850
-
kretyás #490 leigazoltuk a Brescia-tól Simone Del Nero-t ingyér
nemtok rola semmit, régen nagyonnagy tehetésgnek tartották, azota eltünt remélem itt ujra szárnyra kap
welkám Szimóne SSSSSS::: -
#489 ez sem rossz, hát én azért elolvasom a tételeket, mert nem kéne lerontanom se a magyart se a törit, infót meg 80 fölött akarom tartani -
kretyás #488 az szép...!
matek 81%, töri emeltet még nemtom de szóbeli jó lett irásbeli 75%
magyar meg német 70% körül, de azokra nemigen tanulok sokat szóbelire -
#487 megyegetett (kedden meg szóbelizem, ejj, az lesz a szar, és alig tanultam még, megyek is mert bajok lesznek:D)
középen: matekom: 85%,magyar: 65%,töri: 66%,infó: 82%,
emelten: német: 89% (szóbeli már volt, de még nem tudom az eredményt)
neked? -
kretyás #486 hé Gercse hogyment az érettségi?
emeltezni voltál???? -
kretyás #485 köszönöm Lajcseszbá énis ezt mondtam de ugye én nemértek hozzá szori ;)
remélem igaz az a 4játékos és mind minőségi... -
#484 de jó vastag hajszál :D
Peruzzi papa klubszinten mindent megnyert,Toldonak volt egy nagyon jó EB-je(oda is 3.számunak ment volna eredetileg) aztán ennyi -
kretyás #483 állitolag megvettünk 4 játékost csak titok kiket pff :| -
#482 Komplett pályafutást nézve Peruzzi egy hajszállal jobb mint Toldo.
Az Inter meg leigazolta 2. számú kapusnak Pagliuca-t. -
kretyás #481 máshogy nyáladdzál lécci megköszönném -
#480 te osz kurva ügyes vagy, gondolom annyi focit nézel mint hokit:DDD -
kretyás #479 jovan ügyes voltál :D
U21es EBn figyeljétek a szerb Kolarovot mert állitolag ő lesz az első igazolásunk... balhátvéd -
#478 Toldo-nak oszt kurvára fellángolás volt, az Inter-ben több évig kezdő kapus volt előtte a Fiorentina-nál is, kb 400 Serie A meccs, neked miót fellángolás, sokat tudsz a fociról... -
#477 azaz ilyen kapus a te Peruzzidnál sokkal jobb... -
kretyás #476 mondom ezt azért met Peruzzit nem szoritotta volna ki egy ilyen kapus mint JC, meg azért Peruzzi karrierje nem olyan fellángolásokbol állt mint egy EB... -
kretyás #475 te csak tudod megint mekkora hüjeséget mondtál... -
#474 Toldo Peruzzi-nál is jobb kapus, ha megkapja a lehetőséget élni fog vele biztos lehetsz benne:) -
#473 mindegy ki jön, csak védjen jól :D -
kretyás #472 peruzzi csúcsformában védte végig az elmult két idényt egyik kulcsunk volt idén... sztem Toldo nem tudná pótolni, de egy ilyen Carizzo szintű tehetség simán (ja és Carizzot Peruzzi ajánlotta be az elnöknek is...) -
#471 jaja, én is szerettem Peruzzit, jól tette sztem, hogy lenyomott még pár évet a Lazióban, de tényleg itt volt a vége már,
Toldóban meg van még sztem 1 vagy 2 év, ha érzi hogy bent van a csapatban, akkor jól teljesít -
#470 Így van! Peruzzi még a Juvés korszaka miatt maradt meg a "szívem csücskiben" :DD
Toldo meg EURO2000 meg a dühkitörések miatt. :DD Persze a Fiorentinában is kiválóan védett már. Az igaz hogy túl van a fénykorán, de így is jobb bármelyik brazil kapusnál (itt főleg J. Cesarra gondolok, de jobban átrágva: tényleg mindnél) -
#469 Peruzzi is túl volt, és mégis jó volt sztem:) -
kretyás #468 tul van a fénykorán sztem :\ -
#467 én szívesen látnám nálatok, sztem Julio Cesarnal is jobb. -
#466 dikéniot vissza :S -
kretyás #465 volt rola szó... nem lennék nyugodt ha ő jönne de sztem Lotito se majd meglátjuk... -
#464 Toldóval mi van? -
kretyás #463 :D:D:D:D
am uj kapusjelöltek:
Carizzo, Diego
Carizzo állitolag kurvajo River Plates csak tul drága :\ -
#462 todkit cigóz le
jobblenne ha kapnál egy hét bant. -
kretyás #461 ezt akartam mondani
mondjuk egy interes cigó könyen beszél de ebbe most nemennyünk bele- :ð -
#460 Mondjuk most könnyebben is jönnének a játékosok, hisz ha jól megy, akkor megyünk a bl-be -
kretyás #459 majd rájösz -
#458 JÓHA EGY ELJÖN:D -
kretyás #457 megindultak a spekulációk
rengeteg játékos iránt érdeklődünk, pár név:
Zaccardo, Barzagli, Biava, Bovo, Ederson, Dessena, Cigarini, Caracciolo, Canini
Foggia szinte tuti elmegy, Pellissier-ért Manfredini vagy Baronio mehet a Chievoba -
#456 gratula előre is! :} -
kretyás #455
jövőre jösz Rómába a Lazio vitrinbe :} -
#454 :} -
kretyás #453 kösz nunó :} -
#452 grat a BL helyezéshez mákosok :}} -
#451 Lazio-Parma: Probabili formazioni
Lazio (4-3-1-2): 14 Berni, 85 Behrami, 2 Stendardo, 25 Cribari, 3 Bonetto, 4 Firmani, 24 Ledesma, 68 C. Manfredini, 77 Jimenez, 19 Pandev, 18 Rocchi.
In panchina: 1 Peruzzi, 29 De Silvestri, 7 Belleri, 10 Baronio, 11 Mauri, 20 Makinwa, 21 S. Inzaghi.
All.: Delio Rossi.
Parma (4-4-2): 5 Bucci, 33 Coly, 14 Contini, 24 Couto, 7 Castellini, 9 Muslimovic, 13 Grella, 55 Parravicini, 18 Gasbarroni, 8 Rossi, 20 Budan.
In panchina: 23 De Lucia, 26 Ferronetti, 28 Paci, 4 Dessena, 21 Cigarini, 10 Morfeo, 35 Paponi.
All.: Ranieri.
Arbitro: De Marco di Chiavari. (F)