PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
up
up
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
hiaba mondom, hogy nezd meg a lemez aljat, hogy van-e kodsor(regebben Traxdata dvdm ugy bukott le, hogy nem volt kodsor, rendes neten beazonosithato kodsor) de van egy sanda gyanum, mar azt is hamisitjak... 😞(((((
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
ja és a verbatim lemezeim is MCC 02RG20 a MID 80 Ft vot darabja valszeg azis eredeti
na akkor milyen TYG01,TYG02 és MCC
TDKra tudok neked kapasbol 6 fele mediakodot, azhogy TDK van rairva meg nem biztositek, hogy jo...
amugy probabol vettem en is TDK(tokos 1-4Xig irhato) DVD+R "rendes boltban" a mediakodja a kovetkezo volt: RICOHJPN-R01-02
a tesztek alapjan egy kozepes teteje vagy a jo alja kategoria...
aztan vettem -RW (rendes tokos 1-2X irhato) lemezt megint csak "rendes" boltban: mediakodja (ES NEM ALAPANYAG!!!)TDK502sakuM3
hat erosen gagyi... szal...
maradok a jol bevalt : TYG01,TYG02,es MCC mediakododnal... az a minoseg...
namostakkor milyen is a TDK-d????? <#bee1>#bee1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
up
Mostmar csak aza kerdes hogy backupoknak honnan lehet boritot tolteni <#hawaii>#hawaii>
up
amugy az elottem szoloval 1etertek...
egyebkent a TDK lemezek kozepkategoriasak es a MEDIAKODJA: ttg01,ttg02 -es lemezekrol beszeltem, azok vannak szinte mindenkinek, azok kozepesek enyhen... vannak TY mediakodu TDK-k is, na azok frankok!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nekem még TDK lemezekkel nem volt gondom de az ARITÁ-val annál több
valoszinû hogy az nem ritek volt hanem rityek
szedd szét a gépet és nézd meg a chippet😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
up
kukkants át a ps2+chip+online topicba ott lesz a te embered
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
üdv
up
up
Mert nem akarok valami szétnyuzott gagyit venni.
És még meg tudja azt valaki mondani, hogy mi a különbség a DMS4 pro és a lite chippek között?
Pesten keresek arcot aki minõségi munkával a legjobb chipet "beragasztja" az 5ezres szériáju PS2 masinámba!
emilben jöhet a válasz ha id nem akarjátok publikálni:
[email protected]
ja és elõre is köszi a válaszokat!
up
jah lehet hogy minden viszi de meddig fog élni a ps2-fej amugy is qrva kényes. mostanába nagyon oda kell figyelni e az embernek hogy ne valami szemetet kapjon és ami mostanában fut ARITA az 1 szemét kupac szerintem
valszeg hogy énse találkoztam eredeti RITEK-L és ezért szidom
http://www.cdgrab.hu/_cikk/alapanyagmediakod/alapanyag_vs_mid.html
Igen az eredeti G05 egy qrva jó dolog de 90% hogy hamis gagyit fogsz venni.
http://www.agumi.hu/
PS4 PSN: angyisz
nekm matrix chip van a gépembe elvileg viszi a dual-t de még nem volt szerencsém ki próbálni.
ARITA az RITEK alapanyag ha jól tom és az szerintem 1 fos inkább legyen VERBATIM vagy TDK
1.érdemes venni egy új slim ps2, ha meg akarom chippelni vagy inkább egy régit szerezzek be?
2.ha érdemes melyik a legjobb chip ami viszi a dual layer-es Gran Turismo 4-et is és mennyi az ára és honnan lehet beszerezni?
3.Az igaz hogy a Jó minõségû DVD-tõl nem megy tönkre a fej?
4.Az Arita 8x az jó minõségû, mert én erre esküszöm?
A választ elõre is köszönöm!
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
[HUN]Kami*, kiskami*
Állítólag ez az ami nem engedi hogy leégjen a fej.
Lehet, de még nem sokan vállalják, és állítólag nem bírja sokáig. Én is inkább várok vele egy kicsit. Egyébként látott már valaki döglött PSTwo-t??? Csak úgy kérdezem.
Ja és chipelt már közületek valaki Two-t? Sokban különbözik az 50xxx-es szériától? Mert már egy rahedli képet és leírást töltöttem le a V12-rõl, és a chip helyérõl és kapcsolásáról. És én elég jól tudok forrasztani, és lehet hogy nekiugranék egy dms4 pro "beheggesztésének". Szóval valakinek ilyesmi tapasztalat?
heggeszteni meg tanultam de ilyet forrasztani azt nem vallalom 😊