2558
Melyik chip milyen?

NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!

• Lammer
    nana... ez igy igaz... sajnos :(
    (te nem a hwsws turho vagy? :D)
  • öregharcsa
    aha...akkor nem szóltam...
  • BONO
    A műszaki háttér nekem már ilyen esetben döntő befolyásoló!
  • turho
    Viszont szomorú, ha visszaélnek dolgokkal. Sok konzolszerviz csinál ilyeneket sajnos. Meghajtók kicserélése, chip helyett flash és softmod (xbox rendre), pstwo-nál v12 alaplap helyett v14 behelyezése (mert másik ügyfél HDL kitet szeretne) meg ilyen disznóságok...és ez a szomorú része.
  • Lammer
    igy van AGenek igaza van, csak a bolt max annyiban kulonbozik, hogy van mogotte egy komplett musszaki hatter(otthonra azert nem mindenki vesz szazezrekert egy oszcit peldul ;)), illetve garanciavallalas is konnyeben megy, mivel sokkal nagyobb a forgalma, igy tobb alkatresz megfordul naluk, mint egy egyszeru maganszemelynel ... peldul ;)
  • Al Age
    Szerintem a biztosíték mindenhol "csak" ennyi.
  • BONO
    És csak annyi a biztositék arra, hogy jól szereled be, hogy értesz hozzá? Egyébként én konzol boltban szereltetném be!
  • Al Age
    Szűrd le az iróniát petyka hozzászólásából és meg fogod látni, hogy ugyanazt írtad, mint ő. ;)
  • HHapci
    Én ismeröstöl vettem és azért az ártért amit irtam, annyiért van most is. Saját magam szereltem be.
  • öregharcsa
    faxa hely????...úristen hová tettétek a szemeteket
  • turho
    H2o se rossz chip.
  • BONO
    Oda akarom vinni vagy GameStoreba ti melyiket ajánlanátok (csak ugy, hogy CHEAPBOY megne halja)?!
  • petyka2
    A Konzolstúdió köztudottan faxa hely,vki írta itt a kérés nélküli alaplapcserét...
  • BONO
    És ha bemegyek mondjuk a konzol stúdióba és azt mondom, hogy nekem egy ilyen ripper 3.2 kell és szeretném töllük megvásárolni és velük beszereltetni + még egy fejvédelmet is ők ezt megtudják csinálni nekem vagy mondjuk a GameStore? Egyébként te hol szereltetted be és, hogy jutottál hozzá a chiphez???
  • HHapci
    Én ripper 3.2u tudok , ez a dms klónja. Tud mindent ami kell, és szuperül müködnek pár ismerösömnek ilyen van. az ára 10e500. A beszerelés ált 8e. Fejvédelem 1e.
  • Al Age
    Na látod erről nem tudok semmit, mivel ezt magam építettem be, a barátom szintén a sajátját. De petyka írta valahol lejjebb, hogy 8 alatt nemigen fog megállni.
  • BONO
    és az ára a beszerelésnek???
  • petyka2
    Én elfogult vagyok,a DMS4-re szavazok...
  • Al Age
    MO-n nem tudok róla. A beszerelése nagyon ráérősen kb 2 óra. :DDD
  • BONO
    Kösz szépen MO-n Ghost2-höz valahol nem tudok hozzá jutni? Ja és neki a beszerelése mennyi???
  • Al Age
    DMS4, Matrix Infinity, Ghost2.
    Én személy szerint a Ghost2-t ajánlom, nekem ilyen van és a rendelésem után két héttel az egyik barátom is ugyanilyet vett, tökéletes chip. Plusz a három közül a legolcsóbb is.
    A DMS4 előnye a többivel szemben az, hogy tudja a Dev.2 módot is (egy progi közvetlenül vinyóról futtatása), a Ghost2-é meg hogy a memóriakártyáról 6 különböző progit tud futtatni. A többi tulajdonságuk lényegében teljesen azonos. Plusz a Ghost2 hamarosan érkező firmware-jével online lehet játszani backup játékokat is.
