850
-
#850 LAZIO -
#849 sajnos ez hatalmas igazság, az Ő kidőlése szinte pecsételte a csapat a sorsát a tavasszal, szerencsére a kupa összejött tegnap.
Am valakinek nincs kedve elvállalni a topicot? -
#848 -
#847 Ha már Klose -
IXEMGabeo #846 de hülye vagyok az nem is ő volt, hanem Hernanes:D -
IXEMGabeo #845 azért a 2. gólja nem volt piskóta:) -
#844 Miroslav Klo5e :D -
#843 tessék -
#842 te jó ég
videót pls!!!
amúgy még mindig nagy tanár az öreg:)
ha nem sérül le
akkor gyanítom most a lazio lett volna az EL döntőben:/
+ még a bl helyért is harcba lett volna a csapat -
IXEMGabeo #841 bravó Klose még mindig van szusz az öregben
5 gólt lőtt a Bolognanak -
#840 hát nem igaz, hogy a végén elrontjuk, ez egy megnyert meccs volt, Lulic egy az egyben és elkapkodja.. -
#839 régen volt hozzászólás, én meg még úgyse írtam úgyhogy sziasztok
-
#838 Nem veszi kezelésbe valaki a topikot?
Egyre erősebb a Lazio, én mindig szimpatizáltam velük, persze csak a Juventus mögött, de ahogy látom azért be-be írogat "mindig" valaki. -
-
#836 Jó ez a Klose... -
IXEMGabeo #835 Klose 2 gólt is lőtt most a Svédek ellen.
Megkapta a Fair play díjat is. Nagyon megy neki:) -
#834 -
#833 szép győzelem:)
Lazio-milan 2:0
Klose miért nem játszott??? -
Hunor88 #832 Ez nagyon szép :D
Grat a Lazionak:
http://football-highlight.com/en/uefa-cup/2011-12-14-lazio-sporting-lisbon.html -
#831 ez mekkora ::D
-
karajjj #830 na így már értem, mert a 3 csatár fura volt, lassan már a 2 csatáros játék is ki fog halni -
#829 4-2-3-1/4-3-3-t játszanak,Cissé-Sculli van a széleken és Klose a center.néha Klose cserél Cissével meccs közben -
karajjj #828 most nézem, hogy a Lazio 3 csatárral játszaik, tényleg úgy is állnak fel? -
#827 Klose eldöntötte
Lazio-roma 2-1 -
kretyás #826 -
IXEMGabeo #825 igen, de amikor Cissének az üres kapuba kellett volna lőni, akkor mindent jóvá tett. Régi önmagát idézte. Valaha a Nesta-Maldini kettős volt a világ legjobb védő párosa... és mellettük volt Cannavaro is, de szép idők voltak... -
#824 én is remélem,
sympathy is sympathy -
#823 Reméled?:D Érdekes kijelentés ez egy milanostól:D -
#822 nagyon jó lesz idén a Lazio... remélem
Nestának évről-évre nem megy volt klubja ellen, ha pl. Yepes kezd Nesta helyett vagy nem fog ki ilyen ótvar szar napot a tanár úr, akkor nyer a Milan -
IXEMGabeo #821 jó meccs volt, nyerhetett volna mindkét csapat...azért Nesta mentése Cissé elől az nem volt semmi... -
Unreal1942 #820 Fasza -
#819 uristen mekkora klose gólja :DDD -
#818 na így kell bemutatkozni az új igazolásoknak :D Klose gólban biztos voltam :D -
#817 gólok
Klose jól megszopatta Nestát -
#816 -
#815 1.forduló Milan-Lazio 2-2
Klose,Cissé -
#814 ;-} -
kretyás #813 Cissé Klose gyönyörüen bemutatkoztak :) grat fiuk -
#812 6-0 rabitnicki ellen
így tovább;) -
IXEMGabeo #811 mind1 végülis, biztos annyira nincs ember/ szakértő, akit felkérnének. Ebből látszik, hogy nagyon kapcsolatokon múlik az egész...
OFF befejezve. fog még igazolni vkit a Lazio?