PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Modbo 760 van benne. Nem támogatná?! <#fejvakaras> GolemKonzol-tól rendeltem (azt írtad megbízható) és néha muszáj lenne RW-n megnéznem a cuccot, mielõtt egy lemezt elpazarolok (nyílván nem nagy tétel, de akkor is). Fejkímélés miatt nem nyomnád RW-vel? Gondolom. <#smile>

jaszy
Az RW -t nemminden Chip támogatja! De a bekötés is lehet a ludas. Egyébként én nemnyomnám RW vel !

No, akár hogy tesztelem, nem olvassa az RW lemezeket (se -, se +)! <#violent> <#boxer> Ilyenkor mi van? Szar a bekötése a chip-nek vagy?! <#confused>

Naja, ha alapból támogatná az íróm. <#smile> Hackelt firmware frissítést meg nem akarok (egyelõre). <#vigyor>

Természetesen azzal is próbáltam már. <#smile> Azt elsõre olvasta. Utána már az összese +R-es lemezemet is elsõre olvasta! <#wow1> Olyan, mintha akkor olvasna jól, ha "bemelegedett". Egyébként elrontottam az elõzõ hozzászólásom, mert Verbatim DVD-RW lemezzel próbáltam és nem +RW-vel! Azért még tesztelgetem.

PoisonChihuahua
DVD+R -rel is megy, csak a lemez booktype-ját át kell állítani DVD-ROMra. Egyébként a +os lemezeimet jobban szereti a PS2-õm, én ma már csak arra írok.
DVD-R -rel probáld meg.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

No, megjött a chippelt PS2 gépem a GolemKonzol-tól! <#smile> Hmm... Nem nagyon gyõzött meg (eddig?!) a ModBo 760 chip! <#rolleyes> Kezdve ott, hogy nagyon nehezen ismeri fel a Verbatim DVD+R lemezeimet, amit 4x-en írtam Optiarc 7170A íróval. Ráadásul a Verba 4x-es DVD+RW lemezeimet egyáltalán nem olvasta! <#violent> Nagyon nem merültem el benne, mert most idõm nincs rá, de azért remélem fogja olvasni?! <#falbav> Ami itt van nálam kölcsönbe egy chip-es PS2-es (SCPH-39004), pedig rendesen olvassa! <#fejvakaras> Egyszer volt olyan ezalatt a 30 perces teszt alatt, amikor úgy kiakadt a gép, hogy a lézerfény is világított és csak a tápkábel kihúzása segített! <#wow3> <#merges2> Remélem azért nem lesz gond vele. <#merges3>

Még itt felénk se semmi hírük van.....bár a chipelésnél nincs mit sunnyogni.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

én a multiformatnál csippeltettem egy hete

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Hy all!
PS 2-t kaptam karácsonyra és chippeltetni szeretném Budapesten ha lehet.
Esetleg kérhetnék BP PS2 Chippeltetõ üzlet Telefonszám/ Cím / Mennyibe kerül a chippeltetés?
Elõre is köszönöm!😊
Köszi! <#worship> Végül rendeltem egy PS2-õt. Remélem nem lesz semmi probléma. <#rolleyes> <#smile>

jaszy
Megbízható! Bátran keresd!

PoisonChihuahua
Ha nem a gyári (a PS2-höz alapból tartozó) gagyi kompozit kábelt, hanem a sokkal értelmesebb és halkan megjegyzem sokkal szebb képet nyújtó RGB kábelt használsz, akkor észre lehet venni, hogy a DVD filmek lejátszásánál a kép zöld !!! Ez a Macrovision DVD film másolás elleni technológia. Na a chip ezt kapcsolja ki, így a filmeket teljes színeiben élvezheted.<#eljen>
Ez a GolemKonzol megbízható hely? Félek onnan rendelni, mert hallottam jót és rosszat is. <#fejvakaras>

Ez a MACROVISION dolog ez mi a csipeknél? Modbo 760-nál hogyan lehget kézzel kikapcsolni, leírás szerint autómata, de valahol írták hogy usb advance csak ha kézzel offolom akkor indul el.

GOLEMKONZOL.HU
most szeretnék ps2-t venni. slimet, chippeltet. Érdekelne hogy melyik chip jó? Azt hallottam a Modbo-król hogy jók ugyan de psx-es gamékat nem nagyon futtatnak. Illetve hogy mi az normális ár amiért érdemes egy ilyen gépet (ps2slim(chippelve) + 1 joy + kábelek) venni.

Illetve aki tud ajnánlani üzletet bp-n az írjon privátban lécci. Én a Nyugati és Jászai Mari tér közöttibe szoktam járni de szerintem az a fickó nagyon drágán adja a dolgokat.

elõre is köszi
jaszy
Nem régi! Egész jó chip!

