2558
Melyik chip milyen?

NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!

• cocobanana
    RGB kábel kell neked. Nekem is ez volt a bajom hogy az ntsc játékok fekete-fehéren jelent meg a kép.Aztán vettem 1500FT egy RGB kábelt onnantól kezdve gyönyörü szines képpel jönnek be a gamek. Habár nekem nem szar tévém van,hanem Panasonic. Ha nem jó az RGB kábel akkor a tévéd a szar...
  • GamerAdams007
    Amúgy meg megvan a megoldás! A KonzolStúdióban lehet kapni 4000 Ft-ért egy olyan eszközt, ami az NTSC jelet PAL-ra konvertálja!
  • GamerAdams007
    Nem rád értettem.
  • Ersiman
    Hogy megéri-e? Nézzd meg a játékokat, ha találsz néhány olyat ami érdekel akkor már megéri megvenni. Még egy ev a PS3 megjelenése és indulásnál nyilván rohadt drága is lesz, mint volt annó a PS2. Ha eddig nem volt akkor még évekig ellehetsz a PS2 játékokkal, még warez nélkül is.
  • Al Age
    Ha a chip PAL-osít, akkor miért fog szaggatni? Ez tapasztalatod, vagy olvastad valahol?
  • Al Age
    Nyugodtság van...
    Kötözködünk? Két napja neked próbálok segíteni, de még mindig nem próbáltad ki másik tv-n.
  • Lammer
    jolvan :P
    nyah szerintem ezt ne eroltesd, szerezz be egy normalisabb Tvt... ez van :(
  • GamerAdams007
    Amúgy meg ennyire hülye azért nem vagyok! Persze, hogy RGB-n van!
  • GamerAdams007
    Az nem lehet, hogy a kábel egy utángyártmány? Esetleg bemegyeg egy SONY boltba, és ott talán tudnának adni egy olyat, amin van egy bizonyos PAL-NTSC kapcsoló, és akkor azzal átkapcsolom PAL-ra. Hozzáteszem létezik ilyen, mielőtt ezt is elkezditek kritizálni, meg kötöszködtök.
  • HHapci
    szerintem ez nem jó az ujhoz sőt a réginél is csak chippel.
  • twargrey
    csá
    szeretnék venni ps2-t.
    De nincsen kedvem chipre külteni, de van boot cd-m
    PS2 Boot CD version 2.0 - - - - - Swap Magic v2.0
    ez jó az ujj fajta ps2-höz???
    egyébként szerintetek jó a ps2, megéri még venni?
  • Al Age
    Na igen, viszont kompozit kábellel sem zöldül jut eszembe. Ergo #625
  • Al Age
    Erre is gondoltam, ezért is mondom neki, hogy próbálja már ki másik tv-n. Találkoztam már olyan esettel, amikor egy tv-n kettő scart dugalj volt és csak az egyik volt teljes bekötésű és a másikon rgb kábellel is csak a kompozit jel ment a tv-be.
  • Al Age
    Ott csak arra az Y cB/.... (nemtom pontosan hogyan van)-re lehet még állítani, amivel viszont zöldül a kép chip nélkül (vagy gyengébb chippel) RGB kábellel.
  • Al Age
    Igen. ExecFTPs progi PS2n felállít egy szervert, crossover kábellel kötöttük össze pc-vel, ott pedig Total Commanderrel ügyködtünk. Mivel vinyó még nincs a PS2-ben ezért csak a memóriakártyáról tudtunk oda-vissza másolni, de elméletileg ugyanezt tudja vinyóval is. Ha jól emlékszem Mohus már így másolgatja fel a játékait, nem szedi ki a vinyót és teszi be a pcbe.
  • HHapci
    Új dolog, legalábbis nekem:
    A pc-ps2 linket próbálta már valaki?
  • HHapci
    alsó kategóriás.
  • HHapci
    Még lehet az is hogy a tv nem tudja az rgb bemenetet.
    van egy olyan megoldás is hogy rf konverter pár ezer ft és akkor minden szines ugyanis konvertál mindent pal-ba, igaz 60hz-en.

