo elment -
#373 hát ami azt illeti, én már korában kinéztem Faubert h kurvajó
kurva erős játékos,gyors, szal nem csoda h megtetszett a játéka
inkább jönne a NUFCba de Lazioba is gyühet :}}} -
#372 mármint Oddo -
#371 :w