PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nem akarok paranoiásnak tûnni, de az elképzelhetõ, hogy nemrég beadtam a két hetes ps2-met (slim - 77004) a nem_írom_meg_hova, hogy tegyenek bele chipet (ModBo 760). Szóval tettek is bele, de az elképzelhetõ, hogy közben szétkapták, és az új olvasófejet kicserélték egy szarabbra? Sajnos nem voltam olyan elõrelátó, hogy bejelölgessem az alkatrészeket mielõtt beadom.
Ami gyanús:
- kicsit hangosabban olvas (gyári játékot is)
- írt játékot (TDK DVD-R 16x << 4x-esen megírva) sokszor elsõre nem olvas be, ha meg mégis akkor néha egy-két óra múlva lefagy
Mielõtt felhívnám õket, kíváncsi lennék a véleményetekre (turho-éra, mint szakmabelire különösen). Egyébként azt jól tudom, hogy ModBo 760-al elsõre vinnie kell minden írt játékot, nem kell semmit bûvészkedni, ugye? Más: az említett chipnek van menüje? Ha igen, mit kell nyomni hozzá?
Elõre is kösz a segítséget!
Kellemes szenteste elõestéjének délelõttjét mindenkinek 😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
CSippelésen kívül még hogy futnak másolt játékok ps-2-õn???
Ha van ilyen hogy kell csinálni???
Annyibol 2 chipp is belemenne!
Kiváncsi vagyok, hogy tényleg mûködik vagy kamu?😊
A kártya honlapja:
http://www.memor32.com/
A hackelt cucc honlapja:
http://www.mementoteam.com/
gondolom mindennapos errefelé ez a kérdés.
érdeklõdnék, hogy hova forduljak egy megbízható, jól dolgozó mûszerészhez, aki el tud bánni egy 77004 es slim pöspövel, úgy hogy ne nagyon produkáljon nekem hibákat, tehát ismétlem, megbízható legyen az uriember keze.
válaszotokat (priv) elõre is köszönöm.
sziasztok
Bocsi.
A szakmai tanácsodra lenne szükségem! Most szeretném chipeltetni a ps2-m. Kérdésem, hogy milyen chippel-"kkel" érdemes és hogy kb. mennyibe lenne? Nem szeretném ha átvágnának... A korábbi írásokból a -modbo 760- tûnik jónak, de én igazán nem értek hozzá. Az elõzmények olvasatából úgy tûnik Te "szakmabeli" vagy, ezért kérdezlek. Mások véleménye is érdekelne.
Annyit tudok, hogy az én ps2-m : 77004, vékony.
Elõre is köszönöm!
De karácsonyig csak lesz?
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Ugyanúgy beszarik gyári lemezzel is, mert van egy bizonyos élettartama, mint mindennek 😊
Dohányfüstös retkes igénytelenséges közegben igen hamar beszarik.
Szarrákarcolt fénysebességgel írt 10 ft-os lemezektõl jó esélye van hogy hamarabb beszarik.
Persze igénytelen hamis régifajta chippel a faramuci mûködtetés miatt jóhogy hamarabb beszarik.
70004-esek egy része meg a kontárok miatt szarik be hamar.
A legelsõ nagy gépek meg már zömmel be is szartak (tisztelet a kivételnek) 😊
Nem törvényszerû hogy egy moddolt gép hamarabb tönkemenjen, de többnyire az egész folyamat során a szerelõtõl a tulajig mindenki tesz érte 😄DD
Az lenne a kérdésem, hogy a multiformat oldalán láttam egy ps2-t 36E-ért, MODBO-735-ös chippel. Szerintetek érdemes megrendelni? Visz minden gamet, nem vágja haza majd a ps-t, stb?
Mielõbbi válaszotokat várom! 😊
Köszi,
TaKy
Amúgy néha "besül" a chip, (nem lehet kikapcsolni a gépet) akkor is 220ból kihúzás segít. Amúgy ez nálam kb. minden 100. indításnál ha elõfordul de lehet ritkábban...
A smooth sea never made a skillfull sailor
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Én magam építettem be a fenti chippet a konzolomba, most már kb. 1,5 hónapja. Amit furcsának tartok és érdeklõdöm az ilyen chippelt szerelt gépek tuljajitól, hogy nálatok is így mûködik-e: Mikor berakok egy írt lemezt, akkor néha elõjön a piros "tegyél be erdeti lemezt a gépbe" képernyõ, mint ha nem lenne chippelt a gép. Ez úgy kiküszöbölhetõ, ha úgy rakom be a lemezt, hogy a lemezfedél lecsukása elõtt RESET-et nyomok, ekkor szinte 100%-ig jól mûködik. Ezt a jelenséget már korábban is beírtam ide, akkor jöttek ötletek, hogy szar lemezre írtam, vagy hibás íróval...Nem hiszem, hogy ez a baj, mert TDK-val is ezt csinálja, mással is. Ami érdekelne, hogy a fenti chippel szerelt gépek tuljajainak van e ilyen tapasztalata? Nem fogok belehalni, ha így marad, mert teljes mértékben használható így is, csak mégis érdekelne, hogy másnál is van-e ilyen ó, vagy nálam van valami gond.
Privátokra válaszoltam.