2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
#677 nana... ez igy igaz... sajnos :(
(te nem a hwsws turho vagy? :D) -
#676 aha...akkor nem szóltam... -
#675 A műszaki háttér nekem már ilyen esetben döntő befolyásoló! -
turho #674 Viszont szomorú, ha visszaélnek dolgokkal. Sok konzolszerviz csinál ilyeneket sajnos. Meghajtók kicserélése, chip helyett flash és softmod (xbox rendre), pstwo-nál v12 alaplap helyett v14 behelyezése (mert másik ügyfél HDL kitet szeretne) meg ilyen disznóságok...és ez a szomorú része. -
#673 igy van AGenek igaza van, csak a bolt max annyiban kulonbozik, hogy van mogotte egy komplett musszaki hatter(otthonra azert nem mindenki vesz szazezrekert egy oszcit peldul ;)), illetve garanciavallalas is konnyeben megy, mivel sokkal nagyobb a forgalma, igy tobb alkatresz megfordul naluk, mint egy egyszeru maganszemelynel ... peldul ;) -
#672 Szerintem a biztosíték mindenhol "csak" ennyi. -
#671 És csak annyi a biztositék arra, hogy jól szereled be, hogy értesz hozzá? Egyébként én konzol boltban szereltetném be! -
#670 Szűrd le az iróniát petyka hozzászólásából és meg fogod látni, hogy ugyanazt írtad, mint ő. ;) -
HHapci #669 Én ismeröstöl vettem és azért az ártért amit irtam, annyiért van most is. Saját magam szereltem be. -
#668 faxa hely????...úristen hová tettétek a szemeteket -
turho #667 H2o se rossz chip. -
#666 Oda akarom vinni vagy GameStoreba ti melyiket ajánlanátok (csak ugy, hogy CHEAPBOY megne halja)?! -
#665 A Konzolstúdió köztudottan faxa hely,vki írta itt a kérés nélküli alaplapcserét... -
#664 És ha bemegyek mondjuk a konzol stúdióba és azt mondom, hogy nekem egy ilyen ripper 3.2 kell és szeretném töllük megvásárolni és velük beszereltetni + még egy fejvédelmet is ők ezt megtudják csinálni nekem vagy mondjuk a GameStore? Egyébként te hol szereltetted be és, hogy jutottál hozzá a chiphez??? -
HHapci #663 Én ripper 3.2u tudok , ez a dms klónja. Tud mindent ami kell, és szuperül müködnek pár ismerösömnek ilyen van. az ára 10e500. A beszerelés ált 8e. Fejvédelem 1e. -
#662 Na látod erről nem tudok semmit, mivel ezt magam építettem be, a barátom szintén a sajátját. De petyka írta valahol lejjebb, hogy 8 alatt nemigen fog megállni. -
#661 és az ára a beszerelésnek??? -
#660 Én elfogult vagyok,a DMS4-re szavazok... -
#659 MO-n nem tudok róla. A beszerelése nagyon ráérősen kb 2 óra. :DDD -
#658 Kösz szépen MO-n Ghost2-höz valahol nem tudok hozzá jutni? Ja és neki a beszerelése mennyi??? -
#657 DMS4, Matrix Infinity, Ghost2.
Én személy szerint a Ghost2-t ajánlom, nekem ilyen van és a rendelésem után két héttel az egyik barátom is ugyanilyet vett, tökéletes chip. Plusz a három közül a legolcsóbb is.
A DMS4 előnye a többivel szemben az, hogy tudja a Dev.2 módot is (egy progi közvetlenül vinyóról futtatása), a Ghost2-é meg hogy a memóriakártyáról 6 különböző progit tud futtatni. A többi tulajdonságuk lényegében teljesen azonos. Plusz a Ghost2 hamarosan érkező firmware-jével online lehet játszani backup játékokat is. -
#656 jóh akkor ajánl egy olyan chipet ami faja és tudok rendelni! Csak mondj vmit! -
#655 Pont ezért kell-sajnos-rendelni... -
#654 Akkor ajánljatok egy könnyen elérhető megbizható chippet és kész! Feltéve ha van ilyen? -
#653 Igen ám csak melyiket... -
#652 Nem.
Selejt mindenből létezik,ez sem kivétel-csak itt az"igy jártál"érvényesül.Postával együtt 15-20 ezres+szerelés min 8e/aki ez alatt hozzákezd tuti nem ért hozzá./ -
#651 Természetesen szeretnék bele fejvédelmet mert hallotam egy olyan fülest is, hogy az qrva sokat számít szerintetek??? -
#650 DMS4-et kapok Magyarországon (állítólag ez egy elég faja chip de a chipekhez nem konyitok) ha kapok mennyiért és mennyiért szerelik be és sztetek ilyen chip ügyben mire kell vigyázni??? -
Flower #649 Én már úgy vettem, hogy benne volt a chip. Több, mint 1 éve simán megy, bár nem mindig olvassa be a DVDt elsőre.
Bekapcs majd zöld hosszan vagy bekapcs kék, lemez be, zöld. Igy szoktam. -
Flower #648 Egy olyan ember (család), aki semmit nem ért hozzá, csak kapott egy fülest, hogy csip kell a gépbe, akkor persze, hogy örülnek, ha minél olcsóbban kijönne. Aztán majd rájönnek, hogy olcsó húsnak híg a leve...ÁLTALÁBAN! -
#647 Ilyet-szerintem-nem találsz...
Általában az a felfogás,hogy olcsó legyen...Ne felejtsük el,hogy be is kell szerelni-magamból indulok ki,10e alatt neki sem állnék+a chip ára... -
#646 Ennyire jó chipet nem hiszem, hogy ilyen könnyedén be tudsz szerezni MO-n. -
#645 MO-n nem tudok róla -ettől föggetlenül persze lehet, hogy van valahol-, a banki átutalás díja otp-nél netről utalva az összeg -ha jól emlékszem- 0,15%-a, minimum 2000 HUF. -
#644 Kérdés melyik az a chip ami jelenpillanatban az egyik legjobb a piacon, a legmegbizhatobb stb. jó tulajdonsággal elátott és magyarországon is könnyen beszerezhető (nem csak neten keresztűl) bármelyik konzol boltban vagy szervízben kéz alatt??? Ja és ez a chip mennyibe kerül és mennyi a beszerelése ja és milyen tulajdonságokkal rendelkezik amik jobbá teszik egy átlagos chip-nél? Ha mindere tudnátok válaszolni azt írtozatosan megköszönném! -
klei #643 hi! lehet vhol Mo.-n swap magic 3.6 ot kapni vagy muszaj lesz megrendelni...kicsit felek ettol a rendelestol meg aztan nincs is visa v mastercard a csaladban...bank transfer vagy csekk az mennyi plusz, marha vki csinalt mar ilyet... -
#642 A dvd region x lemezt le tudom tölteni valahonnan?? Megvettem haverom ps2-jét, de abba olyan chip van hogy csak boot lemezzel üzemel, és azt meg csak hétfőn, vagy csak később tudok venni, és addig nem bírom ki... -
#641 Rendicsek, már ki is kapcsoltam, hál'sten tudja a tv-m az ntsc-t is. :-)
Bár mondjuk a Tony Hawk's nekem is NTSC és nem vettem észre hogy beszaggatna. De végülis mind1. -
#640 ha sok pénzed van,nekem is adhatod... -
#639 Tapasztaltam. -
HHapci #638 Pont ezt magyaráztam, de egyettlen hátránya hogy 60hz en nyomja a pal-t meg a xarabb képminőség az rgb-hez képest.