SS Lazio
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti lesztek hazaiban...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de ez off
szerdán meg az interrel játszotok?no,az nehéz lesz...
ReaL MaDRid x siempre
szerdán komoly meccs lesz Inter gyõzelemmel<#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
egyébként az,h bannereket csinálunk ide,az nem spam,hisz témával kapcsolatos(mert ugye lazios képek)
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
hunbasser-é iszonyat gyenge,iylet még tán én is csinálok pedig bannerba rohadtul nem vagyok otthon 😄D
mondjuk fsgh-é lényegesen jobb
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
fõleg h nagyon gyenge lett a banner amit csinált
csak vélemény
Avanti Crociati!
Csináljatok holnap két ultrajót, oszt majd én eldöntöm melyik a jobb😄
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
vagy kb azonos szint 😛
de az enyém csak fércmunka volt,majd holnapra vmi ultrajót fogok kitalálni 😛PP
ReaL MaDRid x siempre
látod,nekem az minden elmond,h fsghnak 4 bannert kell csinálnia,h 1 banneremet legyûrje -.- pedig ez a banner még nem is tetszik nekem annyira,mi lesz,ha olyan bannert csinálok holnap,amire én is azt mondom:ejha! 😊
holnap kb 7-8-9 felé megcsinálom,és az lesz az utsó lazios bannerem(legalábbis ebben a párharcban -.-)
ReaL MaDRid x siempre
egyébként eddig nekem a tiéd tetszik a legjobban, bár fsgh utolsó bannere már elég jó
õ 4-et csinálhat,én meg 2-t,végülis ez így fair 😄DDDdddd
ReaL MaDRid x siempre
majd holnap én is villanok,ne félj 😉
ReaL MaDRid x siempre

ez a baj, elhanyagolt egy topik ez...
de ha te fejlesztesz,akkor én is,de akkor az olyan lesz,h link is lesz benne,meg minden,ami szem-szájnak ingere 😛
ReaL MaDRid x siempre
de a másikkal sincs bajom, csupán egyszerû, szolíd
és a tiednél?a címer széle erõsen pixeles,a polaroid fényképet is elszúrtad(h néz már ki O_o),még a betûtípus nevét is én mondtam meg.
az egész,h lekopiztad az enyémet,hát az meg egyenes szégyen -.-
és az üres stadionban meg mi a jó...semmi.ez a fekete gyászkeret meg...pff...
szal ennyi -.- ne húzz velem máskor ujjat AS_D:?AFS
ReaL MaDRid x siempre
mindjá azt is leutánzo nyugi😛😄AS😄ASDASD
szal ezt buktad
inkább a jobb oldalon figyeld a filmcsíkot öcsisajt 😉
ReaL MaDRid x siempre
az egyszerû néha jobb... attól nem lett jobb a tiéd hogy oda zsúfoltad a puma jelet meg az Inát...😛
az övé nagyon kicsi,és fekete a szegélye,nagyon gyászos,még ha vékony lenne,akkor ízléses lenne,de így...ráadásul az üres stadionban mi a jó? 😊
és neki egy játékos van a bannerjén,pedig nem csak Oddóból áll a Lazio.
ya,és nem mellesleg az én ötletemet lopta.lásd middlesbrough topik 😛
ReaL MaDRid x siempre