153
.
-
#113 Nemrég indítottam: blog.harder.hu -
#112 nem lehet sajnos, muszály az url miatt... -
#111 akkor valami nem stimmel azzal szerintem, mindenképp kéne tudnia.
mellesleg kezdőként inkább egy blogszolgáltatónál próbálkoznék (freeblog, blogter, blogspot, stb...) -
#110 Erre sajnos nem reagál! Nem rak be sorközt. :( Ez nem lokális blog, hanem letöltöttem a wordpress blog enginet és egy saját tárhelyre raktam fel(ha ez változtat valamin) -
#109 nemsok aranyat fogsz így szerezni :) -
asus93 #108 http://www.travian.hu/?uc=hu1_51843 Online játék, nézzétek meg kössz! -
#107 shift+enter -
#106 hülyeséget -
#105 Lehet, hogy hülyeségek kérdezek, de csináltam egy WordPress-es blogot és az istenért se tudok sorközt berakni a sorok közé. Miért? -
Desolator #104 Hali!
Az utóbbi napokban elkezdtem írni a blogom.Nem igaznán foglalkozom a témával,de azért meg lehet nézni.
hubertusn.blogspot.com -
LeePí17 #103 hiak!
van blogom és szeretném csinosítani..de a gyári sablonok helyett vmi újjat szeretnék..
de sehol nem találok megfelelőt..vagy ha van is nemtudom működésre bírni.
segítsetek nekem hogyan tudám dizájnolni rendesen.
freeblogos vagyok ha ez segít valamit.
köcce! -
#102 ja, amúgy már megoldottam. -
mikkas #101 xpango -
#100 Valaki akinek van blogspoton blogja nem tudja, hogy ahol a cím van, oda hogy lehet betenni képet? tehat ahol nekem Az van, hogy Malajzia, oda akarok betenni egy képet. Más blogokon már láttam, de én még nem jöttem rá... -
wegazzo #99 én is blogolok ha már itt tartunk:) csak kilógok a sorból kicsit..
de ennek örülök:P
dah
a blogom -
Tiger007 #98
Sziasztok!
Blogunk főleg Divat & Design - AutoMotor - Legfrissebb szórakoztató elektronika (Gadgets)-el foglalkozik.
Célja az, hogy bemutassuk nektek mindazt, ami (szerintünk) szép és jó! Remélem tetszik.
http://zeropoint.freeblog.hu/ -
#97 köszi a reklámot;) -
#96 Tetszik a blogod, felvéve könyvjelzőkhöz. :) -
#95 csináltam én is blogot, leginkább malajziai életemről fogok írni. a jobb oldali menüben találhattok még 1-1 magyar blogot tajvanról és új zélandról. olvasmányosak.
blogom -
#94 van egy blogom :)
My blog -
blackgamer #93 szerintem az Embed sort kell bemásolni, persze kérdés hogy kezeli-e a html-t a blog, általában igen -
#92 HELP!!!!
A Youtube egyik videóját szeretném berakni egy blogba.
Ha jól tudom a videó alatt a blog this videóra kell kattintani.Ott kér valami blog beállítást amihez jelszó kell meg név.
A blogom vagy a youtube-os név/jelszó kell oda?
Megpróbáltam mindkettőt és már vagy 10 perce ezt írja ki:
We are fetching your blog information... please wait
Mit szúrtam el? -
#91 Énis nagyobb érdeklődésre számítottam a témában. -
#90 akad azért (; -
#89 Ezexerint itt nincsenek bloggerek. :) -
#88 nem, nincs blogom :) -
blackgamer #87 aham, indultál a versenyen Catti? -
#86 www.goldenblog.hu -
blackgamer #85 az micsoda? -
#84 Tegnap volt Golden Blog Party, volt valaki? :)) -
#83 most olvastam a legfriseeb 10 blogot (mármint főleg iylen bemutatkozás meg hasonlók) a blogol.hu-n.hogy miylen beteg emberek vannak atyauristen.egyik csillagharcosnak képzeli magát a másiknak meg mindenki a barátja aki beir :S
komolyan mondom félek kimenni az utcára mert ők is ott vannak. -
Cat #82 http://anita.blogdreams.com/bejegyzes.php?bejegyzes_id=8466 -
#81 Hát, nézzétek... én alapvetően nem blogot indítottam, mert sok más célja is van az oldalamnak. Mint pl. pótolni a régi weboldalaimat... de most egyenlőre mégis blogként funkcionál. ZSOC BLOGJA -
blackgamer #80 ha nyitsz egy topicot az is felfogható egyfajta "közös blognak"
tágabb értelemben -
#79 egy blognak nem célja a szórakoztatás [;
engem ná olvasol? :C :D -
Takezó #78 en soha nem inditanek blogt, met nem tok jol es szorakoztatoan irni, de a köv. blogokat olvasom:
Loydi
Énmagam - ez sztem a legjobb
Tomcat
Police
Shelf -
#77 Blogfórum ;> -
#76 megint volt és megint nincs.
nem megy ez:o -
#75 új blogrendszer -> www.blogdreams.net (későbbiekben .com a vége) betateszt :)
Jó bloggolást mindenkinek :D -
#73 nincs D: