2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
#757 Thanx jólvan csak azért kérdeztem mert beszéltem emailben egy konzol servizzel és ők azt mondták, hogy ilyet szerelnek be egy 10-es ért de abban benne van magának a chepnek is az ára! De akkor értem már miért ilyen olcsó feltéve ha ezért a chepért ez az ár olcsónak számit? -
turho #756 Jó alapkategóriás. De a fő feladatát kiválóan ellátja, ez a lényeg :) -
#755 Szóval ezzel azt akarod kifejezni, hogy egy jó középkategóriás chip??? -
#754 Gyerekek, mondjatok mar boltokat ha tudtok: Frankfurt am Main, Dreieich, Offenbach, Urberach es kornyeke, mert a cegtol megy egy emberke akiben joban vagyok az anyaceghez treningre es mondta, hogy hozna szivesen barmit nekem... szal nem tudtok olyan szervizeket, kicsit 'ándörgránd' boltokat ahol lehet fejet(ha nem is rossz, legalabb lenne tartalekba) venni, chipet(dms4 pro) beszervalni??? (v10 50004es gepemhez)??? nagyon megkoszonnem -
turho #753 Stabil belépő sint, a főként lemezről játszóknak. Kicsi hibalehetőséggel, jó ár-érték viszonnyal. Szerintem. -
#752 Az utolsó sor után nem értem mi a kérdés? -
#751 Titan SX2-es chipről mi a véleményetek ha egyáltalán ismeritek? Mik jellemzők rá, jó tulajdonságok, rosz tulajdonságok, esetleg tapasztalatok vele kapcsolatban és igazából az érdekelne, hogy milyen helyet fogalal el a jelenlegi "chip piacon"??? -
gammar #750 hello!
Ps2 memo card ra hogyan lehet programokat feltenni ?
van execftps kapcsolat a pc vel .Matrix inf chip. -
turho #749 Apróbb áramköri módosítások, áttervezések, általában egyszerűsítés a hatékonyabb gyártás érdekében...ezért van 14 féle ps2 elektronika :D -
#748 Na bocs ezért a láma kérdésért de mi a különbség ezek közt a v1 v2 v3 v4 stb.. ps-ek között?? Nekem pl SCPH30004-es és ez asszem v3 vagy v4, ez mit tud és mit nem tud??
-
turho #747 Segítsen már valaki értelmezni hogyan kell egyszerűen DMS4 pro se chipbe cheat kódokat feltölteni....Qoob pro-val gamecube-on nem volt gond, ott felment 1 adatbázis, 400 game és kész...itt nem értem miként lehetne ezt megvalósítani Toxic OS 0.4 alatt. Bár még nem tettem be a chipet, de olvasgatni próbálok mire számítsak. -
Didó #746 Sziasztok!
Akkor jöjjön a kisregény: megvettük a PS2-t SCPH 50004-es V10 használtan, chip nélkül. Megrendeltük a chipet, Matrix Infinity SE 1.38, itthon szereltük be, vitt mindent (értsd: PS1 játék, DVD-filmek, PS2 játék CD-s és DVD-s is, eredeti+másolt). Ennyit a régi szép időkről. 1 hónap használat után behalt, olyan értelemben, hogy ami DVD-n volt, azt nem tudta olvasni. A CD-kkel semmi probléma nem volt. A chippel tuti nem volt semmi baj, mert akkor szvsz a másolt CD-ket sem szabadott volna vinnie. Elvittük szervízbe, ahol saját állításuk szerint megcsinálták, 21e-ért optika- és motorcsere. 1 hétig ment megint, amikor ugyanaz történt: a DVD-ket nem tudta olvasni. Visszavittük ugyanoda, ők visszaadták, hogy csak a fejen kellett állítani, de mikor itthon be lett téve az első DVD játék, nem ment. Jelenleg megint ugyanott van, holnap lesz hazahozva, de telefonáltak, hogy nekik ott minden megy. Kérdésem: szerintetek mi a baj? -
turho #745 Kaptam egy hiteles visszajelzést már arról (szeviz BP) hogy a khs400C és a SanyoHD7 fejek felcserélgetésére szokták használni. Arra tuti jó.
Nekem amúgy vesztenivalóm nincs, viszont az iso verzió chippelt ps2-mön se indult el. A rosszban meg nincs is chip. Nem tudom, el tudnám-e máshogy indítani?
Nincs olyan cd véletlenül, amit ha kiírok, chipmentes gépen is segít elf-eket indítani? -
HHapci #744 Most látom modzoneknál bekerültünk a listába. -
HHapci #743 ezt a progit én is ki akarom próbálni de még nem volt rá időm. De vigyázzni kell vele mert átirja a belső eepromot és ha véletlen nem jóra akkor rosszabb is lehet a gép. A póba elött a lementést javasolnám. -
HHapci #742 látom felesleges tanácsot osztani -
#741 Én CloneDVD-t használok. verbatim lemezekkel. 2-2.4X sebességgel. -
turho #740 http://www.eurasia.nu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=45&min=200&orderby=titleA&show=50
Ezen az oldalon van egy érdekes alkalmazás, a lenscharger. Az iso-változatát kiírtam cd-re de nem indult el a chipelt jó gépemen. Az a helyzet, azért csillant fel a szemem, mert van egy másik nagy 30004-es ps2-m amit kéz alól vettem, berhelni próbálták. Nos, abban khs400C fej van. A dolog érdekessége az hogy felpörög a gép, rászinkronoz a dvd elejére, majd furcsán kezd el keresni a fej és nincs hibaüzenet sem, egyszerűen eldobja a töltést. Kiderítettem, hogy 30004-es gépet sohasem szereltek 400C fejjel, csak 400B-vel.
Ezért érdekelne ezen programhármas (dev1, iso és elf verzió) futtatása valahogy azon a gépen. Ugyanis az a sanda gyanúm, hogy hátha felismertethető lenne vele korrektül a fejtípus, és beindulna az a gép is rendesen.
A jó gépemen a cd-re kiírt iso nem indult el, beadta a memóriakártyás töltőképernyőt.
Van esélyem hogy valahogy a csak cd-módban jól működő és chippeletlen rossz ps2.mön valahogy futtassam az elf vagy a dev1 változatot?
Szóval cd-t olvas a gép, de nincs benne chip.
-
#739 Úgy mint illegális szerverek? Mert PC-nél is ugyamígy lehet lehet.
-
#738 szia
ha nem jó neki a tdk(pedig jónak kéne lennie) akkor próbáld meg Verbatim lemezzel.....a 4x-es írással nincs gond, a baj ott kezdődik hogy rossz minőségű a ps2-ben lévő fej .
nekem ugyanez a típus van csak a fekete változat, de ezzel nincs semmi bajom... -
#737 A fej ment tönkre állítólag a gépben /50004 silver edition/, de azt monták hogy lehet elég kicserélni a szervó ic-t...kicsit kiakasztó a dolog mert csak TDK-ra TTH01 vannak írva 4x-sen meg Ridisc-re RitekM02 1x-2x írással.
Allítolag vagy a lemez fajtája vagy az írási sebesség 4x nem jó neki.
Akérdésem az hogy mijen lemezt használjak ha nem akarok minden héten fejet cserélni?Légyszi vki írja le hogy milyen lemezt használ, és hogy hányszorosan írja.A TDK-t például nem tudom 4x-nél kissebb sebességgel írni PIO-108-as az íróm.
köszi -
gammar #736 ez nem igaz!lehet csak ügyesen -
#735 Igaz, hogy warez(másolt) játékkal nem lehet online-on jáccani? Olyan ez mint PC-nél?
-
#734 próbáld meg a Konzol Doktort...esetleg hoznak neked rendelésre... -
turho #733 Nem, nem az EZI pro. Az még drágább és szerintem elég kreténség.
Ez 44+9 euro ha igaz... -
gammar #732 ez a dms amit nem kell forrasztani sem?mennyi be kerül a végén? -
turho #731 Én is ebben az álomban voltam, de a PS2-ben egy komplett egyedi dvd-rom van kitalálva, ügyesen. Nem lehetetlen megoldani amit írsz, csak majdnem. Tuti kéne 1 labor meg fél év nyugalom hozzá :) Amúgy DMS4 Pro SE-t rendeltem :) és keresek olyat akinek már van DMS4-e :) a cheat menu miatt. -
gammar #730 Thuro! mit rendeltél? -
gammar #729 konzolium és ks nincs hd7 fej,globalgame nincs ,hq sini,stb szintén zenész.
-
gammar #728 Szóval várom a javaslatokat,a pc-s dvd rom átalakitására,azt mondta egy elektromüszerész haver hogy megoldhatónak kell lennie,mert a sony sem találta fel a dvd meghajtót a ps-be....állitása szerint a dvd rom elektronika része kerülne átalakitásra !
Adtam hát neki egy rossz ps2-t és egy jó dvd meghajtót!A fejleményekről beszámolok. -
turho #727 A www.modzone.com-on megint van fej. Nem a legolcsóbb de mindenhol kb. ennyi. Illetve konzolium, konzolstudio.
A modzone 14 helyett 9 euroért adta fel tegnap a somagomat, szerintem olcsóbb lett a posta MO-ra.
PS2 DMS! action replay csalókód-adatbázis heeeeelp!!! :) (szal hogy kell, műxik-e rendesen ilyenek. Qoob pro-n remekül műxik GC-n.) -
gammar #726 hello!
Sajna ma egy szomorú hírt tudtam meg,nem gyártanak olvasófejett a vastag ps2-höz .Illetve európában nem kapható tovább.A sony csak a slim gépeket nyomja ahoz van minden... -
turho #725 Kinek van itt DMS4 Pro chipje Toxic OS-sel? Konkrétan az érdekelne, a cheats menüt hogy lehet feltölteni actionreplay vagymilyen kódokkal, csalásokkal....Már úton van a DMS4 Pro SE chipem. -
#724 Írtam ps2 topikban. -
stfabri #723 Sziasztok!
Segítség kellene, töltöttem le játékmentést. Ezt szeretném áttenni a PS2 mem.kártyára.
Hogyan tudom.
Köszi.
-
colimoli #722 ja és 70004-esem van... -
colimoli #721 Sziasztok
A magic swap tényleg műdödik azokkal a kis pöckökkel amit adnak hozzá, chipelés nélkül? Ergo, érdemes megvenni? -
#720 Nekem volt SCPH 30004(Neo 2.2es chip-el meg AR kódkarival), SCPH70004 és utána kötöttem ki az SCPH50004nél. 5év tapasztalata után nekem az utolsó jött be a legjobban. Ez a gép olyan mint a piros7es.
Egyszerűen mindent visz.
A teszelt és működő formátumok: DVD-R, DVD+RW, DVD+R DL, DVD-RW, CD-R, CD-RW
HHapci le vagyok maradva!! Mi a legújabb/legtutibb az 50004esbe?? -
HHapci #719 A szervo ic mehetett tönkre ami 50004-esnél tipushiba ,főleg ha sokat nyuzzák. Ugylátszik az átalakítást elfelejtették megoldani ami pár ft-ből megoldható, az uj fej meg a chip mellett ez már semmiség lett volna. -
HHapci #718 Szerintem a másoikban sem. Mivel a magic5 alap chip és nem a legjobban sikerült. Az meg hogy az 50004-es a legjobb gép hát azt is kétlem főleg ha a szervo ic-s megoldást nézem.