PS2 chipek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

király. kösz
mila69en
<#banplz> van ott egy telefonszám is, talán felkéne hívni és talán árat is mondanak<#banplz> sõt lehet, hogy póstáznak is<#taps><#taps><#banplz>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

azt tudom, de abban nincsen semmi, csak az hogy neki megy, és hogy hol lehet kapni... jó az utolsó kérdést visszavonom, de nincs benne ár, és nem ír semmit a slide tool-ról
mila69en
vazze nem is kellet volna sokat vissza olvasnod
#245 hsz-be ott a válasz

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ja, és hol lehet venni?
hello!
valaki, akinek van swap magice, írjon róla valamit, mert most tervezem megvenni, csak hogy érdemes-e, milyen áron, és azt olvastam neten, hogy valami slide tool is kell hozzá, de az nem tudom, hogy mi. elõre is kösz!
hello
mila69en
1-hm... nem akarok hülyeséget mondani mert nekem nem PStwo-m van és lehet hogy más a menüje😄DD

2-van csomó hely ahol veszel egy gémet, ha megunod visszaviszed ráfizetsz mittomén 1-2 ezrest és hozhatsz helyette másikat

BONO
Sziasztok tegnap (azaz 2005. június. 16-án) vettem egy PStwo-t és volna egy pár kékdésem a cuccal kapcsolatban. (Lehet, hogy a kérdések közt lesz egy pár baromság is de kérlek titeket nézzétek el ezeket nekem mert még kezdõ PS-es vagyok ugyanis most "álltam át" PC-rõl konzolra!)

1. Honnan tudnám megnézni a PS-em részletes tulajdonságait a verzióját, és még hasonlokat?
2. Nem akarom chipeltettni mert sok rosz dolgot halottam már evvel kapcsolatban pl: ebben a topicban is de tudtok valahol olyan helyett ahol eredeti játékokat lehet csereberélni mert nem akarok minden game-et megvenni több ezer forintért!

Egyenlõre ennyi válaszaitokat elõre is köszönöm üdv!<#integet2>

ffxi
Tarifa, és viszi a másolt GT4-et?

Fákjúal!

Mennyiért vetted a swap magicet?
mila69en
szoktak adni min félévete de jobb helyeken 1 évet is bevállalnak

Használt modolt gépre adtak neked fél év garit (gondolom csak szóban) bátor volt az eladó<#nevetes1>

PS4 PSN: angyisz

Shenlong
Sziasztok!

SWAP MAGIC 3.6 kapható a Konzolvilág-ban, Pesten.
Most szereztem be nem régen, nagyon jó.

Cím:1134 Budapest váci út 51/a

Telefon: 061-34-99-703

http://gamer-planet.freeblog.hu

Most tervezem a slim ps2 megvásárlását, csak játékra használnám jó minõségõ dvdvel, milyen chippet, vagy modolási módot ajánlotok? Fontos lenne, hogy lehetõleg minél tovább bírja a dvd olvasó és fusson minden gém.
Nem tudja valaki hol lehet ps two boot lemezt (Swapmagicet) venni nálunk?
Biztos hogy a DVD olvaso a baja. Ez amugyis erossege a PS2-nek.
Problémám van! Rosszalkodik a ps2 masinám! bekapcsolom és krákog! néha szaggatottan, de van úgy hogy egyfolytában! a játékok sem akarnak elindulni rajta. eddig csak az volt a baj, hogy sokat töltött. Pl:Fifánál mikor gólt löttem szaladgáltak még a pályán pár mp-ig, meg a San Andreasnal az épületeket nem töltötte be idõben. De most már krágok és el sem indul! szóval szerintetek mi lehet a baja? és hol van normális szervíz Budapesten? elõre is köszi.
Al Age
Nem hiszem, sajnos😞
Viszont ha jól tudom amit linkeltem osztrák cég, egyik barátom tõlük rendelte még a 3.3-as SwapMagic-et SlideTool-lal.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Shenlong
Köszi a linket 😊
Magyarországon be lehet szerezni valahonnan?

Al Age
A SwapMagic legújabb verziója megy PSTwo-val is:
link

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Shenlong
Sziasztok!

Pár napja vettem egy PsTwo-t, de még nem szeretném chipeltetni. Tudnátok ajánlani egy mûködõképes Boot Disc programot(pl.: Swap Magic, de arról azt olvastam,hogy nem megy az új Ps2-vel).

Én a héten vettem ps two-t egy boltban átalakítva. A chip csak a 4x-esen írt és jó minõségû dvd-s játékokat olvassa. Van rá fél év gari is. És tökéletesen mûködik.
KillYou
Hát igen én teljes mértékben meg vagyok elégedve a DMS4Pro val, rajta ToxicOS.
Nem félek hogy tönkremegy a fej (még eddig amiota megvan max 10 percet volt benne lemez 😊 ) Gyorsan indulnak a játékok. Szoval aki megteheti hogy elver ilyen célra 100ezret az mindenkép probálja ki ezt a az élményt 😊

http://www.agumi.hu/

Lehet? Nem is tudtam, hogy megoldható.
Csak azért írtam, hogy értelmetlen azt belerakni, mert jelentõs különbség a kettõ chip tudásában a hdd funkciókban mutatkozik meg.
Persze mindenkinek szíve joga, hogy mennyit ad egy chipre.

