PS2 chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
#245 hsz-be ott a válasz
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
valaki, akinek van swap magice, írjon róla valamit, mert most tervezem megvenni, csak hogy érdemes-e, milyen áron, és azt olvastam neten, hogy valami slide tool is kell hozzá, de az nem tudom, hogy mi. elõre is kösz!
hello
2-van csomó hely ahol veszel egy gémet, ha megunod visszaviszed ráfizetsz mittomén 1-2 ezrest és hozhatsz helyette másikat
1. Honnan tudnám megnézni a PS-em részletes tulajdonságait a verzióját, és még hasonlokat?
2. Nem akarom chipeltettni mert sok rosz dolgot halottam már evvel kapcsolatban pl: ebben a topicban is de tudtok valahol olyan helyett ahol eredeti játékokat lehet csereberélni mert nem akarok minden game-et megvenni több ezer forintért!
Egyenlõre ennyi válaszaitokat elõre is köszönöm üdv!<#integet2>#integet2>
PS4 PSN: angyisz
SWAP MAGIC 3.6 kapható a Konzolvilág-ban, Pesten.
Most szereztem be nem régen, nagyon jó.
Cím:1134 Budapest váci út 51/a
Telefon: 061-34-99-703
http://gamer-planet.freeblog.hu
Viszont ha jól tudom amit linkeltem osztrák cég, egyik barátom tõlük rendelte még a 3.3-as SwapMagic-et SlideTool-lal.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
link
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Pár napja vettem egy PsTwo-t, de még nem szeretném chipeltetni. Tudnátok ajánlani egy mûködõképes Boot Disc programot(pl.: Swap Magic, de arról azt olvastam,hogy nem megy az új Ps2-vel).
http://gamer-planet.freeblog.hu
Nem félek hogy tönkremegy a fej (még eddig amiota megvan max 10 percet volt benne lemez 😊 ) Gyorsan indulnak a játékok. Szoval aki megteheti hogy elver ilyen célra 100ezret az mindenkép probálja ki ezt a az élményt 😊
http://www.agumi.hu/
Csak azért írtam, hogy értelmetlen azt belerakni, mert jelentõs különbség a kettõ chip tudásában a hdd funkciókban mutatkozik meg.
Persze mindenkinek szíve joga, hogy mennyit ad egy chipre.
[HUN]Kami*, kiskami*
Ezekbe a boltokba, ahol titan és magic van ne menjél, engem már átbasztak ott csúnyán.
Keresned kell egy mûszaki képzettségû embert, aki szépen berakja a chipet majd.
Okes, azzal nincs is akkora bajom, hogy jobb chip legyen benne, de a kerdes az, hogy Bp-en hol/ki vallal ilyesmit es az a bizonyos gari dolog is erdekelne...
XXL
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Most allok ps2 vasarlas elott es chippeltetni is szeretnem egybol. Ahol erdeklodtem, ott magic V-os vagy Titan SX chipeket tesznek be. Magicrol itt nem olvastam tul jokat, ellenben titan sx-rol absz. nincs infom, google csak kotsog olasz oldalakat dob be, amik szamomra erthetetlenek.
A cucc PStwo lenne (nem is lattam regebbit szinte sehol).
Hasznalni dvd nezesre, es biztonsagi mentesu <#awink>#awink> jatekokra hasznalnam.
Barmennyire is kerestem, sehol nem lelek olyat, aki betenne dms4lite vagy matrix chipet (es o adna a chipet is) - valamint a kerdesem, hogy ezekre adnak-e garit (mar a gepre is). Esetleg a magic v es a titan sx chipekrol is jo lenne valami info 😉
Bocs, ha hosszu voltam.
Udv:
XXL
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Eladom megunt (másolt) PS2 játékaimat postai utánvéttel 800Ft/db
áron! Area54, Brother in Arms, Killzone, Predator, Project Snowblind,
Fifa2005, NFSUG2, Burnout3, Prince of Persia2, Second Sight, RTC-
Wolfeinstein, Virtual pool 2004, EA games ssx tricky snowboard, Medal
of Honor rising sun, küldj postacímet! [email protected]
http://www.agumi.hu/
Csak simán a fájlok ( + még egy csomó szemét külön könyvtárban)
Na majd meglátjuk mûxik-e
Meg tudja valaki mondani, hogy tudják-e már chippelni az új (PStwo) playstation2 gépeket?
[HUN]Kami*, kiskami*
És az mindegy hogy mivel/hogyan írom ki a CD-re ?
UFF :
Hogy lehet ezen a fórumon új témát nyitni ? <#conf>#conf>
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
De inkább nem tölteném be a Flash-be
Szóval hogy használja az akinek DMS4▬Lite van ?
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
[HUN]Kami*, kiskami*