2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
turho #2318 Ha nem találsz, írj.
Maga a chip ténye nem egyenlő warez, ezt Jedi Modi jól látja, respect. :) -
Tibcsy83 #2317 Érdekel valakit,Swap Magic3 Chippelés nélkül futnak a PS2-ön az irott lemezek,igy a garancia megmarad a gépen.Ha érdekel irj! -
#2316 Engedélyeztem a topic-ot újra, AMÍG nincs benne konkrét warezolás. A chip-elés mehet. (egyelőre) -
mpio #2315 sziasztok tudtok mondani olyan helyet kecskeméten ahol kichipelik a ps2-t??????? -
turho #2314 Amennyiben 70004-es készüléked van, csakis normális szakértő ember kezébe add....egyébként nincs reális veszély ha megfelelő ember készíti el a gépedet. -
#2313 Abszolut nem! Mitöl füsölne ki? -
S8DJ #2312 Hellósztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy ha egy slim-et chipeltetnék akkor nagy a valószínűsége hogy kifüstöl a ps2? -
drenko #2311 Honnan lehet beszerezni duo3ultra chip-et?? -
Csokis #2310 Erről én nem tudtam, ezt azért illő lett volna közölni az oldalon! Mivel nem vagyok Pesti, ezért nem juttatom el neki! Mind1, ígyjártam. Többet nem rendelek onnan... -
#2309 Nemkötötték ge az RW t ! Ennyi! Miértnem kérted? Szólj neki, biztos megcsinálja! -
Csokis #2308 Modbo 760 van benne. Nem támogatná?! GolemKonzol-tól rendeltem (azt írtad megbízható) és néha muszáj lenne RW-n megnéznem a cuccot, mielőtt egy lemezt elpazarolok (nyílván nem nagy tétel, de akkor is). Fejkímélés miatt nem nyomnád RW-vel? Gondolom. -
#2307 Az RW -t nemminden Chip támogatja! De a bekötés is lehet a ludas. Egyébként én nemnyomnám RW vel ! -
Csokis #2306 No, akár hogy tesztelem, nem olvassa az RW lemezeket (se -, se +)! Ilyenkor mi van? Szar a bekötése a chip-nek vagy?! -
Csokis #2305 Naja, ha alapból támogatná az íróm. Hackelt firmware frissítést meg nem akarok (egyelőre). -
Csokis #2304 Természetesen azzal is próbáltam már. Azt elsőre olvasta. Utána már az összese +R-es lemezemet is elsőre olvasta! Olyan, mintha akkor olvasna jól, ha "bemelegedett". Egyébként elrontottam az előző hozzászólásom, mert Verbatim DVD-RW lemezzel próbáltam és nem +RW-vel! Azért még tesztelgetem. -
#2303 DVD+R -rel is megy, csak a lemez booktype-ját át kell állítani DVD-ROMra. Egyébként a +os lemezeimet jobban szereti a PS2-őm, én ma már csak arra írok. -
kilcsir #2302 DVD-R -rel probáld meg. -
Csokis #2301 No, megjött a chippelt PS2 gépem a GolemKonzol-tól! Hmm... Nem nagyon győzött meg (eddig?!) a ModBo 760 chip! Kezdve ott, hogy nagyon nehezen ismeri fel a Verbatim DVD+R lemezeimet, amit 4x-en írtam Optiarc 7170A íróval. Ráadásul a Verba 4x-es DVD+RW lemezeimet egyáltalán nem olvasta! Nagyon nem merültem el benne, mert most időm nincs rá, de azért remélem fogja olvasni?! Ami itt van nálam kölcsönbe egy chip-es PS2-es (SCPH-39004), pedig rendesen olvassa! Egyszer volt olyan ezalatt a 30 perces teszt alatt, amikor úgy kiakadt a gép, hogy a lézerfény is világított és csak a tápkábel kihúzása segített! Remélem azért nem lesz gond vele. -
morfin #2300 #2291 -
turho #2299 Még itt felénk se semmi hírük van.....bár a chipelésnél nincs mit sunnyogni. -
kilcsir #2298 én a multiformatnál csippeltettem egy hete -
Oros12 #2297 Hy all!
