PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
PS 2-t kaptam karácsonyra és chippeltetni szeretném Budapesten ha lehet.
Esetleg kérhetnék BP PS2 Chippeltetõ üzlet Telefonszám/ Cím / Mennyibe kerül a chippeltetés?
Elõre is köszönöm!😊
Illetve aki tud ajnánlani üzletet bp-n az írjon privátban lécci. Én a Nyugati és Jászai Mari tér közöttibe szoktam járni de szerintem az a fickó nagyon drágán adja a dolgokat.
elõre is köszi
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nekem mondjatok már egy chippelõ helyet encs környékén ,de miskolc is jó természetesen. Help me,Please (segítsetek)[email protected] írjatok ha tudtok(de ide a forumba is jó ha így kényelmesebb)
slim ps2-mel olyan gondok vannak hogy az eredetit viszi a másoltat meg valamiért egyik naprol a másikra ritkán,szal ha az elején bejon a matrix felirat meg a playstation logo alatt az infinity xx.xx akkkor fog menni az irott játék is,de ha nem akkor csak eredeti.....
most akkor mennyire halt meg a chip??mert olyat is hallottam hogy ki lehet kapcsolni meg stb...
HELP<#integet2>#integet2>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
melyik az a chip aminek a beszerelése után mennek az avi filmek is??
TDK DVD-R az tökéletes másolt játékokhoz ps2 be ugye ?
Szal ez kevésbé gyilkolja a masinát ?!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ui.: Köszi turho!
Sztem õket választom. Márcsak azért is mert más nincs a környéken 😊
ty
lehet hogy válalnak, hivd fel öket
Tud valaki Pécsett vagy környékén valami lehetõséget, hogy ps2 slimem chippeltessem ?
thx
Pl. a Mod 760-as jó bele?