• twargrey
    Most mivan?
    elmagyaráznád?
  • KillYou
    Remélhetöleg internetről szedted és reménykedsz
  • twargrey
    csá
    szeretnék venni ps2-t.
    De nincsen kedvem chipre külteni, de van boot cd-m
    PS2 Boot CD version 2.0 - - - - - Swap Magic v2.0
    ez jó az ujj fajta ps2-höz???
    egyébként szerintetek jó a ps2, megéri még venni?
  • Lammer
    nyah vegigolvastam mit ossze nem szerencsetlenkedtek :P
    akkor menjel bele a ps2 system configurationbe (lemez nelkul aljon fel a gep)
    ott Component Video out-> ez RGB van??? (mivel emlitetted, hogy RGB kabeled van mar)
    ha nem lesz szines, akkor telleg a TVd sz4r... ez van...:(
  • Al Age
    RGB kábele már van, úgyhogy szerintem a tv miatt nem okés a dolog, mert az NTSC játék még mindig fekete-fehér nála.
  • Al Age
    Nem tudom, fogalmam sincs. De amíg nem próbálod ki másik tv-n addig nem tudok többet segíteni - mondjuk ha kipróbálod lényegében akkor sem, de legalább látni fogod, hogy a tv-d miatt olyan amilyen, vagy nem.
    Itt vannak a délután említett képek egy zipben, de nem hinném, hogy ez lesz a megoldás a problémádra.
  • Banyapapa
    ezaz
  • GamerAdams007
    egyébként mindig kiszedem a pipát, mert jó nekem az is, ha közvetlen azt alakítja át
  • GamerAdams007
    másik cucc?
  • Banyapapa
    nem fog az segiteni,azzal a progival kell ügyeskedni (alapon ha nem megy,vedd ki a pipát a duplikálástol,de vigyi ugy az eredeti fog átalakulni,szal kell rola másolat ha akarod),meg van 1 másik cucc ilyenhez, de ahhoz nem értek.
  • GamerAdams007
    Szóval akkor az mit segít, ha felírom a gépre iso-ba, majd újból kiírom egy üres DVD-re? Attól miért lenne színes a fekete-fehérből?
  • GamerAdams007
    Nekem meg beledöglik a gépem, és át sem tudom konvertálni.
  • Banyapapa
    Anno probáltam ezt,de eltolodott felfele a kép,igaz szines let:P
  • GamerAdams007
    az rgb kábel nem jött be! és annak mi értelme van, hogy felírom a gépre iso-ba, majd kiírom újból egy dvd-re? Attól színes lesz?
  • petyka2
    Ez nem video te szerencsétlen-már bocsi... Annyit tudsz tenni:
    1 veszel egy RGB kábelt-ez a legjobb megoldás.
    2 mondjuk NERO-val beírod ISO formátumban,majd kiírod-ne akard konvertálni-ha NTSC az is marad.
    3 beszerzel egy jobb chipet,de ha az fogja PAL-ositani neked néha szaggattni fog-ergo nem tökéletes.
    4 veszel egy multinormás TV-t,de ez a legdrágább megoldás.
    5 bemész a MM-ba,és megveszed az eredetit-de ezt csak viccnek szántam.
  • GamerAdams007
    NEM MEEEGGGYYY!!!! Mindig beledöglik a program az iso ntsc-pal átalakításba!!! MOST MIT CSINÁLJAK AKKOR HOGY MŰKÖDJÖN AL AGE?????
  • GamerAdams007
    Melyik programmal tudok a ps2-es dvd-ből iso image-fájlt csinálni? Csak mert az Alcohol 120% nálam csak mdf/mds fájlt képes készíteni.
  • ellinart
    de gizda vagy
  • GamerAdams007
    Ügyes vagy...
  • ellinart
    Hello!
    Megrendeltem a DMS4 E.Z.I. -t! Pár nap és itt van. Már úgy izgulok--csak nehogy szar legyen--

:)
  • GamerAdams007
    Mármint az #596-ot.
  • GamerAdams007
    Kössz, boccs ezt sem láttam.