2558
Melyik chip milyen?
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
NINCS WAREZ! Csak említése is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!
-
turho #797 Ha rendesen meg van csinálva, ráadásul egykutya is:) -
#796 Tényleg úgy tűnik, hogy egy klón chiped van, az pedig, hogy megy rajta a dev mód nem számít, amit említettem régebben, hogy a Matrix Infinity az eredeti, a Modbo 2.0 pedig a klón, ilyesmi lehet itt is a szitu. A Modbo-n az Infinity firmware-je fut, még a config managere is az infinity-é, a ps2 logo alatt ki is írja a firmware verziószámát, a dev mode is megy rajta. Egy ilyen chipről szétszedés nélkül gyakorlatilag lehetetlen megmondani, hogy eredeti, avagy klón. -
turho #795 Sajna olyan elfoglalt vagyok most vagy 3-4 honapig meloba hogy nem vallalnam...en nem csinalom masnak, csak a magam oromere meg rokonoknak amugy. Fejem az nincs, ezek alaphangon 14-18 ezrek :( -
#794 ize ra van ragacsolva a chip, most nem szedem szet, de a chipen Xilinx felirat van, nem lehetseges hogy (xilinx honlaprol tallozva: With superior FPGA and CPLD products, Xilinx is the leader in the digital programmable logic device (PLD) market.) ami emlitett AL, hogy ez is csak egy programozott szar? hat kesz vagyok.. nemerdekel feladtam, mivel ps1re eredetit nehez szervalni, raadas nekem nemjo a hasznalt, igy szarok az egeszre, elegem van... GG -
#793 koszi sracok!
hat szetszenvedtem a gepet, az SCEX is frankon a helyin van ;) :(((( namostakkor... kicsengettem!!!! es megszolalt a multi... szal nemtudom... mostmar vegkepp nemtom... :((((((((((
ize a telcsimmel tudnek fenykepezni, mert nekem gyanus, hogy ez egy klon ripper2... bar akkor dev modeot miert utd? namind1...
szal kicsengett :((( kicsengetem a tobbit is...
SZERK: KICSENGETTEM MINDENT amit elerek a lapon(3 vezetek megy at a tuloldalra, de mar unom, igy nem szereltem szet megjobban, szal mind kicseng... mi a f4szt tegyek????
btw a ps1 origi amit meseltem megy a 2 resettel, de a backupra jon a "nem ps lemez" felirat... szal teljesen le vagyok torve ... :(((((
Turho ha levonatozok hozzad, menyniert lennel hajlando megvarzsolni a gepemet? van fejed folos??? mert megnezhetnenek azt is... :(((((( mar belefaradtam, hagyom az egeszet a genyaba, megyek gczni :( -
turho #792 Semmi csak tobbszor kerdeztel rola....en is csak azt tudom mondani amit a google, ahol minden le van irva+foto. Illetve azt tudom hozzatenni mint maganember hogy 3 db installalasa utan (eltero gepekbe) csak ajanlani tudom :) -
#791 Ezzel mit akartál kérdezni nem vágom! >>> De hányszor írjam még le hogy H2o?:) -
#790 Srácok! Hely próblémával és arra gondoltam, hogy a pendrive-ra mencsek, de rájöttem, hogy bíznisz az egész.
De van olyan megoldás, hogy számítógépre tudjam rá tenni a mentéseimet?
-
#789 Jaja igazad van, ez eszembe sem jutott, mivel én nem tudnám másik gépben kipróbálni a chipemet. -
turho #788 ELőtte kipróbáljuk egy V12-esben, mert ha abban megy akkor átveszik tőlem. Ha nem, akkor majd lássuk. -
#787 Hajajj részvétem, de még pont ebben a topicban írtam kicsit régebben, hogy az EZI-vel kapcsolatban sokan panaszkodnak gyári hibákra, úgy néz ki nem csak azokkal van gond. :-\
Gondolom mondanom sem kell, hogy vedd fel a kapcsolatot Mario-val és küldd vissza a chipet, ha tényleg rossz, akkor az árát, plusz a visszaküldés árát jóváírják Neked egy vásárlási utalványon és levásárolhatod náluk. -
#786 Egyébként meg vegyél Ghost2-t, már kettő van Kapuváron és mindegyik tökéletes, az új firmware-rel lehet backup játékot is online tolni! ;)
És ez csak 25 Euro. -
#785 Ezen az oldalon a V10-es ábrát nézve is SCEX látszik így simán.
