PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ModBo 4.0 vagy DUO3 Ultra?
Ez a nagy kérdés...

küldtem privát üzenetet chippel kapcsolatban
Ment reprivát.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Hogy érted hogy felismeri? Logoig bejön? Mert ha nem, akkor nem ismeri fel olyan értelemben....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

és valaki az én gondom/bajomra? tehát ps2 játékot szó nélkül cdrõl/dvdrõl,ps1et felismeri de nem bootol teljesen
Szia Turho!

77004-es gépbe milyet chipet építesz és mennyiért?
Postai úton hogyan történik a fizetés?
Elég messze (Miskolc) vagyok ugyanis tõled...

Néhány manuálisan kapcsolható régi chip úgy vitte a filmet ha ps1 módba kapcsolták. De ez nem egészséges mûködés annyira.....Manapság ilyen nincs, megy és kész.

köszi srácok, amugy azért kérdeztem mert egy haverom vastag ps2je chippelt és nem viszi a filmeket

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Ps1es chipet vennék bekötési rajzzal,ha tud vki,írjon.

DVD filmet minden normális chip lejátssza azután is, sõt, régiómentes filmlejátszás is támogatott. Továbbá automtán a megfelelõ kímélõ módban indít, nincs egy halom félredetektálás meg felesleges laser-indítgatások mindkét optikai tubuson.

viszi
dvdt még nem próbáltam de mindjárt kopróbálom multiformait.hu ps2->szervíz
és a dvd-filmet lejátsza?
hol chipeltetted?
Elöre is köszi

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

ja, de a leírása szerint támogat ps1 et is, sztem csak gyenge az olvasófejem..rengeteget darálja amíg felismeri..ps2 gammánál benyomom a lemezt és gyorsabban felismeri mint a gép
redbull0304
redbull0304
Nah most már tuti, hogy chip-elés lesz! 😊

Nos akkor milyen chip-et is ajánlotok?

Hol és mennyiért chip-elik be? Tud valaki egy jó helyet? 😊

neked modboo 735öd van?

hát nekem sitty-sutty bevesz minden ps2 gammát 4xen írva de ps1 cd-t nem... ps2cd-t igen, nemtom miért lehet..egyszerûen gagyi a csipem, vigyem vissza?
hello!
A modbo 735 chip az jó?miben rossz?
modbo 760 jobb?

am következõ dolfgom az lesz, hogy csinálok valami ps2faq és felrakjuk ide mert ez már nagyon para 😊

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Igen de a hackelt hdloaderek chip nélkül nem mennek (sokkal több játékot visznek mint a gyári, ez tény).
50004 igen strapabíró gép már, nyugodtan chipelhetõ, tiszta környezetben minõségibb lemezekkel használva bírja....

Akkor most hogy van ez?
Bármelyik szériájú PS2-re lehet vinyót aggatni?
Arra felteszem a játékot és chip nélkül viszi?
Vagy hogy??😊

na írtam mindkét fajta cédére 4x sebességgel, alkoholizáltam is meg imgburn-al próbáltam de semmi. mi ajánlott ps írásra?
hát ha hdd-t veszel bele network adapterrel(ugyanis ezzel lehet rádugni a vinyót)+egy hdd loader progit akkor az semmilyen fizikai módosítást nem igényel..rámásolod a játékot géprõl aztán uccu
hi
nekem modbo 735 csipem van, 30003-ps2ben. gond nélkül elviszi az összes ps2 játékot, de ha belerakok egy ps1et nem mutatja a logót, tehát felismeri a lemezt, elkezdi játszani majd visszalép azzal hogy nem eredeti...4xen írom verbára.most fogok írni tdkra meg traxdata-ra
redbull0304
Sziasztok!
Most jutottam el oda, hogy vagy chip-et vagy winchestert szeretnék bele!

Melyik a jobb? Melyik a biztonságosabb? Mennyibe kerülnek kb? Ha Chip akkor milyet érdemes venni?

A gépem: PAL SCPH-50004

Elõre is köszi a segítséget! 😊

HoReSz1975
Én kiírtam és megy, semmi gondja, csak a 9G lemezekkel vagyok gondba idáig...

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Halihó!

Kiírtam a pro streetet, berakom a dvd-t várok a plastation 2 felirat be is jön na mondom tuti lesz game, erre se kép se hang utánna... ez miért van?
Vagy valami boot cd-t kellene betenni elõtte?
hali
vettem egy ps2-t és van pár kérdésem.😊
Ha chipeltetem a ps-t mien baja lehet töle az olvasofejen kivül?
Az olvasofejhibát meglehet elözni vagy egyszer befog következni?
Mien chippet tegyek bele?
Én is néztem a multiformatot, az õ chipjük jo, lejátsza vele a dvd-t?
Bocsi a sok kérdésért, és elöre köszi.