PS 2-t kaptam karácsonyra és chippeltetni szeretném Budapesten ha lehet.
Esetleg kérhetnék BP PS2 Chippeltető üzlet Telefonszám/ Cím / Mennyibe kerül a chippeltetés?
Előre is köszönöm!:)
-
Csokis #2296 Köszi! Végül rendeltem egy PS2-őt. Remélem nem lesz semmi probléma. -
#2295 Megbízható! Bátran keresd! -
#2294 Ha nem a gyári (a PS2-höz alapból tartozó) gagyi kompozit kábelt, hanem a sokkal értelmesebb és halkan megjegyzem sokkal szebb képet nyújtó RGB kábelt használsz, akkor észre lehet venni, hogy a DVD filmek lejátszásánál a kép zöld !!! Ez a Macrovision DVD film másolás elleni technológia. Na a chip ezt kapcsolja ki, így a filmeket teljes színeiben élvezheted. -
Csokis #2293 Ez a GolemKonzol megbízható hely? Félek onnan rendelni, mert hallottam jót és rosszat is. -
Tucky17 #2292 Ez a MACROVISION dolog ez mi a csipeknél? Modbo 760-nál hogyan lehget kézzel kikapcsolni, leírás szerint autómata, de valahol írták hogy usb advance csak ha kézzel offolom akkor indul el. -
morfin #2291 GOLEMKONZOL.HU -
modernslave #2290 most szeretnék ps2-t venni. slimet, chippeltet. Érdekelne hogy melyik chip jó? Azt hallottam a Modbo-król hogy jók ugyan de psx-es gamékat nem nagyon futtatnak. Illetve hogy mi az normális ár amiért érdemes egy ilyen gépet (ps2slim(chippelve) + 1 joy + kábelek) venni.
Illetve aki tud ajnánlani üzletet bp-n az írjon privátban lécci. Én a Nyugati és Jászai Mari tér közöttibe szoktam járni de szerintem az a fickó nagyon drágán adja a dolgokat.
előre is köszi -
#2289 Nem régi! Egész jó chip! -
obozso #2288 Sziasztok!A modbo 4.0 chip használható?Arra hogy a mai játékok is elfussanak?Nem ismerem ez mikori kiadású chip?Régi vagy nem? -
turho #2287 Bármelyik, amennyiben egy médialejátszó prograot is használsz és betöltöd avi-nézés előtt.... -
turho #2286 Egy teljes kikapcsolás vagy áramtalanítás után bekapcsolt állapotban kell indulnia. -
Zsolt002P #2285 Hello fiúk,lányok!
Nekem mondjatok már egy chippelő helyet encs környékén ,de miskolc is jó természetesen. Help me,Please (segítsetek)[email protected] írjatok ha tudtok(de ide a forumba is jó ha így kényelmesebb) -
SAFIII #2284 Hi!!!!
slim ps2-mel olyan gondok vannak hogy az eredetit viszi a másoltat meg valamiért egyik naprol a másikra ritkán,szal ha az elején bejon a matrix felirat meg a playstation logo alatt az infinity xx.xx akkkor fog menni az irott játék is,de ha nem akkor csak eredeti.....
most akkor mennyire halt meg a chip??mert olyat is hallottam hogy ki lehet kapcsolni meg stb...
HELP -
#2283 Ez jó! -
#2282 Eggyiksem ! -
SAFIII #2281 Hi!!!!!!!
melyik az a chip aminek a beszerelése után mennek az avi filmek is?? -
overx #2280 Oks kösz, remélem nem hamisított... -
turho #2279 Ha stabilat fogsz ki az megfelelő. TDK-t is hamisították egy időben, illetve nem saját gyártmánya: címkézi 2-3 gyártó lemezeit.