PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok

VAn egy csippelt 70004-esem. Felismeri hogy Playstation CD/DVD van benne, de mikor kezdene beolvasni a jatekot, mindig visszaugrik a browserbe.
A fej vagy a csip mehetett tonkre? Esetleg valami mas? MAgic 3.1-es csip van benne.
Az van!
Ha 77004, akkor már szûkülnek a lehetõségek, mert nem mindegyik piacon lévõ modchip (sõõõt) 100% kompatibilis a friss slimekkel...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Sziasztok!
Új slim ps2-m van, ebbe milyen chipet érdemes tenni?
Köszi!
Postán tudok nektek segíteni ha más nem adódik....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Hi! Egy kis segitségre lenne szükségem!Nem rég vettem egy Ps2 slim-et (77004).Kiszeretném chippeltetni, és érdekelne hogy Nagykanizsa környékén volna-e ilyen hely, ha nincs ,akkor Zala,Vas,Somogy megye is jó lenne!!Ha vlki tudna ilyen helyet az pls segitsen!
vakondo
Hi! Nekem ma SOS kéne chip + beszerelés PS2 be aki tud helyet ahol megcsinaljak és nem kell chipet vinni akkor szoljon ahogy tud

én is! nekem pedig egyenesen azt mondták hogy semmi nem fog menni<#mf1> egyébként minden ps2 játék megy..akkor errõl lemondok
A bekötõ én voltam 😄, kössz a választ.

jaszy
A chipptöl és a bekötéstöl is függ! De nemajánlott azért nemkötik be álltalában!

Csipelt ps2-nek olvasnia kéne Rw DVD-t? Vagy lehet hogy az én verbám kicsit karcos...

jaszy
Huuuu, abba drágább a fej! 15K

Akkor az a régifajta vastag gép. Nem kizárt hogy a fej murdelt meg. Egy teszt segíthet valamit: audio cd-vel vagy kék game cd-vel próbáld ki. Ugyanis többnyire csak a dvd-laser megy ki a fejben, a cd-é ép marad. Ha abszolút kuka, akkor az lehet más is (pl. megmurdelt akár a chip).

kitolódik
jaszy
A korábol ,bár határeset lehet vastag is!
A fiók felfele nyílik vagy kitolódik?

Azt honnan tudom,hogy slim?
Kolpi
Eladó egy PS2 vastagabb!2kontrolerel az egyik eredeti a másik nagyon fasza kijelzõs!Csippelt kb. 20 játékot adok hozzá!Irjatok privátba

Árba meg egyezünk!
Csere érdekel!
E-mail:[email protected]
MSN:[email protected]

Halla Madrid!

jaszy
Ez fejcsere és nem chippelés! Chippelést nem vállalok!

jaszy: csak személyes átadással csinálod meg?
vagy esetleg el is lehet küldeni? :S
mert ahol én lakom,ott csak 1 helyen chippelnek és 18000-ért 😞

Lejátsza a dvd filmet a chippel?

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

jaszy
Slim-be 9000 ! Persze vállalom!

én a multiformatnál csináltattam
Szia!

Mit kostál egy ilyen mûtét,vállalnád
Köszönöm a linket!
A Modbo 760-as chipprõl vélemyén? Szerintetek megéri olyat rakatni bele?Köszi
dvd filmet lejátsza?multiformatnál csináltattad?
köszi

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

A MODBO 735-ös chippel ne is probálkozzatok ps1 játékot el inditani mert ugy se megy (a szerelõ mondta ahol berakták). de egyébként se ajánlom ezt a cd-s dolgot mert a fej rovására megy ,nem nagyon szereti.
jaszy
Fej!

Sziasztok!
Nem visz semmit a gép,okosított 2004 3. havi .
Egyik naprol a másikra csinálja ezt.
Még az eredeti lemezt se viszi,van valami ötle?

Köszi
itt tudsz rendelni chipet: http://www.golemkonzol.hu/webshop/

Probléma megoldva, "H" lábhoz az volt írva hogy csak NTSC géphez, ezért be sem kötöttem, mégis be kellett kötni mostmár minden ok.

Hali! Valaki nem tudna Szeged környékén olyan embert aki chippeléssel foglalkozik? Esetleg tudnátok olyan oldalt mondani ahonnan lehet Modbo 760-as chippet rendelni? Válaszotokat várom priviben! Elõre is köszi
Boldog Új Évet!
Valami ötlet az én problémámra? Modbo 760 van benne, bekapcsolásnál ki is írja, + dvd filmeknél nincs többé elzöldülés, tehát elvileg a csip funkciói mûködnek kivéve egyet, írott gaméknél piros képernyõ tegyen be eredetit 😞 mi lehet a gond?

ricska
kösz

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

hát gondolom ha az eredeti ps1-et igen.. hát ha nem lenne kichippelve akkor minek jártatnám a pofámat hogy nem mindent visz?<#nezze>
ricska
a ps2 viszi a ps1 cd-t? ki van chippelve

