PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Modbo chipekben nem vagyok otthon, én nem annyira szeretem azt a szériát (szubjektív!!!!) de elképzelhetõ hogy megpiszkálták a cuccost, és az ilyenek miatt (is) szerettem ki egyes "szevizekbõl".....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

jaszy
Nem! 😊)))))))))

Jah és még ps2-õt hol csippelnek,és mennyibe kerül mindennel együtt???
Ba IC ilyen kell a ps2-be hogy menjenek rajta a másolt játékok???
Hello!
Nem akarok paranoiásnak tûnni, de az elképzelhetõ, hogy nemrég beadtam a két hetes ps2-met (slim - 77004) a nem_írom_meg_hova, hogy tegyenek bele chipet (ModBo 760). Szóval tettek is bele, de az elképzelhetõ, hogy közben szétkapták, és az új olvasófejet kicserélték egy szarabbra? Sajnos nem voltam olyan elõrelátó, hogy bejelölgessem az alkatrészeket mielõtt beadom.
Ami gyanús:
- kicsit hangosabban olvas (gyári játékot is)
- írt játékot (TDK DVD-R 16x << 4x-esen megírva) sokszor elsõre nem olvas be, ha meg mégis akkor néha egy-két óra múlva lefagy

Mielõtt felhívnám õket, kíváncsi lennék a véleményetekre (turho-éra, mint szakmabelire különösen). Egyébként azt jól tudom, hogy ModBo 760-al elsõre vinnie kell minden írt játékot, nem kell semmit bûvészkedni, ugye? Más: az említett chipnek van menüje? Ha igen, mit kell nyomni hozzá?

Elõre is kösz a segítséget!
Szervizelek 😊 privizz.
Kellemes szenteste elõestéjének délelõttjét mindenkinek 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Turho te foglalkozol csippeléssel???
Chiphez képest minden más módszer erõltetett és nem 100 %-os....

Smithie
Bezony,méghozzá a jobbik fajta,és ha vigyázol rá évekig müködik,a kártya meg megadhatja magát minden ok nélkül...Jobban jársz ha felkeresel egy megbizható szervizt és nem buherálsz. Miskolcon tudok egy jó helyet!😉 <#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

jaszy
Nemtudod megoldani házilag!

CSÁ

CSippelésen kívül még hogy futnak másolt játékok ps-2-õn???
Ha van ilyen hogy kell csinálni???
jaszy
Arrol nemis beszélve hogy a vaterán 15 ért árulta valaki a kártyát!
Annyibol 2 chipp is belemenne!

Minden játékot meg kell patchelni hozzá, azaz egyedi lemezeket gyártani, bugos még, fejlesztgetik stb....részemrõl nem annyira szimpi, Swap Magicot sem komálom mondjuk.....

Valaki találkozott már a Memor32 'modchippel'? Elvileg egy memóriakártya az egész, nem kell forrasztani meg semmi és viszi a másolt cuccokat vami hackelt firmware-el.
Kiváncsi vagyok, hogy tényleg mûködik vagy kamu?😊

A kártya honlapja:
http://www.memor32.com/
A hackelt cucc honlapja:
http://www.mementoteam.com/
jaszy
Nem használunk chippet😊 Ez nem az a bolt!

Mi különbség van ezek a gépek között?? léccí segítsen valaki spch 77000, 77004,SCPH50004,SCPH-77004
Csá nekem az lenne a kérdésem hogy mi a külömbség a vékony és a vastag ps2 között! spch 77000 jó?
Ok, akkor jót használtok, ez azt jelenti!

jaszy
Szerintem jó! Satabil!

Végülis van mibõl válogatni 😊 nem azt mondtam hogy hibás vagy xar a Modbo... Én nem fogadtam be, ennyi csak.

jaszy
Pedig a "gagyi" chippek közt a legmegbízhatóbb és az egyik legnagyobb tudásu!

Szerinted én többek között miért nem csípem annyira a Modbo nevet?

sziasztok.
gondolom mindennapos errefelé ez a kérdés.
érdeklõdnék, hogy hova forduljak egy megbízható, jól dolgozó mûszerészhez, aki el tud bánni egy 77004 es slim pöspövel, úgy hogy ne nagyon produkáljon nekem hibákat, tehát ismétlem, megbízható legyen az uriember keze.
válaszotokat (priv) elõre is köszönöm.
sziasztok
Csak érdeklõdés szintjén kérdezném a szakemberktõl mi a különbség a rengeteg különbözõ Modbo típusok között (Modbo 520/530/735/745/760, 2/3/4)? Ezt találtam hírtelen: "Please note only Modbo 520/530/735/745/760 is original modbo chip from official team. All other modbo like modbo 4.0/750/4.0+ etc is clone and no guarantee".

Itt már sok mindent leírtam, de a szimpatikus érdeklõdésre való tekintettel ment egy privát üzenet. Egynek....

A nevet elírtam: - turho -.
Bocsi.
-Turhu-
A szakmai tanácsodra lenne szükségem! Most szeretném chipeltetni a ps2-m. Kérdésem, hogy milyen chippel-"kkel" érdemes és hogy kb. mennyibe lenne? Nem szeretném ha átvágnának... A korábbi írásokból a -modbo 760- tûnik jónak, de én igazán nem értek hozzá. Az elõzmények olvasatából úgy tûnik Te "szakmabeli" vagy, ezért kérdezlek. Mások véleménye is érdekelne.
Annyit tudok, hogy az én ps2-m : 77004, vékony.
Elõre is köszönöm!
jaszy
Hívd õket! Lehethogy 1-2 mégisvan!