Tipikus, de legalább a hozzáállás ok volt...

nem

jaszy
"magyar ps2 amerikai játékot" Hmmmm most amerikai vagy magyar?
Az NTSC-s játékot nemviszi a PAL os gép. Kivétel ha chippelt!

Hello!

Valaki tudna segíteni nekem? Hol csinálnapk Pécsen PS2 chippelést?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Sziaztok!
A következõ problémám van, remélem tudtok segíteni. E-bayen keresztül rendeltem Angliából egy játékot (jedi starfighter), ami elvileg angol. Nálam viszont csak franciául megy, a nyelvválasztás lehetõségét nem ajánlja fel bekapcsoláskor. Egy ismerõsömet megkértem, hogy nézze meg, de nála is csak franciául megy. A manual teljesen angol, a lemezen fel sincs tüntetve, hogy egyáltalán van francia nyelv, ott is minden írás angolul van. Szóval a kérdés, hogy mit lehet evvel kezdeni (a francia nyelv elsajátításán kívül)?

Más: a PAL formátumra beállított ps2 képes-e NTSC formátumot lejátszani, létezik-e valamilyen átalakító. Konkrétan magyar ps2 amerikai játékot visz-e?

Elõre is köszi a segítséget 😊
Tegnap felvittem a gépemet az üzletbe, mint kiderült a forrasztással volt gond az egyik lábnál. Most már mûködik viszi a biztonsági másolatokat.
Amúgy rendesek voltak, elnézést kértek a kellemetlenségért.
Az üzlet a Multiformat.
Sziasztok,

erre az SCPH-77004-re kell fejvédelem is?
jaszy
Nagyon korrektek! Bízhatsz bennük!

zolo
Engem a chipes érdekelne, de ígyis várom a beszámolód 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

Rip
Én ma rendeltem tõlük egyet, chipmenteset. Szólok, hogy mizu, ha megjön.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Még nem írnám meg, hogy honnan rendeltem, nem akarom rontani az üzletüket.
Viszem a gépet vissza nekik, majd utána megosztom a helyet veletek - nem akarom indokolatlanul rossz hírüket kelteni.
Egyedi probléma is lehet, nem sikerült a forasztások egyike stb. Mindenképpen ahol vásároltad, oda kell elõzör ezzel a dologgal fordulni...Olyan nincs hogy nem tartja a hátát valamiért. Én 6 hónapot vállalok rendre, de másnál is sztem 3 a minimum. (csak a beépítésre persze).

golemkonzol fogadjunk....

zolo
Innen rendelted: Multiformat???
Ha lesz rá pénzem, innen rendelném én, de ha nem megbízható, akkor inkább nem <#confused>

http://flickr.com/photos/zolika90/

Egy kis segítségre lenne szükségem.
Egy hete vettem Ps2 slimet (77004) Modbo chippel ellátva egy internetes boltból-postán küldve.
Legalábbis kifizettema chip árát is, de az írott játékok nem mennek rajt, kiírja a szokásos szöveget, hogy tegyek be egy eredeti lemezt.
Már több helyrõl kértem kölcsön írott játokakat, sõt én magam is írtam ki egyet, hátha a lemez nem tetszett a gépnek, de egyik sem megy.
Mi lehet a gond?
-rossz a chip?
-ki van kapcsolva a chip (ha van ilyen)?
-nincs is benn chip?

Honnan tudhatom szétszedés nélkül, hogy raktak -e bele chipet?

Köszi a válaszokat, tippeket.
jaszy
Persze lehet kapni, Max shooter a neve. Tõlem sokat elvittek már és nempanaszkodtak arra hogy nemtámogat mindent. Nemolcsó 5000ft 😞

azabajvele tudomásom szerint nem midnen játék támogatja... meg sztem elveszti a fílingjét h bmeg nemtudom eltalálni szóval akkor "túl egyszerû" lenne a játék

értem én is err etippeltem mondjuk..., köszi szépen a segítséget, még az érdekelne ps2-höz hallottam hogy lehet billentyûzetet + egeret csatlakoztatni valami féle átalakítóval, egyedül még úgy ez érdekelne az fps gamekhez, bocsi tudom nem itt kellene errõl kérdezgetni de ez az utolsó dolog ami még érdekel😊 KÖszi!
jaszy
Azok sima kimenetek! 1 kép 2 hang. Mint a gyári csatlakozó lenne amit adtak a géphez!

RGB kábelem van, tehát akkor ez ilyen, nem gond amúgy, kibirom... ezen az rgb kábelen van még azon a kis fekete dobozán 3 csatlakozó mit lehet rádugni?
jaszy
A csippnek nincs köze a képminõséghez! A Most wanted gyenge minõségü! Mindenkinél pixeles!
Mhz nek nincs köze ehez! Ez butaság!
RGB kábellal próbáld meg valamivel szebblessz a kép!

ITT megnézheted hogynézki!