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

hidd el nekem, minden vissza van állítva a gyárira..a potikhoz nem nyúltam. viszont haverom gépe már csak cd-t olvas, majd nála kipróbálom a pitosat mert azt mondja úgyis mind1 már..<#banplz> egyedül azt nem értem, hohya a ps2cd-t baj nélkül felolvassa akkor a ps1et miért nem.. ha az érdekel vkit hogy mit csinál a lemezzel akkor leírom:
tehát nézem fedõ nélkül a lemezt, bekapcs,elkezdi pörgetni lassan,akkor mocorgatja a fejet. felismeri, úgy elkezdi pörgetni hogy ventinek elmenne, és amikor elmegy a sony logó(tehát a forgó kockák) akkor lefékez, és utána megnit lassan és utána már nem ismeri fel..van amikor a leállás után lassan, kattog,ciripel és elkezdi gyorsan pörgetni. de olyankor se bootol róla. valami olyasmit olvastam hogy néhány ps1 gamma anti-mod os, tehát 2x ellenõrzi a lemezt. én végigpróbáltam mindet ami csak itthonvan.le7 hogy ott hasal el a dolog, hogy amikor a csip megadja az inditókódot, utána mintha jól végezte volna dolgát kikapcsol. de újrakezdi a gép a detektálást. van rajta valami kézi boot vagy mijaszösz, tehát nyomvatartom pár mp-t a bekapcsgombo és nem azonnal eleresztem akkor standbybõl feljön, elkezdi olvasni a lemezt. végig fekete a kép és nem kezdi gyorsan pörgetni. hm vagy itt kéne még hagyni hadd gondolkodjon el a világ dolgain?<#fejvakaras>
Az probléma hogy a képen az van írva gh-35-ös alaplap miközben enyémre gh-23 van írva? V9-re csak ez az egy ábra van...

Hali
Tettem a régebbi típusú v9-es Ps2-be modbo 760-as csipet, forrásztás szerintem oké, 3* mentem végig rajta multival, viszont a gép nem olvassa az írott lemezeket. Amikor bekapcsolom kiírja hogy modbo chip, szal talán megy benne a cucc, gyári jártékok mennek. Mi lehet a gond? A csip hibás lehet? Vagy fussak még pár kört a multival?

Smithie
Persze ennél te csak korrektebb lehetsz!😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Hidd el,20-25 ropi,egy hely van ahol nem 20.Szolnokon.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

jaszy
Ezt az állítgatást nemajánlom házilag! Több kárt teszel vele mint gondolnád!
Álltalában a hozzánk javításra behozott és házliag belepiszkált gépek nagyrészben javíthatalanok!

A chipp ritkán romlik el! A fejlessz nálad a ludas....szerintem!
Attol lehetnek eféle okosságok 😊

Szolnok mellett vagyok, privi. Ja és nem 20....

háj
már megint idetolom a képem, csak jelenteni. találtam egy leírást a neten, miszerint a meghajtóban van egy fehér fogaskerék, annak a tekergetésével kell játszani..hát csináltam én tekertem órajárással ellentétesen vagy 8at lépésenként..10-15ször próbáltam bebútolni egy frissen írt ps1 gammát,és eljutottam a ps logóig(!!!!) csak utána kifagyott és semmi tovább..próbáltam azt is hogy bementem a browserbe, beraktam egy eredeti gémet kikapcsolt chipnél, szépen felismerte fekete cdnek(mert amikor be van kapcsolva a chip akkor az eredetit is kék cdnek ismeri fel, ps1 és ps2 cd-nél is) és akkor a fehér mágnest szépen levettem a discrõl és kicseréltem rányomtam a cdre és visszalép pirossal<#rinya><#violent> szóval én már csak arra bírok gondolni, hogy szar a chip..tehát rosszul azonosítja a lemezt vagy tudomisén(emlékeztetõnek:modbo735)
Smithie
Szolnok 20 ropi. BP 7-8. Vágod a különbséget?<#idiota>

Hali!
Valaki tud Szolnokon vagy Cegléden egy üzletet, ahol chippelnek Playstation 2-t?
Elõre is köszi!
Hali.azt szeretném kérdezni,hogy szlovákiában nem-e tud valaki olyan helyet ahol chippelnek.Pozsony környékén.vagy esetleg Dunaszerdahelyen 😄

Sziasztok!Én még új vagyok itt!Az lenne a kérdésem,h Orosháza és Békéscsaba közt nem -e tudnátok vkit aki foglalkozik ps2 chippeléssel.Ha lenne ilyen pm-be jelezzétek légyszi elõre is köszi!
jaszy
Igen!

Sziasztok! Szeretnék érdeklõdni, hogy Szfvár. illetve környékén tud e valaki megbízható chip beültetõt? Thx!
Ps2 viszi a Back up lemezeket is,ez mit jelent????
A másoltakat,amit netrõl szed valaki???