2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
#597 Átküldenéd az e-mailemre? [email protected] -
#596 #587 -
#595 Ja és ebben a fájlban néhány kép van, egy kis forrasztással megoldható az egész. -
#594 Viszont még mikor chipre vadásztam valahonnan leszedtem egy "NTSC-PAL_conv.zip" file-t, aminek hivatása számomra még kétes (nem kell ilyennel foglalkoznom thx to G2). Vagy az van benne leírva, hogy hogyan lehet rávenni egy PAL-os PS2-t, hogy NTSC-s játékokat is vigyen, vagy pedig pontosan az ami Neked kell, hogy hogyan alakítsa át a másik szabványú jelet a sajátjára. -
#593 Amúgy a TITAN nevű chip az jó, ami nekem van? -
#592 Nem láttam még a hozzászólásodat... -
#591 Nincs olyan program gépre, amivel az NTSC-t át tudom alakítani PAL-ra, majd a PAL-os verziót átírom egy üres DVD-re? -
#590 Most találtam egy oldalt, amin van olyan progi, ami állítólag egy NTSC-s image file-ból PAL-t tud csinálni.
Katt ide! -
#589 Ha a tv-d nem támogatja az NTSC-t akkor szvsz sehogy. -
#588 Ezzel a tv-vel és ezzel a játékkal, chippel, géppel, hogy tudom megoldani? -
#587 Megmondom őszintén még nem hallottam róla. :-\ -
#586 #584 -
#585 Köszi, ilyenem van pont, de akkor most mit csináljak? -
#584 Próbáld ki másik tv-n. Ezért írtam, hogy az RGB kábel a megoldás abban az esetben, ha a tv-d támogatja az NTSC szabványt. -
#583 Ez az RGB Pro kábel:
Sima RGB kábelt ha kapsz, akkor csak annyiban különbözhet ettől, hogy az a kis dobozka nincsen rajta a 3 RCA dugaljjal. -
#582 Egyébként TITAN chipem van, az milyen? -
#581 Vettem RGB kábelt, de ezzel sem színes! Most akkor mi a baj? -
#580 A The Matrix: Path of Neo játékra gondoltam, a chip nem tudom milyen, majd megkérdezem, mit raktak bele. Tudsz mutatni/küldeni egy képet, mert nem tudom, hoy melyik az RGB kábel? Ezt az RGB kábelt hogy lehet átalakítani SCART-ra? Csak mert csak SCART és az antenna-bemenet van rajta. -
#579 Ja vagy a Matrixot most egy játékra értetted? :-)
Lényeg a lényeg, vegyél RGB kábelt egy ezresért, megéri. -
#578 Most már tuti, hogy a kábel a megoldás, ez kb 1000 HUF Tescoban. Érdemes megvenni annak ellenére is, hogy a chiped át tudja konvertálni PAL-ra a játékokat (mivel említetted, hogy 50 Hz-en simán megy), mivel szebb képet fogsz kapni ezen kábel használatával. -
#577 Mármint az RGB kábel mennyibe kerül? -
#576 Amúgy a Tony Hawk American Wasteland csinálja azt, hogy amikor elindítom fekete-fehér, de más játéknál nem csinálja. A Matrix is megvan, ott választhatok 50 és 60 Hz között, és 50-nel simán megy, 60-nal meg ugyan ilen fekete fehér. Szerintem a kábel a megoldás. Most a géphez járó AV kábel (sárga-fehér-piros dugók), meg egy szintén hozzá járó ezt SCART-tá átalakítóval megy. Amúgy nem tudod, hogy mennyibe kerül? -
#575 Kössz, akkor valamit megpróbálok. -
#574 Valószínűleg NTSC játékkal csinálja ezt, ha a tv-d támogatja az NTSC szabványt is, akkor a megoldás egy RGB kábel beszerzése. -
#573 Az miért van, hogy a tv-m támogatja a 60 Hertz-et (kijelez mindent), csak fekete-fehér az egész. Ha kicserélem a tv-ps2 kábelt egy másik fajtása, az segít?
