850
-
#810 Én a Viasat3-ra emlékszem 2005-ből. Mellette a Csank Jani volt. Hát akkor inkább a Klaudia mert az ő beszédét legalább lehet érteni. -
IXEMGabeo #809 az a DIGI TV volt -
#808 -
#807 volt olyan BL közvetítés ahol Liptai Claudia szakértett.van még kérdés? -
IXEMGabeo #806 mégis ő van ott a Sport tv-n nem pedig az SG team, na ez hogy lehet akkor? -
#805 Így van, Zombori meg a hozzáhasonlók csak a nagy általánosságaikkal jönnek mindig, de semmi újat nem tudnak mondani,
a felkészültebb újságírók, meg ténylegesen a bajnokságokat követők pedig aktuális történésekkel is alátámasztják az eseményeket. -
#804 szakértelme az van,csak éppenséggel fingja sincs a mai csapatokról,bajnokságokról,játékosokról.ha nem tennék elé papíron,hogy milyen csapatok játszanak azt se tudná hol van.a szakértőnek elsősorban nem általános nagy futballokosságokat kell puffogtatnia.ezért csinálta jól pl az m1 a vb-n,hogy ezek mellé a Zomborihoz hasonló figurákhoz beültették az NST-s srácokat. -
IXEMGabeo #803 Zombori újságíró is, anno a Vasasban és a Montpellierben is jól focizott, a 78-as vb-n a válogatott húzóembere volt, én őt teljesen normálisnak tartom, lehet kicsit idegesítően irritáló hangja van, de a szakértelme megkérdőjelezhetetlen...
OFF vége. -
karajjj #802 háth azért vincze ottó, meg verebes mágus fájdalmas dolgokat tud mondani :D -
IXEMGabeo #801 nektek tökmind1 ki van a tv-ben:D az összes "szakkommentátor" szar a magyar ember számára... -
#800 zombori bazmeg...ha ő vagy iván koma van a sport tv-n,kapásból mute a tévének... -
IXEMGabeo #799 Zombori vadállatnak nevezte érdekes módon -
Hunor88 #798 -
Hunor88 #797 Én arra mondtam, hogy azt mondta, hogy az angol negyedosztály lassan jobb mint a Serie A.
Azzal semmi baj, hogy kar lendített. -
#796 akkor ne nekem címezd :)
#794: -
IXEMGabeo #795 nem én mondtam lent az egyik kommentelő -
#794 -
#793 Ki mondta hogy áruló? :D
egyébként meg nem kell bemutatni, egyik kedvencem volt -
#792 nem volt fasz, karlendítésével meg semmi baj nem volt
Megmondta h ő fasiszta, ehhez is tartotta magát nézők meg kamázták. -
IXEMGabeo #791 Di Canio focizott anno a West Hamben ettől még nem áruló:D
amúgy pedig egy fasz volt a karlendítéseivel együtt -
#790 pontosan ezt mondta -
#789 inkább arra célzott sztem, hogy angliában az ő kezében van minden, övé a felelősség, míg olaszországban korántsem ez a helyzet -
#788 amit olvastam interjút abban ilyet nem mondott -
karajjj #787 asszem arra céloz, hogy az angol negyedosztály(ott edzősködik) erősebb, mint a serieA -
#786 miért mit mondott? h klose öreg ?:D -
Hunor88 #785 Mármint melyik eseményről beszélsz? -
#784 ÁRULÓ?:) Szerintem teljesen igaza volt, semmi rosszat nem mondott, az ultrák is kb ezen a véleményen vannak. -
Hunor88 #783 Di Canio egy áruló lett. Amit mondott az felháborító. Most egy 0 a szememben... -
Hunor88 #782 :D Az biztos! -
#781 platini bejelentené hogy csak a PES12-ben játszhatják le a meccset,nézők,szurkolók nélkül :DD egyik oldalról totti,másik oldalról djibril :D -
IXEMGabeo #780 abból tömeggyilkosság lenne -
Hunor88 #779 Egy Lazio Roma Európa-Liga döntőt de megnéznék! (Természetesen a Lazio nyerjen!:))
Én is kíváncsi vagyok erre a Laziora. -
#778 :}}} -
kretyás #777 hééé papa :D:D:D:D
most fogtam fel... a legnagyobb Cissé fan kicsiny csapatomban...érdekes lesz :D -
karajjj #776 mikor di Canio minden meccsen karlendítéssel búcsúzott :D -
#775 hát ja :D -
#774 -
#773 hol vannak már azok a régi szép idők amikor ölre mentek,ha egy fekát igazoltak...:) -
#772 Cissé fogadtatása
-
#771 Luzern - Lazio 1-5 (Ianu, ill. Zarate (2), Klose, Cissé, Mauri)
elég jó kis támadó hármas állt össze délen :)