PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tök mindegy az 50...-es típus magát a használatot nem szereti.<#heureka>#heureka>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Hát igen... egész más méretben és hangszintben is, mint a régebbi verziók...<#vigyor0>#vigyor0>
[HUN]Kami*, kiskami*
2 mega cache van a pro-n, amire alkalmazásokat tudsz tölteni (divx, mp3 player pl., toxicOS) és futtatni.
Kis kiegészítés #99-re: nem csak dms van a PSTwo-ra, a matrix és ripper is gyárt kompatibilis csippet.
Kis kiegészítés #99-re: nem csak dms van a PSTwo-ra, a matrix és ripper is gyárt kompatibilis csippet.
[HUN]Kami*, kiskami*
"Hát ezt így magyarázta ki Árpi"
Igen, elvileg ha jó lemezre és max. 2x-es sebességgel írsz akkor tudod növelni a fej élettartamát és ez szerintem igaz a 7-es sorozatra is<#felkialtas>#felkialtas>
Igen, elvileg ha jó lemezre és max. 2x-es sebességgel írsz akkor tudod növelni a fej élettartamát és ez szerintem igaz a 7-es sorozatra is<#felkialtas>#felkialtas>
PS4 PSN: angyisz
Most lattam eloben is ezt a 7x szeriat van vagy 3-ada meretekben a regebbiknek - mint egy konyv es 40k.
És mi a különbség DMS4 Lite és pro között?
ÁCSI-ÁCSI!!!
Ez nekem új. Szóval ha én chippeltetem a gépem (PSTwo) akkor tovább életben tudom tartani, ha márkás DVD-re írom a játékokat, és alacsony írási sebességgel? Vagy ez csak az 500xx-es szériára vonatkozik? Vagy most mi van???
"Az kizárt dolog, mert nem tudom"
Ez nekem új. Szóval ha én chippeltetem a gépem (PSTwo) akkor tovább életben tudom tartani, ha márkás DVD-re írom a játékokat, és alacsony írási sebességgel? Vagy ez csak az 500xx-es szériára vonatkozik? Vagy most mi van???
"Az kizárt dolog, mert nem tudom"
A 70xxx-es széria a PStwo a DMS4 chip építhetõ be csak kevesen vannak akik válalják a beszerelést (ha jól tudom)<#nemtudom>#nemtudom>
TÉVHIT a PS feje nem attól megy tönkre, hogy a gépet megchipelik vagy nem. Hanem a kezdetben gagyi szar minõségû nem megfelelõ sebességgel megírt CD-k fingatták ki, ma pedig ugyanezzel a hibával megírt DVD-k. Mivel ezek olvasása nehezebb ezért a PS feje nagyobb felszültséget kap, hogy a lézer aktívabban végezze a dolgát. MEGOLDÁS = minõségi CD vagy DVD (inkább DVD) max. 2x-es sebességgel írva és nem a PS-en kell filmet nézni arra találták ki a DVD lejátszókat. Ezeket betartva a PS feje sokáig ép marad. Nekem pl. 2001-es a gépem és semmi baja pedig nálam kevesen játszanak többet.<#eljen>#eljen>
Egy chip 10-15-20 ezer attól függ milyen
Csá!
Mit tudtok mondani nekem arról a rémhírrõl, hogy a chippelt ps2 nem valami hosszú életû.Azt
hallottam kb.1, másfél év és kuka.Most vennék egy gépet de ha hamar tönkremegy bechipezve, lehet meggondolom magam.Ja, és ha chip akkor milyen típus a zsír belõle?Nekem az a lényeg, hogy minden írott játék fusson rajta.Nem kell net meg ilyesmi.Ja, és kb. mennyi a chippelés(csak, hogy ne húzzanak nagyon le)Köszi!
Mit tudtok mondani nekem arról a rémhírrõl, hogy a chippelt ps2 nem valami hosszú életû.Azt
hallottam kb.1, másfél év és kuka.Most vennék egy gépet de ha hamar tönkremegy bechipezve, lehet meggondolom magam.Ja, és ha chip akkor milyen típus a zsír belõle?Nekem az a lényeg, hogy minden írott játék fusson rajta.Nem kell net meg ilyesmi.Ja, és kb. mennyi a chippelés(csak, hogy ne húzzanak nagyon le)Köszi!
