2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
#557 Nagyon ütős dolog, tény, de a DMS fórumon olvasgatva én elég sok olyan topikot és kommentet találtam, ahol panaszkodnak, hogy nem működik, némelyik gyártási hiba is látszik (!!!), valamint egy veszélyes dolog, amit nagyon hangsúlyoznak: olyan gépbe, amiben már volt standard "forrasztós" chip semmiképp ne próbáljuk meg betenni. Miért? Mivel ez a kettő kis izé amit rányomsz a bios meg a cd/dvd-vezérlő chipre nagyon érzékeny és ha a chipek némelyik lábán van egy kis ónmaradvány, akkor nem úgy fog érintkezni ahogy kell, rosszabb esetben elgörbíti a kis érintkező felületeket és rendelhestz újat - amivel ugyanúgy járhatsz. Nekem is megforult a fejemben ez a chip, de emiatt a veszély miatt mondtam le róla, tudod, lehet, hogy ónszippantóval leszedem az ónt meg minden, de inkább biztosra mentem és ezt egyáltalán nem bántam meg.
DMS4, Matrix Infinity, Ghost 2, ezekből bármelyiket veheted a Ghost2-t személyes tapasztalaból is tudom ajánlani, a Modzone-os srácok is azt írták nekem az egyik ímélben, hogy csak ajánlani tudják és ez a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező modchip. -
#556 Igen, én a www.modzone.com-ról rendeltem. A rendelést szerintem mindenképpen Te intézd, én szívem szerint még a beépítés folyamatánál is végig ott lennék, a saját csipemmel ugye mázlim volt, mert a régi chipem maradványaként 14 vezeték eleve ott volt, ahova az újhoz is kellett, így csak 3mat kellett nekem forrasztani az alaplapra. -
#555 AGE! szerinted is most a top ez a szoldzsörlessz DMS4? ;) erosen godnolkozom, hogy atcserelem a ripper2goldomat egy ilyen okossagra ;) -
#554 sajnos pedig igy van, ehhez szokj hozza, hamar backupolni szeretnel add meg a modjat jol, inkabb gyujts ra, mintshogy utana sirjal, hogy szarfoskupac az egesz... ;) -
#553 öööö... Te netről rendelted a chipet?? Vagy ha boltba megkérem hogy rendeljenek nekem nem basznak át?? Sokba kerül a leszállítás?? Nem tudom elképzelni hogy hogy tudnék így megállni 20 alatt... :S -
#552 Egy szó mint száz, a chip az, amin tényleg nem szabad spórolni. Én most rendeltem meg a Ghost2-met és tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom, 25 Euro. Néhány embernek biztosan mond valamit a Messiah chip név, na a G2 ennek az utódja. :) -
#551 Lammer tökéletesen leírta a dolgot. Régebben írtam itt, hogy egyik barátomnak 10k volt a chip, a beszerelés és 3 hónap garancia. állítólag matrix Infinity került bele, ami viszont a legolcsóbb helyeken is 30 Euro körül van. Viszont nincs az az ember aki üzleti célból (tehát nem barátnak) cirka 2000 Forintért beszereli és még 3 hónap garit is ad rá.
Viszont ugye van a Modbo 2 chip ami egy az egyben Matrix Infinitynek tűnik egész addig amíg az ember nem szedi szét a gépét és nézi meg magát a hardvert. Olyannyira annak tűnik, hogy a Matrix Infinity szoftvere fut rajta, de ha valaki megpróbálja ezt frissíteni, ahogy a Matrixot lehet, akkor búcsút inthet a chipnek.
20 alatt még úgyis megállsz, ha külföldről rendeled a chipet és valakivel beépítteted. -
#550 Ja az a 20 dollár meg kb olyan 5 kilo körül van nem? -
#549 Hát oké... Éttem. De... Most nem fuldoklok a pénzembe, és 30k a ps, és akkor még plusz egy x k egy chip??? Kb egy tizest szánnék a chipre, de ha mondtok ettől jobbat ami nem üti 20at, és jól műxik az esetleg. Egyébként beforrasztani se lehet nagy dolog, ha megadja valami leírás hogy hova, max rábíznám faterra, mer én hajlamos vok elbaszni a dolgokat... -
#548 meg mindig nem erted...
szepen tetelesen leirom hatha leesik :P
DMS4 SE Pro: US$ 64.95 / € 64.95 <--- 1ik legjobb letezo chip
DMS4 E.Z.I. Pro: US$ 79.95 / € 79.95 <--- detto, csak nem kell forasztani
...
...
Magic 3.1 ModChip US$ 19.95 / € 19.95 <--- gagyi chip, Magyarorszagon ez divat, es a legborzasztobb, hogy ennek is van klonja(ize a magic5nek tuti van klonja...), ami meg olcsobb gagyibb... es azt teszik bele sok gepbe...
Kerdeseim!!!!
-Hol a beszallitasi piiiz(a ket szep szemedert nem szallitjak le ingyen)????