Egyébként turho: igazad van, csak nehogy miattunk baxxon el valamit. :DDD -
turho #784 A pont a lényeg, mindenki máshogy híja:) -
#783 turho jól mondja, bár a fura az, hogy én a neten olyan ábrákat találtam a Ripper 2-ről, amin tényleg scex a neve a pontnak. :-\
A chipen magán sincs így jelölve? -
turho #782 Nem :D csak ajánlottam, ha olcsón kell stabil. -
#781 evvel arra akarsz celozni, hogy erdekel-e esetleg??? :D -
turho #780 Régi nagy gépekben remekül megy a H2O, memcard boot-ot tud. Meg autoboot-ot. Viszont most rusnyán befarkaltam a DMS4 pro se chippel, V4-emben nem akar menni, 9 órát küzdöttem vele... :( És elég problémás jószágok a DMS4-ek úgy tűnik, a DMSforum alapján is. -
#779 koszi okes, bar nekem telleg kene egy olyan chip ami boot method mentes, mar nagyon booring ez a sok reset, aztan nyomd azt, stb... ez abrandit ki a ripperbol... eddig elvoltam a HDDs gamekkal max a dev modot haznaltam, node most rakattantam a ps1 cumokra... :D szal dms4 kene... :D -
turho #778 http://www.dms3.com/dms4se/diagrams/DMS4SE_V10_V11_GH-0026_29.jpg
Ez egy V10/11 rajz, és az X pont a te embered....ez minden chipnél ugyanaz, ez az scex.
-
#777 hmmmmmmm.... megvan a diagram, akkor ott melyiket lessem, melyik vezeteket? -
turho #776 15 euro a h2o, a titan meg 13. Magyarul lófasz. De hányszor írjam még le hogy H2o? :) -
#775 Nem véletlenül nem válaszoltam, én mindössze annyit tudok, hogy a H2O chip külföldön 15 Euro. -
#774 Ha ment az eredeti PS1-es lemez, akkor az SCEX kábellel/érintkezéssel van gond, lehet nem is kell új chipet venned! ;) -
#773 oke skacok fejlemenyek vannak :DDDD
eredeti ps1 demo lemezt be tudtam inditani!!! EJJEN :DDDDD ps1 backup alszik... :((((( sazal maradt az eredeti ps2,ps1 es backup ps2 .... :(((
Hapcinak es szerelgetos kollegainak egy ajanlat: elvileg nekem ripper2 gold vanik, azt egy DMS4PRora meg beszerelesre cserelnem, persze rafizetessel... :DDDD nomeg megnezhetne muszerrel, hogy a fejem telleg gyengelkedik-e max poti allitas lesz belole, vagy csere... gepem v10 50004es PAL... khmm :D -
#772 A #765-re válaszolnátok??? -
colimoli #771 A magic swap tényleg műdödik azokkal a kis pöckökkel amit adnak hozzá, chipelés nélkül? Ergo, érdemes megvenni? -
#770 Akár ebben a topikban visszaolvasva találsz indok(ok)at, amiket egyszer már leírtunk.
Én speciel nem tudok egy helyet sem, ezért magam csipeltem.
De a KS-t tényleg kerüld el és legfőképpen ne lázadj. :-) -
Sliderx #769 Vááááá! Mi ez a nagy negatív kisugárnás. Nem fikázást kértem hanem ész érveket! Légyszives ha ilyeneket állítotok akkor indokoljátok is meg. Amúgy meg ha a KS szerintetek szar, akkor hová a rákba vigyem chippelni. Nem vagyok ismerős pesten nem is tudom hány éve voltam utoljára kb már 10 éve. Szal ha tudtok jó helyet akkor mondjátok. -
#768 ha jót akarsz magadnak és működő gépet, akkor elkerülöd őket messzire!!!!! -
#767 Sírva könyörgöm a géped érdekében: NE! -
Sliderx #766 Hali!
Vettem egy használt 30004-es PS2 őt. Nem igazán volt használva és még bele sem lett nyúlva, viszont szeretnék bele venni egy chipet. Beszéltem is a Konzol Stúdióval telefonon, hogy kivitelezhető e. Mivel én Baján lakom és fel kellene vonatoznom 4 óra lenne csak oda az út. Kérdés: Megéri e felutaznom? Telefonon nem mondtak árat, azt mondták csak helyszínen személyesen. Mennyi lenne a chip bele? És mi a tapasztalotok a KS val? -
#765 Aha és árbeli eltérés nincs a két chip között??? -
#764 RGB kábellel a dvd-filmek ugyan élesek lesznek, de nem színesek, hanem zöldek.
A green-fixnek köszönhetően élesek és színesek lesznek, itt is meglesznek azok az előnyei a kábelnek, mint a játékoknál. -
#763 A green fix az mi??? -
turho #762 Minőségibb panel, Devmode1 képesség (memkártyáról boot), autoboot rendszer, green fix, jobb paraméterek villamosügyileg :) -
#761 Ez mivel tud többet (miben nyilvánul meg a töblettudása) a Titan SX2-es nél??? -
turho #760 Pl. H2O chip. -
#759 Hasonló árkategóriában tudnál esetleg vmivel jobbat ajánlani??? -
turho #758 5 k itthon, de amúgy meg 3-4 max kint. Szóval szereléssel jó ár.