PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAn egy csippelt 70004-esem. Felismeri hogy Playstation CD/DVD van benne, de mikor kezdene beolvasni a jatekot, mindig visszaugrik a browserbe.
A fej vagy a csip mehetett tonkre? Esetleg valami mas? MAgic 3.1-es csip van benne.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Új slim ps2-m van, ebbe milyen chipet érdemes tenni?
Köszi!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Árba meg egyezünk!
Csere érdekel!
E-mail:[email protected]
MSN:[email protected]
Halla Madrid!
vagy esetleg el is lehet küldeni? :S
mert ahol én lakom,ott csak 1 helyen chippelnek és 18000-ért 😞
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Mit kostál egy ilyen mûtét,vállalnád
A Modbo 760-as chipprõl vélemyén? Szerintetek megéri olyat rakatni bele?Köszi
köszi
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Nem visz semmit a gép,okosított 2004 3. havi .
Egyik naprol a másikra csinálja ezt.
Még az eredeti lemezt se viszi,van valami ötle?
Köszi
Boldog Új Évet!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
tehát nézem fedõ nélkül a lemezt, bekapcs,elkezdi pörgetni lassan,akkor mocorgatja a fejet. felismeri, úgy elkezdi pörgetni hogy ventinek elmenne, és amikor elmegy a sony logó(tehát a forgó kockák) akkor lefékez, és utána megnit lassan és utána már nem ismeri fel..van amikor a leállás után lassan, kattog,ciripel és elkezdi gyorsan pörgetni. de olyankor se bootol róla. valami olyasmit olvastam hogy néhány ps1 gamma anti-mod os, tehát 2x ellenõrzi a lemezt. én végigpróbáltam mindet ami csak itthonvan.le7 hogy ott hasal el a dolog, hogy amikor a csip megadja az inditókódot, utána mintha jól végezte volna dolgát kikapcsol. de újrakezdi a gép a detektálást. van rajta valami kézi boot vagy mijaszösz, tehát nyomvatartom pár mp-t a bekapcsgombo és nem azonnal eleresztem akkor standbybõl feljön, elkezdi olvasni a lemezt. végig fekete a kép és nem kezdi gyorsan pörgetni. hm vagy itt kéne még hagyni hadd gondolkodjon el a világ dolgain?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Tettem a régebbi típusú v9-es Ps2-be modbo 760-as csipet, forrásztás szerintem oké, 3* mentem végig rajta multival, viszont a gép nem olvassa az írott lemezeket. Amikor bekapcsolom kiírja hogy modbo chip, szal talán megy benne a cucc, gyári jártékok mennek. Mi lehet a gond? A csip hibás lehet? Vagy fussak még pár kört a multival?
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Álltalában a hozzánk javításra behozott és házliag belepiszkált gépek nagyrészben javíthatalanok!
A chipp ritkán romlik el! A fejlessz nálad a ludas....szerintem!
Attol lehetnek eféle okosságok 😊
már megint idetolom a képem, csak jelenteni. találtam egy leírást a neten, miszerint a meghajtóban van egy fehér fogaskerék, annak a tekergetésével kell játszani..hát csináltam én tekertem órajárással ellentétesen vagy 8at lépésenként..10-15ször próbáltam bebútolni egy frissen írt ps1 gammát,és eljutottam a ps logóig(!!!!) csak utána kifagyott és semmi tovább..próbáltam azt is hogy bementem a browserbe, beraktam egy eredeti gémet kikapcsolt chipnél, szépen felismerte fekete cdnek(mert amikor be van kapcsolva a chip akkor az eredetit is kék cdnek ismeri fel, ps1 és ps2 cd-nél is) és akkor a fehér mágnest szépen levettem a discrõl és kicseréltem rányomtam a cdre és visszalép pirossal<#rinya>#rinya><#violent>#violent> szóval én már csak arra bírok gondolni, hogy szar a chip..tehát rosszul azonosítja a lemezt vagy tudomisén(emlékeztetõnek:modbo735)
Valaki tud Szolnokon vagy Cegléden egy üzletet, ahol chippelnek Playstation 2-t?
Elõre is köszi!
A másoltakat,amit netrõl szed valaki???