  • BONO
    jóh akkor ajánl egy olyan chipet ami faja és tudok rendelni! Csak mondj vmit!
  • petyka2
    Pont ezért kell-sajnos-rendelni...
  • BONO
    Akkor ajánljatok egy könnyen elérhető megbizható chippet és kész! Feltéve ha van ilyen?
  • petyka2
    Igen ám csak melyiket...
  • petyka2
    Nem.
    Selejt mindenből létezik,ez sem kivétel-csak itt az"igy jártál"érvényesül.Postával együtt 15-20 ezres+szerelés min 8e/aki ez alatt hozzákezd tuti nem ért hozzá./
  • BONO
    Természetesen szeretnék bele fejvédelmet mert hallotam egy olyan fülest is, hogy az qrva sokat számít szerintetek???
  • BONO
    DMS4-et kapok Magyarországon (állítólag ez egy elég faja chip de a chipekhez nem konyitok) ha kapok mennyiért és mennyiért szerelik be és sztetek ilyen chip ügyben mire kell vigyázni???
  • Flower
    Én már úgy vettem, hogy benne volt a chip. Több, mint 1 éve simán megy, bár nem mindig olvassa be a DVDt elsőre.
    Bekapcs majd zöld hosszan vagy bekapcs kék, lemez be, zöld. Igy szoktam.
  • Flower
    Egy olyan ember (család), aki semmit nem ért hozzá, csak kapott egy fülest, hogy csip kell a gépbe, akkor persze, hogy örülnek, ha minél olcsóbban kijönne. Aztán majd rájönnek, hogy olcsó húsnak híg a leve...ÁLTALÁBAN!
  • petyka2
    Ilyet-szerintem-nem találsz...
    Általában az a felfogás,hogy olcsó legyen...Ne felejtsük el,hogy be is kell szerelni-magamból indulok ki,10e alatt neki sem állnék+a chip ára...
  • Al Age
    Ennyire jó chipet nem hiszem, hogy ilyen könnyedén be tudsz szerezni MO-n.
  • Al Age
    MO-n nem tudok róla -ettől föggetlenül persze lehet, hogy van valahol-, a banki átutalás díja otp-nél netről utalva az összeg -ha jól emlékszem- 0,15%-a, minimum 2000 HUF.
  • BONO
    Kérdés melyik az a chip ami jelenpillanatban az egyik legjobb a piacon, a legmegbizhatobb stb. jó tulajdonsággal elátott és magyarországon is könnyen beszerezhető (nem csak neten keresztűl) bármelyik konzol boltban vagy szervízben kéz alatt??? Ja és ez a chip mennyibe kerül és mennyi a beszerelése ja és milyen tulajdonságokkal rendelkezik amik jobbá teszik egy átlagos chip-nél? Ha mindere tudnátok válaszolni azt írtozatosan megköszönném!
  • klei
    hi! lehet vhol Mo.-n swap magic 3.6 ot kapni vagy muszaj lesz megrendelni...kicsit felek ettol a rendelestol meg aztan nincs is visa v mastercard a csaladban...bank transfer vagy csekk az mennyi plusz, marha vki csinalt mar ilyet...
  • SZilaJMaGGoT
    A dvd region x lemezt le tudom tölteni valahonnan?? Megvettem haverom ps2-jét, de abba olyan chip van hogy csak boot lemezzel üzemel, és azt meg csak hétfőn, vagy csak később tudok venni, és addig nem bírom ki...
  • Al Age
    Rendicsek, már ki is kapcsoltam, hál'sten tudja a tv-m az ntsc-t is. :-)
    Bár mondjuk a Tony Hawk's nekem is NTSC és nem vettem észre hogy beszaggatna. De végülis mind1.
  • petyka2
    ha sok pénzed van,nekem is adhatod...
  • petyka2
    Tapasztaltam.
  • HHapci
    Pont ezt magyaráztam, de egyettlen hátránya hogy 60hz en nyomja a pal-t meg a xarabb képminőség az rgb-hez képest.