153
.
  • Loál János #72
    Na kamuzz. -.-
  • Loál János #71
    Ma is ez a véleményed róla? ID
  • sokoo
    Nincs, néha, rondeau.tk, jó, de, ilyesmi..
  • aeris
    van, úgy féligmeddig, de törlöm majd mindjárt:o
  • obe
    rettentő eccerü következtetés: néztem a való világot(de erről senkinek egy szót se:)
    kiváló szociológiai esettanulmány az ilyen műsor nézése(pl: le tudod mérni hogy valóban helyes uton jársz -e, 1-1 adás után nyugodtan dölsz hátra a székedben, levonva a tanulságot :télleg nagy az isten állatkertje.
    nah szóval ez a liba nem tudja hogy furakodjon oda a láboshoz, mer az eszével nem megy, beveti a testét, meg rákullancsoskodik mindenféle média genyára..ez még anettkánál is rosszabb..
    jah valóban nem kell kafkául irnia, nah de ő a másik véglet, annak is a vége,szal ez egy senki aki minden áron fel akar törni, mindegy mivel, hisz hányan adnak ki manapság könyvet, vagy cd-t...ugyan már vicc
  • maozedong
    nics.
  • Darkboy
    van :P
  • Phat Smoker
    nem feltétlen kell, hogy kafkai magasságokba röpítsen bárkit is egy blog, gondolom nem is ez a szándéka neki!
    milyen következtetés eredménye a pár szóbol álló szókincse ?
  • Arch
    Jé... Pyxnek is van ilyen izéje?

[nemtutta, megy megnézi]
  • obe
    ismerek egy blogost, ugyhijják hogy "valóvilágos aniko", szerencsétlen a pár szóbol álló szókincsével el lehet képzelni milyen kafkai magasságokba repít
  • vizjerei
    http://shamalt.uw.hu/index.php - sHaMaLt bLOG (megváltozott címen)
  • vizjerei
    http://shamalt.uw.hu/index.php - sHaMaLt bLOG (megváltozott címen)
  • blackgamer
    én szoktam livejournal.com-on communtity-ket bogarászni, néha hozzászólni, sajátot viszont nem kreálok
  • szacsi
    senkinembloggol? o:
  • szacsi
    [:
  • szacsi
    htxvmjavascript:forumhelp()
    [makrók]
  • vizjerei
    http://shamalt.wbteam.com - sHaMaLt bLOG
  • blackgamer
    és nagy nemzetközi blog site-okat tud valaki?
    találtam párat de nem tudok dönteni, melyiken mennyi ember van
    ki melyikre van feljelentkezve?
  • blackgamer
    jó dolgokat lehet találni érdeklődési kör szerinti keresés-nél, ajánlom mindenkinek
  • blackgamer
    persze azt én is hülyeségnek tartom amikor valaki egy napját írja le

én olyanra használnám pl. mint a yahoo (launch) klipnéző portálon ha regisztrálsz, akkor a kedvenc klipjeidet leírhatod egy listára, amit bárki böngészhet, és ha egy adott klip miatt ráakadtál valakinek a lisájára ("blog-jára") akkor megnézheted azokat a klipeket is amiket ő jónak tartott az adott zene stílusban, és így sok új klipet/együttest fedeztem fel (kisebb együttesek és nincsenek köztudatban)

szóval ez is lehet egy blog

vagy amikor amazon.de-n a cd-khez oda vannak írva a hasonló előadók listája az is felfogható egyfajta blog-nak
  • nemcsakfeel

Kicsit perverziónak tartom, hogy mások számára az érzéseket, gondolatokat ilyen nyilvánosságra hozni, és ugyan ez, a máséban turkálni. Persze néha jó dolgokat lehet találni, de az azért elég ritka, az azért "izgalmas" benne, hogy első rész olvasatából az jön le hogy biztos ismerem ezt az embert, aztán később kiderül mégsem :) Érdekes lenne így ismerősre rábukkani :p
  • blackgamer
    szerintem ennek a blog dolognak az is a lényege, hogy a hasonló érdeklődési körű emberek megtalálják egymást

mivel fórum inkább "név nélküli fikázás"-á alakult át (sajnos)

itt mindenki egy saját kis világot alakíthat ki, és leírhatja gondolatait/tapasztalatait anélkül, hogy 3 anyázó üzenetet kapna (vagy feltett kédésre egyet se), és csak azok olvassák az oldalát akik hasonló hobbit mívelnek (vagy unatkoznak)

pl. valakinek az a hepje, hogy ha lát egy cabrio autót a városban lefényképezi, talál egy érdekes verset/könyvet/akármit, hall egy új számot a rádióban stb-stb, akkor azt anélkül teheti fel a blog-jára, hogy valaki leszólná és így tényleg a célközönséghez jut el az információ (pl. megadja hobbinak: cabrio autók)

másrészt mások blogjából is hasznos dolgokat lehet megtudni adott témában (nem jellemrajzra gondolok) igazából nem az egyén a fontos a blog-nál, hanem az információ, de valahogy mégis bensőségesebb mint egy fórum

annyi hülyeséget írtam, asszem kell nyitnom egy blog-ot! :)
  • szacsi
    hohh
    elálta a háuw az utat a blogom előtt :P
  • hen-tes
    nekem sincs :o
  • aeris
    kösz, h rövid^^
    [szorgosan olvassa]
  • szacsi
    Szia Aeris!
  • nemcsakfeel

• aeris
    :DD
  • szacsi
    "Szia Aeris!"
  • nemcsakfeel
    " Kezd romlani a helyzet, ideje lenne
    már egy új Hitler születésének, aki a cigányokat
    (f)elégetné "
  • szacsi
    (:
  • aeris
    Veled már találkoztam:D
  • aeris
    átfutottam, érdekesz:)

úgy döntöttem megint nekiveselkedek:D szs
  • szacsi
    enyémt izs?
  • Ron Ragm
    Szerintem vicces. Le lehet írni olyan dolgokat amikre az égvilágon nem kíváncsi senki:)
    Egyébként nekem is van, itt
  • aeris
    Szoktam olvasni, de írni már kevésbé. Elkezdem, aztán abbamarad...:(
  • LittleL
    Hát én nem bírnék sok ilyen naplót elolvasni,
    de ez az én véleményem,
    Én sokkal inkább jobbnak tarom a fórumokat ennél.

valahogy túl unalmas ez a blog -olás nekem.
  • szacsi
    nótpedes blog (;
  • Pyx #34
    Loál ID
  • Pyx #33
    Beszteszt!