PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a nagy kérdés...
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
77004-es gépbe milyet chipet építesz és mennyiért?
Postai úton hogyan történik a fizetés?
Elég messze (Miskolc) vagyok ugyanis tõled...
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
hol chipeltetted?
Elöre is köszi
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Nos akkor milyen chip-et is ajánlotok?
Hol és mennyiért chip-elik be? Tud valaki egy jó helyet? 😊
A modbo 735 chip az jó?miben rossz?
modbo 760 jobb?
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
50004 igen strapabíró gép már, nyugodtan chipelhetõ, tiszta környezetben minõségibb lemezekkel használva bírja....
Bármelyik szériájú PS2-re lehet vinyót aggatni?
Arra felteszem a játékot és chip nélkül viszi?
Vagy hogy??😊
nekem modbo 735 csipem van, 30003-ps2ben. gond nélkül elviszi az összes ps2 játékot, de ha belerakok egy ps1et nem mutatja a logót, tehát felismeri a lemezt, elkezdi játszani majd visszalép azzal hogy nem eredeti...4xen írom verbára.most fogok írni tdkra meg traxdata-ra
Most jutottam el oda, hogy vagy chip-et vagy winchestert szeretnék bele!
Melyik a jobb? Melyik a biztonságosabb? Mennyibe kerülnek kb? Ha Chip akkor milyet érdemes venni?
A gépem: PAL SCPH-50004
Elõre is köszi a segítséget! 😊
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Kiírtam a pro streetet, berakom a dvd-t várok a plastation 2 felirat be is jön na mondom tuti lesz game, erre se kép se hang utánna... ez miért van?
Vagy valami boot cd-t kellene betenni elõtte?
vettem egy ps2-t és van pár kérdésem.😊
Ha chipeltetem a ps-t mien baja lehet töle az olvasofejen kivül?
Az olvasofejhibát meglehet elözni vagy egyszer befog következni?
Mien chippet tegyek bele?
Én is néztem a multiformatot, az õ chipjük jo, lejátsza vele a dvd-t?
Bocsi a sok kérdésért, és elöre köszi.
Az NTSC-s játékot nemviszi a PAL os gép. Kivétel ha chippelt!
Valaki tudna segíteni nekem? Hol csinálnapk Pécsen PS2 chippelést?
Elõre is köszönöm a segítséget.
A következõ problémám van, remélem tudtok segíteni. E-bayen keresztül rendeltem Angliából egy játékot (jedi starfighter), ami elvileg angol. Nálam viszont csak franciául megy, a nyelvválasztás lehetõségét nem ajánlja fel bekapcsoláskor. Egy ismerõsömet megkértem, hogy nézze meg, de nála is csak franciául megy. A manual teljesen angol, a lemezen fel sincs tüntetve, hogy egyáltalán van francia nyelv, ott is minden írás angolul van. Szóval a kérdés, hogy mit lehet evvel kezdeni (a francia nyelv elsajátításán kívül)?
Más: a PAL formátumra beállított ps2 képes-e NTSC formátumot lejátszani, létezik-e valamilyen átalakító. Konkrétan magyar ps2 amerikai játékot visz-e?
Elõre is köszi a segítséget 😊
Amúgy rendesek voltak, elnézést kértek a kellemetlenségért.
Az üzlet a Multiformat.
erre az SCPH-77004-re kell fejvédelem is?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Viszem a gépet vissza nekik, majd utána megosztom a helyet veletek - nem akarom indokolatlanul rossz hírüket kelteni.
Ha lesz rá pénzem, innen rendelném én, de ha nem megbízható, akkor inkább nem <#confused>#confused>
http://flickr.com/photos/zolika90/
Egy hete vettem Ps2 slimet (77004) Modbo chippel ellátva egy internetes boltból-postán küldve.
Legalábbis kifizettema chip árát is, de az írott játékok nem mennek rajt, kiírja a szokásos szöveget, hogy tegyek be egy eredeti lemezt.
Már több helyrõl kértem kölcsön írott játokakat, sõt én magam is írtam ki egyet, hátha a lemez nem tetszett a gépnek, de egyik sem megy.
Mi lehet a gond?
-rossz a chip?
-ki van kapcsolva a chip (ha van ilyen)?
-nincs is benn chip?
Honnan tudhatom szétszedés nélkül, hogy raktak -e bele chipet?
Köszi a válaszokat, tippeket.
Mhz nek nincs köze ehez! Ez butaság!
RGB kábellal próbáld meg valamivel szebblessz a kép!
ITT megnézheted hogynézki!