Mi
a kulonbseg a 70004 es 50004es rendezrek kozott?
amiket ujonnan arulnak 35-40-ert azok mar majdnem mind 70004-esek.
?
a kulonbseg a 70004 es 50004es rendezrek kozott?
amiket ujonnan arulnak 35-40-ert azok mar majdnem mind 70004-esek.
?
Ezzel együtt is ment tönkre PsTwo.Állitolag szar ahogy van,de én nem értek hozzá ilyen mélységekben.<#rinya>#rinya>
nem tom milyen chip
És abban megállapodtatok, hogy milyen csipprõl beszéltek? Mert nem midegy...
[HUN]Kami*, kiskami*
oké! ezt az egész dolgot nem értem:
Tehát a chip et magyarázd el légyszi!
Tehát a chip et magyarázd el légyszi!
Na figyu meddig boncolgatjuk még ezt a 'hova megyek fel témát' kérdezz ha nem tudsz valamit vagy........... inkább nem mondom tovább
Mert chat en gyorsabb melyik re jössz föl?
Miért az SG miért nem jó neked ? SG FOREVER<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Akkor melyik re akarsz feljönni?
A treforton nem nyomom ! <#violent>#violent>TREFORT
igen a következõ bekapcsolásnál a chip is bekapcsolódik ugyanúgy mint régen, réges-régen egy messzi-messzi galaxisban.....ja ez más bocsi <#ravasz1>#ravasz1>
Angyisz figyu ha tudsz gyere mál föl a trefort chat re angyisz néven a PS2 szobába egy kicsit ott jobban meg tudjuk beszélni!Oké?
és ha kikapcsoltam a chip et és a pst is kikapcsolom ps bekapcsolásánál bekacsolódik a chip is?
2 power van de tudom melyikre gondolsz
A POWER gombot nyomva tartod bekapcsolásnál kb. 5-8 mp-ig (mp=másodperc) de a POWER-t már nem mondom meg mit jelent ne is kérdezd<#eplus2>#eplus2>
Hogy lehet a chip-et ki meg be kapcsolni?
Semmi furcsaság nincs benne
1. PS2 másolt CD/DVD = berakod a lemetz osz' kész.
2. DVD film mindegy hogy másolt vagy erkó = POWER gomb bekapcsolásnál nyomva tart így kikapcsolod a chip-et és kész
3. PS1 game = ugyan úgy mint a 2. pontban
(De azért ezt egy konzolosnak tudni kéne nem ?)<#confused>#confused>
1. PS2 másolt CD/DVD = berakod a lemetz osz' kész.
2. DVD film mindegy hogy másolt vagy erkó = POWER gomb bekapcsolásnál nyomva tart így kikapcsolod a chip-et és kész
3. PS1 game = ugyan úgy mint a 2. pontban
(De azért ezt egy konzolosnak tudni kéne nem ?)<#confused>#confused>
Azt hallotam hogy a PS2-nél a másolt játékoknál furán kell beíndítani azt szeretném megtudni hogy a sima CD nél (PS1)es játéknál hogy kell beínditani a DVD (PS2)t hogy kell elíndítani és a sima dvd filmet hogy kell elíndítani?
ez egy trükkös kapcsolás, az lm317 itt nem feszültséget szabályoz,
hanem áramot korlátoz, kb. 500 mA-t tud felvenni max az erosítõ.
Ez elég ahoz, hogy jól müködjon, de nem elég, hogy leégessen 2 tekercset.
hanem áramot korlátoz, kb. 500 mA-t tud felvenni max az erosítõ.
Ez elég ahoz, hogy jól müködjon, de nem elég, hogy leégessen 2 tekercset.
Lm317 ez is feszkó szabályozás...Mint írta nem a feszültséggel van a baj sajna...