-
#572 Ahogy mondod. A DMS4 meg a Ghost2 között egy V7es konzolon pl csak egy eltérés van. -
HHapci #571 Én is azt ajánlom, kis ügyesség és az tuti jól érintkezik. -
HHapci #570 Majdnem mindegyik chipnek ugyanazok a vezetékei vannak max 1-3 eltérés van. De hát ez nem véletlen mert mindegyiknek ugyanazt kell csinálnia. -
#569 OK, csak azért mondtam, mert azt hittem akkor V10es a géped, ha az a betű is ott van a végén és a dvd verzió is stimmel. Mert az oldalon amit linkeltem ugye a V9 és a V11 között csak a dvd-verzió a különbség, a V10nél már az a betű is számít. :/
Mindenesetre megnéztem és a DMS4 beépítése szinte full ugyanaz, mint a mostani chipedé.
200, de nem dolcsi, hanem Euro és igen, 200 felett ingyenes. a banki átutalás OTP-től pedig az összeg 0,1%-a internetről utalva, bankból 0,2%, de mindenképpen minimum 2000 HUF. -
#568 hmmm 200 dolcsi, ezert kene osszefogni, hogy 200 felett rendeljunk, mert akkor ugye free shipping van, igaz? -
#567 nem! V10 en ez egy masik identify oldalrol neztem le, a dvdverzio alapjan v10.. :( -
#566 Na ezt a hozzászólást akkor storno-zom mert látom azóta szerkesztettél, én viszont mezei user vagyok nem VIP, ezért újat kell írnom. :DD
Szerintem ha nincs ott a kis a betű, viszont a dvd verziószáma már az újabb, akkor lehet, hogy pont egy V11-esed van! -
#565 Ja a másik meg, hogy szerinted hol kapsz zsír új bontatlan V11-est amikor már a V14-esek vannak forgalomban? :-) -
#564 Most nézem azt az oldalt amit az előbb linkeltem Neked és pusztán amiatt, hogy SCPH-50004 a konzolod modellszáma még lehet V9, V10 és V11 is. -
#563 Rögtön a főoldalon vannak az árak.
50 Euroig 14 Euro
100ig 9
200ig 5
200 felett ingyen -
#562 Egész jó árak vannak, nekem nem kell valami nagyon okos, csak hogy másolt cumóval játszak, és ne is nyírjam ki a ps-t. Már csak az érdekelne hogy mennyiért küldik ezt nekem??(mármint egy cuccnak az alap árán kívül mivel hogy nem a szomszédomék üzemeltetik a dolgot) -
#561 A fenebe most nezem (mivel "nagy" PS2fan vagyok, nekem a slim a viyno miatt kiugrott, tokom tokol az USBvel+a fejvedelemmel is izzadni tok lame :P) hogy a V11 mar renovalt laser unittal biir... ehhh lehet eladom a gepemet es ravadaszok egy zsirbontatlan V11esre :DDDDDD azt majda abba tolom bele a DMS4et :D -
#560 melohelyen vagyok, de tudom fejbol :PPPPPPPPPPPP
PAL 50004 V10 :P
(thnx :P)
bar ahogy elnezem a fiiicsoroket, DMS4 a szimpi, de kivancsi vagyok mit valaszolsz... btw ripper3nak is van devmodja(hdloader lehetoseget nem szeretnem elveszteni ugye ami memkartyarol poccen pikkpakk :D), es ahogy nezem ez mar tok autoboot(tudod ripper2goldnal boot typeok vannak) meg "elvileg" firmware frissitest is lehet hozza csinalni, ha jol neztem...
SZERK! viszont erdekes nekem nem 50004a-s a gepem hanem sima!!! VISZONT!!!! a Driver veziok a settingnel mar V10es gep parameterei(verzaszam nem v9es driverreviziot mutat hanem V10est) erdekes nem ? ;)
szerk2: nyah latom a tutorial is irja a DVDverzioszamot, akkor megnyugodtam, mert ezt nem lehetett elfelejteni, anno mikor neztem melyik verzas gepem van lestem, fejvakaras volt rendesen, hogy nekem 50004es gepem van, viszont a DVDverzioszam meg V10es gepe... szal V10 !!! :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#559 Esetleg ha meg tudod mondani a konzolod verzióját (segítség beazonosításhoz), vagy esetleg van egy ripper2gold beépítési ábrád, akkor tudok segíteni abban, hogy melyik chip beépítése jár a legkevesebb módosítással. -
#558 hmmm ez elgondolkodtato... igen talan onszippantoval, naja igen rizikos, akkor marad a "hagyomanyos" dms4 :D