PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
udv : KeWiN
[HUN]Kami*, kiskami*
[HUN]Kami*, kiskami*
[HUN]Kami*, kiskami*
Értem ez alatt, hogy fizikailag hogy néz ki, meg mit is csinál a csip? (Tudom, lehetõvé teszi az írott cuccok használatát, de hogyismintis? Persze nem technikai részletek érdekelnek 😉 )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Megtudja nekem valaki mondani hogy kb mennyi idõ múlva éri meg a Pstwo-t chippelni?Vagy már lehet?Ha igen hol és mennyiért?(bp)
Köszi!
Pesten a nyugati környékén hol tudnám chipeltetni a gépet pár órán belül? És kb mennyibe kerülne. Ps2 30004 R gépem van, és olyan chip kellene, ami viszi az írt DVD-s játékokat, semmi extra (MP3 DivX).
[HUN]Kami*, kiskami*
"MFD Board - Protect your PStwo lens"
"Hi all, we just furnished MFD Board for survey. It is a special PCB design with 8 pcs of diode for all PS2 SCPH-700XX serials. It can protect the Laser Lens of PS2 V12 console with modchip installed. Actually, The MFD board is the same function to "Matrix Fix" but easy install ( save your time ) and more stable ( won't burn resistor )."
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Final Fantasy X-el + Ratchet&Clank-el még úgyis el leszek egy darabig. <#crazya>#crazya>
[HUN]Kami*, kiskami*
2kerdes : milyen chipet erdemes venni a ps2be ami nem basz szet semmit se ?
[HUN]Kami*, kiskami*
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
PS2 modellekról annyit, hogy a v12-vel (PSTwo, slimline) vannak gondok lézerügyileg csippeléstõl függetlenül, és v9-10 11? -rõl is olvastam ilyen véleményt. Nekem friss v12-m van, úgyhogy kicsit várok még a csippeléssel, hátha sony gariban megjavítja vagy kicseréli. Addíg is nyúzom a legal stuffokkal (<#violent>#violent>).
[HUN]Kami*, kiskami*
Épp Ps2 vétel elõtt állok, és szeretném tudni hogy milyen modellt érdemes venni és milyen chippet érdemes bele rakatni hogy gond nélkül fusson minden. Tud valaki segíteni? Nagyon megköszönném.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Prodigy chiprõl mi a véleményetek?
[HUN]Kami*, kiskami*
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ezt a nyomorult HDloadert honnan a rákból lehet letölteni, vagy megvenni ?
PS4 PSN: angyisz