Egy virtuális ismerösöm Írta-ez is szar,mert nem csak a feszkóval van a baj..."gõzerõvel"dolgozik a SONY az új alaplapon.<#confused>#confused>
Aha, már látom... a vanDrunen fix használ lm317-et...
[HUN]Kami*, kiskami*
Erre én is kíváncsi lennék<#confused>#confused>
hmmm... ez teljesen kimaradt nálam... url?<#ijedt>#ijedt>
[HUN]Kami*, kiskami*
Hallott valaki valami arról, hogy létezik (pontosabban fejlesztik) egy kis cucc, amit a PS2 usb portba dugva a gép olvassa az írt játékokat? Vagy csak álmodtam😊? Állítólag a németek variálnak vele valamit, és az ára is elég elfogadható lesz: 10 euro. Lehetséges ez, vagy csak kamu???
az lm317-re gondolok, szerintem egyjó megoldás. a dióda hülyeség, a pic szerintem nem kell. kell viszont a ripper team féle tápszûrés + reset késleltetés, az már önmagaban majdnem jó lehet, az lm317-tel én tuti bízok benne. csak az a rohadt dms4 lenne már itt.
nem tudtam, hogy csak akkor veszi le a penzt, ha megkaptam. Azert volt gyanus, mert a skype egyenleget se tudtam feltolteni errol a kartyarol, pedig azt is zarolta.
Amit a Marix ajánl nem kiforott,az LA nem 1 hét alatt megy tönkre,hanem egyszer csak bekapcsolod és kész...
Thx petyka2
Sziasztok!Nekem eddig PC-m volt de szeretnek venni egy PS2-t karacsonyra!Szeretnek tippeket kerni hol a legjobb venni meg szeretnem chipeltetni hogy tudjak masolt gamekat nyomni!Szeretnek tanacsot kerni hogy hogy megy ez!
Elore is koszi
Elore is koszi
Van egy ismerõsöm aki nagyon profi a témában. Õ már chippelt PSTWO-t.
A dolog pikantériája az hogy nem elég a chip hanem kell vmi 12c508 as is hozzá + diódák meg más ellenállás. Ezzel a megoldással biztos nem megy tönkre a lézerfej. Most még várok egy hetet és ha nem megy tönkre az illetõnek én is megcsináltatom. 20-25 ezer forintba kerül sajna. Egyébként a mátrixon is ezt a megoldást javasolja.Plussz fel kell telepíteni valami upgradet is. De rendelni is lehet chippelve 250 $ ért ami nem is olyan sok. Kérdés az hogy megjön-e?
A dolog pikantériája az hogy nem elég a chip hanem kell vmi 12c508 as is hozzá + diódák meg más ellenállás. Ezzel a megoldással biztos nem megy tönkre a lézerfej. Most még várok egy hetet és ha nem megy tönkre az illetõnek én is megcsináltatom. 20-25 ezer forintba kerül sajna. Egyébként a mátrixon is ezt a megoldást javasolja.Plussz fel kell telepíteni valami upgradet is. De rendelni is lehet chippelve 250 $ ért ami nem is olyan sok. Kérdés az hogy megjön-e?
Ha a vanDrunen fixre gondolsz (ami elég ígéretesnek tûnik), akkor azt kell hogy mondjam, hogy vannak ezzel szemben is kritikák. Szerintem tutti megoldás egyenlõre nincs PSTwo-hoz. De ha valami másról tudsz, akkor ne tartsd magadban...
<#vigyor3>#vigyor3>
<#vigyor3>#vigyor3>
[HUN]Kami*, kiskami*
Hi!
Az lenne a kérdésem, milyen csipet érdemes rakatni a gépbe, amit csak dvd-s másolt játékra szeretbék használni?
Az lenne a kérdésem, milyen csipet érdemes rakatni a gépbe, amit csak dvd-s másolt játékra szeretbék használni?
Egyébként nekem is Ps Two van de még nem merem chippelni. Még várok egy kicsit. Remélem neked megjön és talán megosztod a tapasztalaidat.