2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
#517 TYLER!
nem találkoztál valahol egy másik fórumon ezzel a névvel?: macsipakkány :)) -
#516 ez nekem is valahogy így működött ....nem tudom miért...én is a chip-re gyanakodom...de asszem minimális eltérés van az alaplapon a két gép között.
majd megkérdem a szervízes haveromat ő biztosan tudni fogja -
#515 Persze ez nem sokat számít hogy limited edition ezt csak azért írtam merthogy elvileg SCPH 50004 es és SCPH50004es között nem lehet különbség. Leszámítva a chipet...Szerintem az lehetett a ludas... -
#514 Jaja. 1etértek veled.
Mondjuk én a Verbára esküszöm, mert volt olyan játék (Area51) ami eredeti TDK-n akadozott, szagatott a videóknál és ugyanazzal a módszerrel megírva Verbán meg tökéletes volt. Mondjuk ez nemtom miért van...
Meg haver írt egy killzone-t nekem és az ő gépén elindult az enyimen nem. Persze ugyanolyan gépünk van 50004es mind a kettő ráadásul mind2 Limited edition. -
#513 hát philipset soha nem raknék bele ez biztos ,de ha neked ezt ajánlották akkor csináld!
az eddig bevált lemezek amikkel soha nem volt gondom az a TDK
(TTG02!!!) és a VERBATIM lemezek voltak.
a ritek G05-ös TDK lemezeket már nem szereti annyira a PS2 de még elmegy kategóriába tartozik. -
Flower #512 Wow! De jó ajándékot hozott neked a Mikulás! Grat...bár egy picit irigykedek... -
#511 Most megyek pajtihoz a hálózatot tesztelni. Nemsokára lesz vinyó és a chip is beépítésre kerül. -
#510 Hmmm úgy emlékeztem egyszer ezt már leírtam itt.
A honlapjukon van az e-mail cím a "contac us" menüpontnál és angolul írtam. -
Flower #509 Mosógépszerelő? -
cocobanana #508 Azt mondta nekem a szerelö hogy -tdk és phillips lemezeket használjak a ps2be. verbatim nem jó csak számítógépbe. -
#507 varom a tapasztalatokat -
HHapci #506 Akkor már csak azt áruld el hogy hogyan?
Nekem még mindig nincs válasz.
Milyen cimre irtál és milyen nyelven? -
#505 Megjött a chip meg a network adapter. -
HHapci #504 A ps2 lézernek az jó ha nem raksz bele lemezt. -
HHapci #503 Sini-t hagyjuk. inkább általánosságban elmondanám hogy én cseréltem kettőt és akkor megfogadtam hogy az volt az utolsó mert hulladék az összes, kb fél évig mentek aztán kakukk. -
#502 az új gépeknél már nem lényeges, ezek támogatják nem úgy mint a régi szériák.
legalábbis hivatalosan a sony nem támogatta az első pár szériánál de ez utána megváltozott az írható média támogatásával egyetemben... -
#501 A Ghost2 csippentyű honlapján az egyik fejlesztő srác mindenképpen mínuszos dvd-ket javasol PS2-höz, állítólag az jobb a lézernek. Nem kérdeztem meg még tőle, hogy miért, de sok topikba írta már ezt és mint fejlesztőnek elhiszem. -
#500 na akkor elmondom most mi van.....(szerintem, mert nekem is ez volt)
a TDK eddig TTG02-es layert használt, most pedig váltottak Ritek G05-re...na ezt annyira nem szeretik a gépek(régen sem , most sem), pláne ha full-ra van írva a lemez...
próbáld meg egy VERBATIM lemezre kiírni hátha...
no nem azt mondom hogy szar lenne a ritek alapanyagú csupán csak azt, hogy nem szereti a PS2!! -
#499 Én eddig azt mondtam,hogy 2x-en kell írni...A Pio 106-os amit 4x megírt akadt,amit most a Pio 109-el megírok azt tökéletesen olvassa... Szóval szerintem ha nem akadnak-általában a videók,a lemez szélén szoktak lenni-ezt nehezebb olvasni-lehet írni 4x-en is.