Nem tudom, hogy miért lenne "hd-kirány a dms"???? Már miért ne rakathatna azt a gépébe, ha azt szeretne. Van megoldás hd csatlakoztatásra PSTwo-ra is egyébként.

[HUN]Kami*, kiskami*

PsTwo-ba Matrixot érdemes rakatni, mert hd nincsen benne, így felesleges a hd-király dms-t beletenni. Nekem is az van benne.
Ezekbe a boltokba, ahol titan és magic van ne menjél, engem már átbasztak ott csúnyán.
Keresned kell egy mûszaki képzettségû embert, aki szépen berakja a chipet majd.

Hali!

Okes, azzal nincs is akkora bajom, hogy jobb chip legyen benne, de a kerdes az, hogy Bp-en hol/ki vallal ilyesmit es az a bizonyos gari dolog is erdekelne...

XXL
azert "kocsog olasz" oldalak, mert ott naluk tokre legal a chippeles(es ezert nem buntetheto naluk asszem, de javitsatok ki, ha nem)... (hatigen, itthon is rajohetnenek, hogy azt csinalok a masinammal ami akarok, hamar megvettem) nade a lenyeg: csakis MAtrix,DMS,Ripper trio a nyero, azert, mert van meg ezernyi chip ami jo, de talan ezt a 3at a "legkonyebb" beszervalni, mert a tobbi itthon telleg impossible mission, illetve ezek is sokat tudnak, a magic-titan duot felejtsd el... 😞

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

Hali!

Most allok ps2 vasarlas elott es chippeltetni is szeretnem egybol. Ahol erdeklodtem, ott magic V-os vagy Titan SX chipeket tesznek be. Magicrol itt nem olvastam tul jokat, ellenben titan sx-rol absz. nincs infom, google csak kotsog olasz oldalakat dob be, amik szamomra erthetetlenek.
A cucc PStwo lenne (nem is lattam regebbit szinte sehol).
Hasznalni dvd nezesre, es biztonsagi mentesu <#awink> jatekokra hasznalnam.
Barmennyire is kerestem, sehol nem lelek olyat, aki betenne dms4lite vagy matrix chipet (es o adna a chipet is) - valamint a kerdesem, hogy ezekre adnak-e garit (mar a gepre is). Esetleg a magic v es a titan sx chipekrol is jo lenne valami info 😉

Bocs, ha hosszu voltam.

Udv:
XXL
apropo, tud memkartyarol bootolni a hdloader?

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

ELADÓ PS2 hagyományos, chipelve, 8MB memóriával 35.000-ért!

Eladom megunt (másolt) PS2 játékaimat postai utánvéttel 800Ft/db
áron! Area54, Brother in Arms, Killzone, Predator, Project Snowblind,
Fifa2005, NFSUG2, Burnout3, Prince of Persia2, Second Sight, RTC-
Wolfeinstein, Virtual pool 2004, EA games ssx tricky snowboard, Medal
of Honor rising sun, küldj postacímet! [email protected]
KillYou
Hogy nem fogsz benne ilyet találi azt biztosra veheted! Ezért igen mélyen a pénztárcádba kell nyulni. De megéri! Ez Toxic OS nagyon komoly! Winyoról olyna szépen mennek a játékok hogy sicc! Pl a GT4 patch nélkül fut rajta winyoról stbstb.

http://www.agumi.hu/

mila69en
dms-re rávan irva😊) lehet, h többire is

#223 <#pardon1>

windrunner
mé rá van írva hogy milyen type?

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

mila69en
csavarhúzó?!<#whatever><#wink>

windrunner
Hogy tudom megnézni milyen chip van a ps2-õmben?

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

mila69en
itt vagy itt

Sziasztok!Egy kérdésem lenne,ha valaki tud segítsen.Elõre is köszönöm.Van egy SCPH-30002C PS2 gépem és szeretném chippeltetni.Lehetséges-e és ha igen hol?(Borsod-Abaúj-Zemplén)KÖSZÖNÖM!!!<#help>
Mûködik <#smile>
A letöltött rar-ban nincs cue/bin fájl <#szomoru2>
Csak simán a fájlok ( + még egy csomó szemét külön könyvtárban)

Na majd meglátjuk mûxik-e
Tudják.

Üdv!

Meg tudja valaki mondani, hogy tudják-e már chippelni az új (PStwo) playstation2 gépeket?
Témáknál a lap legalján van, hogy új téma nyitása 😉

A csomagban lévõ .cue fájlt nyisd meg az íróprogiddal (a .bin fájl tartalmát fogja cd-re írni).

[HUN]Kami*, kiskami*

Köcce
És az mindegy hogy mivel/hogyan írom ki a CD-re ?

UFF :
Hogy lehet ezen a fórumon új témát nyitni ? <#conf>
petyka2
Berakod,loading cd rom,vársz,push start,mikor megjelenik a menü/play,browser,stb./kiveszed a lemezt,majd berakod amit nézni-ill.hallgattni akarsz.

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Reality medi playa letöltve <#vigyor3>

De inkább nem tölteném be a Flash-be
Szóval hogy használja az akinek DMS4▬Lite van ?
Az meg mi ? <#szomoru1>
petyka2
Asszem az o2 kell hozzá...<#confused>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Hát mivel nekem lite-om van, nem érdekelt annyira a dolog, hogy komolyabban utánanézzek, viszont a Toxic Bios readme-jével érdemes kezdened a témával kapcsolatban.<#heureka>

[HUN]Kami*, kiskami*