2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
david1002 #2358 De meglehet oldani ezt a dolgot valahogy?Vagyis ha veszek valamit hozzá akkor jó lesz?És ha igen akkor mi kell hozzá?Bocs a sok kérdés miatt de csak most lettem konzolos és még láma vagyok ehhez. -
janes75 #2357 Hi Azirafael2
Nekem -Modbo 760 chip van a gépben ami tudja SUPPORTS Dev1 and Dev2 mod-ot.
És még igysem működik rendesen a dolog :(
De nézzél be ide ,hogy mi szükséges a Hdd usb jatékhoz
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1098364647 -
#2356 NTSC rulz...rgb kábel? -
david1002 #2355 Hali.Nem tudja valaki hogy miért van az hogy letöltöttem ps2-re két játékot és mikor elindítom fekete-fehér színben "pompázik" nekem?A többi az mind színes.Köszi előre is a választ -
Azirafael2 #2354 Ez a kártya megtenné?
http://us.codejunkies.com/Products/PS2-Memory-Plus-64MB__EF000554.aspx
-
turho #2353 Az USB-s hdd-ről nem is tudom hogy tudnád használni....esetleg memcard boot-tal? Akinek van ilyen USB-s hdd-je biztos megmondja, de tuti kell boot dvd vagy cd hozzá alapban. Vagy esetedben dev0 és dev1 módot tudó chip... -
kenesevas #2352 Sziasztok!
Veszprém környékén, tudtok valakit aki fejcserével foglalkozik?
Köszi -
Azirafael2 #2351 Sziasztok!
Most szereztem egy lestrapált chipptelen ps2-őt. (SCPH - 30003)
ps1 játékot viszi, ps2őt nem. (gondolom fejcsere)
Milyen chippet buheráljak bele, hogy esetleg usb-s HDD-vel használni tudjam? -
tomboy84 #2350 Köszi a választ! -
turho #2349 jeleztem erre valamelyikőtöknek priviben választ, de ide is kiírom. NEM. Ez valami gubanc. -
tomboy84 #2348 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, h az tényleg igaz, h slim PS2-nél (matrix infinity) a biztonsági másolatos játék után kb fél óráig nem olvas más biztonsági másolatos játékot? Vagy ez vmi hiba lehet? -
wariorkhing #2347 UI: Előrre is köszi mindenkinek. -
wariorkhing #2346 Hali! Van kb 2-másfél éves ps2-em.És szeretném kichppeltetni.Aki tud Cegléd környékén boltot, embert az írjon!Ár is érdekel.
E-mail: [email protected] -
nosferat #2345 Hali! Megérné-e rendelni GOLEMKONZOL.HU-ról? Hallottam már jót és rosszat is :S Vélemények? -
kyozai #2344 Most alakitották át a Ps2 - et (Modbo) de nem viszi az irott ps1 játékokat !!...
A kérdésem az, hogy ez normális vagy valami baja van? -
turho #2343 privit írj, elmondom. -
#2342 Turho én is most szeretném kichipelni a ps-em. milyen chipet ajánlanál hozzá ami bírja is, és jó is.( A Gép 2006 decemberi, az uj lapos kicsi) -
turho #2341 A chip egy lehetőség, a jól megírt lemez kvázi gyári jelet ad, az optika bírja. Akkor logikusan nem árt neki.
Najó, öreg chiptípus meg kontárság...az más tészta. -
janes75 #2340 Itt van a leirása a vast rol.
http://www.iso420.org/ps2/momento_v12/index.htm -
#2339 Hát nem azt h' egyből szétbaxxa hanem nem tesz jót a gépnek és 1-2 évnél nem nagyon bír többet a chippes gép...
Ez se igaz??:D -
turho #2338 Olvastál vissza? Mivel baxná szét? Ütögeti belülről? :D -
#2337 most vettem egy ps2-őt és másolt gamekkal szeretnék játszani. Mit javasoltok egy ilyen cucott vegyek bele vagy egy chipet??
(én szeretném ha sokáig bírná a gép jah és azt is hallotam hogy a chip szétbassza a ps-t ez igazz ???) -
turho #2336 Közel sem ennyire rózsás a helyzet, ne számítsatok a chipek kényelmére és kompatibilitására. Jó esetben Swap Magic szintig jut el ez a kütyü. Mert forrasztani nem tud hogy teljeskörű régiómentes stb. cuccokat is futtasson.
De meg kell hagyni, ügyes. Tulajdonképpen egy elegánsabb swap magic. Legalább a mechanikát nem baxxa szét. -
#2335 fish[Bns] add már meg az msn-címedet ha van mert érdekelne ez a cucc -
#2334 ezzel a progival akkor elindul bármilyen másolt dvd a ps2-őn ???
lécci válaszoljatok , előre is kösz -
#2333 Na ha valaki akar rendelni: KATT
A 33font +a posta 7.5 magyarhonba,Meg varom a jelentkezoket =]
(atszamolva olyan 13e ft) -
janes75 #2332 A vateran 16 ért van a cucc! Ha valakinek van már tapasztalata légyszi rjon.
http://www.vatera.hu/ps2_memoria_kartya_chip_memor32_ujdonsag_58003270.html
-
#2331 En pont most rendelek ilyet. Ha mas is szeretne kuldjon egy uzenetet es felezzuk a postat. -
#2330 melyik ez a forum
válaszolj lécci -
janes75 #2329 Bocsi most látom külön fórum van neki :) -
janes75 #2328 Az új hiperszuper cucc egy VAST nevű dolog, amit a memóriakártya helyére kell dugni, és máris bootolható minden :) Nemtudjatok kaphato mar Magyarorszagon?
http://www.ozmodchips.com/memor32-mementoteam-vast-ps2-plug-and-play-modchip-more-p-86.html -
Sergey06 #2327 a chip biosában ott van hogy dvd9 dl support on/off ez be van kapcsolva.meg is patcheltem a toxic dual layer patcherrel az isot. 4x-sen írtam, a dual layer lemez az verbatim double layeres meg tdk.nem mi lehet a gond vki még egy tippet!előre is kösz -
kilcsir #2326 valoszinu nem viszi a dual layeres biztonsági másolt játékokat. Van egy olyan program hogy toxic patch, lehet ha ezzel megpeccseled az iso-t viszi. De van dvd5 játék is belöle. inkább azt szerezd be. -
Sergey06 #2325 Hello!
Az a problémám hogy van ps2 slim gép modbo chip v1.93 ez most nem tudom melyik a 745/760 vagy stb.de nem is ez a lényeg hanem megvan a god of war2 dvd9-es verziója amit kiírtam duak layeres lemezre is meg double layeresre is de nem akarja vinni semelyiket a fej kattog aztán lefagy az egész ki kell húzni.
mi lehet a probléma?előre is kösz -
turho #2324 Minimum próbáld ki rendesen, több-többféle lemezzel :) -
#2323 Ahogy írtad..."karcos" -
Shany15 #2322 hali mindenkinek!m,ost vettem egy ps2-t amiben egy modbo chip van,és az a gondom h van egy eredeti most wanted-em aminél megáll a gép tehát ugy értem h a ps2 logo után bejön az MW logo és ott zakatoló hangon olvas a gép.attól félek hogy a gép nem visz eredeti jatekokat de a most wanted elég karcos!akk most mi lehet a hiba??? -
#2321 Azt hogyan? -
greedy77 #2320 Memóriát szerenék bővíteni a 70004 slim gépembe USB lehetséges??? -
booa #2319 hello tibcsy83 érdeklödnék a swap magic 3 iránt...