Mindegy,hogy +/- -ra írod. -
#498 Annak mi jelentősége van, hogy hány szorosan és milyen dvd-re írom? Az mindegy, hogy plusszos vagy minuszos dvd-r? -
cocobanana #497 A többi játékot is úgyanolyan TDkra irtam 4x. De most érdekes amikor berakom egyböl indul az a játék. -
#496 Kössz, akkor majd ezt teszem. -
Flower #495 Crack nem kell, 2x vagy 4x-esen kell írni. -
#494 PS" helyett PS2 -
#493 Nero Expressel is jó? Mondjuk Imation DVD-R-re hányszorosan írjak? A PS" játékokhoz is kell egy crack? -
#492 Ultraisoval csinálj egy ISOt a játékból és írd ki-egy jó minőségű DVDre- CloneDVDvel.
Én ezt tanácsolom. -
#491 Többi játék is ugyanilyen lemezen van és azokat is így írod? -
cocobanana #490 TDK lemez 2,4X állítottam az irási sebességet de 4x irta -
#489 Így elsőre a lemez, vagy az írás minőségére tippelek. -
cocobanana #488 Hali! Nrkem is hasonló lenne a kérdésem mint GamerAdamsnak. Pl van egy ps2-es játékom és az nem mindig indul el. Pl vmikor 5.jére indítom újra a ps2 és akkor elindul. A PS2-t 1 hete vette és akkor azonnal ki is chipeltettem. Más játéknál ilyen problémával nem találkozok.Ötlet?? -
#487 A torrent működési elvéből ered a problémád. Van, hogy alig vánszorog lefele, de az is lehet, hogy maximális sávszélességen jön. -
#486 Most veszem észre, az előbb rosszul írtam. Szóval nálatok is 20 Kb/s a MAX torrent töltésénél? Nekem ADSL kapcsolatom van, és ha máshonnan töltök, onnan jön akár 200-300-al is! -
#485 Torrentnél a letöltési sebesség nálatok is kb. 10 KB/s. ADSL-em van, és máshonnan 200-300 Kb\s-el szokott tölteni? -
#484 Miért?Írd ide nyugodtan,hogy mi is tudjunk róla... -
HHapci #483 A sininél inkább hagyjuk a laserfejet. -
HHapci #482 Köszi a választ! én is érdeklődtem de nekem nem válaszoltak, ugy meg nehéz átutalni a pénzt hogy a számlaszámot sem tudom. -
#481 Hát jah az lesz a legjobb, de a lustaság nagy úr és nem érdemes szembenézni vele, erre már én is rájöttem. Néha még MSN-en "csetelni" is lusta vagyok mert nem akarom levenni a kezem az egérről. :DDD -
#480 haaat eccer mar szetszedtem maert tisztitottam fejet, de basszus aki csinalta, hat grat... godnolhatod a forrasztasi anyag... ott volt melettem muszeresz isemrosom aki uzi is a szakmat(nemugy mint en:P) es felrohogott gyorsba :D szal lehet ujra kene soldierelni a cumot, nomajd meglatom :D (lehet lemegyek hozza egy uveg borral azt megkerem csengesse ki, meg nezzen ra, mert o inkabb TV meg video szaki dehat... :D) -
#479 Ha az aktuális lemezhez illő üzemmódban indítod és nem megy akkor a chip lesz a ludas, forrasztások nem szoktak úgy maguktól szétjönni szvsz, pláne ha jó darabig semmi gond nem volt velük. -
#478 igen ezen erolkodom(elmeletben) en is... ha asszondom a cds jatekok(ps2,ps1) nem menne, akkor ugye a cdpotin kene utanhuzni... hmmmmmmmmz
akkor lehet a chip egyik soldiere adta meg magat, node ehhez szet kene szerelni es heves vezetekcsengetesbe kene fognom
JAJJJDENEMAKAROM(LUUUSTA VAOK :D), inkabb fizetnek valakinek 2 uveg sort(haveri alapon) hogy nezze mar meg :DDDDDDDDD