2558
Melyik chip milyen?

NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!

• david1002
    De meglehet oldani ezt a dolgot valahogy?Vagyis ha veszek valamit hozzá akkor jó lesz?És ha igen akkor mi kell hozzá?Bocs a sok kérdés miatt de csak most lettem konzolos és még láma vagyok ehhez.
  • janes75
    Hi Azirafael2
    Nekem -Modbo 760 chip van a gépben ami tudja SUPPORTS Dev1 and Dev2 mod-ot.
    És még igysem működik rendesen a dolog :(
    De nézzél be ide ,hogy mi szükséges a Hdd usb jatékhoz

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1098364647
  • Tinman #2356
    NTSC rulz...rgb kábel?
  • david1002
    Hali.Nem tudja valaki hogy miért van az hogy letöltöttem ps2-re két játékot és mikor elindítom fekete-fehér színben "pompázik" nekem?A többi az mind színes.Köszi előre is a választ
  • Azirafael2
    Ez a kártya megtenné?
    http://us.codejunkies.com/Products/PS2-Memory-Plus-64MB__EF000554.aspx
  • turho
    Az USB-s hdd-ről nem is tudom hogy tudnád használni....esetleg memcard boot-tal? Akinek van ilyen USB-s hdd-je biztos megmondja, de tuti kell boot dvd vagy cd hozzá alapban. Vagy esetedben dev0 és dev1 módot tudó chip...
  • kenesevas
    Sziasztok!
    Veszprém környékén, tudtok valakit aki fejcserével foglalkozik?
    Köszi
  • Azirafael2
    Sziasztok!
    Most szereztem egy lestrapált chipptelen ps2-őt. (SCPH - 30003)
    ps1 játékot viszi, ps2őt nem. (gondolom fejcsere)
    Milyen chippet buheráljak bele, hogy esetleg usb-s HDD-vel használni tudjam?
  • tomboy84
    Köszi a választ!
  • turho
    jeleztem erre valamelyikőtöknek priviben választ, de ide is kiírom. NEM. Ez valami gubanc.
  • tomboy84
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, h az tényleg igaz, h slim PS2-nél (matrix infinity) a biztonsági másolatos játék után kb fél óráig nem olvas más biztonsági másolatos játékot? Vagy ez vmi hiba lehet?
  • wariorkhing
    UI: Előrre is köszi mindenkinek.
  • wariorkhing
    Hali! Van kb 2-másfél éves ps2-em.És szeretném kichppeltetni.Aki tud Cegléd környékén boltot, embert az írjon!Ár is érdekel.

E-mail: [email protected]
  • nosferat
    Hali! Megérné-e rendelni GOLEMKONZOL.HU-ról? Hallottam már jót és rosszat is :S Vélemények?
  • kyozai
    Most alakitották át a Ps2 - et (Modbo) de nem viszi az irott ps1 játékokat !!...

A kérdésem az, hogy ez normális vagy valami baja van?
  • turho
    privit írj, elmondom.
  • ElekAdam
    Turho én is most szeretném kichipelni a ps-em. milyen chipet ajánlanál hozzá ami bírja is, és jó is.( A Gép 2006 decemberi, az uj lapos kicsi)
  • turho
    A chip egy lehetőség, a jól megírt lemez kvázi gyári jelet ad, az optika bírja. Akkor logikusan nem árt neki.
    Najó, öreg chiptípus meg kontárság...az más tészta.
  • janes75
    Itt van a leirása a vast rol.

http://www.iso420.org/ps2/momento_v12/index.htm
  • elekati
    Hát nem azt h' egyből szétbaxxa hanem nem tesz jót a gépnek és 1-2 évnél nem nagyon bír többet a chippes gép...
    Ez se igaz??:D
  • turho
    Olvastál vissza? Mivel baxná szét? Ütögeti belülről? :D
  • elekati
    most vettem egy ps2-őt és másolt gamekkal szeretnék játszani. Mit javasoltok egy ilyen cucott vegyek bele vagy egy chipet??
    (én szeretném ha sokáig bírná a gép jah és azt is hallotam hogy a chip szétbassza a ps-t ez igazz ???)
  • turho
    Közel sem ennyire rózsás a helyzet, ne számítsatok a chipek kényelmére és kompatibilitására. Jó esetben Swap Magic szintig jut el ez a kütyü. Mert forrasztani nem tud hogy teljeskörű régiómentes stb. cuccokat is futtasson.
    De meg kell hagyni, ügyes. Tulajdonképpen egy elegánsabb swap magic. Legalább a mechanikát nem baxxa szét.
  • ElekAdam
    fish[Bns] add már meg az msn-címedet ha van mert érdekelne ez a cucc
  • ElekAdam
    ezzel a progival akkor elindul bármilyen másolt dvd a ps2-őn ???
    lécci válaszoljatok , előre is kösz
  • fishBNS
    Na ha valaki akar rendelni: KATT

A 33font +a posta 7.5 magyarhonba,Meg varom a jelentkezoket =]
    (atszamolva olyan 13e ft)
  • janes75
    A vateran 16 ért van a cucc! Ha valakinek van már tapasztalata légyszi rjon.
    http://www.vatera.hu/ps2_memoria_kartya_chip_memor32_ujdonsag_58003270.html
  • fishBNS
    En pont most rendelek ilyet. Ha mas is szeretne kuldjon egy uzenetet es felezzuk a postat.
  • ElekAdam
    melyik ez a forum
    válaszolj lécci
  • janes75
    Bocsi most látom külön fórum van neki :)
  • janes75
    Az új hiperszuper cucc egy VAST nevű dolog, amit a memóriakártya helyére kell dugni, és máris bootolható minden :) Nemtudjatok kaphato mar Magyarorszagon?

http://www.ozmodchips.com/memor32-mementoteam-vast-ps2-plug-and-play-modchip-more-p-86.html
  • Sergey06
    a chip biosában ott van hogy dvd9 dl support on/off ez be van kapcsolva.meg is patcheltem a toxic dual layer patcherrel az isot. 4x-sen írtam, a dual layer lemez az verbatim double layeres meg tdk.nem mi lehet a gond vki még egy tippet!előre is kösz
  • kilcsir
    valoszinu nem viszi a dual layeres biztonsági másolt játékokat. Van egy olyan program hogy toxic patch, lehet ha ezzel megpeccseled az iso-t viszi. De van dvd5 játék is belöle. inkább azt szerezd be.
  • Sergey06
    Hello!
    Az a problémám hogy van ps2 slim gép modbo chip v1.93 ez most nem tudom melyik a 745/760 vagy stb.de nem is ez a lényeg hanem megvan a god of war2 dvd9-es verziója amit kiírtam duak layeres lemezre is meg double layeresre is de nem akarja vinni semelyiket a fej kattog aztán lefagy az egész ki kell húzni.
    mi lehet a probléma?előre is kösz
  • turho
    Minimum próbáld ki rendesen, több-többféle lemezzel :)
  • jaszy
    Ahogy írtad..."karcos"
  • Shany15
    hali mindenkinek!m,ost vettem egy ps2-t amiben egy modbo chip van,és az a gondom h van egy eredeti most wanted-em aminél megáll a gép tehát ugy értem h a ps2 logo után bejön az MW logo és ott zakatoló hangon olvas a gép.attól félek hogy a gép nem visz eredeti jatekokat de a most wanted elég karcos!akk most mi lehet a hiba???
  • jaszy
    Azt hogyan?
  • greedy77
    Memóriát szerenék bővíteni a 70004 slim gépembe USB lehetséges???
  • booa
    hello tibcsy83 érdeklödnék a swap magic 3 iránt...