Afranc...
De karácsonyig csak lesz?
jaszy
Egy DB gépük sincs! Ma beszéletm velük!

Magyarul megrendelhetem nyugodtan. 😊
Smithie
😄 Mindenki tesz érte hogy beszarjon,de fõleg a hozzánemértõ "kontár" magukat mûszerésznek nevezõ "szerelõk"... Tisztelet a kivételnek,és éljen a becsületes szakmabeli!<#vigyor0><#worship>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Seth
azt kihagytad hogy beszarik...

PSN ID.: Beegabor

15 év alatt beszarik ha a polcon áll bontatlanul, akkor is 😊
Ugyanúgy beszarik gyári lemezzel is, mert van egy bizonyos élettartama, mint mindennek 😊
Dohányfüstös retkes igénytelenséges közegben igen hamar beszarik.
Szarrákarcolt fénysebességgel írt 10 ft-os lemezektõl jó esélye van hogy hamarabb beszarik.
Persze igénytelen hamis régifajta chippel a faramuci mûködtetés miatt jóhogy hamarabb beszarik.
70004-esek egy része meg a kontárok miatt szarik be hamar.
A legelsõ nagy gépek meg már zömmel be is szartak (tisztelet a kivételnek) 😊

Nem törvényszerû hogy egy moddolt gép hamarabb tönkemenjen, de többnyire az egész folyamat során a szerelõtõl a tulajig mindenki tesz érte 😄DD

hát akármilyen csipet rakhatok akármilyen gépbe, egy idõ után akkor is hazavágja a fejedet ha pölö csak sony verba meg philips lemezre írsz..
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a multiformat oldalán láttam egy ps2-t 36E-ért, MODBO-735-ös chippel. Szerintetek érdemes megrendelni? Visz minden gamet, nem vágja haza majd a ps-t, stb?
Mielõbbi válaszotokat várom! 😊

Köszi,
TaKy
jaszy
Egy próbát megér! Szerintem igen. 1600 körül van egy kábel az nemnagy rizikó 😊

Hello!Most chipeltettem a PS2m, de az NTSC-s játékok nem mennek tökéletesen, ugrál a kép a tv-n, és így nem lehet játszani.Láttam pár oldalon NTSC kábelt az megoldaná a problémám?
Részben szereléstechnikai a probléma, részben meg van rá alernatív orvoslat, de ezt a beépítõ embernek kell tudni/utánanézni.

tyler82
Nálam is elõfordul ez. Nekem mondjuk SCPH50004esem van valami kézibootos chip van benne. Semmi bajom vele. Egyfajta lemezt használok és csak a saját magam által írt játékokat rakom bele. 150game hibátlan mind. De nálam is csinálja ezt a problémát. A lényeg hogy üríteni kell a gép RAMját. vastagoknál hátul kikapcs. vékonynál húzd ki konnektorból várj 4-5 mp. és vissza. (a lemez már benne legyen) és akkor kapcsold be. Ez beválik.
Amúgy néha "besül" a chip, (nem lehet kikapcsolni a gépet) akkor is 220ból kihúzás segít. Amúgy ez nálam kb. minden 100. indításnál ha elõfordul de lehet ritkábban...

A smooth sea never made a skillfull sailor

de elméletileg igen
nemtom mivel nem tudok duplát írni
Nem szabadna ilyet tapasztalnod. Lehet a szereléstechnika nem tökéletes. Ilyennel dolgozom. Minden chipnél elõjöhet nagynéha 1-1 sikertelen felismerés, de csak igen ritkán. Mibe építetted és mennyit ment elõtte ez is kérdés. Gyengülõ fej is lehet....

a modbo 735 lejátsza az irott kétrétegü játék és film dvd-t?

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

DUO3 ULTRA CHIP tulajok, beszereleõk!
Én magam építettem be a fenti chippet a konzolomba, most már kb. 1,5 hónapja. Amit furcsának tartok és érdeklõdöm az ilyen chippelt szerelt gépek tuljajitól, hogy nálatok is így mûködik-e: Mikor berakok egy írt lemezt, akkor néha elõjön a piros "tegyél be erdeti lemezt a gépbe" képernyõ, mint ha nem lenne chippelt a gép. Ez úgy kiküszöbölhetõ, ha úgy rakom be a lemezt, hogy a lemezfedél lecsukása elõtt RESET-et nyomok, ekkor szinte 100%-ig jól mûködik. Ezt a jelenséget már korábban is beírtam ide, akkor jöttek ötletek, hogy szar lemezre írtam, vagy hibás íróval...Nem hiszem, hogy ez a baj, mert TDK-val is ezt csinálja, mással is. Ami érdekelne, hogy a fenti chippel szerelt gépek tuljajainak van e ilyen tapasztalata? Nem fogok belehalni, ha így marad, mert teljes mértékben használható így is, csak mégis érdekelne, hogy másnál is van-e ilyen ó, vagy nálam van valami gond.
kiírtam egyet tao-ban és így se ette meg..ebben az a gáz hogy 2 cipõsdoboz tele van ps1 gammákkal
ha spec indítással csinálom akkor csak fekete a kép! modbo735 chip (full autoboot of blablabla)multiformatnát szerelték be
Szar chip, rossz ill. hiányos bekötés....vagy régi félautomata chip, amit spec gombnyomásal kell ps1-re rávenni (Pl. 2 mp-es powergomb-megnyomással indítani a gépet standby-ból vagy ilyesmi).

Privátokra válaszoltam.

pont ez az..elkezdi felolvasni a lemezt, megjelenik a browserben is, de nem jön be a ps logó és kilép hogy eredeti lemezt a nagy képembe
jaszy
Célnak mindkettõ megfelel!