Sziasztok!A modbo 4.0 chip használható?Arra hogy a mai játékok is elfussanak?Nem ismerem ez mikori kiadású chip?Régi vagy nem?
Bármelyik, amennyiben egy médialejátszó prograot is használsz és betöltöd avi-nézés elõtt....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Egy teljes kikapcsolás vagy áramtalanítás után bekapcsolt állapotban kell indulnia.

Hello fiúk,lányok!
Nekem mondjatok már egy chippelõ helyet encs környékén ,de miskolc is jó természetesen. Help me,Please (segítsetek)[email protected] írjatok ha tudtok(de ide a forumba is jó ha így kényelmesebb)
Hi!!!!
slim ps2-mel olyan gondok vannak hogy az eredetit viszi a másoltat meg valamiért egyik naprol a másikra ritkán,szal ha az elején bejon a matrix felirat meg a playstation logo alatt az infinity xx.xx akkkor fog menni az irott játék is,de ha nem akkor csak eredeti.....
most akkor mennyire halt meg a chip??mert olyat is hallottam hogy ki lehet kapcsolni meg stb...
HELP<#integet2>
Smithie
Ez jó!<#zavart1>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

jaszy
Eggyiksem !

Hi!!!!!!!
melyik az a chip aminek a beszerelése után mennek az avi filmek is??
Oks kösz, remélem nem hamisított...

Ha stabilat fogsz ki az megfelelõ. TDK-t is hamisították egy idõben, illetve nem saját gyártmánya: címkézi 2-3 gyártó lemezeit.

Modbokat nem ismerem tüzetesen, de nem problémamentes az összes. Duo családból én Ultra-val szerelek mióta megjelent, mert csak 😊

Hi

TDK DVD-R az tökéletes másolt játékokhoz ps2 be ugye ?
Szal ez kevésbé gyilkolja a masinát ?!

Mi a különbség köztük?
DUO3 ULTRA, ha lehet.....

Sziasztok!Duo 3 GOLD vagy MODBO760?Egyáltalán nem ismerem ezeket még kezdõ vagyok PS2-ben és nem tudom melyik milyen.Válaszokat elõre is köszi.
Kössz a választ így már értem mi a gond.

Al Age
A Dev.1 mód a memóriakártyáról bootolás, a Dev.2 pedig tudtommal a vinyóról bootolás. Ha ez így van, akkor itt szó nincs pendrive-ról bootolás lehetõségérõl.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Mi kell ahhoz hogy Pendrive-rõl tudjak bootolni ps2-õn? Modbo 760-as csip van benne ami tudja a Dev1, Dev2-õt. Az számít hogy ez régi vastag gép? Elvileg a fájlokat jól teszem a Penre, de nyomvatarthatom az össze L és R gombot, csak azt érem el vele hogy a memókártyaformázós rész jön be, lehet hogy ezzel a csippel nem is lehet penrõl bootolni?

Üdv Konzolos Bajtársak! Most chippeltettem a 77004-esemet turho-vel. Csak ajánlani tudom mindenkinek mert korrekt, gyors, megbízható és árban is jó.

Ui.: Köszi turho!
Picit olvass vissza... szinte minden le van írva ... Elég hasznos dolgokat is megtudhatsz. Nekem bejött 😊

Egy kis segítségre lenne szükségem! Nem rég vettem egy Ps2 slim-et (70004).Ki szeretném chippeltetni.
Köszi már többen ajánlották õket...
Sztem õket választom. Márcsak azért is mert más nincs a környéken 😊
ty

itt érdeklödj: http://www.gamestart.hu/
lehet hogy válalnak, hivd fel öket

ha egy chip tudja a memokártya bootolás funkciot, akkor az a pendrive-ra érti vagy a 8 mb-os gyári-ra?

Üdv
Tud valaki Pécsett vagy környékén valami lehetõséget, hogy ps2 slimem chippeltessem ?

thx

Chipekrõl érdeklõdõknek: Én DUO3 ULTRA-val szerelek srácok, az tökéletes mindegyikbe, ez a tapasztalatom. De van még sok fajta chip, más is leírhatja pozitív-negatív tapasztalatait. Én ezt azért szeretem mert igen friss a programkódja, kifejezetten 75004-77004-79004 szériákhoz készítették. (Ami ne jelenti azt h a régebbiekkel nem megy, sõt....) Ja és nem elhanyagolhaó: õk fejtették meg anno a ps2-t, õk csinálták a v12 széria legátfogóbb fejvédelmi tesztjeit, majd kifejlesztették a NORMÁLIS fejvédelmet is hozzá (Diódás szarok helyett).

megbízhatóan bocsi elírtam
Sziasztok!Tudna valaki miskolcon valakit aki ,egbízhatóan chippel?Elõre is köszönöm a segítséget.Ár is érdekelne.PS2 slim 75004
Syastok! Engem is érdekelne hogy milyen chip való a 77004-es gépbe?
Pl. a Mod 760-as jó bele?
Szóval a 77004-esbe milyen chipet érdemes venni?