-Beszerelesi dij(a ket szep szemedert nem fogjak meg plusz ingye' beszerelni)
at-e basztak????
matekozz... :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
-
#547 Pécs környékén nem tudnátok ajánlani vkit chippelésre,aki megbizható? Privbe is irhatjátok -
#546 Majd megtudja ha 3 hónap múlva fejcserés lesz... -
#545 Haverom unokaöccsének 10 kilóért megcsinálták, és megy minden.. Mi baj lehet vele?? -
#544 ahogy Age kollega mondja, bar inkabb az o peldajat kovetnem: megrendel NORMALIS chip es beszerel(vagy tet) nemigaz ;)
10Ks beszereleses sz*roktol ovakodjon mindenki... :(
szerk: szijjamagotnak ment :Ð -
#543 Itthon 10ezertől kapsz beépítéssel együtt. -
#542 Mennyi kb egy olyan chip hogy másolt játékokat játszak?? Mert egy hét múlva veszem meg havertól a ps2-t, de neki valami boot lemez volt hozzá amit tologatni kell, és úgy hallottam chippel ez megoldható... -
rollab #541 nekem asszem a csippemmel van a gond
itt (debrecen) valami vudu2 csippet mondanak 18ért
ez elég húzós szerintem
tudtok Debrecenben mást? -
#540 Megvan a legújabb firmware is a chipemre. A dev mód is műxik, eddig 3 progi megy memóriakártyáról (G2 config manager, execFTPs, HDLoader), még hármat feltehetnék, de szerintem nem lesz többre szükségem. Hétfőn veszem a vinyót. :P -
#539 Matrix Infinity-nél semmiképp sem jobb. -
#538 A DUO2 se-ről mi a véleményetek, jobb mint a matrix infinity vagy nem? -
#537 Köszönöm a gyors válaszokat! -
#536 A Matrix Infinity is kiírja a PS2 logo alá, hogy Infinity, valamint a firmware verziószámát, ugyanakkor van a Modbo chip, ami az előbbi klónja, az is éppúgy kiírja. -
#535 Te már csak tudod, igaz? ;) -
HHapci #534 Korai a dicséret. -
HHapci #533 Ja, és én is az rgb-t ajánlom. -
HHapci #532 Ha esetleg ripper3 van bent az pl kiirja a képernyőre a playstation2 felirat alá.
Nem tudom hogy a többi tudja-e. -
#531 Szinte lehetetlen. -
#530 Ha ugyanazon a tv-n ugyanazzal a kábellel jó volt az ő gépével és a tieddel nem, akkor nyugodtan vidd vissza, egy chipnek kötelessége színesben játszani az import játékokat. Ha nincs gari akkor van a neten egy egyszerű mod, amivel mind NTSC, mind PAL játékok színessé tehetők a ps2-n. -
#529 Apropó hogyn tudnám megállapítani hogy mijen chipet raktak a gépbe, anélkül hogy szétszedném.
-
#528 Ja és két tv-n is próbáltam, és ugyanazon a tvken a haverom gépével jó volt a kép abban vmijen infinity chip van. -
#527 Vegyél egy RGB kábelt 1000.- körül már van. -
#526 Most raktak chipet a gépembe és az a gondom hogy az ntsc játékoknál fekete fehér a kép,vajon ez mitől van.
köszi -
#525 Nos bekerült a chip a gépbe de szívtam vele egy darabon.
Kb a negyedik, különbözőféleképpen megírt firmware-cd után rájöttem, hogy miért is nem akar működni a szemét. A honlapjukon rossz a feltett image file, ezért most egy régebbi, szintén a honlapjukon fellelhető firmware-rel megy a chip. Külön örülök neki, hogy az első chip-installom elsőre hibamentesre sikerült. :-)
Dev módot még nem tudtam kipróbálni, mert elfogyott az írható cd-m. :P
Megérte ez a chip ennyiért, nagyon megérte. -
#524 És azt hogyan (milyen programmal)? -
Ersiman #523 Át kell kódolnod olyan formátumra amit a DVD játszó megeszik: VCD vagy DVD esetleg divx vagy mpg ha le tudja játszani. -
#522 Nem tudja valaki hogy tudok kiírni avi fájlokat dvd-re úgy, hogy a ps2-m vagy a tv-s dvd lejátszóm is szeresse? -
gidacska #521 persze ps2 és dvd s játokokról van szó.:) -
gidacska #520 Sziasztok nem tudja valaki hol lehet olyan cd beszerezni amivel indithatóak a nem gyári játékok.Nem szeretnék chip/et cserélni benne.Ha van valakinek valami infoja esetleg eladó irjon légyszi.Köszi -
HHapci #519 Nem tudom akkor mi lehet, megpróbálom másik gépről küldeni. -
HHapci #518 Mondjuk én a Verbára esküszöm, mert volt olyan játék (Area51) ami eredeti TDK-n akadozott, szagatott a videóknál és ugyanazzal a módszerrel megírva Verbán meg tökéletes volt. Mondjuk ez nemtom miért van...
De az lehet attól is hogy más iróval van irva. Az sem mindegy.
Chiptől is függ. Pl régebben az ssx ment ar2vel de a magic3 mal már nem ugyanabban a gépben.